Влез

View Full Version : Nivea GoodBye Cellulite или Garnier Roll on

lilana911
05-11-2009, 14:46
Слагам и анкета, просто да видя.
Сега основната разлика е че при Нивеа-та има Л-карнитин, а Гарниер-а кофеин.
Нека някой който е ползвал единия или и 2та продукта да си каже мнението или да каже според него кое би било ефективно.
Нивеата е с около 2 лв. по скъпа но е 200 мл, докато Гарниер е 125 мл.
Но пък той има масажираща джаджа, което е супер.
Засега в личната ми класация мисля, че Нивеа води, вие как мислите?
Сори че се получи разбъркано и ужасно, и че нямам никаква нормална пунктуация.

В ivis - bg . com има малко описание на 2та продукта, за съжаление не можах да ги постна. :(

exclusive__16
05-11-2009, 14:55
ммм и на мен ще ми е много приятно да разбера..защото и аз искам да си купя нещо като тези.И изобщо дали има някакъв ефект.. :)

lilana911
05-11-2009, 15:06
ммм и на мен ще ми е много приятно да разбера..защото и аз искам да си купя нещо като тези.И изобщо дали има някакъв ефект.. :)

Четох в един форум - много момичета се оплакваха, че от гарниер сякаш им се е увеличил целулита, но бяха доволни от Нивеата.
Но още по доволни бяха от Билка.
Хм...
козметиката 2 е форума..

opaaaaaaaaaaaa
05-11-2009, 15:39
нито едното нито другото
вместо сега да седиш на компа отиди и направи няколко упражнения(те поне ще ти помогнат да се стегнеш) и употребявай повече течности отколкото храна 8)

sweatkiss
05-11-2009, 16:45
Ами това на Гарниер няма НИКАКЪВ ефект (пробвака съм го) ,а това на Нивеа ще си го купувам ,но не ми се вярва много...Както казаха по-горе няма никакъв ефект без спорт... :D :) :P

CaribbeanGirl
05-11-2009, 17:14
Гласувам за Нивеа, защото имам само него! Ползвала съм го 3-4 пъти и не мога да очаквам да има супер огромна разлика! Но аз също така скачам на въже и правя разни други упражнения затова мисля, че трябва да има някакъв ефект! :-P

Infinity
05-11-2009, 17:51
Nivea Goodbye Cellulite :)

billytalent
05-11-2009, 18:07
И двете ги имам и са пълен боклук :?

SoFarSoG00d
05-11-2009, 18:28
Има доста такива теми,относно тези продукти.Ефект от тях няма,това не е магическа пръчица,с която да премахнеш мастни депа,които са се натрупвали в продължение на години.
Течности,спорт и здравословно хранене-това е антицелулитната терапия!!!

vellvet
05-13-2009, 13:14
след тренировка натоварваща проблемните зони бърз душ с леко топла вода и след това на добре подсушено тяло с по- силни масажни движения се нанася антицелулитния крем. това е валидно независимо от фирмата происводител аз лично използвам на avon и съм доволна :)

colymoly
05-13-2009, 13:50
Има доста такива теми,относно тези продукти.Ефект от тях няма,това не е магическа пръчица,с която да премахнеш мастни депа,които са се натрупвали в продължение на години.
Течности,спорт и здравословно хранене-това е антицелулитната терапия!!!
от личен опит ви казвам, че е абослютно така, не вярвайте на тези глупости който се продават, ако се тъпчеш с банички, шоколадчета и кюфтенца винаги ще има целулит ако ще и да ползваш всички тези продукти наведнъж!

natity91
05-13-2009, 16:43
polzvala sym nivea... mi ne vidqh efekt. :? Dali garnier e dobyr nz :-o