View Full Version : Поредния неподходящ мъж? :D
Здрасти, съфорумници! На някой от вас случвало ли му се е да харесва мъж/жена който/която е по-възрастен/на от вас с над 20 години? :-o Или аз съм единствената..? :shock: М*мка му, искам да си бия 2 шамара и да сляза на земята :? :-x :o :( Иначе човека е сладък и забавен, ама ... разлика минимум 20г.??? :D :D :D Просто не мога да си го изкарам от главата :o :o :o :-x :-x :-x :-x
moneycomeme
05-12-2009, 16:52
...Асен Блатечки..но това е различно :D в смисъл просто ми идва да му се нахвърля,но при теб май е по-различно :( наистина не мога да помогна,предполагам че ще ти е само влечение и ще ти мине...
Cathylicious
05-12-2009, 16:54
Положението с Асен ми е познато .. Ние,когато се запознахме така му се нахвърлих,че сигурно ще ме помни цял живот .. :D :D
Иначе и на мен ми се е случвало .. има такива мъже,които изобщо не можеш да им дадеш годините .. После обаче разочарованието е голямо ..
ifkataAa
05-12-2009, 16:54
Според мен разликата в годините не е проблем, но до 10-12 години най-много.20 са прекалено много, но това е лично мое мнение.Ако човека ти харесва и се отнася добре към теб не виждам проблема.Да не ти пука какво ще кажат другите .. не за хората, за себе си живей ;)
moneycomeme
05-12-2009, 16:56
Cathylicious аз като го причаках след постановката не го пуснах сумати време :D ..mn zle..
ghetto_superstar
05-12-2009, 16:56
Какъв е проблема,няма значение възръста,щом има привличане,защо да не опитате.С 20г. по-голям...по улегнал...истински мъж... :-D мечта :grin:
Ммм не ми се е случвало толкова голяма разлика да има... смисъл аз допускам да е до към 5 години от там нагоре ми е странно... :D :D Амм незнам твоята гледна точка...в смисъл мислиш ли че може да имаш шансове?! Или си категорично не заради разликата в годините?! :-o Може ли нещо да се направи или да ти кажа поредното...забрави го няма смисъл...?! :-o
:razz: :razz: :razz: Нее, хора не мисля, че ме разбирате много добре. :D Виждала съм се 4 пъти с него, и то при странни обстоятелства и нямам шанс да го видя никъде из града :D Супер е тъпо така, защото не е нищо повече от изкушение, от което не мога да се отърва вече 2ри месец. :x Поне по 3-4 пъти на ден се сещам за него ей така от никъде ... Не му знам нито името, нито възрастта, но разликата ни е минимум 20 г. :D
Ааа ти дори не го познаваш... :lol: :lol: охх милата... :( Ми ако искаш включи "женските тактики" и разучи нещата...макар че той може да е женен и да чака петото си дете вече... :D Опитай ... в смисъл за да не съжаляваш после! :wink: Защото угризенията с въпросите от сорта на "Ако бях направила това... онова" траят също толкова дълго колкото колебанието и несигурността ти... :wink:
Cathylicious
05-12-2009, 17:47
На мен такива,които не ги познавам си остават само във фантазиите ми .. Но ако държиш,следващия път като се засечете виж да не би да има халка на пръста и тогава действай :P
Пък може и да не е толкова голяма разликата,може просто да изглежда по-възрастен :P
Огледах го, няма халка :D Пък и да не вземат да го съдят за педофилия ... :D :D :D :D
Cathylicious
05-12-2009, 17:57
18 имаш ли? Ако имаш действай и да не ти пука :P :-D
Нямаш 18... :shock: :shock: Верно лии..?1 :D Ауу изобщо не си личи между другото... :wink: Амм че няма да го съдят няма...ама в такъв случай щом си "огледала" ... мии постарай се да научиш името му...годините му (защото може да ти изглежда стар а да не е чак толкова) ... абе нещата дето те интересуват... 8) Успех ти желая!!! :smt003
P.S. И после да кажеш какво е станало че ми стана много интересно... :grin: 8)
EeeBobii
05-12-2009, 18:04
В различни светове живеете и няма да има любов а само секс, за него, а за теб ще бъде обратното, и това е доста сериозен проблем. :o
Проверих навсякъде, от където мога да получа инфо за него, даже до телефоните на шефа му се докопах, ама за него - нищо ... :? Май и аз клоня към това да го забравя, но се опитвам от месец и половина и ... нищо. :?
1.Вашите ще те пребият.
2.Вашите ще уредят да пребият него :D
3.Ще го съдят за педофилия.
4.Няма как да излезе нещо.
Cathylicious
05-12-2009, 18:11
Е,защо пък техните трябва да разбират? :?
Как така нищо..?! :shock: :shock: Егати човека... :D :D Амм тогава следващия път на пук на всичко го заговори... :P Ще стане забавно определено... :wink:
Значи ... като отида в Русе :D Идеално ... ама какво да му кажа?! :shock: :-o
Здрасти чичка кво стаа :grin:
Cathylicious
05-12-2009, 18:15
Ами зависи при кви обстоятелства се срещате .. Мисля,че все ще ти дойде нещо на момента :P
"здравей. следя те от доста време. знам повече за теб, отколкото предполагаш. кво прайм?" :razz:
"здравей. следя те от доста време. знам повече за теб, отколкото предполагаш. кво прайм?" :razz:
И после? Така ще го забия, че нищо няма да ми отговори :D
lipsvashh_mi
05-12-2009, 18:40
мда,Михаил Петров-актьор от народния...голям е сладур,въпреки че е на възраст.. :-) :D
Други предложения какво да правя? ... :)
хахаха....не!Аз пък знам една случка 15 годишна ходеше с един на 29 :D :D това е простотия....
Kostadin_682
05-13-2009, 14:32
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
А бе...бива ли бе? :shock: Вие хора въобще мислите ли с главите си? :shock: ... Че момчетата на твоята възраст свършиха ли, че си тръгнала да се занимаваш с чичковци :shock: , я се осъзнайте бе хора...
А бе...бива ли бе? :shock: Вие хора въобще мислите ли с главите си? :shock: ... Че момчетата на твоята възраст свършиха ли, че си тръгнала да се занимаваш с чичковци :shock: , я се осъзнайте бе хора...
Според теб защо момичетата си фащат момчета от 18 до 21? ааа? .. излей си мисълта :D
Krasencety
05-13-2009, 14:38
Ох, :oops: и на мен на моменти ми идва да се метна на врата на един 30 годишен ама.. :o :shock: :-x Ще ти мине споко! Не се притеснявай, не си единствена..случва се.. 8) :-) Пък, ако искаш пробвай както ти предложиха и преди мен.. Ама, ако става да ти е баща.. :? мисля, че по-добре недей! И все пак изборът си е твой! Успех! :-)
Ох, :oops: и на мен на моменти ми идва да се метна на врата на един 30 годишен ама..
FUCK :shock: :shock: вие не сте добре...
Kostadin_682
05-13-2009, 14:40
Според теб защо момичетата си фащат момчета от 18 до 21? ааа? .. излей си мисълта :D
Ами те добре си фащат в рамките на тая възраст, ама 20 години разлика.. това е все едно са да напиша темичка... Кумшийката е много красива, аз я харесвам, ама разликата ни е 20 години :shock:
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С НЕГО, ПОДЯBOЛИТЕ! Искам предложения как да си го изкарам от главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
moon_flower
05-13-2009, 14:57
Не ми се е случвало,защото не намирам за нормално 16 годишно момиче да ходи с мъж на такава възраст.Но ако си примерно на 18-20 може и да не е чак такъв проблем.Нали поне си пълнолетна.
Kostadin_682
05-13-2009, 15:00
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С НЕГО, ПОДЯBOЛИТЕ! Искам предложения как да си го изкарам от главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
Ми намери си някой на твоята възраст... не мисли за него...
Мисли си,че е някъв грозен,потен,няква жаба там,че спи с всяка срещната...
Нямаш 18... :shock: :shock: Верно лии..?1 :D Ауу изобщо не си личи между другото... :wink:
Не се заблуждавай по снимката :D На живо й личи,че е под 18 год. ... То всъщност като сме двете и на мен може да ми кажат,че съм под 18 де ама това е друга тема :D
По темата:Лапеее ще те бия!!! :-x :-x :-x Стига мисли за тоя,че почнах да се изнервям и другия път ще дойда с тебе в Русе да го видя :-x (а и да видя оня комшия на леля ти,когото толкова хвалеше :oops: 8-) ) ... !!! :o :o :o
slun4ice_90
05-13-2009, 17:25
Мисли си,че е някъв грозен,потен,няква жаба там,че спи с всяка срещната... :shock: :D Т'ва ме разби...AnzaRe,нямаш равен.А,сега по темата...Послушай AnzaRe,има право.Изкарай всичките минуси на въпросния в твоята глава и ще разбереш,че не е за теб. :wink:
time2rock
05-13-2009, 17:42
Да ти кажа само - не си единствена :D Аз под 45 годишни не харесвам. Или поне доскоро не харесвах. Виж ся моите страсти:
1. Антъни Кийдис - вокалист на ред хот чили пепърс - 46 г.
2. Джони Деп - актьор - 45г.
3. Дейв Геън - вокалист на ДЕПЕШ МОУД, на чиито концерт отивам ся на 18 - 47
4. Тил Линдеман - вокалист на Рамщайн -age 46
Е мислиш ли,че ме биеш по години 8-)
И бтв наскоро си харесах мъничко и Чочо Попйорданов(нз как се пише фамилията де), при което мама заяви,че нещо съм зле с главния.
Главно си падам по дълги коси и сички изброени са с такива(освен Тил) и годините не ме притесняват. Даже ми харесва да си личи какво е Истински МЪЖ,а не някфи момченца дето още нямат косъмчета по бузките. И отново - не се притеснявай за този,ама според мен освен да си го харесваш и да станете познати друго няа стане :-) Ама айде да не те разочаровам 8)
Здрасти, съфорумници! На някой от вас случвало ли му се е да харесва мъж/жена който/която е по-възрастен/на от вас с над 20 години? :-o Или аз съм единствената..? :shock: М*мка му, искам да си бия 2 шамара и да сляза на земята :? :-x :o :( Иначе човека е сладък и забавен, ама ... разлика минимум 20г.??? :D :D :D Просто не мога да си го изкарам от главата :o :o :o :-x :-x :-x :-x
Има един много специален мъж... Той ми е нещо като идол, но не е известен, нито е актьор или певец. Най - нормален мъж като всички, просто има специфични качества, а и ми допада като външност (пък поечето ми приятелки го смятат за противен). Ако ми падне възможност... не бих се поколебала, но аз знам, че няма и не си позволявам да си мисля подобни неща. Просто съм наясно с чувствата си и просто от време на време ни се налага да се виждаме и аз просто го дарявам с мнооого от красивите ми усмивки. 8-)
soul1199
05-13-2009, 18:40
аз до сега не съм си хар момче на повече от 16-17,нз,но мисля,че не е кой знае,какво,има толкова девойики с гаджета даже над 25,така че-да не ти пука :)
vesito13
05-13-2009, 18:53
Много хора те подкрепят ,но според мен не е за теб . С теб сме или на едни години , или поне близки , доколкото помня , с мъж 20 години по-голям нямаш работа . Избий си го от главата . Наистина е прекалено .
Избягвай срещи с него , намери си някакво интересно занимание и не се опитвай да търсиш нищо за него . Скоро ще ти мине това увлечение :?
mechtaq_za_teb
05-13-2009, 18:56
Не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи.
А според мен при теб това си е просто временно увлечение :)
NeEd_HelP
06-10-2009, 09:27
Амии, и на мен ми се е случвало... Аз много си харесах Лили Иванова, когато аз бях на 22, а тя на 50.... Сега нещата са различни! :lol:
gotinataAa
05-11-2012, 18:21
оооо и аз си харесвам Асенчо (Блатечки) той може и да ми тати на години.. ама... :dd а ти на колко си години ?
ALetterFromTheSky
05-11-2012, 18:42
надали ще пише- темата е от преди 3 години