View Full Version : 21 май
21-ви който е имен ден на всичките Елени
дайте идеи какво да се вземе за момиче при условие че всичко си има ....
предръдка,целувка...цвете,п юшено мече :? зависи на колко е... :)
25+ ......мече не варви да ти кажа иначе съм го мислил такова от тия огромните ама... порасна момичето вече е жена 8-)
slun4ice_90
05-14-2009, 08:28
Ах,тази Елена...Ми не знам,Жоро... :-o :D Измисли нещо лудо и назабравимо. :grin:
преди време на един фр му подариха кутийка със 336 листчета и на всяко пишише нещо различна ест свързано с любовта в твоя случай може да измислиш нещо друго ..защото на него все пак му го подариха на 14.02 таа и казваш че всеки ден до следващият си ИД трябва да си тегли по едно ... и така лично аз като момиче много бих се зарадвала .. прави се с лични материали и така ... а ако не си пада по такива романтични подаръчета може да и вземеш ланче с плочка и да дадеш на златар да го гравира с нещо примерно първите букви от имената и на двамата и така .. надявам се да съм помогнала :) :|
soul1199
05-14-2009, 10:46
сребърна гривна/гердан/пръстен,парфюм,блузка/потниче,диск на любима група,друго не се сещам
smileforyou12
05-14-2009, 10:47
сребърно сенжирче с нейна буква и един голям букет
blackvelvet
05-14-2009, 11:18
преди време на един фр му подариха кутийка със 336 листчета и на всяко пишише нещо различна ест свързано с любовта в твоя случай може да измислиш нещо друго ..защото на него все пак му го подариха на 14.02 таа и казваш че всеки ден до следващият си ИД трябва да си тегли по едно ... и така лично аз като момиче много бих се зарадвала .. прави се с лични материали и така ... а ако не си пада по такива романтични подаръчета може да и вземеш ланче с плочка и да дадеш на златар да го гравира с нещо примерно първите букви от имената и на двамата и така .. надявам се да съм помогнала :) :|
:D Това е много добра идея,според мен :p
Ilikeliljon
05-14-2009, 12:19
Не гарантирам, че ще й хареса, ама аз на моята приятелка и бях подарил една много мъничка и симпатична книжка. Може би с размери 5 на 5 см. Има с любовни мисли, с мисли от философията и други. Бях я взел от Хеликон, но предполагам, че може да се намери и другаде. Това е от мен :) :)
GossipGirl89
05-14-2009, 12:44
Ааа това с листчетата е много добро :)
Иначе... нещо сребърно може да и вземеш или пък някой хубав парфюм. Другият вариант е един голям голям букет :)
Нещо, което никой друг не би се сетил...или ти да направиш нещо от себе си... или да я заведеш някъде където да си изкарате супер яко и да и остане като много приятен спомен... 8)
moon_flower
05-14-2009, 12:56
сребърно сенжирче
Все по-интересни думи виждам всеки ден.
Иначе..ами ако има някакво хоби,защо не и подариш нещо свързано с него?Със сигурност ще го ползва.Иначе ако е романтична натура може мече,някакво по-елегантно синджирче и те хората ти ги казах другите неща.Успех в търсенето на подарък. :)
мерси на сички златни сте
Всички идеи до сега бяха супер, но мисля, че трябва още нещо... :-P
Не забравяй, тя не е просто Елена, а хубавата Елена и най-важното - твоята прекрасна Елена :) Направи така, че този ден да бъде неповторим, направи нещо мило и романтично, отидете на еднодневна екскурзия до някое красиво кътче или пък я изненадай с вечеря (приготвена от теб :P ) масаж, вана..може да звучи банално, но всяка жена обича да се чувства желана и глезена. 8) Успех.. :P
A ако искаш нещо забавно, отиди до "Без паника"
Има супер интересни и оригинални подаръци :-P
moneycomeme
05-14-2009, 16:32
сребърно колие,или сребърни обеци,или портмоне някво хубаво..знам ли.. :)
SuperBadSuperFresh
05-14-2009, 19:05
За именния ми ден ще получа (скормност 8-) )огромно плюшено мече.
Мдаа...имам си доста неща