View Full Version : Уж сме гаджета..
Ne_Znaesh
05-14-2009, 22:04
Здравейте :)
Той е на 21, а аз съм на 16. Излизахме близо месец като приятели, но най накрая той намери сили да ми каже, че ме харесва и иска нещо повече от приятелство. Станахме УЖ официално гаджета. :) Но си говорихме преди това и той ми сподели, че разликата в годините го била леко притеснявала...нямал опит с толкова по-малки от него и не знае как точно да постъпи. Разбирам го и аз нямам опит като цяло- той изглежда голям мъж до мен и на мен малко или много ми е притеснено и даже неловко. И явно това е проблема заради които нещата не вървят..
Още преди като бяхме приятели излизахме всеки ден заедно, ходих в тях (той ме запозна с тяхните), идваше да ме взима от училище..но бяхме само приятели! А сега уж сме гаджета, а си е същото... Нищо по- различно не е. Е вярно, е че ходим официално от 1 седмица, но много рядко се случва той да се сети да ме целуне, да ме прегърне.. Сякаш пази някаква дистанция от мен, сякаш му е неудовно, неловко.. . А иначе не сме спряли да излизаме.. Но незнам защо така се получава.:( Пиши ми на skype, на телефона едни неща, а на живо е съвсем различно...сякаш се притеснява.
Защо така се получава? Дали защото ходим едва от седмица, или ?
Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... 8) Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано... 8)
Станахме УЖ официално гаджета
Докато не видя документ не вярвам
lipsvashh_mi
05-15-2009, 05:14
Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... 8) Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано... 8)
+1.. :)
kobrichka
05-15-2009, 06:14
Съгласна съм с това мнение. Просто поговори с него
Може би наистина не знае как да постъпи и го е страх да не обърка нещо, което всъщност говори добре за него, защото явно му пука за теб и трябва да те радва този факт. Според мен трябва да му дадеш малко време да се отпусне :)
П.С мисля че тази ситуация е по-хубава, отколкото да тръгне да ти се натиска за секс на първата седмица :) така че, спокойно, надявам се нещата да се орпавят с времето ;)
и аз така мисля :)
GossipGirl89
05-15-2009, 07:29
Ами те вече го казаха и преди мен... Той сам ти е споделил какъв е проблема - притеснява се от възрастта и най-вероятно го е страх, че ако тръгне да те целува или прегръща ще си помислиш, че ти се натиска за по-онтимни отношения в този ранен период на връзката ви... Ако искаш поговори с него, кажи му, че ще ти е приятно ако се гушкате и целувате... Кажи му да не се притеснява, че ще излезне прекалено напорист в твоите очи :) Това е едното решение, другото е да оставиш нещата както са и да му дадеш малко повече време да се отпусне ;)
NeZaPoznat
05-15-2009, 07:31
Тази работа е малко - хем сърби - хем боли.
Ако е на 21 ще трябва да намери подход. Но ако на аватара си ти ... и аз бих се притеснил малко. :?
TheBeliever
05-15-2009, 11:44
Прокуратура??? :-o
Но както и да е. Вече ти отговориха. Поговори с него и му обясни, каквото каза тук.
:D :D :D
иначе дай му време да се поотпусне идете някъде на романтично място заедно и се гушкайте или пък го обсъди с него все пак 5 години разлика не е малко и щом е за пръв път с по-малка
Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... 8) Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано... 8) +1 ;-)
soul1199
05-15-2009, 15:15
може да се притеснява или да не знае,какво да направи,поговорете и му кажи,че ти хар да те целува :)
slun4ice_90
05-15-2009, 15:16
Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... 8) Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано... 8)И аз съм на т'ва мнение. =D> ;-) :wink: :P
Човеко е точен и държи на теб. Може би се срамува от хората около вас, да не си помислят "тоя пък как я е награбил горкото момиче", та затова се чувства така и е по отдръпнат. Евала на пича.
Take_That
05-15-2009, 16:52
Може би му трябва време да свикне с тази мисъл - имам предивд разликата в годините, трябва му време да намери подхода :) Не го притискай и както каза Hilary_ покажи му, че имаш нужда от това да те целува и прегръща :)
+ :?
JoeBanana
05-15-2009, 17:42
сигурно е девствен и ти ще си му първата
свършиха свестните момчета на твоята възраст, та трябваше да се фанеш с 21-годишен пръч
кой знае какъв е мухльо, щом не може да си намери приятелка сред наборките :lol:
Дай му време да се климатизира. И аз съм така в началото, но като ми мине става уошО 8-)
sex1to167
05-16-2009, 17:51
според мен нещата ще тръгнат от самосебе си ще се опознаете но ти сигурно знаеш че мъж на 21 години не искам само любов :) :) :) :)
ifkataAa
05-16-2009, 18:09
може да се притеснява или да не знае,какво да направи,поговорете и му кажи,че ти хар да те целува :)
Напълно съгласна !
станахме уж гаджета :-D :-D :-D туи прекалено много пъти го каза ,сигорна съм че за това което получаваш от него и ти самата имаш вина , а нормално да се чуства неловко но покажи му че не трябва и не искаш да е така бе мацоо
valdesbg
05-17-2009, 05:10
Какъв е проблема да го награбиш ти? Ако и тогава не се усети...ти си преценяваш.
kotenceto_bonbon
05-17-2009, 10:29
+ :?
;-) ;-) ;-)