Влез

View Full Version : ;( не издържам вече ;( ;( искам го за мене... :(

jetaime
05-15-2009, 19:16
здравейте,ще давам по същесвто,защото съм много отчаяна и не знам какво да правя вече :cry: харесвам едно момче,той знае..но нищо не прави по въпроса,онзи ден нарочно ме заговори..аз и на това се радвам :( знам че нямам никакъв шанс с него,въпреки че всички около мен ми казват,че имам някаква надежда .. просто никога не съм изпитвала такова желание да бъда с момчето,което харесвам..едвам се сдържам като го видя .. иска ми се дори за една вечер да си го цункам, но поне да ми олекне защото страшно много ме искушава :oops: адски много го харесвам,но той май няма много много опит с момичетата и моите фр. ми казват че сигурно не знае как да постъпи,как да се държи.. просто исках да чуя вашето мнение :) Благодаря ви че прочетохте може би безсмислената ми темичка :-) :-) :-)
П.П: на 16 съм, а той на 17 :)

unicorn_f
05-15-2009, 19:20
ти направи първата крачка щом толкова го харесваш :)

smileforyou12
05-15-2009, 19:21
нз но аз съм мисля че ако дадено момче харесва момиче то ще си проличи.

jetaime
05-15-2009, 19:29
ми мисля че аз направих крачката когато накарах приятелката ми да му каже..знам че е тъпо и детско може би но..както и да е,кво още да направя,не искам да му се бутам и по скайпа не смея да му пиша за да не му досаждам :cry:

smileforyou12
05-15-2009, 19:31
явно не те харесва

sladur4etyYy
05-15-2009, 19:32
нз но аз съм мисля че ако дадено момче харесва момиче то ще си проличи.

и аз така смятам. дори и да е супер срамежлив, поне ще забележиш минимална промяна в отношението му към теб. но пък ако си сигурна, че те харесва, давай ти първа :) не ти пречи да опиташ.

Take_That
05-15-2009, 19:33
ми мисля че аз направих крачката когато накарах приятелката ми да му каже..знам че е тъпо и детско може би но..както и да е,кво още да направя,не искам да му се бутам и по скайпа не смея да му пиша за да не му досаждам :cry:

Абе приятелката - съветът ми е да поговориш насаме с него. Не му досаждай, но в същото време и го заговаряй :) Така ще разбереш дали имаш някакви шансове или не - ако те отбягва за разговор тогава просто не се занимвай повече с него :)

Hilary_
05-15-2009, 19:34
Ми дeйствай ти... :wink:

vampirekiss
05-16-2009, 08:56
Hilary_

Ми дeйствай ти... Wink

+1

soul1199
05-16-2009, 09:30
излесте някой път насаме и поговорете :)

silky92
05-16-2009, 09:37
Трябва сама да говориш с него ,а не да караш приятелка (това е детско) ,кажи му какво си мислиш за него ,какво чувстваш и така .Ако не те харесва ,не те харесва и продължаваш напред! 8)

mechtaq_za_teb
05-16-2009, 10:11
Недей разчита на приятелката си, а на себе си. Докато ти самата не пробваш, няма да разбереш какъв ще е резултатът.

sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 10:23
Сгащи го в някой ъгъл, нацелувай го едно хубаво и накрая си тръгни с високо вдигната глава. ;)
После ще си проличи харесва ли те или не. :)

fluffka1
05-16-2009, 11:04

machoka
05-16-2009, 11:08
Щом го харесваш, не се отказвай от него каквото и да ти струва. Без да ставаш нагла или нахална, разбира се.. спечели си го )

fc
05-16-2009, 11:44
Сгащи го в някой ъгъл, нацелувай го едно хубаво и накрая си тръгни с високо вдигната глава. ;)
После ще си проличи харесва ли те или не. :)
Хаха това ще е яко, направо ще остане в шах и мат оО

_sunshine_
05-16-2009, 11:48
леле при мен е абсолютно същото :D и аз казах на приятелка да му каже :D и отначало нещо не се получи точно заради това,че накарах нея.. а не го направих сама.. сега той има нещо към мен,обаче хем той е срамежлив.. хем аз никога няма да направя първата крачка :oops: ии затова много ме е яд :(
така че.. ако си достатъчно смела ,действай :wink:

FakePlasticTree
05-16-2009, 11:54
Важното е да действате вие, не да карате някой да казва на някого, той да намекне на другия и тн, и тн. Щом го харесваш му покажи (погледи, леки уж ненарочни докосвания, усмивки) леко, не му се натрапвай много, и виж как реагира, ще се разбере:)

NeZaPoznat
05-16-2009, 12:05

Продължавай така и следващата тема ще е - приятелката ми си хвана гаджето което аз си бях харесала ... :D

hisy
05-16-2009, 12:54
После ще си проличи харесва ли те или не. :) +1 :D

r3al_l0ff
05-16-2009, 14:55
Пффф вече момичетата ли трябва да вършат сичко .. :D :D Щом той няма смелостта да направи нещо,направи го ти... е не в смисъл като да му скочиш следвашия път ...ами заговаряй го ти .Ако те харесва ,мисля че ще си проличи по начина по който отвръща на закачките ти .

got2Bthe1
05-16-2009, 14:56
+