Влез

View Full Version : Тя каза "незнам" ?!?

nonamebg
05-16-2009, 08:47
:D :D дайте вече лок на темата ;)

smileforyou12
05-16-2009, 08:53
явно не е наясно с чувстата си само не я притискай.когато се изясни със себе си може би ще ти каже.

vampirekiss
05-16-2009, 08:55
Ето ,ето още една мацка,която не знае сърби ли я ,боли ли я.Ееее аман вече просто!!Ами тази или просто си е глътнала граматиката,когато си я питал и не е измислила какво да каже,или просто се колебае.Абе говори сериозно с нея и я попитай наистина какво означава това ''не знам''

FancyGirl
05-16-2009, 08:57
Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...

soul1199
05-16-2009, 09:20
Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...

LittlePrincess
05-16-2009, 09:22
Сигурно те харесва, но я е срам.. Сам каза, че е по-стеснителна

silky92
05-16-2009, 09:29
Определено мисля ,че тя не е наясно какво чувства и какво иска в момента ,може би и от една страна мисли,че да сте само приятели е по-добре. :)

nonamebg
05-16-2009, 09:40
Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?

AFT
05-16-2009, 09:41
Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.

ivcheto1
05-16-2009, 09:45
може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея :)

nonamebg
05-16-2009, 09:45
Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.

Това не можах да го разбера ?!?

smileforyou12
05-16-2009, 09:46
Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?
да

mechtaq_za_teb
05-16-2009, 10:05
Мисля.... че не споделя чувствата ти. Поне ако бях на нейно място не бих реагирала така.
Другият вариант е да се е уплашила. :-o Може би си я изненадал с това признание.
Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и тогава поговори пак с нея. Успех :)

BlueCat
05-16-2009, 10:10
Да не би да харесва някой твой приятел?

sexy89
05-16-2009, 10:27
може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея :)

и аз мисля така. Пък от друга страна не знам, може би наистина не е наясно с чувствата си.

Neftochimic
05-16-2009, 10:30
със сигурност те харесвано, но има някаква причина за да не иска да ти го признае...

BuKuTyY
05-16-2009, 10:35
Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш ;) Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане :)

NeZaPoznat
05-16-2009, 10:53
Спри да натискаш и изчакай тя да прояви инициатива. Ако не стане нищо ... значи така е по-добре

nonamebg
05-16-2009, 11:02
Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш ;) Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане :)

ами значи от 3 години сме в един клас, но никога не сме си обръщали по-голямо внимание както сега, по-точно през последния един месец :)

smileforyou12
05-16-2009, 11:03
може би търси само приятлско отношение от теб

AFT
05-16-2009, 14:21

Това не можах да го разбера ?!?

Би трябвало учителят ти по български език отдавна да ти го е обяснил, но все пак - клик (http://www.obrazovanieto.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=0&Itemid=94).

deletemyself
05-25-2009, 20:01
sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr :( naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..

dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa :(

TheGirlNextDoor
05-25-2009, 20:22
sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr :( naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..

dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa :(

1-во зарежи го тоя скайп..от личен опит ти го казвам не е за такива работи : ))
2-ро за да ти каже нз може да има няколко причини..може да не те харесва..или да не иска връка..или пък някоя нейна прителка да те харесва и тя да не може да тръгне с теб..знам ли варианти много

..ама най добре говори с нея на живо

fenasf
05-26-2009, 17:40
в повечето случаи това е деликатно "не" но не се отчайвай

nerealnasmart
05-31-2009, 19:54
Ох, тази дума не знам колко е позната. 8) Казвах на едно момче не занам и взех ,че казах нещо и опа аре пак на същия въпрос ама с друг отгвор :D :P

buntar90
06-03-2009, 14:17
като видях заглавието реших, че аз съм писал темата :D :D :D Явно този отговор е станал прекалено популярен