View Full Version : Тя каза "незнам" ?!?
nonamebg
05-16-2009, 08:47
:D :D дайте вече лок на темата ;)
smileforyou12
05-16-2009, 08:53
явно не е наясно с чувстата си само не я притискай.когато се изясни със себе си може би ще ти каже.
vampirekiss
05-16-2009, 08:55
Ето ,ето още една мацка,която не знае сърби ли я ,боли ли я.Ееее аман вече просто!!Ами тази или просто си е глътнала граматиката,когато си я питал и не е измислила какво да каже,или просто се колебае.Абе говори сериозно с нея и я попитай наистина какво означава това ''не знам''
FancyGirl
05-16-2009, 08:57
Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...
soul1199
05-16-2009, 09:20
Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...
LittlePrincess
05-16-2009, 09:22
Сигурно те харесва, но я е срам.. Сам каза, че е по-стеснителна
Определено мисля ,че тя не е наясно какво чувства и какво иска в момента ,може би и от една страна мисли,че да сте само приятели е по-добре. :)
nonamebg
05-16-2009, 09:40
Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?
Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.
ivcheto1
05-16-2009, 09:45
може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея :)
nonamebg
05-16-2009, 09:45
Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.
Това не можах да го разбера ?!?
smileforyou12
05-16-2009, 09:46
Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?
да
mechtaq_za_teb
05-16-2009, 10:05
Мисля.... че не споделя чувствата ти. Поне ако бях на нейно място не бих реагирала така.
Другият вариант е да се е уплашила. :-o Може би си я изненадал с това признание.
Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и тогава поговори пак с нея. Успех :)
Да не би да харесва някой твой приятел?
може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея :)
и аз мисля така. Пък от друга страна не знам, може би наистина не е наясно с чувствата си.
Neftochimic
05-16-2009, 10:30
със сигурност те харесвано, но има някаква причина за да не иска да ти го признае...
Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш ;) Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане :)
NeZaPoznat
05-16-2009, 10:53
Спри да натискаш и изчакай тя да прояви инициатива. Ако не стане нищо ... значи така е по-добре
nonamebg
05-16-2009, 11:02
Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш ;) Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане :)
ами значи от 3 години сме в един клас, но никога не сме си обръщали по-голямо внимание както сега, по-точно през последния един месец :)
smileforyou12
05-16-2009, 11:03
може би търси само приятлско отношение от теб
Това не можах да го разбера ?!?
Би трябвало учителят ти по български език отдавна да ти го е обяснил, но все пак - клик (http://www.obrazovanieto.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=0&Itemid=94).
deletemyself
05-25-2009, 20:01
sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr :( naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..
dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa :(
TheGirlNextDoor
05-25-2009, 20:22
sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr :( naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..
dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa :(
1-во зарежи го тоя скайп..от личен опит ти го казвам не е за такива работи : ))
2-ро за да ти каже нз може да има няколко причини..може да не те харесва..или да не иска връка..или пък някоя нейна прителка да те харесва и тя да не може да тръгне с теб..знам ли варианти много
..ама най добре говори с нея на живо
в повечето случаи това е деликатно "не" но не се отчайвай
nerealnasmart
05-31-2009, 19:54
Ох, тази дума не знам колко е позната. 8) Казвах на едно момче не занам и взех ,че казах нещо и опа аре пак на същия въпрос ама с друг отгвор :D :P
buntar90
06-03-2009, 14:17
като видях заглавието реших, че аз съм писал темата :D :D :D Явно този отговор е станал прекалено популярен