View Full Version : Лошо ли е?
SlADka_lIGlA
05-16-2009, 11:12
Искам да попитам значи момчето с което съм правила за първи път секс преди няколко години сега се виждаме понякога и пак го правим.Била съм и с други момчета но с тях съм имала сериозни връзки.С това момче ходехме 2 седмици преди 3 години и не се получи,но после след няколко месеца спах с него той ми беше първия и всичко беше хубаво и така когато и двамата не ходехме с никой си правехме секс.Но преди 5-6 месеца аз се влюбих в него и всичко се обърка той не иска да ходи с мен защото съм била лъжкиня и такива неща и както и да е и по-добре,защото неговия брат и моята сестра ходят и такива неща.И нали аз тръгнах с едно момче и 5 месеца бяхме заедно.Но го зарязах,защото е страшния женкар.А преди това ходех 1 година с едно момче с което много се обичахме,но се скараме и аз все ходех при това момче само за секс защото все ме успокояваше и това беше много голяма грешка,но приятеля ми нямаше представа.Защото не беше от моя квартал както и да е искам да питам лошо ли е сега когато нито това момче нито аз си имаме приятели просто да правим секс и излизам ли като някоя курва.Аз говорих с него и казах,че ми е гадно така и той каза много добре знам каква си и не си курва за мен просто си правим хубавото един с друг няма нищо лошо.Но аз все още не съм много сигурна ..
SlADka_lIGlA
05-16-2009, 11:19
17
smileforyou12
05-16-2009, 11:20
няма нищо лошо прави това което ти прави кефа
FancyGirl
05-16-2009, 11:23
Прави каквото ти харесва...
soul1199
05-16-2009, 12:28
явно това мом4е не иска ни6о сериозно,просто иска секс и го полу4ава
blackvelvet
05-16-2009, 12:39
явно това мом4е не иска ни6о сериозно,просто иска секс и го полу4ава
+1
NeZaPoznat
05-16-2009, 12:40
К**вите взимат пари за секса - ти не взимаш, което значи че не си к* в прекия смисъл на думата.
Харесва ти секса - ок. И аз бих предпочел да правя секс пред това да не правя. А ако мацето ми идва и на крака ... още по добре :D
Еееех защо нямам и аз една такава комшийка :-o
SlADka_lIGlA
05-16-2009, 12:52
Знам,че той не иска нищо сериозно,но вече и аз не искам отказах се от тези неща защото само болка има.Да секса с него ми харесва а и той е супер нежен и внимателен и е много хубаво когато съм с него.Но после се подминаваме,защото нали бяхме ходили преди 3 години и скъсахме,защото тогава бях по малка и се лигавех много и му бях изневерила бях се целувала с някакви момчета в дискотеката и от тогава се скарахме и не си говорим пред другите,защото след това пак се опитвахме да ходим и много драма имаше и сега само сме за секса..
NeZaPoznat той ми каза същото там за парите и надолу .. и всъщност и ние сме комшии :D
NeZaPoznat
05-16-2009, 13:00
.. и всъщност и ние сме комшии :D
Ставам за ясновидец значи :razz: :-P
Дай боже всекиму такава комшийка :D
Прави каквото ти харесва... +1
mechtaq_za_teb
05-16-2009, 13:15
Щом си нямаш приятел и той си няма приятелка, няма лошо.
Ilikeliljon
05-16-2009, 13:19
Искам да попитам значи момчето с което съм правила за първи път секс преди няколко години сега се виждаме понякога и пак го правим.Била съм и с други момчета но с тях съм имала сериозни връзки.С това момче ходехме 2 седмици преди 3 години и не се получи,но после след няколко месеца спах с него той ми беше първия и всичко беше хубаво и така когато и двамата не ходехме с никой си правехме секс.Но преди 5-6 месеца аз се влюбих в него и всичко се обърка той не иска да ходи с мен защото съм била лъжкиня и такива неща и както и да е и по-добре,защото неговия брат и моята сестра ходят и такива неща.И нали аз тръгнах с едно момче и 5 месеца бяхме заедно.Но го зарязах,защото е страшния женкар.А преди това ходех 1 година с едно момче с което много се обичахме,но се скараме и аз все ходех при това момче само за секс защото все ме успокояваше и това беше много голяма грешка,но приятеля ми нямаше представа.Защото не беше от моя квартал както и да е искам да питам лошо ли е сега когато нито това момче нито аз си имаме приятели просто да правим секс и излизам ли като някоя к***а.Аз говорих с него и казах,че ми е гадно така и той каза много добре знам каква си и не си к***а за мен просто си правим хубавото един с друг няма нищо лошо.Но аз все още не съм много сигурна ..
Нека зарежем глупостите и да си говорим направо. От обвинения няма нужда, едно е ясно, няма смисъл да се прави секс с човек, който не изпитва чувства към теб, а и ти не знаеш точно защо си влюбена в него. Въпроса не е в това лошо или хубаво е според нечие мнение, а въпроса е в това да се замислиш дали секса се прави просто за удоволствие или защото свързва двама души в нещо уникално само по себе си, което никъде във Вселената го няма. И дали правенето на секс просто за удоволствие не убива и задушава уникалността на това изживяване, независимо от хубавите физически ефекти. :) :)
Сууууупер наивна си... :? Тва е едно от най - тъпите неща които съм чувала... :? :? Първо тоя нещастник само те използва....второ момче което е ходело с теб 5 месеца не смятам че е женкар... а точно този с който спиш е такъв!!! Пет пари не дава за теб ... зарежи го!!!! :x Или продължавай да си мислиш че си к*рва а той да те използва... :? :?
Ебати обърканата история, почти нищо не разбрах... то един, друг, втори, трети, кой комшия, кой не знам си къв... ебахти любовния многоъгълник, да го беше написала малко по-разбираемо :x
NeZaPoznat
05-16-2009, 13:29
Ебати обърканата история, почти нищо не разбрах... то един, друг, втори, трети, кой комшия, кой не знам си къв... ебахти любовния многоъгълник, да го беше написала малко по-разбираемо :x
Защо да е неясно ? Като я досърби отива 'за сол' при комшията :D :-D
SlADka_lIGlA
05-16-2009, 14:32
Hilary_ ами не въобще не съм наивна защото знам,че това момче с което спа винаги мога да разчитам на него а тоя дето ходех с него 5 месеца беше многоо голям женкар и курвар.Ами не всъщност той много държи на мен и ние говорихме нали ако тръгнем какво ще е,но това е че ние имаме 2-3 общи приятели смисъл аз познавам всичките му приятели и той моите но просто той си излиза в едни и същи кафета аз не излизам в квартала.Аз не уча в кварталното училище като него и той все ми говори ти там аз откъде да знам по цял ден с кой ще си и просто аз няма да отида да изляза с неговите приятели нито той с моите ..
Take_That
05-16-2009, 15:40
знам,че това момче с което спа винаги мога да разчитам на него
И как можеш да разчиташ на него? Мисля, че много много не му пука за теб :)
GabisiTa
05-16-2009, 15:45
Щом и двамата получавате това, което искате.. няма лошо :)
sextazy_baby
05-16-2009, 16:03
Не виждам какво лошо може да има в това,което на теб ти харесва
sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 17:53
Лошо е и си ку?ва само ако ти се възприемаш като такава.
Не си обвързана и той не е. Страдаш от предразсъдъци само. ;)
Хич да не ти пука. Правите си кефа и това е.
И аз за тва питах на колко е години, щото почти нищо не разбрах. :)
Ilikeliljon
05-16-2009, 19:47
Дрън, дрън, бля-бля стига глупости. Направи си кефа, направи си удоволствието и така нататък. Къде по дяволите остана секса с чувства, никой още не е умрял от сексуално въздържание (въздържание да не прави секс с човек от срещуположния пол, а не да не мастурбира). Например може да мастурбира когато усети нужда, хем повече ще се опознае, себе си и своето тяло, вместо да ходи да прави секс с някакъв дето използва. Живота не е само секс и кеф, има от всичко, има и лоши моменти има и радостни, разбира се не всички щастливи моменти трябва да са свързани със секс. Една прегръдка, една целувка, едно докосване може да донесе несравнима радост на този, който е отворен за това. Една среща с любим човек (приятел или гадже) също може да донесе много. Само за секс се приказва и за удоволствие, жалко, много жалко, че се е достигнало дотук, че секса да е едничката радост в живота на хората, при това секс с човек към който се няма кой знае какви особени чувства. :shock: :shock: :shock:
DevilWish
05-16-2009, 20:10
Не си курва.Като и двмата нямате връзки ,не виждам какво може да ви спре ;)