View Full Version : Порязване
Наскоро се порязах със самобръсначката отдолу и тази раничка е на такова място,че не зараства.Боли ме и от няколко дни съм казала на приятеля ми да забрави за секс,а така ми се иска...Страх ме е,че ще ме боли повече и че ще се разрани още.Дали това би ми попречило да правя секс с приятеля ми....и ако може кажете как да се справя с проблема.Някакъв крем например?
ivcheto1
05-16-2009, 16:46
мацко ходи на доктор там кожата е много чувствителна и може да се въспали, а за секс изчакай няколко дена :)
sex1to167
05-16-2009, 16:57
по добре отиди на доктор за да не стане по зле.и наистина забрави за секса докато не отидеш..
BePoHuKa
05-17-2009, 03:18
Оооо повярвай ми не прави секс! Една позната ми разправя как веднъж като ги скъсявала за да ги махне и се резнала леко с ножицата и и причерняло...след това никакъв секс и се маза с някакъв крем. Не е страшно положението ти,но ти препоръчвам да НЕ правиш секс и да си вземеш кремче някакво :)
BePoHuKa
05-17-2009, 05:04
^^oригинално :lol: :?
missreal
05-17-2009, 08:57
доктор...доктор ...
ladykeisy
05-17-2009, 09:13
Има нещо ,което много помага за такива неща - Смрадлика и крем здраве ,също така и клотримазол :)
Отиди на лекар..а за секса...ми най-добре изчакай малко :)
HouseEnergy
05-17-2009, 12:36
ми то на скоро и аз си резнах пишока...мазах го с разни кремове,зарасна но ми остана белег...
Carmen_Kass
05-17-2009, 12:59
доктор за да ти даде някакъв крем и след това по-добре избягвай секса
доктор за да ти даде някакъв крем и след това по-добре избягвай секса
за период от 10 години
smileforyou12
05-17-2009, 14:04
:lol: :lol:
за да заздравеят по бързо се подмий няколко пъти със смрадлика(продава се в аптеката и там има описание как и колко пъти дА я използваш)
Залепи я с тиксо...
Защо да е тиксо, след като може с КАПЧИЦА !!!
"С капчица го залепи и нему мисли" :smt011
Има нещо ,което много помага за такива неща - Смрадлика и крем здраве ,също така и клотримазол :)
Благодаря,утре ще отскоча до аптеката! :)