View Full Version : Имам нужда от съвет :)
sex1to167
05-16-2009, 16:45
Здравейте на всички моят проблем е с едно момче. :o Запознахме се скоро около 1 седмица обаче аз много го харесах,незнам дали и със него е така обаче непрекъснато само ме гледа засичаме си погледите много често от време на време си говорим,хубавото е че сме в една и съща компания.Та един мои много "добър" приятел му каза тази подробност и тои му отговорил че не ме харесва. :( :( Намерих му скаипа обаче незнам какво да му напиша.Искам да помоля някой да ми помогне какво да направя.Как да разбера дали ме харесва и общо взето такива неща. :( :( :( :( а да и той е от по срамежливите момчета забравих да кажа. :)
Tutmanik
05-16-2009, 16:49
Според мен щом е казал ,че не те харесва...
Ако толкова искаш завържи разговор по скайп може и да се получи нещо. :)
Ами значи има три варианта :
1)Твоят приятел те лъже.
2)Не те лъже и момчето не те харесва.
3)Срам го е да си признае.
А иначе нз по скайп според мен няма смисъл да му пишеп по-добре се вижте и разбери кой кво иска :?
sex1to167
05-16-2009, 16:54
е не ме лъже защото пред мен го каза само че го извика настрани ама аз пак чух.само не разбрах какво тои е казал.но нали по горе написах че е от тия по срамежливите и н.з може наистина да го е срам....а на живо и по смъртно няма да мога да говоря с него.някой може ли да ми каже причина с която уж еи така да го питам нещо пък може и да стане разговора :) :) :)
Tutmanik
05-16-2009, 16:57
Просто кажи каквото ти дойде на ума.Бъди себе си. Все пак няма ние да говорим с него,а ти.Няма да ти измисляме репликите :-D
sex1to167
05-16-2009, 17:02
е да така е само където ако исръся някоя глупост ще ме е срам да го погледна след това :(
Ми знам ли недей да казваш глупости, след като казваш че той е срамежлив няма от какво да се плашиш, няма да те изяде; и аз съм срамежлив, не ям хората кат ме заговорят :lol: но пък това че е казал че не те харесва може би фр-то ти те лъже защото той те харесва, знае ли човек?
sex1to167
05-16-2009, 17:08
:) само че не знам как да започна разговора в смисъл ние много малко сме общували иии са някак си.. нз :( :(
Щом ти е толкова трудно почакай малко да се опознаете, нали сте от 1 компания ;) най-малкото че ако сега му признаеш там чувства мувства ала бала няма да те вземе насериозно, нали се познавате отскоро
Абе няма от кво да се срамуваш ... Направо го питаш нещо от училище иии така задълбочаваш разговора пък ако е мил явно фр-да ти те е излъгал ако не няма смисъл да го търсиш за да станете гаджета ...
sex1to167
05-16-2009, 17:14
може би наистина по добре да се опознаем преди всичко...и да той наистина се държи мило с мен....в смисъл не си прави тъпи маитапи както останалите момчета...
Супер навит ти е :-P бтв приятеля ти верно може да те харесва :oops:
Ем пък ако се държи мило с теб значи или те харесва или те кефи като фр :) пък пишете си нещо там знам че ти е трудно да се сетиш ама ... Пробваи все пак !!!
sex1to167
05-16-2009, 17:19
ми надявам се на това чудо...само не мога да разбера ако ме харесва зашо не му каза...по някой път го чувствам много близка а друг път все едно не се познаваме...
sex1to167
05-16-2009, 17:27
може и така да е :( гадно ще ми е ако е така ама какво да се прави
sex1to167
05-16-2009, 17:33
на 15 съм може би затова задавам тъпи въпроси но няма лошо човек да се учи,нали ? :) :) :) :) :)
Ето какво аз бих направила...бих му писала като приятелка в определен период от време...бих се сближила с него ... за мен това е првилния път към едно момче... :grin: :grin: :D След което ако видя че неще просто ще остана приятелка с него...той губи! 8) Но не почвай като всички останали с това да му се молиш...да го питаш през 5 минути "А сега харесваш ли ме?" или некви такива... покажи му че си нещо специално и си заслужава!!! 8)
sex1to167
05-16-2009, 18:52
Hilary_ stawa li da si dade6 skypa poneje ti mi dade nai normalniq otgovor moje i da mi pomogne6 powe4e :) :) :)
може да го е срам да си признае.А за да разбереш,сядаш на компа и пишеш нещо от сорта: "охо здарсти как си? Как ти мина денят? Апък аз днес...." Нали знаеш и така малко по малко.... ;)
на първия ти пост вече отговориха, колкото до това какво да му кажеш, ами ако сега незнаеш за какво да говориш с него, какво изобщо ще търсиш с тоя човек след примерно един месец (ако допуснем че се земе да те хареса и тръгнете)? ще седите и ще си мълчите ли?
Опознаваш го, разбираш що за човек е какви са му интересите после го сексаш :lol: тва е цялата раота.
Hilary_ stawa li da si dade6 skypa poneje ti mi dade nai normalniq otgovor moje i da mi pomogne6 powe4e :) :) :)
пиши на ЛС, че тука ме е страх да си го дам... :D :D :D :D
Ето какво аз бих направила...бих му писала като приятелка в определен период от време...бих се сближила с него ... за мен това е првилния път към едно момче... :grin: :grin: :D След което ако видя че неще просто ще остана приятелка с него...той губи! 8) Но не почвай като всички останали с това да му се молиш...да го питаш през 5 минути "А сега харесваш ли ме?" или некви такива... покажи му че си нещо специално и си заслужава!!! 8) +1
Dollystar
05-18-2009, 09:49
Просто му пиши кво толко се чудиш едно hi kak si ще свърши работа и от там се някакъв разговор ще тръгне, ако пък няма за какво да си говорите по-добре го мани щото дори и да тръгнете ще ви е яко тъпо да седнете и да нема кво да си кажете :-P