View Full Version : жълти зъбки :D
anonim4e14
05-17-2009, 14:50
хораааа :( имам жълти зъби какво ли не опитвах не стават по бели :( можете ли да ми препоръчате нещо :shock: :shock: :shock: :shock:
Infinity
05-17-2009, 16:11
:shock: Е,чак пък толкова..Дай снимка,ако не ти е много неудобно.. :)
happyfacex
05-17-2009, 17:14
^
еми да си си ги мила :-o :D
посъветвай се със зъболекар
пожълтяването на зъбите може да бъде причинено от пушене или приемане на лекарства
успех!
... и нерви лабави...не гепи кабели а гепи кавъри... :D :D
P.S. Ми бях чула че разни странни неща избелват зъбките но нека не бъдем вулгарни... :D :D
P.S. Ми бях чула че разни странни неща избелват зъбките но нека не бъдем вулгарни... :D :D
и аз първо за тази песен се сетих 8-) ..
po
ghetto_superstar
05-17-2009, 20:02
Кажи "НЕ" на кафето и цигарите!
Say,hello на малкия ми приятел "Патрончето" :razz:
Jumbie483
05-17-2009, 20:14
Попитай зъболекар.
MetalZone
05-18-2009, 05:16
Вземи шлайфера и ги изтъркай...
ПС: Мий ги по-често, бе! :x
nan4onanka
05-18-2009, 12:25
Използвай избелващи пасти,но най-добре се консултирай със зъболекар,от там ще получиш най пълна и точна информация.Но трябва да знаеш,че кафето,цигарите и много други фактори влияят на цвета ан зъбите,така че сама си прави изводите ако пушиш. :)
:D :D
Точно т'ва щях да напиша :razz:
Cathylicious
05-18-2009, 14:45
На мен ми бяха препоръчали 200мл кислородна вода смесена с 200мл вода .. И си правиш промивки сутрин и вечер .. :) Казвали са ми,че помага,ама аз така и не мога да се наканя да започна
gLoRiToO
05-18-2009, 15:12
Еми отиваш при чичо доктор и там има една процедура,при която ти намазват зъбите с паста с много наситено количество фолур,седиш така някви минути там беше и тва нещо се повтаря няколко пъти и после зъбите са ти като на Професор Вучков :D
Carmen_Kass
05-18-2009, 15:17
Питай заболекар...
такива лимони,соди,кисл.води,белин а,кислол,сярна киселина -по-добре хич не ги ползвай,за да не си прецакаш покритието.
po
Нали ... !??!! :razz: :razz: :razz: просто не се сдържах... :D :D
Вземи шлайфера и ги изтъркай...
ПС: Мий ги по-често, бе! :x
:razz: :razz: човек , направо ще ме скъсаш.Дали авторът/авторката щеше да пуска тема за това ,че зъбите й/му са жълти от това ,че не ги мие често... като не си запознат недей да критикуваш !!!
по темата: винаги ли са ти били такива , тъй като всеки човек има различен цвят на зъбите и на някои хора са им така по рождение.Просто има различни разцветки и ако е това , то е напълно нормално.Ако е от скоро така предполагам ,че е от кафе/цигари.На колко си ?Употребяваш ли кафе/цигари?
ами ако е много лошо трябва да търкаш зъбите си със сода бикарбонат
знам че малко ще е гадно , но помага наистина
Сода бикарбонат.
Ама се стреми по 1, макс 2 пъти на месец, защото ти се ебава емайла.
ами ако е много лошо трябва да търкаш зъбите си със сода бикарбонат
знам че малко ще е гадно , но помага наистина
помага,избелва ,но в същото време унищожава емайла на зъбите,а емайла разрушили се - считай ,че си си съсипал зъбите...
FancyGirl
05-18-2009, 22:06
po
И аз само като видях заглавието на темата .. .хахас
Да светна как стоят нещата с "избелването на зъбите" при чичо доктор.Зъбите са покрити с емайл.Много тънак,но най здравата материя на земята.Да ако не е в нано-микро-скопично количество е по-здраво и от диамант,титан и т.н.Той е в няколко слоя.Самото пожълтяване на зъбите,е пожълтяването на емайла.Самото "избелване" на зъбите е премахване на пожълтелия слой емайл.Така се маха докато не се покаже бял слой от емайл.И какво става?Зъбите стават супер чуствителни,защото нервите вече ги пазат по малко количество емайл.Ако се повтори процедурата повече пъти...какво ше стане с вашите зъбки?Та не прекалявайте с избелването,даже моето мнение въобще да не правите тази процедура...Просто търкайте зъбките по-често с четката
po
И аз само като видях заглавието на темата .. .хахас
Е понеже сме си наши хора и за тва си се знаем... :D :D :D :-)
Отиди при заболекаря да ти избели зъбките с една машинка :D
Отиди при заболекаря да ти избели зъбките с една машинка :D и да ти ги съсипе :D :x :x
Тая тема май не е за тук...Кое е свързано с дома ? :(
Mimito1991
05-19-2009, 13:08
..на зъболекар ;)
YakUZa777
05-20-2009, 21:22
Аз също имам кофти зъби с някакви петна по тях и разбрах, че като малък съм имал забавен растеж на зъбите и затова се е получило така и сега започнах да ги избелвам, отиди на зъболекар ако е нещо по сериозно
LiveFlower
05-20-2009, 21:24
Процедурата за избелване на зъби при зъболекар,не си ли чула?Тва ще е начина,щом не можеш в домашни условия.
impassive7
05-21-2009, 22:18
ОМГ, едва ли ние от форума сме хората, които трябва да ти казваме как да си избелиш зъбите! :lol: :lol: Зъболекари има, също не пречи и да питаш чичо Google :D
а сирене ,кашкавал ядеш ли ? пиеш ли мляко ?
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 21:11
Отиди при заболекаря да ти избели зъбките с една машинка :D :D :D
SummerParty
05-25-2009, 16:01
С по-хубава паста за избелване на зъбите :D
happyfacex
05-25-2009, 16:04
Питай заболекар...
такива лимони,соди,кисл.води,белин а,кислол,сярна киселина -по-добре хич не ги ползвай,за да не си прецакаш покритието.
белина :razz:
Ако са ти криви,това може да е причина също да са ти жълти зъбите
alexandra00
06-01-2009, 18:52
Кажи "НЕ" на кафето и цигарите!
Say,hello на малкия ми приятел "Патрончето" :razz:
DjBaloon
06-01-2009, 19:10
зависи от плаката
имаше едно червено препаратче,с което си намазваш зъбите и търкаш докато червеното не се махне,колкото време ти отнеме да изтъркаш червения цвят,толкова време трябва да се търкат зъбите 3-пъти дневно