PDA

View Full Version : злорадстване

glymo14
05-18-2009, 08:21
Имате ли случай в който някой познат на гаджето ви да ви каже нещо за него, нещо кое е гадно, гнусно или каквото си искате там дори то да е истина или не.Какво правите при такъв случай ?

Bellatrix
05-18-2009, 08:23
Не обръщам особено внимание. А и зависи какво е казал въпросния познат и доколко може да му се вярва.

lipsvashh_mi
05-18-2009, 08:40
такива ги игнорирам тотално...щом аз съм избрала дадения човек да съм с него,какво ме интересува какво си говорят другите и какво мислят за него,или за нас като 2ка...моя избор си е мой,моите евентуални грешки също :)

Hilary_
05-18-2009, 09:11
Една мърла ми говореше в очите, че бившето ми гадже се е натискало с нея... :? :? Е сериозно щях да и разбия устата...ама тогава бяхме на неговия РД и едва се сдържах...естествено не беше вярно... :? И да случвало м исе е много пъти... :? :?

NeZaPoznat
05-18-2009, 09:25
Искате да кажете че вие никога не сте казали нищо лошо за никого ?
:?

scoobydors
05-18-2009, 09:38
Не обръщам особено внимание. А и зависи какво е казал въпросния познат и доколко може да му се вярва.

Да. Ако познаваш добре човека, който го е казал, малко трябва да се позамислиш. Но ако е някой тотално непознат за теб, просто не обръщай внимание. :)

Hilary_
05-18-2009, 09:44
Аз като имам да кажа на някой нещо му го казвам в очите ... :?

NeZaPoznat
05-18-2009, 09:51

Нямах в предвид това как му го казвате, а защо го казвате.
За да кажеш нещо за някого си има причина. Според мен трябва да се интересувате не какво казва, а причината за да го каже. Тогава можете да прецените дали да се връзвате или не.

vampirekiss
05-18-2009, 10:14
О да случвало ми се е.Даже мн често става така.Току някоя кифла почне да ми вряка,че моя човек пак се бил напил и само да съм знаела какви ги бил правил.Отговора беше,че знам,защото всичко,което е правил го е правил с мен.Съответно после горепосочената и боя яде ама това е друг въпрос.Игнорирам ги аз тези,които ми злорадстват.Е то да му писне на човек от завистници на този свят.

Hilary_
05-18-2009, 11:06

Нямах в предвид това как му го казвате, а защо го казвате.
За да кажеш нещо за някого си има причина. Според мен трябва да се интересувате не какво казва, а причината за да го каже. Тогава можете да прецените дали да се връзвате или не.
За първи път да се съглася с теб от хилядите ни спорове... :D :D

MP
05-18-2009, 11:35
Малко кофти става,но по-добре да не се обръща внимание на такива работи.

Take_That
05-18-2009, 11:57

++++

NeZaPoznat
05-18-2009, 12:04

Честито :razz:

На всеки рано или късно му идва акъла :razz: :razz:

Е, на някои не им идва ама ти не си от тях :D :D

Hilary_
05-18-2009, 12:39

Честито :razz:

На всеки рано или късно му идва акъла :razz: :razz:

Е, на някои не им идва ама ти не си от тях :D :D
Аууу добре, че беше ти за да ми дойде... :D :D
P.S. Малко заядливо нещо ... :D :D

Jumbie483
05-18-2009, 12:41
Случвало ми се познати и непознати да говорят такива неща.
Но никога близките ми хора..

NeZaPoznat
05-18-2009, 12:43
Аууу добре, че беше ти за да ми дойде... :D :D
P.S. Малко заядливо нещо ... :D :D

Моля :D

За теб винаги :D

mechtaq_za_teb
05-18-2009, 13:14
Хм... като се замисля не се е случвало. Но ако се случи, зависи кой е човекът и какво твърди.

hisy
05-18-2009, 15:31
До сега не ми се е случвало,но ако ми се случи просто го игнорирам... аз съм избрала да бъда с този човек и не ми пука какво говорят за него или за нас двамата.. важното е че се обичаме.. пък другите да си гледат работата :D

GossipGirl89
05-18-2009, 16:04
Случвало се е обаче рядко се връзвам. Може да го ебавам ако са ми разказали няква случка дето се е издънил или нещо друго, но поприницип за тия гадните неща - аз съм от типа хора, които не се връзват толкова лесно :) Предпочитам сама да се убедя кое е истина и кое не :)