Влез

View Full Version : какво да направя????

szlatina
05-18-2009, 19:47
значи имам един много сериозен проблем за разрешаване и реших са обарна кам вас, надявам се да ми помогнете. Та за какво става на въпрос- запознах се с едно момче, имамхе няколко неповторими вечери в които той ми казваше че му е било много хубаво с мен, после той реши че трябва да се разделим, на мен тва не ми хареса много ама реших да се примиря със ситуацията .... мина малко време и той започна да се занимава с друго момиче но тя след тва го заряза и после той пак идваше при мен , пък аз през тва време го бях забравила малко и пак си бяхме заедноо за известно време и сега неговата голяма любов е решила да се варне при него и аз сега незнам какво да правя много си го харесвам и когато не идва до вкащи сякаш нещо не е като трябва...

моляви дайте ми някакав съвет, щото ми омразна да слушам едно и също от приятелките ми...[/i]

Lifash
05-18-2009, 19:54
Първо..Малко съм нова,и не съм много наясно с всички раздели,но не мисля че темата е за тук..
Иначе.."Няколко неповторими вечери.." Да го разбираме като ходене ли?
Мнението ми е,че е знаел че още имаш чувства към него и е играл на сигурно,не е искал да е сам..И когато неговата "голяма любов" както казваш ти,пак си го иска,ще е готов..да те зареже заради нея (: И ако тя му бие шута,ще дотърчи пак при теб...докато не дойде следващата му голяма любов xD
Ти трябва да решиш къде да сложиш край на тоя омагьосан кръг..Най-удачния момент да го направиш е когато се връща при теб (:

laila_94
05-18-2009, 20:12
Мисля ,че трябва да опиташ отново да го забравиш..Според разказаното от тебе .. мисля ,че ти си неговото резерве .. Трудно ще ти е да го забравиш,но нямаш друг избор .Трябва да продъльиш живота си ! :smt058

XceSS
05-18-2009, 20:21
Ще те заебе...честито 8-)

got2Bthe1
05-18-2009, 22:32
Ще те заебе...честито 8-)
мхм мхм много логично мхм мхм