View Full Version : Един ден с него
malka_sladkka
05-19-2009, 05:14
Ако знаете,че това е последния ден с голямата ви любов какво бихте правили през този ден, така че да се запомни?какво бихте му казали? :) :) :)
mechtaq_za_teb
05-19-2009, 05:19
не, не, няма да е последният. Щом ми е голяма любов, няма ей така да я пусна да си отиде. :(
sexa_na_kompleksa
05-19-2009, 06:13
Ще го гушкам целия ден. xD
blackvelvet
05-19-2009, 06:35
не, не, няма да е последният. Щом ми е голяма любов, няма ей така да я пусна да си отиде. :(
+111111111111111111
Ааааааа недей с тия емовщини...няма такива работи!!!! :o :o
miss_asi
05-19-2009, 06:39
Само ако настъпва Апокалипсиса ще е последен.(щом любовта е голяма).Цял ден бих била със него,бих направила неща,които ако не ми е последен ден не бех направила,ще си го целувам и прегръщам. :)
Преди около 3 години преживях този ден :cry:
Тогавашния ми приятел трябваше да замине с родителите си за Германия и повече никога нямаше да се видим :( Аз разбрах за това месец по-рано и си бяхме обещали да се държим,както до тогава ... Нооо естествено дойде и последния ден ... Цял ден стояхме в нас,гушкахме се,целувахме се,ревах като луда ... Направихме си един куп снимки за спомен и на края си обещахме да си останем приятели :) На другия ден по обяд той замина ... Казах му "Айде шматко чао за сега и като си в Германия да ми пишеш,ей ;)" ... Колата им замина,а аз се разревах,защото ми беше адски гадно :( Малко след това той ми се обади и ми каза "Знам,че в момента плачеш,но моля те СПРИ!Знаеш,че има и други момчета,а и ние сме още деца и нямахме бъдеще" (инфо:Аз бях на 15,той на 17 :)) ... Тия думи успяха да ме успокоят,а и после цяла вечер си лафих с него по скайп и така малко по малко успях да го "преживея" :) :-)
Малко излязох от темата ама айде ... :)
Jumbie483
05-19-2009, 07:14
Ще ни е последен, само ако е настъпил края на света :(
А иначе.. не знам какво ще правим заедно. Най-вероятно цял ден ще сме като залепени един за друг. Прегръдки, целувки.. още нещо :oops:
Няма да се откъсна от него дори за миг по какъвто и да е начин. :lol: Но наистина ,ако е голямата любов няма да е последен ден,защото дори нещо да ни раздели,щом сме един за друг отново ще се съберем.
soul1199
05-19-2009, 07:53
:-) :-) :-) :-) и мн мн гушшш
ше те чукам докато ти потече кръв от носа кучко
MiLeNcHeToO
05-19-2009, 08:44
Ще направим най-бурния, див, страстен, разтърсващ, мръснишки секс, на който сме способни. :-) :oops:
П.П. Ако, ако...ако баба ми беше мъжка щеше да има дръжка. :P
Bellatrix
05-19-2009, 08:51
Такъв ден никога няма да има. Апокалипсиса поне не виждам да е чак толкова близо, а ако замине нанякъде вече ми е казал, че ще вземе и мен.
Ако имаше... не знам. Щяхме да се гушнем някъде и да ревем като луди дружно, в един глас.
NeZaPoznat
05-19-2009, 09:27
Нищо :D
ще се е*ем като животни на площада пред всички... :) после ще се оженим нелегално и ще чакаме края на някое красиво място заедно
slun4ice_90
05-19-2009, 17:20
Ще бъда с него,цял ден.Ще му кажа всичко,което сега не мога,защото си мисля,че имам време.Никой от нас,не знае колко време ще е на тази земя.Затова всички трябва да бъдем щастливи за мига.Да бъдем с човекът,който обичаме.Да не крием чувствата и емоциите си.Да живеем всеки ден,сякаш е последен и да обичаме,сякаш е за последно!
myNameIsImmortal
05-19-2009, 17:57
Какви са тия филми бре :o
Ще му кажа което не можах.. ми ти ако си искала си щяла да го кажеш..
Ще го целувам и прегръщам - ми хубаво има и нещо по-важно от прегръдката и целувката, а това е да направиш всичко по силите си да направиш така че да пресъхнат капещите сълзи..
Ще бъдеш с него цял ден - еми ако му се спи? какво ще правиме тогава..
Ще се ебеш с него на площада като животни - абе wtf :-o на площада минават малки деца.. нима искате да ги травматизирате до края на живота им и да изпитват страх от секс-а ??
Нямало да ви бъде последния ако ви е голяма любовта - ми и нащия тиган е голям, ама рибата в него винаги свършва и му се вижда дъното..
А за тези които са избрали и са казали НИЩО, макар малко ще са тези които ще спазят думата си.. аз ще съм оттях.. ще си стоя..
Защо ли?
Защото няма да мога да направя нищо за да спра сълзите на човека който обичам тъй много и не искам да загубя... Защото знаейки че съм неспособен да направя нищо, ще умра от мъка..
Това за ебането май имаха предвид ако е последния ден на света.
myNameIsImmortal
05-19-2009, 18:30
Това за ебането май имаха предвид ако е последния ден на света.
ще се е*ем като животни на площада пред всички... :) после ще се оженим нелегално и ще чакаме края на някое красиво място заедно
Докато се оженят и чакат "края" бая време ще мине - минимум 1 ден.. и някои деца и възрастни хора ще измрат от самата гредка и няма да могат да дочакат спокойно края на света..
Няма представа за времето просто :lol: :lol:
donkihot
05-19-2009, 19:06
ще направя нещо романтично,ще бъде незабравимо..ще му се отдам изцяло...ще му повтарям,че го обичам..просто ще се постарая да бъдем едно...
myNameIsImmortal
05-19-2009, 19:11
ще направя нещо романтично,ще бъде незабравимо..ще му се отдам изцяло...ще му повтарям,че го обичам..просто ще се постарая да бъдем едно...
хахах, забавна му работа..
искаш да кажеш че досега не си правила нищо романтично за него и ще чакаш този ден ли?
ще му се отдадеш изцяло ли? Ми сега какво правиш - един ден даваш дупето, на другия ден путето, на 3тия устенцата и след това където момъка свари? А сега не му ли повтаряш, че го обичаш? Или си имаш график:
Понеделник: 2 пъти да му кажа, че го обичам
Вторник: 1 път
Сряда: 5 пъти
Четвъртък: 1 път
Петък, Събота, Неделя: лишен е от думите "Обичам те"..
sumerwind
05-21-2009, 16:33
щях да го гушкам много и да му повтарям колко много го обичам
Няма да я оставя да си отиде.
XTREMEFREERIDE
05-22-2009, 09:29
Първия вариант е ако идва края на света.
Ще се омъжа за него. Ами да. Не ми пука, че съм на 15. Ще се омъжа и толкова. Ще отидем на някое красиво място, което обичаме и ще чакаме заедно.
Втория вариант е ако заминава някъде и повече няма да го видя.
Не бих искала всичко да свърши тогава. Все пак с днешните технологии, ще издържим 3 години на видео наблюдение и после ще отида да уча където живее той. Струва ми се добра идея.
И третия вариант е, ако знам, че ще ме къса.
Ами, ще хапнем по един сладолед и.. със здраве, който от където е.
Просто не искам да знам, какво бих направила.Това бяха лесните отговори, без да се замислям.Не искам да се замислям.
неее стига бе няма да го оставя да си тръгне просто така :(
освен ако не е края на света тогава го хващам и на летището ще отидем някъде където винаги сме искали
не искам да мисля мн какво би станало :?
Бих прекарала всяка секунда с него.. стига да имах дори един ден с него...
Kostadin_682
05-22-2009, 13:45
ше те чукам докато ти потече кръв от носа кучко
:lol: :lol: :lol:
Преди около 3 години преживях този ден :cry:
Тогавашния ми приятел трябваше да замине с родителите си за Германия и повече никога нямаше да се видим :( Аз разбрах за това месец по-рано и си бяхме обещали да се държим,както до тогава ... Нооо естествено дойде и последния ден ... Цял ден стояхме в нас,гушкахме се,целувахме се,ревах като луда ... Направихме си един куп снимки за спомен и на края си обещахме да си останем приятели :) На другия ден по обяд той замина ... Казах му "Айде шматко чао за сега и като си в Германия да ми пишеш,ей ;)" ... Колата им замина,а аз се разревах,защото ми беше адски гадно :( Малко след това той ми се обади и ми каза "Знам,че в момента плачеш,но моля те СПРИ!Знаеш,че има и други момчета,а и ние сме още деца и нямахме бъдеще" (инфо:Аз бях на 15,той на 17 :)) ... Тия думи успяха да ме успокоят,а и после цяла вечер си лафих с него по скайп и така малко по малко успях да го "преживея" :) :-)
мн интересно ама и мн гадн0
Малко излязох от темата ама айде ... :) :-#
BlindedAngel
05-22-2009, 18:49
Какви са тия филми бре :o
Ще му кажа което не можах.. ми ти ако си искала си щяла да го кажеш..
Ще го целувам и прегръщам - ми хубаво има и нещо по-важно от прегръдката и целувката, а това е да направиш всичко по силите си да направиш така че да пресъхнат капещите сълзи..
Ще бъдеш с него цял ден - еми ако му се спи? какво ще правиме тогава..
Ще се ебеш с него на площада като животни - абе wtf :-o на площада минават малки деца.. нима искате да ги травматизирате до края на живота им и да изпитват страх от секс-а ??
Нямало да ви бъде последния ако ви е голяма любовта - ми и нащия тиган е голям, ама рибата в него винаги свършва и му се вижда дъното..
А за тези които са избрали и са казали НИЩО, макар малко ще са тези които ще спазят думата си.. аз ще съм оттях.. ще си стоя..
Защо ли?
Защото няма да мога да направя нищо за да спра сълзите на човека който обичам тъй много и не искам да загубя... Защото знаейки че съм неспособен да направя нищо, ще умра от мъка..
Ей ушат кой те пусна да пишеш тука е...
malka_sladkka
07-03-2009, 06:59
хахах, забавна му работа..
искаш да кажеш че досега не си правила нищо романтично за него и ще чакаш този ден ли?
ще му се отдадеш изцяло ли? Ми сега какво правиш - един ден даваш дупето, на другия ден путето, на 3тия устенцата и след това където момъка свари? А сега не му ли повтаряш, че го обичаш? Или си имаш график:
Понеделник: 2 пъти да му кажа, че го обичам
Вторник: 1 път
Сряда: 5 пъти
Четвъртък: 1 път
Петък, Събота, Неделя: лишен е от думите "Обичам те"..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sumerwind
07-03-2009, 09:36
такава тема има ... :x
lifelesscorpse
07-03-2009, 09:37
Този ден няма да дойде... :) :) :)
П.П.Самозаблуждаването е спасило много хора от проблемите им.Или поне те така са си мислили... :)
Се ми е тая кво ще правим, важното е, че ще сме двамата... само искам да сме сами 8-) Ако може да сме на някое хубаво място, някъде в природата, тва-онова 8-) Иначе кво бих му казалааа... ми не знам, сигурно, че го обичам. 8-)
ще отидем на някоя поляна далеч от шумния град иии ще си припомним незабравимите ни моменти заедно...ще му кажа неща които не съм имала смелост да му кажа до сега(вапреки че няма много такива) :-)
Irenchety
08-21-2009, 11:34
Ако това е голямата ми любов няма да има последен ден, защото няма да позволя това да се случи пък и от къде ще знам че ще е точно определен ден. Искам човека с който съм да е истински щастлив и не само последния ден да е незабравим с него, а всеки един ден...
soni4kuu
08-21-2009, 14:04
точно така 8)
NaNa_SladuRana
08-21-2009, 14:27
първо да я срещна тая любов,после да я изгубя,че да знам,че е последен ден и тогава ще го мисля :D