PDA

View Full Version : Ако искате прочетете

Faces
05-19-2009, 19:24
Здравейте отдавна чета темите във форума и никога не съм мислел че ще се регистрирам и ще пусна тема но ето ме тук.Всъщност нямам въпрос защото всичко ми е ясно просто ей така да споделя.Аз съм от ония плейбойчета хех дето много момичета им тичат след гъза.Наистина с много момичета съм бил добри красиви разбрани...но така и не обикнах никоя просто не знам може би си внушавах че ги обичам но вкрайна сметка всичко се разпадаше от моя страна естествено.Винаги се стараех да не нараня момичетата при раздялата и с голям процент успях и съм приятел с тях и до ден днешен.Всичко обаче се промени преди 2 години срещнах едно момиче...голяма любов беше наистина.За първи път бях влюбен за първи път аз пренебрегвах себе си заради друг дадох всичко всичко от себе си тя грешеше аз прощавах и обратното го имаше естествено.Наистина преминахме през много трудности на моменти съм имал чувството че нещата с нас и около нас не са истини а филм.Наистина бяхме много щастливи аз се промених бях обичлив във всичко бяхме заедно.Но тук идва голямото НО преди вече 2 седмици се разделихме по нейно желание просто израза като цапнат с мокър парцал важи 100% при мен.Тя ме остави ок приех го нека да бъде щастлива но тя ми се обаждаше посреднощ и ми казваше че много ме обича в скайп ме търсеше да ми казва колко съм хубав и да ми дава гушки.Накрая реших да я поканя на кафе и кво хах тя ми каза може би имам закачка с друг...а може би е повече от закачка яко а :) единственото което направих е че и пожелах успех занапред и повече не сме се чували.Няма да се излагам да се тръшкам че няма любов и че няма да обичам пак но просто се надявах да ми олекне малко понеже наистина ме боли за нея мерси на тия които прочетоха изтерзаната ми история :-)

myNameIsImmortal
05-19-2009, 19:35
Евала \:D/ :smt006

LuDsKrAsTaViCa
05-19-2009, 19:35
еми човек и аз съм в това полжение мнго е гадно но това са жени незнаят кв искат :D

cinderella_gugutka
05-19-2009, 19:36
няма любов без болка....това е истината.пожелавам ти да се влюбиш пак и този път нещата да са по-добре .и 1 малък съвет-не тръгвай с моми4ета които не харесваш достатъ4но защото все оак ги нараняваш по този на4ин и не е 4есно за тях

Faces
05-19-2009, 19:49
Не че не съм ги харесвал но просто в един момент техните чувства разминаваха мойте по всеки един параграф.Никога не съм лъгал наранявал и постъпвал тъпо спрямо някое момиче никога не съм се държал след края все едно са непознати все пак както казах с повечето все още съм наистина доста близък приятел.Просто един път се влюбих и си казах давай копеле ти си но вместо да получа и аз протегната ръка получих шут в мутрата.Кофти работа е защото довчера тя трепереше от любов и желание в ръцете ми а днес...сякаш е друга напрао мога да кажа че не я познавам.
myNameIsImmortal :smt006

w0lf
05-19-2009, 19:51
Неприятен случай но ето - не си се влюбвал здраво преди, а може би момичетата са си се влюбвали, сега е станало обратното :?

Faces
05-19-2009, 19:57
Неприятен случай но ето - не си се влюбвал здраво преди, а може би момичетата са си се влюбвали, сега е станало обратното :?
Точно колелото се завъртя винаги съм знаел че ще си платя заради това че не съм ги обичал иначе за всичко друго съвеста ми е чиста.Просто не вярвах че точно ТЯ ще ме накаже така.Имахме планове направени от нея не от мен разбираш ли аз исках само тя да е щастлива и точно за това я пуснах да си замине.Исках и все още искам да я върна но защо след като тя иска и може би вече е с друг.Нека е щастлива няма да преча човек с гордост съм и няма да се моля или да се влача след нея но просто не разбирам как така лесно ме забрави как така лесно едва ли не ме намрази.Аз съм и първия във всяко едно отношение (не само сексуално) аз я направих това което е сега самата тя ми го е казвала най малко 100 пъти.Отворих и очите за света защото когато се събрахме тя си беше едно неорентирано дете помогнах и да се справи с всичките си каши и проблеми и за благодарност станах един черно-бял спомен.

w0lf
05-19-2009, 19:59
За всичко написано (не съм и предполагал че ще го кажа на някой от "плейбойчетата" хх) ЕВАЛА БАТЕ!

Faces
05-19-2009, 20:03
:smt006 Мерси за разбирането на всички писали досега

Jumbie483
05-19-2009, 20:06
Браво, че си проумял какво е да те зареже човек, когото харесваш много.
Но това ще се преживее, ще видиш :P
След това момиче ще срещнеш друго, после трето.. четвърто. И към всяка ще изпитваш все по-големи чувства..

Faces
05-19-2009, 20:11
След това момиче ще срещнеш друго, после трето.. четвърто. И към всяка ще изпитваш все по-големи чувства..
Срещал съм и съм бил с много все пак на 23 съм но просто към нея изпитах нещо...меко казано истинско.Напрао като свърша работа съм бягал към нас за да я чуя да си пишем дори само да и видя снимката.Не мога да повярвам просто че тя сега може би е с друг че така лесно ме преодоля.Не знам просто ме тормози въпроса защо...защо но предпочитам да се побъркам отколкото като хленчещ глупак да ходя да я питам "ама що така".Такъв е живота вярвах че тя ще е моето момиче но ударих на камък...късмет кво да се прави :)

puhinka93
05-19-2009, 20:11
Бих казала много ПРАВИЛНА постъпка от твоя страна!

Faces
05-19-2009, 20:22
Бих казала много ПРАВИЛНА постъпка от твоя страна!
Надявам се да е правилна ще излъжа ако кажа,че не ми е минавала мисълта "ами ако така я губя ако иска да и се докажа и да покажа колко държа на нея".Но тогава се сещам колко много много неща съм правил за нея без да е молила дори за някой не знае че аз стоя зад разрешаването им.Не съм искал да ми е благодарна не съм го правил за да и се докажа просто супер се кефих на усмивчицата и на това че е доволна и ако от всичко през което сме минали тя не е разбрала че държа на нея явно никога няма да разбере каквото и да правя.

got2Bthe1
05-19-2009, 20:59

BlueFace
05-19-2009, 21:03

+1 ;)

kypo
05-19-2009, 21:14
ха, ти писа в мойта тема. сега аз в твойта :lol:

не че съм компетентен много, ама съм горе-долу колкото теб на години, не бих се похвалил с много бройки, ама имам поглед над нещата горе-долу
и аз така се влюбих много здраво в едно момиче, а не се влюбвах никога. ама така е, всичко се връща . сега даже се опитвам да излъжа другите и най-вече себе си, че обичам само себе си, но не става... гледам че го преживяваш много по-лесно от мен, евала!

Faces
05-20-2009, 04:09
Братле може би от теб го преживявам по лесно от теб не знам но само аз си знам какво е чувството в мен.Чувствам се предаден всеки ден бутам на инат а не че не ми пука.Просто съм прекалено горделив за да покажа и да разреша да види някой колко ме боли.Това е прекалено лично за мен болката си е моя и ще си я изживея някак просто това което ме "плаши" е че всичко ми е прекалено безразлично :?

miss_asi
05-20-2009, 05:25
Браво,е тва е първата тема,която чета тук,в която автора не се оплаква.Евала! :smt006

Aicken
05-20-2009, 05:54
има нещо такова че всичко се връща, и на мен по същиян начин ми се върна както в твоята история , моя проблем е че не я забравям , а пък и аз съм близо до твоите години и аз много съм видял обаче си е тежко

BigFakeSmile
05-20-2009, 06:24
хубаво е, че можеш да преудоляваш такава болка :)
ама тва, че си пейбой ще е по добре да го премахнеш :?
стараел си се да не нараняваш...няма такова положение :shock:
но от друга страна може би точно заради това, че си такъв, ти е по лесно да минаваш през всичко...и аз незнам
но да, човека преди мен е прав, винаги всичко се връща...

Nellynka
05-20-2009, 07:24
Е щом има основание да се нарече "плейбойче" , нека е така :) като гледам така , си земен пич , добре се съчетаваш :-D

Евала за темичката,от постовете до тук видях , че се опитваш да го преодолееш , ще срещнеш друга , която да оправдае твоите очаквания..както казаха по-горе , всичко се връща , ако някое момиче от твоите приятелки наистина е чувствало нещо такова като твоите чувства..сега виждаш как се е чувствала :)

Но иначе , успех , и дано срещнеш момиче което да отговори на чувствата ти подобаващо :)

Faces
05-20-2009, 14:02
Може би и не съм плейбой не знам така ме наричат всички попринцип не обичам да се вкарвам в някви норми и да слагам етикети тоя е такъв а тоя е друг.Аз съм си аз за мен това е важно нека другите ме приемат както искат тяхна си работа.А за болката има я не може да я няма все пак това са 2 години всеки ден по 24 часа да и колкото и да е странно и грам не сме си омръзвали и за секунда дори.Дори тя винаги се е чудела как винаги и е приятно интересно и разнообразно с мен.Не знам дали е така но аз не смятам че с нещо съм заслужил грозното и отношение щот както се казваше в една песен "в ръцете ми съм те чувстал нежна тъпо е сега да ми го играеш небрежна.Но всеки носи кръста си нали така :)

mislitelka
05-20-2009, 14:08
Намерил си си майстора.

Faces
05-20-2009, 14:16
Не бих казал намерих тази по която загубих акъла си и се доверих на 100% голяма грешка наистина :?

mislitelka
05-20-2009, 14:24
^ Майсторката значи.

Faces
05-20-2009, 14:26
^ Майсторката значи.
Хах нека така да е да кажем че тя ми е майсторката интересно е да видя след края какво е останало от мен :)

Re5peC7
05-20-2009, 14:26
такъв е живота..хората идват и си отиват когато най-малко очакваш.Мисля, че си направил достатъчно за нея, няма какво повече..правилно си постъпил и мисля, че по-неопитните трябва да си вземат поука от тази тема. Има много полезни уроци :) особенно начина по който си отреагирал накрая

Успех ти желая, авторе и не забравяй, че нещата ще се наредят ;)

Re5peC7
05-20-2009, 14:30
^ Майсторката значи.
Хах нека така да е да кажем че тя ми е майсторката интересно е да видя след края какво е останало от мен :)
всяка такава майсторка, както казахте, си отива заедно с нещо от теб.Никога не е същото след това

Faces
05-20-2009, 14:34
Надявам се поне това което е взела да го запази в себе си с такава любов с каквато и го дадох.Приятелите ми казват "давай на едно момиче толкова колкото си готов да изгубиш" бях готов да изгубя всичко и за това и го дадох но точно нея наистина не исках да губя :-o

Re5peC7
05-20-2009, 14:38
Надявам се поне това което е взела да го запази в себе си с такава любов с каквато и го дадох.Приятелите ми казват "давай на едно момиче толкова колкото си готов да изгубиш" бях готов да изгубя всичко и за това и го дадох но точно нея наистина не исках да губя :-o
разбирам те напълно и знам какво ти е, но няма на къде да се ходи, живота продължава с теб или без теб

Faces
05-20-2009, 14:45
Разбирам го и го знам това много добре.Но човек просто ми е трудно точно сега знаеш ли няма място в града където да не сме правели от най мръснишките неща които са ни хрумвали до най нежните и романтични неща.Няма заведение в града в което да не сме били и поне един път да не сме си казали и показали за пореден път колко се обичаме.Когато съм в нас напрао още я виждам как бяга наляво надясно по коридора с моята тениска.Даже наистина на моменти като си легна имам чувството че я чувам как идва на пръсти към мен за да ми се хвърли после.Гледам си и 2-те дървени много красиви пръстенчето които пак тя ми даде като символ на това че аз съм нейния свят....и накрая кво пляяссс welcome to reality :?

Re5peC7
05-20-2009, 14:52
знаеш ли..всичко това съм го преживял...всяко дребно нещо ти напомня за нея, дори и от тези които нямат нищо общо пак стигаш до мислите за нея..като се събудиш ставаш буквално мислийки си за нея, като лягаш пак, така е..няма как и време е минало много прекарано с нея, и чувствата ти са силни.Казват, че времето заличава раните...не е съвсем така, но наистина някои неща оттихват, а и виж минало е много малко време за това, което си преживял...Не случайно когато паднеш от високо боли толкова

Faces
05-20-2009, 15:05
Така е позволих си да "литна" и ме презимиха доста добре :) иначе това което си писал е много точно за моето положение в момента.Но към тези мисли прибавям и мислите за това че тя точно в момента може би е с друг докосва го целува го гледа така както гледаше мен гушка се в него и мамка му усеща как неговото сърце тупти а не моето.

Take_That
05-20-2009, 19:40
Хубаво е, че си продължил напред - браво на теб, само така - Горе главата! ":):):)

Faces
05-20-2009, 19:48
Ако кажа че съм продължил напред ще е доста пресилено и най вече ще е лъжа.Просто гледам да се държа на ниво а не да съм някой циврещ левак че ми е адски тежко и мъчно е факт който няма да отрека но не виждам смисъл да го превръщам в сапунена драма.Ясно ми е че каквото и да направя няма да променя нещата най много да загубя гордоста си и да и вдигна акцийте за моя сметка нещо което няма да стане обичам я много повече от себе си но няма като пале да подтичвам след дупенцето и.

beb4yy
05-20-2009, 19:49
Се някога любовта те застига хм дам :?

Faces
05-20-2009, 19:52
Се някога любовта те застига хм дам :?
Няма нищо лошо да те застигне гадното е като те подмине и продължи напред...

Faces
05-21-2009, 16:23
Държа се бутам напред стискам зъби гледам да не падам духом щъкам наляво надясно занимавам се милион и едно неща.Но защо само за секунда да спра и веднага се сещам за нея и защо не мога да се отърся от онова шибано чувство че съм адски предаден... :-o

Take_That
05-21-2009, 17:02
Държа се бутам напред стискам зъби гледам да не падам духом щъкам наляво надясно занимавам се милион и едно неща.Но защо само за секунда да спра и веднага се сещам за нея и защо не мога да се отърся от онова шибано чувство че съм адски предаден... :-o

Така ще е в началото, но после, както се казва - времето лекува всичко :)

3oPuTy
05-21-2009, 17:14
Евала пич!!!
За жалост момчетата като теб са изчезващ вид :?

Faces
05-21-2009, 17:22
Евала пич!!!
За жалост момчетата като теб са изчезващ вид :?
Мерси за коментарите на всички.Винаги като четях тука някоя друга се чудех как някой казват "не мога да обичам" "отказах се да обичам" и т.н.Сега обаче сякаш по ги разбирам разбирам ги щот чувството е много шибано и колкото повече се мъча да продължа сякаш все повече боли.Но просто не мога да се предам не знам какво отвътре ми дава сили да бутам напред само не знам тоя пожар в мен какво точно ще остави от мен.Казах го преди и пак го казвам и нека всеки с разбити и предадени мечти които погледнат темата ми да запомнят че е по добре сами да си откачат вместо като медузи да се влачат след бившата си половинка.Все пак в крайна сметка резултата ще бъде че пак ще са сами но само ще са прибавили загубено самоуважение и гордост а няма по лошо от това да паднеш сам в собствените си очи.

Faces
05-22-2009, 04:11
Така в моята история има поне за мен объркващо развитие.Снощи към 1-1.30 gsm ми извъня отворих очи знаех си че е тя просто лежах и не смятах да вдигам дори не бях погледнал дали е тя.Но gsm ми не спираше и не сприраше да звъни...накрая вдигнах.Наистина беше "моето момиче" почнахме да си говорим някви общи работи но усещах как с всяка изминала секунда гласа и се променяше усещах че ще се разплаче и стана така.Попитах я какво има защо плаче не отговори просто каза че всеки ден се сещала за мен.Накрая взе доста да мълчи а аз да говоря каза че го прави защото и е мъчно за гласа ми накрая разговора завърши с едно сравнително спокойно лека нощ от мен.Но защо ми звъни какво иска мамка му нали каза че може би си има друг (не знам дали е така наистина).Сега кво ще поиска да се върне ли имах сили да запазя самообладение при раздялата но не знам дали ще имам сили да я отрежа защото след това което направи и начина по който го направи не смятам че заслужава 2-ри шанс изгубих доверие в нея и най вече в любовта и.

fc
05-22-2009, 05:55
Така в моята история има поне за мен объркващо развитие.Снощи към 1-1.30 gsm ми извъня отворих очи знаех си че е тя просто лежах и не смятах да вдигам дори не бях погледнал дали е тя.Но gsm ми не спираше и не сприраше да звъни...накрая вдигнах.Наистина беше "моето момиче" почнахме да си говорим някви общи работи но усещах как с всяка изминала секунда гласа и се променяше усещах че ще се разплаче и стана така.Попитах я какво има защо плаче не отговори просто каза че всеки ден се сещала за мен.Накрая взе доста да мълчи а аз да говоря каза че го прави защото и е мъчно за гласа ми накрая разговора завърши с едно сравнително спокойно лека нощ от мен.Но защо ми звъни какво иска мамка му нали каза че може би си има друг (не знам дали е така наистина).Сега кво ще поиска да се върне ли имах сили да запазя самообладение при раздялата но не знам дали ще имам сили да я отрежа защото след това което направи и начина по който го направи не смятам че заслужава 2-ри шанс изгубих доверие в нея и най вече в любовта и.
Иска да те тормози още.

6u6uLkA
05-22-2009, 08:26
може да е разбрала грешката си и да искам да се съберете пак
P.S успех за напред

6u6uLkA
05-22-2009, 08:30
Иска да те тормози още.
а ако го обича твърде много и не може да го забрави

NeZaPoznat
05-22-2009, 09:08
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Преди 15 минути изчетох цялата тема си голям интерес....

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Щом ти викат ‘плейбой’ значи си ‘плейбой’ моето момче. 8)

Аз така и не разбрах защо ми викат “неизтощимия” :?

fc
05-22-2009, 09:22
Иска да те тормози още.
Докато го е обичала го е наранила най-много. Сега го обича отново и отново ще го нарани това е напълно нормално. Няма приятна раздяла особено в толкова дълга връзка.

jghgh
05-22-2009, 09:31
:smt006 Мерси за разбирането на всички писали досега
ми то ти си свестно типче, така като те чета..
чак ти прощавам че си (бил) плейбой. 8-)

успехи занапред и в живота, и в любовта

Faces
05-22-2009, 14:06
Иска да те тормози още.
Може би наистина иска да ме "тормози" още то поне да имаше за кво да си връща.А за това дали не може да ме забрави ми струва малко странно понеже по отношението и си личеше друго даже успя да го направи за по малко от 3-4 дена щот това да ми пише "може би имам закачка с друг или може би е повече от закачка" това може да го направи човек който вече му е през оная работа за теб и иска да е сигурен че вече 100% те е наранил.NeZaPoznat радвам се че темата ми те е разсмяла поне ти е донесла позитивни емоций :).Не виждам само кво се хванахте за това плейбой никога не съм се имал за такъв така ми казват хората техен си избор.Не съм се имал за секс икона и не съм се мислил за най най просто явно знам как да се отнасям с момичетата или просто имам късмет.jghgh мерси за прошката вече се чувствам нов човек...пречистен направо :D

blader
05-22-2009, 19:39
пич...относно отношението ти към приятелката ти и начина на мислене на момичетата сме сходни до смея да твърдя 90% и то само защото не споделяш кой знае колко много...но от това което чета смятам че аз бих постъпил по абсолютно...ама абсолютно същия начин в сходна ситуация...то вече ми се случи де...но даже не ме заряза заради друг...просто държеше(и още държи...)на самостоятелността си и каза че връзките я ограничават...а за мен тя беше всичко...
но...миналото си е инало...нищо не мога да направя...тя сама достатъчно добре ми показа че няма намерение да подновява нищо...
и така...живея...
моя проблем е че не съм 'плейбой...'...аз съм странен...различен...не съм типичното момче и живея в малък град чийто жители не са най-широкоскроените хора на света...не приемат различието добре...но тя...тя беше уникална...интелигентна дори в моментите когато се лигавеше...просто...водихме невероятни разговори...както и да е...отнесох се...
късмет пич...
надявам се да имаш късмет и да изпиташ тази и дори по-голяма любов скоро...

Faces
05-22-2009, 20:03
пич...относно отношението ти към приятелката ти и начина на мислене на момичетата сме сходни до смея да твърдя 90% и то само защото не споделяш кой знае колко много...но от това което чета смятам че аз бих постъпил по абсолютно...ама абсолютно същия начин в сходна ситуация...то вече ми се случи де...но даже не ме заряза заради друг...просто държеше(и още държи...)на самостоятелността си и каза че връзките я ограничават...а за мен тя беше всичко...
но...миналото си е инало...нищо не мога да направя...тя сама достатъчно добре ми показа че няма намерение да подновява нищо...
и така...живея...
моя проблем е че не съм 'плейбой...'...аз съм странен...различен...не съм типичното момче и живея в малък град чийто жители не са най-широкоскроените хора на света...не приемат различието добре...но тя...тя беше уникална...интелигентна дори в моментите когато се лигавеше...просто...водихме невероятни разговори...както и да е...отнесох се...
късмет пич...
Виж братле никъде не съм казал че ме е зарязала заради друг тъпото е че даже не знам що стана така просто си казах щом е решила така значи така ще е щастлива и я пуснах...най трудното нещо което съм правил досега.Това за другия не знам дали дори е истина а може би иска просто да ме нарани заради няква причина която аз не мога да видя.Просто имам чувството че и тя не знае какво иска вече а аз не знам как да отреагирам усещам че ще поиска да се съберем и всичко пак би трябвало да е розови цветчета нали? Е ама не просто как след всичко да повярвам на думите и как да повярвам че ме обича ако беше така никога не би постъпила така с мен.Казват че е човешко да се греши а божествено да се прощава е да ама аз не съм Бог.

kypo
05-22-2009, 20:39
и така...живея...
късмет пич...
Виж братле никъде не съм казал че ме е зарязала заради друг тъпото е че даже не знам що стана така просто си казах щом е решила така значи така ще е щастлива и я пуснах...най трудното нещо което съм правил досега.Това за другия не знам дали дори е истина а може би иска просто да ме нарани заради няква причина която аз не мога да видя.Просто имам чувството че и тя не знае какво иска вече а аз не знам как да отреагирам усещам че ще поиска да се съберем и всичко пак би трябвало да е розови цветчета нали? Е ама не просто как след всичко да повярвам на думите и как да повярвам че ме обича ако беше така никога не би постъпила така с мен.Казват че е човешко да се греши а божествено да се прощава е да ама аз не съм Бог.
аз съм в същата ситуация! и "моята" ей така реши че иска да е сама... няма друг, бих казал че мен ме обичаше повече от всичко и от всеки. и просто един ден каза че иска да е сама и да помисли за себе си. вече 6 месеца мисли, и аз мисля всеки ден, всяка нощ. няма смисъл да ти казвам колко самотен се чувствам всяка вечер. опитвах много неща- да излизам с приятели, да търся друга, да я мразя.. нищо не помогна освен едно - откакто си намерих работа преди 2 месеца някак минава по-бързо времето, защото нямам никакво време да мисля за нея освен преди сън, но съм толкова изморен след 12 часа бачкане че мисля за нея малко :lol:
и аз така се надявам че ще поиска да се съберем, но ако това стане не знам как да реагирам? та тя предаде всичко, аз наистина я обича (даже не знам "Х" или "М'' да сложа накрая). няма да е честно аз да се мъча толкова дълго време, и само а ми каже "сбърках" и пак да я приема, ами ако нищо не е същото, ако си имам едно наум... и аз не знам. хем ми се иска да я прегърна пак, но не знам дали ще е същата прегръдка, когато тя беше онова момиче в което се влюбих от първия миг в който я видях, а не момичето което преди 6 месеца ме смачка...
сори, че се отклоних, но да знаеш че има и други като теб! просто съвет - потърси си занимание, може би ще ти мине поне на теб. при мен е ясно, че няма да ми мине никога, защото много трудно се влюбвам, трябваха ми месеци, но когато се влюбя обичам истински и завинаги явно

Faces
05-22-2009, 20:52
Не е лесна и вашата момчета наистина си е адски шибано да дадеш всичко и накрая едва ли не да ти се изплюят в лицето.Може би защото ми е за 1-ви път да попадам в такова положение но имам чувството че колкото по се мъча да продължа напред толкова повече почва да боли.Времето си минава ден след ден и все повече се обеждавам че няма никога отново тя да е моя и бутам ден след ден в очакване да дойде деня когато ще се събудя усмихнат.Ето аз не правя нищо по въпроса но пък тя се активира и дообърква и без това шибаната ситуация но просто знам че няма да е същото ако се съберем аз не съм същия за мен няма да е същата нито думите и чувствата която тя ще изпитва към мен.Аз обичах нещата както бяха аз се блъсках за да са нещатата така както бяха а тя като няква шега ги срина и сега и аз и тя ще живеем с тая мисъл за нещо погубено и незавършено.

haritov
05-22-2009, 20:59
аз мисля че я гризе съвеста направила е нещо което няма да ти хареса и затова е решила да скъсате според мен още те обича ако искаш да си с нея е време да се намесиш и ти защото когато чувствата говорят думите са празни ако те обича ще си я върнеш просто не се отказвай сетих се за една песен казва се the phantom of the opera в която се казва "макар да се опитваш да избягаш от погледа ми фантомът е там в твоя ум"

ТИ РЕШАВАШ КАК ЩЕ Е

Faces
05-22-2009, 21:11
Може и да е направила нещо но силно се съмнявам до сега щях да съм разбрал 100% но все пак знае ли се.А аз наистина ми е тъпо и не знам какво да реша все още я чувствам като моето момиче като част от мен живота ми и бъдещето ми.Но тогава идва момента в който се сещам за отношението и сякаш беше друга няква безразлична опита се да ме нарани да види че страдам сякаш не ме познава и не знае че дори и да ме боли никога никой няма да разбере.

DevilWish
05-22-2009, 21:15
Прочетох цялата ти тема с голям интерес ;) Евала за всеки един пост от теб ;) Такива момчета, наистина не се срещат често ;) Естествено ,че ще ти се обади и ще плачи - такова момче като теб едва ли ще си намери.Видяла е ,че при новия /ако изобщо има друг/ не е както при теб.Ясно е ,че ти си й пламачето все още.Една връзка /особено дълга и така интензивна/ не може да се забрави толкова лесно.
И аз бях много време с бившият си приятел и той не може да ме забрави, но се разделихме ,заради него, защото правише и говорише работи без да се замисля.Ето че до сега не може да ме забрави.
И твойта няма да те забрави толкова лесно.
И зная, че си горд и тн и не искаш да се покажеш като слаб и наранен, но щом толкова много я обичаш, мисля че ако иска да се върне при теб трябва да й дадеш още един шанс.В началото ще ти е трудно, но . . струва си.
Едва ли ще забравиш какво е направила, но поне й го прости.Имай си едно на ум, но ако те поиска ,не и отказвай.
Нима е по-добре да запазиш гордост и да се покажеш като мъжът, който 'не лиже, където е плюл', от колкото да си с момиче ,за коеото мечтаеш?!Та ти ставаш и лягаш с мисълта за нея.Сам казваш, че я виждаш на всякъде около теб . .
Не знам ,помагам ли ти, не зная и как мога да ти помогна . . просто ти желая супер много успех и дано да получиш в живота си това, което искаш ;)

kypo
05-22-2009, 21:20
аз я знам поговорката "не пий от кладенец в който си плюл" - нещо което те кара да се замислиш...

Faces
05-22-2009, 21:22
Мерси за думите DevilWish :-) мерси за думите на абсолютно всички наистина макар и непознати за мен думите ви ме карат да се чувствам по добре.А иначе за това дали да я приема пак наистина не знам трудно е да застанеш срещу себе си и да пребориш своето аз.Ако повтарам пак АКО реша да я приема ще трябва да се потруди доста щот само с едното плачене и скимтене по gsm няма да стане наистина много здраво прецака нещата.Грешал съм и аз но винаги съм се поправял но пък и никога не съм правил такава голяма грешка като нея.Просто гордоста ми е адски голяма и да знам че в повечето ситуации от гордост файда няма но какво да направя цял живот не съм позволявал дори и част от гордоста ми да бъде потъпкана.Но сега...ако я приема имам чувството че цялата ми гордост ще се срине и наистина е трудно да направиш този избор самия ти или този който допълва твоето аз... :-o

DevilWish
05-22-2009, 21:23
аз я знам поговорката "не пий от кладенец в който си плюл" - нещо което те кара да се замислиш...
Може и така да се каже да.Но няма значение, то все един и същи е смисъла.
Но мисля, че понякога могат да се правят компромиси ;)

Faces
05-22-2009, 21:27
[b
Но мисля, че понякога могат да се правят компромиси [/b];)
Така е могат но първо трябва да бъда обеден 100% че си струва да направя този специално за мен голям компромис.

DevilWish
05-22-2009, 21:28
Мерси за думите DevilWish :-) мерси за думите на абсолютно всички наистина макар и непознати за мен думите ви ме карат да се чувствам по добре.А иначе за това дали да я приема пак наистина не знам трудно е да застанеш срещу себе си и да пребориш своето аз.Ако повтарам пак АКО реша да я приема ще трябва да се потруди доста щот само с едното плачене и скимтене по gsm няма да стане наистина много здраво прецака нещата.Грешал съм и аз но винаги съм се поправял но пък и никога не съм правил такава голяма грешка като нея.Просто гордоста ми е адски голяма и да знам че в повечето ситуации от гордост файда няма но какво да направя цял живот не съм позволявал дори и част от гордоста ми да бъде потъпкана.Но сега...ако я приема имам чувството че цялата ми гордост ще се срине и наистина е трудно да направиш този самия ти или този който допълва твоето аз... :-o
И моят приятел /бивш/ не искаше да ми прости в началото и да тръгне втори път с мен, защото и неговата гордост не можеше да бъде потъпкана . . ето ,че ми прости и изживя /в което съм сигурна/ най-хубавите си моменти в живота.И ето ,че сега след раздялата още ме е иска, но е късно, тъй като той продължи да ме упреква ,заради тази една грешка, вместо да види, че му давах абсолютно всичко, което имам, за него живеех буквално.
Та смятам, че ако твоята приятелка иска пак да се съберете, трябва много да се докаже, за да си сигурен ,че този път може да и вярваш и ще е различно от първият път.А ако видиш, че не си заслужава тогава по-добре е да не се събирате.Смяташ ли, че вашата връзка би имала преспектива - тогава няма за какво да се колебаеш.Майната й на гордостта ти, нима е по-важно горд, от колкото щастлив??
Както и да е, ако избереш да не й простиш така и така след време ще си имаш друга . . но дали ще е същото не се знае. . ;)
Нали знаеш нещо ново идва на мястото на старото, но не покрива напълно качествата му ;)

Faces
05-22-2009, 21:35
Така е тя няма да бъде заместена изобщо за момента не искам друга а като дойде момента да поискам със сигурност няма да я слагам там къде беше моето момиче.Вярно е постъпи глупаво с мен и може би се осъзнава сега не знам но нейното място там вътре в мен винаги ще си остане нейно и недокоснато от друга.Аз я пуснах в живота си в моя свят в моето семейство аз както казах я направих човека който е може би ще успея някога да и простя но просто за момента не съм готов отново аз да съм преебания.Защото точно така ще е тя ще е весела и доволна че съм я приел а аз ще тъна в догатки кога ще ме остави пак без пречина дали тези думи са истина и т.н. просто не мога пак в толкова скоро време да се жертвам за нея и за нас.

haritov
05-22-2009, 21:40
Така е тя няма да бъде заместена изобщо за момента не искам друга а като дойде момента да поискам със сигурност няма да я слагам там къде беше моето момиче.Вярно е постъпи глупаво с мен и може би се осъзнава сега не знам но нейното място там вътре в мен винаги ще си остане нейно и недокоснато от друга.Аз я пуснах в живота си в моя свят в моето семейство аз както казах я направих човека който е може би ще успея някога да и простя но просто за момента не съм готов отново аз да съм преебания.Защото точно така ще е тя ще е весела и доволна че съм я приел а аз ще тъна в догатки кога ще ме остави пак без пречина дали тези думи са истина и т.н. просто не мога пак в толкова скоро време да се жертвам за нея и за нас.

НЕМОЖЕШ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ МАЙ ТЕ Е СТРАХ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ А?
СЕГА Я ОБИЧАШ НО АКО НЕ НАПРАВИШ НЕЩО СКОРО ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ ЩЕ Я НАМРАЗИШ ПРИ МЕН ТОЧНО ТАКА СТАНА И СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЯКОИ НЕЩА

kypo
05-22-2009, 21:48
не знам дали ще ти помогна, но аз лично бих и дал шанс на "моята" само ако за времето в което не сме били заедно не е спала с друг. не защото ще е изневяра, защото няма да е изневяра всъщност, а защото всеки път когато ще я целувам ще си представям че някой друг го е правил след мен. някак няма да мога да го превъзмогна, не знам дали на моите години (22) е сериозно да се каже, но наистина бях готов да бъда само с нея. в очите и го виждах, виждах колко ме обича и дори когато имах съмнения дали ще мога цял живот да съм само с нея ако поиска да се оженим (всъщност уж на шега го каза тя, но после май се уплаши) ги подтисках защото не исках да мисля какво ще стане, аз живеех за да я виждам щастлива и усмихната и ако това щеше да я направи щастлива щях да го направя... наистина много държах на нея. но сега нищо няма да е както преди, може да е по-хубаво ако се върне, но може и да е по-лошо... и ако е по-лошо за всички ще бъде отново една мъка. не знам ще мога ли пак да го преживея ако не се получи. въпреки че знам че още ме обича, аз ще рискувам и съм си обещал колкото и да ми е трудно, колкото и да искам да и се обадя няма да го правя до рождения и ден, а той е след още 6-7 месеца. може до тогава и да се е замислила за миг и аз да съм изпуснал момента в който да и се обадя, но трябва да рискувам. може би наистина дълго невиждани очи да се забравят, но може и да не ме забрави а да и липсвам все повече... кой знае? който не рискува не пие шампанско - една руска поговорка.
ти щом си горд, сигурно и ти ще рискуваш без да я търсиш, поне така си мисля...
успех ти пожелавам, пък ако не- може би твоето момиче е някое друго (както и моето де) лека вечер

DevilWish
05-22-2009, 21:49
Както сам казваш ,вече си я пуснал един път в твоя свят.Трудно е да допускаме нови хора, при нас. . за това винаги ще ти се иска просто да си си останал с нея.Зная, че прошката е трудна, но просто за хората ,които обичам понякога правим и най-лудите неща без да се замислим, а дойде ли времето, в което трябва да прощаваме, ни е страх.Всъщност то не е страх, но самата мисъл ,че си бил наранен и пак ще си със сищият човек, ти идва в повче.Казваш си - какво ще мислят всички ,това момиче/момче ме върти на малкият си пръст, нараняваме ,а аз съм готов веднага да се съберем и тн . .Но най-важното е добре да си помислиш и да осъзнаеш какви са ти целите в живота и какво искаш да направиш ,да постигнеш, искаш да живееш за напред с нея или не . .
Понякога гордостта ти може да коства цялото ти щастие.
Почнах да пиша вече някакви глупости, тъй като съм много уморена, но каквото искам да кажа е, че такова момче като теб не всяко момиче го заслужава. . затова си помисли добре какво ще правиш, но не се възгордявай прекалено много. ;)

Faces
05-22-2009, 21:51
СЕГА Я ОБИЧАШ НО АКО НЕ НАПРАВИШ НЕЩО СКОРО ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ ЩЕ Я НАМРАЗИШ ПРИ МЕН ТОЧНО ТАКА СТАНА И СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЯКОИ НЕЩА
Може и да си прав братле може би наистина ме е страх от 2-ри дубъл на тая история просто след такива силни думи и действия дори от нейна страна тя да постъпи така...не знам как да и имам доверие.Така е ядосан съм и за всичко това.

haritov
05-22-2009, 21:55
Може и да си прав братле може би наистина ме е страх от 2-ри дубъл на тая история просто след такива силни думи и действия дори от нейна страна тя да постъпи така...не знам как да и имам доверие.Така е ядосан съм и за всичко това.
АКО Е НАПРАВИЛА НЕЩО И ТЯ ТРЪГНЕ С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ АНГЕЛЧЕ ПОВЯРВАЙ НАЧАЛОТО ЩЕ Е ТРУДНО НО ИМАЙ СИЛИ ПРОСТО Я ГРИЗЕ СЪВЕСТА ОСВЕН ЧЕ ТИ ТРЯБВА ДА И ПРОСТИШ И ТРЯБВА ДА ПРОСТИ САМА НА СЕБЕ СИ НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА ПОСЛЕ ИМАЙ СИЛИ И ТЪРПЕНИЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ИМАЙ НАЙ-ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ И ТОЯ СТРАХ ГО ЗАБРАВИ САМО ЩЕ ТИ ПРЕЧИ

Faces
05-22-2009, 21:56
Както сам казваш ,вече си я пуснал един път в твоя свят.Трудно е да допускаме нови хора, при нас. . за това винаги ще ти се иска просто да си си останал с нея.Зная, че прошката е трудна, но просто за хората ,които обичам понякога правим и най-лудите неща без да се замислим, а дойде ли времето, в което трябва да прощаваме, ни е страх.Всъщност то не е страх, но самата мисъл ,че си бил наранен и пак ще си със сищият човек, ти идва в повче.Казваш си - какво ще мислят всички ,това момиче/момче ме върти на малкият си пръст, нараняваме ,а аз съм готов веднага да се съберем и тн . .Но най-важното е добре да си помислиш и да осъзнаеш какви са ти целите в живота и какво искаш да направиш ,да постигнеш, искаш да живееш за напред с нея или не . .
Понякога гордостта ти може да коства цялото ти щастие.
Почнах да пиша вече някакви глупости, тъй като съм много уморена, но каквото искам да кажа е, че такова момче като теб не всяко момиче го заслужава. . затова си помисли добре какво ще правиш, но не се възгордявай прекалено много. ;)
Въобще не пишеш глупости ти си едната от малкото писали в тая тема която наистина ми хваща точно състоянието в мен.Никога в живота си не съм прощавал нищо на някой дори с брат ми вече 2-ра година не си говоря...тъпо но факт напрао като се сетя че съм бил наранен,обиден,предаден от човек който съм обичал и уважавал сякаш някъв демон влиза в мен и кръвта ми напрао ще изкипи от вените ми и си казвам е*ал съм майката щом е станало това значи не ме заслужава незаслужава и това което съм давал.Но май забравям най важното...че няма безгрешни хора и на някой наистина трябва да бъде простено :-o

Faces
05-22-2009, 21:59
АКО Е НАПРАВИЛА НЕЩО И ТЯ ТРЪГНЕ С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ АНГЕЛЧЕ ПОВЯРВАЙ НАЧАЛОТО ЩЕ Е ТРУДНО НО ИМАЙ СИЛИ ПРОСТО Я ГРИЗЕ СЪВЕСТА ОСВЕН ЧЕ ТИ ТРЯБВА ДА И ПРОСТИШ И ТРЯБВА ДА ПРОСТИ САМА НА СЕБЕ СИ НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА ПОСЛЕ ИМАЙ СИЛИ И ТЪРПЕНИЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ИМАЙ НАЙ-ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ И ТОЯ СТРАХ ГО ЗАБРАВИ САМО ЩЕ ТИ ПРЕЧИ
Честно ако разбера че е направила нещо зад гърба ми с някой друг прошка няма да има 100% няма да мога да го преглътна.Това за мен винаги е било супер подло и долно да около мен има много момичета които директно ми се предлагат но никога не съм действал зад гърба на някоя моя приятелка.Това никога не съм го правил и никога няма да го направя както и никога няма да го простя.

haritov
05-22-2009, 22:04
Честно ако разбера че е направила нещо зад гърба ми с някой друг прошка няма да има 100% няма да мога да го преглътна.Това за мен винаги е било супер подло и долно да около мен има много момичета които директно ми се предлагат но никога не съм действал зад гърба на някоя моя приятелка.Това никога не съм го правил и никога няма да го направя както и никога няма да го простя.

ще бъда кратък има 2 възможности или не те обича или е направила нещо помисли какво ще направиш ако си признае и съжелява

Faces
05-22-2009, 22:12

ще бъда кратък има 2 възможности или не те обича или е направила нещо помисли какво ще направиш ако си признае и съжелява
Ще открие че е трябвало да мисли навреме и да оценява това което е имала защото нейното съжаление ако е направила нещо няма да ми върне нито нервите нито ще потуши болката ми нито ще върне нещата между нас :?

haritov
05-22-2009, 22:17
ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят и после да се върнат при теб с чувство за вина на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой

Faces
05-22-2009, 22:22
ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой
Явно сме достааа различни :) изневяра при условие че нищо никога не и е липсвало като почнеш от внимание и стигнеш до секс няма как да бъде простена.Ако го е направила си е чисто курвеене за мен курви много на тоя свят но точно такава не искам до мен а и тя е наясно че в момента в който го направи това е край 100% край.Това че ме търси така ми подсказва че не е това просто не знам може би се е стреснала от това че нещата стават много сериозни не знам възможностите са много :o

haritov
05-22-2009, 22:34
ти решаваш аз ти казах какви са възможностите но да те питам кое е по-лошо да оставят заради друг или да ти изневерят на мен са ми изневерявали но това по скоро скрепи връзката ни избора е твой
Явно сме достааа различни :) изневяра при условие че нищо никога не и е липсвало като почнеш от внимание и стигнеш до секс няма как да бъде простена.Ако го е направила си е чисто курвеене за мен к**ви много на тоя свят но точно такава не искам до мен а и тя е наясно че в момента в който го направи това е край 100% край.Това че ме търси така ми подсказва че не е това просто не знам може би се е стреснала от това че нещата стават много сериозни не знам възможностите са много :o
прав си възможности много не съм казал че е изневерила но разбери какво е станало и сам прецени дали искаш да си с нея

Faces
05-22-2009, 22:43
Това 100% ще го направя аз в мистерия не живея на всичко разбирам къде е корена :) а на тебе ти правя евала за това че ти си издържал изневяра за мене напрао си е подвиг някой да издържи това.Мерси и за обърнатото внимание \:D/

smileforyou12
05-22-2009, 23:26
това е може би най-интересната тема която съм чела в този форум :)
и както се казва слушай сърцето си понякога когато си пазиш гордостта губиш поне аз така мисля

addictiv
05-23-2009, 00:10
Faces, moje da ima mnogo varianti za tova zashto te e izostavila, vse pak e jena, samo edin Gospod znae kakvo i e v glavata. Vuzmojno e da i e omruznala dulgata vruzka i da e pojelala otnovo da e svobodna, da pravi kakvoto iska, da hodi kudeto i se hodi, bez da se suobrazqva s nqkogo ili puk da iska razreshnie. Ako e taka, ne mi se vqrva da te e obichala. Prosto i e haresvalo, che ti q obichash. Nali se seshtash, vseki chovek e malko ili mnogo egoist, vseki chovek iska da e obichan. I moje bi za tova ti se obajda posred nosht - pochuvstvala e praznina, imala e nujda da pochuvstva, che nqkoi q iska, che nqkoi q obicha. Tova razbira se e bolezneno i za dvamata, samo che pri neq bolkata e sladka. Edin vid sadizum - "iskam da te boli, zashtoto ot tova na men mi e hubavo, taka useshtam, che imash nujda ot men". A puk i tova e po-dobriq variant, v sravnenie da te zareje zaradi nqkoq svalka s drug. I pak kazvam - tova e edin variant, a moje da sa hilqdi, prosto moe predpolojenie.
Suvet nqma da ti davam, zashtoto ne si maluk i sam shte precenish kakvo da pravish. Moga obache da ti kaja edno neshto - v podobna situaciq nqma smisul ot vtori shans, zashtoto vsichko veche e razlichno, ne e kakto e bilo i ako q pusnesh oshte vednuj do sebe si bolkata, mislite i bezsunnite noshti shte sa oshte po-muchitelni...

Find0
05-23-2009, 05:58
евала бате свалям ти шапка адски боли когато усетим 4е сме биле игра4ка за известно време имаики предвид искрените чувства евала 4е успява6 да продалжи6 за разлика от мен аз тотално се сринах пожелавам ти жс наи хубаво и дано наи-скоро открие6 твоето моми4е :)

Faces
05-23-2009, 07:08
Мерси за подкрепата и пожеланията :) addictiv и аз това ми е в главата братле просто имам чувствто че това ще стане.Ще съм с нея но когато лежа сам в мрака недоверието и болката от спомена за предателството ще ме влудяват всяка една секунда.Ако се получи така а аз 99% сигурен че точно така ще стане ще доизмъча себе си ще загубя нейното време в това да се опитва нещата да са както преди и вкрайна сметка кво ще се получи аз ще съм още повече наранен и тя ще е наранена също.Може да е тъпо но не искам да я наранявам не знам може би нуждата ми да я пазя от болката доколкото мога все още е жива в мен.Не искам да я наранявам или да си го връщам яд ме е на нея ядосан съм но никога няма да се държа грубо с нея или да седна да и правя сечено.

vesito13
05-23-2009, 07:13
Възхищавам се на мисленето ти , просто нямам какво да кажа . Моите поздравления =D>

Faces
05-23-2009, 08:03
Възхищавам се на мисленето ти , просто нямам какво да кажа . Моите поздравления =D>
:-) Относно мисленето ми попринцип съм адски самоуверено копеленце но в тая ситуация не знам кое е правилно и кое грешно действам по интуиция но факт е че всяко мое действие го подлагам сам на съмнение дали е правилно или грешно.

Faces
05-23-2009, 08:13
не знам дали ще ти помогна, но аз лично бих и дал шанс на "моята" само ако за времето в което не сме били заедно не е спала с друг. не защото ще е изневяра, защото няма да е изневяра всъщност, а защото всеки път когато ще я целувам ще си представям че някой друг го е правил след мен. някак няма да мога да го превъзмогна, не знам дали на моите години (22) е сериозно да се каже, но наистина бях готов да бъда само с нея. в очите и го виждах, виждах колко ме обича и дори когато имах съмнения дали ще мога цял живот да съм само с нея ако поиска да се оженим (всъщност уж на шега го каза тя, но после май се уплаши) ги подтисках защото не исках да мисля какво ще стане, аз живеех за да я виждам щастлива и усмихната и ако това щеше да я направи щастлива щях да го направя... наистина много държах на нея. но сега нищо няма да е както преди, може да е по-хубаво ако се върне, но може и да е по-лошо... и ако е по-лошо за всички ще бъде отново една мъка. не знам ще мога ли пак да го преживея ако не се получи. въпреки че знам че още ме обича, аз ще рискувам и съм си обещал колкото и да ми е трудно, колкото и да искам да и се обадя няма да го правя до рождения и ден, а той е след още 6-7 месеца. може до тогава и да се е замислила за миг и аз да съм изпуснал момента в който да и се обадя, но трябва да рискувам. може би наистина дълго невиждани очи да се забравят, но може и да не ме забрави а да и липсвам все повече... кой знае? който не рискува не пие шампанско - една руска поговорка.
ти щом си горд, сигурно и ти ще рискуваш без да я търсиш, поне така си мисля...
успех ти пожелавам, пък ако не- може би твоето момиче е някое друго (както и моето де) лека вечер
Сега ти видях поста братле снощи в тарапаната не съм го забелязал :D Думите ти за това ако е била с друг сякаш аз съм ги казал честно.Може да не сме заедно може да съм бившия забравения но ако е била с друг и поиска да се върне при мен просто няма да мога ще се чувствам супер предаден а и това че като затворя очи ще я виждам с другия също е голям фактор да я отрежа.Както се казва като грешиш ще си плащаш едно съжаление не оправя нищо.Горделив съм да някой ми казват "ти от тъз си гордост ще умреш ве момче".Може би заради тази си гордост съм изпуснал и ще изпускам хубави моменти но поне като се погледна в огледалото виждам един човек който никога не е падал пред нищо и никого.

vesito13
05-23-2009, 12:33
В гордостта няма нищо лошо . И аз съм горделив човек , има си неща , които никога небих направила , просто няма начин . Не мога да ги приема . Ако мислиш , че заради гордостта ти си изпуснал хубави мигове , не е така . Ще се намери и момиче , което да те харесва такъв какъвто си с гордостта ти , без тя да пречи по какъвто и да е начин на връзката ви . А това , че тя ако ти се извини и да иска да се върне при теб , а ти да не можеш да го приемеш , то не е и до гордост , психиката ти е такава . Нещо , което надали може да промениш , но е факт . Това може да е първото момиче , което си обичал , но ще намериш и други :) Успех в живота ;)

Faces
05-23-2009, 13:57
Не се и съмнявам че ще намеря някоя която пак да обичам но няма да е така както нея.Просто такова отдаване не знам дали ще мога пак да направя при условие и че ще се сещам как завърши цялата история.

vesito13
05-23-2009, 17:37
"Не се кълни! Последна обич няма. На всяка свойта обич дай! И не храни сърцето си с измама! Не! Не се кълни! Последна обича няма."
Не е точно по темата , но се замисли над него . Поне според мен си е много вярно , това е една от любимите ми мисли , просто я обожавам :) Ще се справиш , ще видиш с времето нещата се променят ;)

Faces
05-23-2009, 18:00
Разбира се че ще се справя и един ден ще се обърна и ще мога с по трезвен поглед да погледна на нещата случващи ми се сега.Но сега точно сега чувството което е в мен е сякаш горя точно пари всяка част от мен.Търся грешката в мен но не я намирам обвинявам нея но не мога да я намразя не мога да и кажа майната и въпреки че няма да се съберем никога не мога да я откъсна от мен.Имам чувството че ако оставя всичко да се изниже от мен нищо няма да остане от мен но понеже няма да сме никога пак заедно знам че ще дойде този момент и ако преживея това и си запазя психиката здрава и стабилна всичко ще е ок :)

6u6uLkA
05-23-2009, 18:24
Разбира се че ще се справя и един ден ще се обърна и ще мога с по трезвен поглед да погледна на нещата случващи ми се сега.Но сега точно сега чувството което е в мен е сякаш горя точно пари всяка част от мен.Търся грешката в мен но не я намирам обвинявам нея но не мога да я намразя не мога да и кажа майната и въпреки че няма да се съберем никога не мога да я откъсна от мен.Имам чувството че ако оставя всичко да се изниже от мен нищо няма да остане от мен но понеже няма да сме никога пак заедно знам че ще дойде този момент и ако преживея това и си запазя психиката здрава и стабилна всичко ще е ок :)
Успех с преодоляването и дано намериш момиче ,което да те заслужава.

vesito13
05-23-2009, 18:29
Просто ти пожелавам много късмет , ти другото си го знаеш :)

Faces
05-23-2009, 18:30
Благодаря и на 2-те ви :-) :-)

DevilWish
05-23-2009, 20:53
Въобще не пишеш глупости ти си едната от малкото писали в тая тема която наистина ми хваща точно състоянието в мен.Никога в живота си не съм прощавал нищо на някой дори с брат ми вече 2-ра година не си говоря...тъпо но факт напрао като се сетя че съм бил наранен,обиден,предаден от човек който съм обичал и уважавал сякаш някъв демон влиза в мен и кръвта ми напрао ще изкипи от вените ми и си казвам е*ал съм майката щом е станало това значи не ме заслужава незаслужава и това което съм давал.Но май забравям най важното...че няма безгрешни хора и на някой наистина трябва да бъде простено :-o
Извинявай, че вчера така те оставих, но умората надделя.
Това, че си толкова краен не е най-хубавото.Аз съм много наивина и много бързо прощавам - това също не е хубаво, но пък да се сърдиш толкова много пак не е добре.
Та той все пак ти е брат, едва ли има какво толкова да делите та да не си говорите.И от моето семейство има така един брат и сестра ,които не си говорят вече години.В това няма никакъв смисъл.Замисли се - брат ти ,може някой път да ти се наложи да попиташ някой за услуга- към кого ще се обърнеш?Все пак може да ти е упора в живота.Не сте двама безразлични ,а напротив ;)
Относно момичето - повече не зная какво да кажа ,докато не чуя има ли някакво развитие.Я тя да ти се е обадила, я ти да си се попреборил с городстта си и ти да си й звъннал.
Между другото, защо не й се обадиш просто така - приятелски.Колкото да попиташ как е ,как се чувства.Сигурна съм, че бленуваш да чуеш гласа й ;)

Faces
05-24-2009, 06:16
Хех аз бленувам за нея цялата ако трябва да съм искрен.Но все пак тя поиска раздялата би трябвало тя да ме търси когато го е правила никога не съм бил груб с нея не съм я отрязвал и не съм и натяквал "ти ме остави и т.н.".Смятам че тя е тази която трябва да оправи нещата все пак тя разби всичко а това дали ще успее да ме накара да и дам шанс е съвсем друг въпрос :-D

sladkish_14
05-24-2009, 07:03
Намерил си , си майстора .. ;-)
Важното е , че си оптимист :wink:

LetTheMusicTalks
05-24-2009, 07:09
+1

Faces
05-24-2009, 09:59
Историята ми продължава :lol: Днес си включих скайп който не знам колко време не съм пускал не съм голям фен на тия интернет изгъзици :) Естествено "моето момиче" ми писа обикновените неща как си ала бала.Поговорихме си после тя ме пита че е чула че съм писал нещо (хоби ми е да пиша текстове за песни имам приятели от рапърите на които ги давам срещу символична сума текстовете предимно са тип балади)Дадох и да прочете последното което съм писал и тя се разплака после взе да ме разпитва имам ли си друга и такива неща.Аз само отговарях и тя ме попита а ти няма ли да питаш нещо и аз и казах не викам щом ме остави нещата са ясни и тя каза че не е така но после техните я извикаха и нещата останаха до тук.

6u6uLkA
05-24-2009, 10:01
Историята ми продължава :lol: Днес си включих скайп който не знам колко време не съм пускал не съм голям фен на тия интернет изгъзици :) Естествено "моето момиче" ми писа обикновените неща как си ала бала.Поговорихме си после тя ме пита че е чула че съм писал нещо (хоби ми е да пиша текстове за песни имам приятели от рапърите на които ги давам срещу символична сума текстовете предимно са тип балади)Дадох и да прочете последното което съм писал и тя се разплака после взе да ме разпитва имам ли си друга и такива неща.Аз само отговарях и тя ме попита а ти няма ли да питаш нещо и аз и казах не викам щом ме остави нещата са ясни и тя каза че не е така но после техните я извикаха и нещата останаха до тук.
смяташ ли да и простиш ?

Faces
05-24-2009, 10:04
Това е адски труден въпрос просто тая проклета гордост ме побърква имам чувството че ако и простя ще предам себе си.Чувствам се сякаш ще предам всичко в което съм вярвал през целия си живот не че е невъзможно но след всичко станало не съм сигурен че тя е момичето заради което си заслужава да направя тая поне за мен голяма саможертва.

kypo
05-24-2009, 20:45
батка, аз всеки ден съм в различно настроение, днеска съм в супер добро и ще ти кажа нещо - знаеш ли колко много готини мацки има. понеже работя на място на което винаги има готини мацки ти казвам че и другите са толкова мили, сладки, красиви... че дори и повече от бившата 8-) затова според мен трябва да се направиш на добро момче и когато реши да поиска прошка да я отрежеш много здраво, просто за да знае за следващия път че трябва да носи последствията на решения, които не е обмислила добре и е направила! това ще е един урок за нея, и друг път ще знае да мисли преди да действа!
та и аз така бих направил с бившата си, въпреки че я обичам страшно много... просто ще я науча на нещо в този живот - отговорност му се вика.
а иначе за мацките, ти си пич - със сигурност ще намериш по-добра!
ае лека

Faces
05-24-2009, 21:04
Така е братле странното е че имам много кандидатки наистина (не се хваля) и за връзка и такива които искат само едното е*ане.Но наистина не съм готов да докосна по поинтимен начин друга.Не искам да претъпя болката и мъката си в безцелни връзки и полови контакти.Искам да си изживея болката сам да науча урока както се казва защото това ще ме направи по силен човек.Иначе да я отрежа брутално едва ли ще го направя казах и преди не искам да я боли все пак 2 лоши неща не правят 1 добро което далеч не значи че ще я приема.Това да я отрежа тактично би било достатъчно добър урок за нея.А ти дано се оправиш понеже виждам че си яко наранен от бившата си :)

mickelangelo
05-25-2009, 10:13
любовта е толкова сладка когато я открием .. защото ... сме страдали преди това ..и когато я намерим .. тя .. " единствената " сме щастливи и я оценяваме ..

Faces
05-25-2009, 14:12
Аз оценявах нея и вярвах че тя е единствената голяма тъпа тъпа грешка от мен.Не че бях безгрешен но всяка грешка съм поправил и съм си платил за нея а нейните грешки никога не съм я сочил с пръст и не съм и натяквал най спокойно сме решавали всичко не си струваше мамка му нищо не си струваше... :?

DevilWish
05-25-2009, 14:18
Прочетох какво си написал . .ми какво да ти кажа. . ти сам я режеш.Като си й казал, че не искаш да й задаваш въпроси, защото те е оставила и тн, да знаеш, че и показваш голямо безразличие и това ще бъде възприето от нея като "нямам шанс".Тая гордост я смали малко поне - моля ти се! :) Дето не те познавам ти се моля =)

Faces
05-25-2009, 14:24
Знаеш ли имаше едно момче което ми писа тука мисля че hristov беше или нещо такова...беше прав колкото повече време минава сякаш почвам да я намразвам.В нейно лице почвам да виждам човека който ми удари шамар докато аз я носех на ръце виждам момичето което ме нарани без да заслужавам поне малко да заслужавах и бих я разбрал.Тя развали това което аз 2 проклети години издигах за мен и нея тя най умишлено ми даде милион обещания и още толкова мечти и защо за да ги разбие и помете всички и защо...защо и тя самата не знае...

DevilWish
05-25-2009, 14:32
Знаеш ли имаше едно момче което ми писа тука мисля че hristov беше или нещо такова...беше прав колкото повече време минава сякаш почвам да я намразвам.В нейно лице почвам да виждам човека който ми удари шамар докато аз я носех на ръце виждам момичето което ме нарани без да заслужавам поне малко да заслужавах и бих я разбрал.Тя развали това което аз 2 проклети години издигах за мен и нея тя най умишлено ми даде милион обещания и още толкова мечти и защо за да ги разбие и помете всички и защо...защо и тя самата не знае...
Пределно ми е ясно, че любовта е на една малка крачка от умразата.Но това чувство не е хубаво, по-добре да ти е безразлична от колкото да я мразиш ;)
Ако смяташ ,че вече можеш без нея и си сигурен ,че не я искаш просто спри всякакъв контакт с нея и това е .Така поне няма да си създавате още болки един на друг.
Не знам какво да ти кажа ,вече не разбирам ти самия какво искаш да си с нея, да не си ,да я обичаш, да я мразиш . . Ти май сам не си сигурен вече.
Единственият ми съвет е да седнеш и малко да си помислиш какво всъщност искаш ;) И тогава вече да му мислиш какво ще правиш ;)

Faces
05-25-2009, 14:36
Хах добра си да знаеш налучкваш ги нещата от първия път :) наистина си я обичам безкрайно много както и безкрайно много е обидата и болката най вече обидата и чувството че си предаден.Напрао скачам като опарен като ми звъне по gsm или като ми пише по скайп но това е моментна тръпка после идва хладнокръвието при спомена за стореното.Не вярвах че тя може да се излигави така наистина вярвах в нея...а сега това ми се струва тоооолкова смешно и жалко че не е истина.

DevilWish
05-25-2009, 14:40
Хах добра си да знаеш налучкваш ги нещата от първия път :) наистина си я обичам безкрайно много както и безкрайно много е обидата и болката най вече обидата и чувството че си предаден.Напрао скачам като опарен като ми звъне по gsm или като ми пише по скайп но това е моментна тръпка после идва хладнокръвието при спомена за стореното.Не вярвах че тя може да се излигави така наистина вярвах в нея...а сега това ми се струва тоооолкова смешно и жалко че не е истина.
Ако дойде момент, в който можеш да я имаш . да я докосваш, да я обичаш - повярвай ми всичко това ще се махне от теб- цялата тази умраза ще си отиде.Естествено болката ще остане, но . . Трябва да има прошка сам го знаеш ;)
Иначе пределно ми е ясно, че си я искаш . . ама пуста гордост . .

Faces
05-25-2009, 16:42
Така е искам си я винаги ще я искам никога никога няма да я забравя.Аз съм адски особен характер тя беше единствената която ме обичаше...а може би не ме обичаше не знам но беше единствената която ме приемаше такъв какъвто съм.Разбираш ли какво е да мислиш че си намерил сродна дума човек който да ти помага да спечели доверието ти човек който успява някак само с поглед усмирява демоните в теб.А сега знаеш ли какво е този човек да си замине оставяйките на ръба на лудоста а може би вече не съм на ръба а съм скочил.Да го няма човека с който създадохте един красив свят да останеш сам в тоя розов свят и да видиш как става леко по леко черно бял а в теб да се поражда една засилваща се ярост.Не знам едва ли някой от тука би разбрал тия мои думи дано никога никой не разбира какво е ярост и болка да се вплетат в едно и да те разрушават всеки ден все повече и повече.Да се поглеждаш в огледалото и да видиш как пламъка в очите ти угасва все повече и повече и да проклинаш дни минути часове които си изживял за 2 години.Да проклинаш моменти които са те карали да се чувстваш жив да проклинаш човека който те е съживил и ти е вдъхнал живот като цяло...шибано е....

Faces
05-28-2009, 13:59
Сагата продължава :D Снощи излизам с още 6-ма мои приятели да се разбием порядъчно сядаме си на заведението идва сервитьорката и хоп изненада "моето момиче".Естествено останах верен на стила си да не губя положение поговорихме малко точно снощи не ми беше до нея просто исках да се отпусна и да забравя всички проблеми.Вечерта си течеше като по вода пиене много смях абе изобщо очертаваше перфектната вечер.Но дойдоха една компания от 8-9 момчета горе долу мой набор или може би малко по големи дойдоха си стабилно почерпени и продължиха на алкохолна вълна.Започнаха да подвикват на бившата ми разни простотии стиснах зъби и само повтарях това не е твой проблем вече не сте заедно осъзнай се.Търпях търпях но когато един от тях стана и я хвана за ръката и чух изплашеното гласче "пусни ме боли ме".Напрао изключих такъв бяс не съм изпитвал в живота си веднага скочих бутнах го и за негов "късмет" се шибна с лицето в една каменна колона кръвта бликна като фонтан направо аверите му скочиха и мойте хора не останаха назад.Просто боя беше като в дивия запад :D обръщаха се маси чаши шишета хвърчаха наляво надясно абе голямо меле стана.След може би 10-ина минути дойдоха куките закопчаха ни и айде към МВР-то.Разпитваха ни по 100 пъти най малко до към 4.30-5.00 ме държаха.Излязох от тая прокълната сграда и гледам бившата ми ме чака с очи подути от рев като почна пак да плаче едвам я успокоих не искаше да ме пусне напрао ме молеше да останем така но аз и махнах ръцете от мен (не по груб начин) пожелах и лека нощ и тръгнах към нас просто не ми беше до нея.
p.s. За тия които им е любопитно травмите ми от боя са леко насинено око спукана вежда и счупено кутре :lol:

w0lf
05-28-2009, 14:58
Сагата продължава :D Снощи излизам с още 6-ма мои приятели да се разбием порядъчно сядаме си на заведението идва сервитьорката и хоп изненада "моето момиче".Естествено останах верен на стила си да не губя положение поговорихме малко точно снощи не ми беше до нея просто исках да се отпусна и да забравя всички проблеми.Вечерта си течеше като по вода пиене много смях абе изобщо очертаваше перфектната вечер.Но дойдоха една компания от 8-9 момчета горе долу мой набор или може би малко по големи дойдоха си стабилно почерпени и продължиха на алкохолна вълна.Започнаха да подвикват на бившата ми разни простотии стиснах зъби и само повтарях това не е твой проблем вече не сте заедно осъзнай се.Търпях търпях но когато един от тях стана и я хвана за ръката и чух изплашеното гласче "пусни ме боли ме".Напрао изключих такъв бяс не съм изпитвал в живота си веднага скочих бутнах го и за негов "късмет" се шибна с лицето в една каменна колона кръвта бликна като фонтан направо аверите му скочиха и мойте хора не останаха назад.Просто боя беше като в дивия запад :D обръщаха се маси чаши шишета хвърчаха наляво надясно абе голямо меле стана.След може би 10-ина минути дойдоха куките закопчаха ни и айде към МВР-то.Разпитваха ни по 100 пъти най малко до към 4.30-5.00 ме държаха.Излязох от тая прокълната сграда и гледам бившата ми ме чака с очи подути от рев като почна пак да плаче едвам я успокоих не искаше да ме пусне напрао ме молеше да останем така но аз и махнах ръцете от мен (не по груб начин) пожелах и лека нощ и тръгнах към нас просто не ми беше до нея.
p.s. За тия които им е любопитно травмите ми от боя са леко насинено око спукана вежда и счупено кутре :lol:
оо имало е мортал комбат :lol: пречукахте ли ги

Faces
05-28-2009, 15:23
Не беше както исках куките да ги е*а баш тоя път бяха твърде бързи но оня който беше стиснал приятелката ми е със счупен нос за другите не знам като изляза по късно ще разбера кви са техните щети.

Re5peC7
05-28-2009, 15:58
Разбил си ги! Само така :)

Faces
05-28-2009, 16:28
Може вече да не сме заедно може да постъпи глупаво спря мен НО никога няма да позволя някой да я нарани по какъвто и да е начин.Докато мога винаги ще я пазя по един или друг начин дори и никога да не разбере че тоя който стои до нея съм аз...

Re5peC7
05-28-2009, 16:42
разбирам те напълно, затова и написах коментара горе. Аз бих постъпил по същия начин :)

Faces
05-28-2009, 16:50
=D> Евала :evil:

kypo
05-29-2009, 08:14
аве нищо не е тва, ти да знаеш "мойта" бивша май се е събрала с приятеля си преди мене дето е имала. а толкова ми разправяше за него какъв е скапаняк, как аз съм бил много по-добър от него, а сега явно му е простила. тъй че да не ти е гадно че некой подвикнал нещо, ще ти е гадно като разбереш че си бил един заместител и всичко е било лъжа, като мен :lol:
ама тва е живота- радост и тъга :razz:

Re5peC7
05-29-2009, 08:47
аз пък снощи съм си говорил с моята до 4 часа..казах и много неща които ми тежаха, защото вече не издържах да ги държа в себе си...разплаках я..имаше още за казване, но не можех да я гледам как плаче...

Faces
05-29-2009, 13:47
kypo братле не знам какво да ти кажа просто такава лайнария прошка не заслужава обичаш я вижда се но е време да продължиш наистина мисля че си направил каквото можеш.Думите ми не помагат ясно ми е и на мен ми казаха продължи но сякаш чух...умри :-o .Re5peC7 мисля и аз да направя като теб не се издържа вече не съм някой лигльо но просто ми писна да не мога да спа от мисли които искам да изрека.Направих много неща за нея но мисля че е време тя да чуе какво ми причини.Аз заместител не мога да съм както казах съм и пръв в което и да е отношение но въпреки че ако разбера че е с друг наистина ще ми стане адскиии шибано и само се надявам да не му счупя главата защото ще е супер просташко но просто изнервяли се наистина губя контрол над себе си :?

kypo
05-29-2009, 14:55
пич, не знам как е при теб, но просто трябва да разбереш отговора на въпроса "защо" според мен. на мен ми беше адски зле цели 6 месеца защото се чудих и мислих "защо бе, защо ми го причини?", в мен ли беше грешката, аз ли не направих нещо... и сега като знам отговора от няколко дни, ми е много по-спокойно. някак ми олекна все едно. наистина е гаден начина по който се чувствам, но явно не аз съм голямата и любов както казваше. бил съм просто временно играчка в ръцете и и няма смисъл повече да се тормозя... страдах достатъчно за някой, който явно не заслужава. мислих да и оставя едни писма в които казваше колко ме обича, как никога няма да ми причини болка и тн, думи лишени от смисъл вече. отидох до тях с идеята да ги оставя под чистачките на колата и, но просто не ми даде сърце да го направя. това че тя не ме е обичала, не значи че аз не я обичах. стори ми се че ще е обидно да го направя, щях да и напомня за себе си по гаден начин, а не искам вътрешно все още да и правя каквото и да е лошо, защото я помня все такава какввато беше - едно прекрасно момиче в което се влюбих от първия път в който я видях, не ме интересува каква е днес и с кого е. по-добре да запазя този спомен, отколкото да я намразя (има защо, защото ме излъга и ми разби сърцето). но както и да е, нека е щастлива с оня, с друг или с който и да е. аз знам че не съм направил нищо грешно, бях изцяло отдаден на нея, правих всичко за нея с цялото си сърце и съм убеден че никой няма да се отнася с нея така както аз! един ден ще се сети и ще иска да и простя начина по който се е държала с мен, може би ще и бъда приятел след година, две, три. но сега ми трябва почивка от нея и мислите за нея.
мисля че и на теб ти трябва само отговор и време да си починеш. след това всичко ще се нареди. след дъжд идва дъгата!

Faces
05-29-2009, 15:13
Така е братле наистина имам нужда да разбера защо и аз си задавам същите въпроси.Но същевременно не искам и да чуя отговора просто не знам може би защото при теб е минало време си наясно със себе си но в мен е кашааа.Жива лудница си е напрао не помня къв е предния ден всичко е пълно с някви емоций от това че я обичам адски много през влудяващата мисъл че я няма до мен и като стигнем до това че напрао я мразя заради предателството и.Искам първо да се изясня със себе си и после ще дойде и нейния ред.

kypo
05-29-2009, 15:34
еми значи няма проблем, и аз така бях! след месец,два, може повече или по-малко ще се оправиш. при мен в началото беше ужас, не можех да спя буквално. всеки път като се сетих за нея сърцето ми биеше много по-бързо от обикновено, измъчваше ме мисълта че е някъде с друг, някой я целува или прегръща, а не съм аз това! та тя беше част от мен и наистина вярвах че сме създадени един за друг, приемах го много много тежко. ама това че не спах като хората ми помогна за друго, намерих си работа която да ме отвлича. и започна да отслабва това чувство на липса. има го още, ама вече нито ми бие сърцето кат осе сетя - само веднъж я видях случайно като карах и нещо трепна в мен вс еоще. ама не спрях - знаех че не трябва да минавам през всичко отново и отново. и сега ми е по-леко. както казваш събрах си мислите, знам че я обичам, знам че не съм виновен аз, знам че ако след време все пак се окаже че е имало нещо няма да виня себе си, знам че когато се обърна назад след много време няма да съжалявам! защото реално тя развали всичко... освен това погледни извън рамката, какво толкова се е случило? ходил си няколко години с някой и те е зарязал? това се случва на много хора, всички успяват да продължат, д ане си по-слаб и смотан от всички че д ане можеш? аз знам че не съм като всички, но това е защото съм много по-добър от тях! не че съм някой, който да ти дава съвети, ама не си струва да се тормозиш - помниш темата м иза татуировката - еми все още ми се иска да си я направя, ама по-скоро за да подразня бившия и, ако наистина сазаедно както чух. ама до тогава със сигурност ще се разделят пак ,защото щом е имало причина да не са заедно е имало защо :Д ама се тая де, важно е аз да съм добре и да съм доволен от себе си. а сега съм много доволен - сам съм, имам време за себе си, имам време да работя над себе си за да стана нещо повече от нея - ако щеш аз го приемам като състезание с нея, кой ще се справи по-добре (защото беше казала че съм един безделник и по цял ден само мисля за нея, че съм мамино синче, а тя много била самостоятелна... верно живее на общежитие сама, ама сега аз се справям по-добре от нея със сигурност :Д работя, изкарвам пари, никой не ми плаща телефона и бензина и не чакам мама или тати да пратят пари за да си купя чанта или дрешки за дискотека като нея). та може и това да е един стимул да постигна всичко което тя иска, но този път да е само за мен - щастие и пари. е тва е, работи над себе си за да си каже след няколко години бившата ти "ех как можах да го изпусна..." ще те помни за цял живот, защото жените винаги помнят мъжете които са имали, но са изпуснали...

пп. между другото ако искаш прочети някоя книга, препоръчвам ти на доналд тръмп някоя - това са изключително мотивиращи книги, чел съм някои от тях и ще видиш че има наистина много важни неща като съвети за живота.

Faces
05-29-2009, 15:46
Знаеш ли тя си няма и най най малка представа как се чувствам аз.Тя не знае че напрао ми идва да се гръмна вече и колко всъщност ме боли.Това която тя вижда е един усмихнат тип с компания от веселяци базикаме се хилим се като луди.Виждам как ме гледа познавам този тъжен поглед и ме убива това защо ме гледа така нали тя поиска мен да ме няма.Аз искам да помогна на себе си щот всяка вечер да слагам маската на това което не съм ме сцепва отвътре.

kypo
05-29-2009, 15:49
споко пич, ще разбере как си се чувствал когато и нейния ред да и разбият сърцето ще дойде. не познавам някой който да се е спасил. аз удържах години, но и мен ме сполетя. а тогава колко ми беше странно че някой може да страда за друг човек. удържах фронта до 22 години...

Faces
05-29-2009, 15:55
С 1 година те бия :-D проблема не е в това че ми е разбито сърцето проблема е че тя го направи.А как само ми казваше "ти си моя свят" "искам да си моя мъж завинаги" "без теб е гадно и студено" човек разбираш ли тя ме накара да повярвам че тя е моето момиче а аз нейното момче.Мамка му аз бях нейното момче цели 2 години и дадох а тя ми даде един ужасен ден в който просто загърби всичко.Сега звъни и плаче но не казва че иска да се върне при мен,обажда се в 3 сутринта и ми казва че ме обича но не е поискала да се върне.Просто всичко свърши но същевременно не му се вижда края хич за толкова години хойкане с тая и оная имам да си плащаам много.

vesSynkaa
05-29-2009, 18:47
Не мога да разбера само защо като твърди, че те обича не ти казва
да излезнете, или нещо от сорта .. :-o Иначе според мене няма
за какво да си плащаш..т'ва че не си обичал момичетата, с които си
ходил не е твоя вина, не можеш да заповядаш на сърцето си.. +тва ти не
си се държал лошо с тях, повечето "плейбойчета" просто казват "късаме" и тва е .. а ти нали не си се държал така, в приятелски отношения си с тях,
еми според мен значи не си правил нищо лошо .. Пожелавам ти твоето
момиче да разбере дали иска да е с тебе, или с някой друг и да се върне
при тебе, ако ли не ти пожелавам да срещнеш момиче, което ще обичаш
по-силно дори от това! =]

Faces
05-29-2009, 19:05
Мерси за думите :) иначе за другите момичета да така е никога не съм ги рязал ей така винаги съм говорил човешки и открито без игрички и оставяйки си някакви вратички към тях да си ги имам като резерви.Може би точно и заради това те искаха а и аз исках да си ми запазят като приятел.А относно "мойто" момиче не знам какво да кажа супер объркана каша е един ден така на другия иначе честно започва да спира да ми пука...но лошото е че не само за нея почва да не ми пука а и за всичко като цяло :-o

vesSynkaa
05-29-2009, 19:14
Ами виж като ти се обади вземи я попитай с ква цел ти казва, че те обича
като не иска да излезнете и да се съберете .. Много гадно така
да ти звъни "обичам те" и ти си даваш някви надежди, че може всичко
да се оправи,а всъщност .. нищо :?

Faces
05-29-2009, 19:19
Ооо знам че е гадно чувството е ако беше момче щеше да го разбереш по добре но чувството е като да те ритнат в слабините и да ти се изплюят в лицето :razz: яко хах

vesSynkaa
05-29-2009, 19:29
мммм уоу интересно :lol: всъщност не знам к'во е , но си представям :D

Faces
05-29-2009, 19:35
мммм уоу интересно :lol: всъщност не знам к'во е , но си представям :D
Е ако не друго поне се посмяхме накрая :D :wink:

vesSynkaa
05-29-2009, 20:02
емии така де , няма само да си тъжен :) 8-)

Faces
05-29-2009, 20:04
емии така де , няма само да си тъжен :) 8-)
Е като засека дори и в нета да е позитивно и точно момиче (като теб) няма как да не се развеселя :)

LoveIsAddiction
05-30-2009, 11:16
"Няма да забравя никога.. сладко как боли от любовта .."
:)

Faces
05-30-2009, 12:38
Да е много "сладко" боли от нея напрао се притеснявам да не хвана диабет.

Faces
05-30-2009, 14:27
Е края е такъв тя сега е с друг рева като дете като ми го каза опита се и да ме целуне дума не казах просто като се засили да ме прегърне направих крачка назад пожелах и лек ден и се обърнах и си заминах.Мерси на всички обърнали внимание на темата ми и да знаете когато дойде края на връзката не правете като мен не ровете да откриете защо...вярвайте повече боли като научите истината.

Re5peC7
05-30-2009, 15:40
Живота продължава приятелю, може би това най-малко те интересува сега, но е така! Нека е с друг, нека разбере какво е изтървала като те е оставила. Това жените са едни капризни същества, които колкото повече им даваш, те толкова повече не го виждат и си мислят, че всеки би направил това за тях.Почини си сега малко от момичета и обърни внимание на себе си или ако мислиш, че е възможно пробвай с друга (макар,че се съмнявам да искаш това) едно момиче се забравя най-бързо с друго. Само не се предавай, защото не си заслужава. Ти си й дал каквото си могъл, като не й стига да ходи да търси повече. Не си струва да се погубваш за човек който постъпва така с теб. Насреща съм ако искаш да поговориш с някого :)

Faces
05-30-2009, 16:04
Страшно много ти благодаря за подкрепата човек не знам от постовете ти до сега имам чувството че с теб сме доста подобни по характер наистина за сега искам да се отдам единствено на себе си да се възстановя.Няма смисъл да се занимавам с някви курвентии а за сериозно връзка скоро няма да съм готов.Евала човек твоите постове винаги малко или много ми повдигат духа :)

.. DeViL mAy CrY ..
05-30-2009, 16:22
Евала.Много момчета биха започнали да правят сцени на ревност,да убиждат момичето и така.Браво,разбирам те че ти е супер гадно,но както е дошло,така ще си и тръгне и ще дойде ново момиче,но в момента ти е пределено гадно.Много хубаво си направил.Евала ти правя,не са много като тебе,

Re5peC7
05-30-2009, 16:25
Радвам се! :) Това е целта на занятието :-D Все пак съм го преживял същото вече, макар да съм 5 месеца пред теб. Е как няма да сме подобни по характер нали и двамата сме точни момчета ;) :D kypo също е от нашата партия :) така, че не си сам ;)

Faces
05-30-2009, 16:33
Re5peC7 истината си е истина братле 8) твоята история не я знам каква е точно но от постовете ти до колкото съм разбрал е близка до моята.А за kypo него съм го признал и за разсъждения и за държание и за всичко наистина може да се каже че 3-мата сме от една партия :D .. DeViL mAy CrY .. мерси за думите ти :-) няма как да направя споменатите от теб неща не исках последния миг застанали един до друг да е мига в който се показвам като слабак или гадняр и въпреки всичко пак не искам да я нараня.Нека е щастлива аз ще си пострадам потръшкам малко накрая ще стана ще се изтърся от прахта и ще продължа по пътя си.

6u6uLkA
05-30-2009, 16:36
Re5peC7 истината си е истина братле 8) твоята история не я знам каква е точно но от постовете ти до колкото съм разбрал е близка до моята.А за kypo него съм го признал и за разсъждения и за държание и за всичко наистина може да се каже че 3-мата сме от една партия :D .. DeViL mAy CrY .. мерси за думите ти :-) няма как да направя споменатите от теб неща не исках последния миг застанали един до друг да е мига в който се показвам като слабак или гадняр и въпреки всичко пак не искам да я нараня.Нека е щастлива аз ще си пострадам потръшкам малко накрая ще стана ще се изтърся от прахта и ще продължа по пътя си.
Само така,не падай духом

Faces
05-30-2009, 16:49
Естествено че няма да падна колко и много много да ми е гадно и тъпо сега.Тъпо ми е само че окончателния край се разигра така сякаш не аз съм зарязания а тя...не мога да я разбера и това е.

vesSynkaa
05-30-2009, 17:52
Спокойно, всичко ще отмине с времето и ще я забравиш и ще
срещнеш точното за теб момиче .. :)

Faces
05-30-2009, 18:55
Ейй хора напрао ви обичам ве :) страхотно разбиране и подкрепа ми оказвате колкото си мислите че ми помагате 2 пъти повече е да знаете ЕВАЛА :)

6u6uLkA
05-30-2009, 18:58
Ейй хора напрао ви обичам ве :) страхотно разбиране и подкрепа ми оказвате колкото си мислите че ми помагате 2 пъти повече е да знаете ЕВАЛА :)
Като ти четях темата настръхвах- нз дали беше напомняне за нещо което направих или ...
Не мислех че има такива хора като теб

Faces
05-30-2009, 19:20
Колкото и изтъркано да звучи винаги съм бил по различен поне от наборите си.Не съм бил мухлйо който е странял от останалите винаги съм бил в големи компаний но просто си действах по мой си начин и стил не съм се водил от другите.Не знам дали пътя който съм си избрал е по лесен или труден но знам че ще вървя по него докрая.Радвам се че допадам на хората тук :)

Faces
05-31-2009, 18:57
"Моето" момиче е тръгнала със сегашния си шеф който е 14 години по голям от нея :razz: голям смях той е значи женичка мамино детенце барчето е на мама и на тати и той се грижи за него целия му живот се върти около барчето голям смях ви казвам :D Напрао така се е набутала горката хич не и блазявам а "приятелите" му които му се смеят и те зад гърба че даже и в лицето са такива гадове дето мислят че са много класи над всички напрао ще я разкъсат кармата и го върна много бързо не съм очаквал да е толкова бързо сега единствено ми остава да се облегна удобно назад и да се смея яко яко :razz: :razz: :razz: С ей тази песен ме посрещна сутринта в скайпа като влязох http://vbox7.com/play:c9644f97