Влез

View Full Version : Според вас?

beb4yy
05-19-2009, 21:27
Казват всичко се връща, когато някой направи нещо, най-вече наранения от любов според вас на всички ли се връща и изобщо има ли такова равновесие в природата малко е странна темата, но се пак моля не флудете и обиждайте..

BlueFace
05-19-2009, 21:31
Надявам се да има равновесие...Не мога да го потвърдя защото до сега съм усетил само отрицателната страна , но се надявам скоро да го усетя...
Но може би животът е един хаос и няма баланс...Може би няма съдба и всичко е поредица от режения вияещи на околните и решения които влиаят на теб...

smileforyou12
05-19-2009, 21:35
не няма

myNameIsImmortal
05-19-2009, 21:47
Връща са.. ама хвърления бумеранг в пространството.. :?

soul1199
05-20-2009, 03:57
рано или късно всичко се връща :wink:

bloodylips
05-20-2009, 07:46
ммда каквото си направил или каквото са ти направили се връща все някога може да е след години но се връща аз съм го испитала върху себе си

Hilary_
05-20-2009, 11:35
Съмнявам се... :? :? Може и да има... :? :?

psycho13
05-20-2009, 16:44
Връща се да, от личен опит го казвам... Но не винаги... някои нещастници имат късмет :shock:

got2Bthe1
05-20-2009, 16:45
Връща се да, от личен опит го казвам... Но не винаги... някои нещастници имат късмет :shock:

BaiToq
05-20-2009, 16:52
Няма такова нещо.
Това е успокоение за нещастните.

malka_sladkka
05-20-2009, 17:21
Съмнявам се... :? :? Може и да има... :? :?

+1 ;)

vampirekiss
05-20-2009, 18:33
Според мен се връща.Може би това са просто надежди,защото и аз се надявам това да е така,но мисля,че рано или късно винаги човек си получава заслуженото.

AFT
05-20-2009, 18:54
О, връща се, убедена съм. (:

Take_That
05-20-2009, 19:22
Мисля, че се връща :)

beb4yy
05-20-2009, 19:40
Връща се да, от личен опит го казвам... Но не винаги... някои нещастници имат късмет :shock: :-x Дам същото мнение съм и аз НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Whyniser
05-20-2009, 20:34
Има та равновесие.Просто понякога не виждаме малките неща,които правят този баланс

shmurkam
05-20-2009, 20:46
Ако се връщаше, досега да съм най-щастливият човек на света. Животът ме е третирал като куче, стискам зъби, заскимтявам малко, хапя, лая и понасям камшици. Ако хората, които са ми причинявали болка, им се върне-мисля, че няма да успеят да дочакат утрешния ден. Не са тренирани като мен.
Няма справедливост. Има само успокоения за загубилите. Аз не се надявам да връщам тъпкано на някого, защото не съм злопаметна, а и всичко е просто минало и вече няма значение, нали?

beb4yy
05-21-2009, 22:01
Ако се връщаше, досега да съм най-щастливият човек на света. Животът ме е третирал като куче, стискам зъби, заскимтявам малко, хапя, лая и понасям камшици. Ако хората, които са ми причинявали болка, им се върне-мисля, че няма да успеят да дочакат утрешния ден. Не са тренирани като мен.
Няма справедливост. Има само успокоения за загубилите. Аз не се надявам да връщам тъпкано на някого, защото не съм злопаметна, а и всичко е просто минало и вече няма значение, нали? Добро но тъжно изказване :?

LiveFlower
05-21-2009, 22:11
Казват всичко се връща, когато някой направи нещо, най-вече наранения от любов според вас на всички ли се връща и изобщо има ли такова равновесие в природата малко е странна темата, но се пак моля не флудете и обиждайте.. Не.

Мачкай докато можеш,живей за насилието :)

beb4yy
05-21-2009, 22:15
Казват всичко се връща, когато някой направи нещо, най-вече наранения от любов според вас на всички ли се връща и изобщо има ли такова равновесие в природата малко е странна темата, но се пак моля не флудете и обиждайте.. Не.

Мачкай докато можеш,живей за насилието :) Прекалено добра за да мачкам опитах...

LiveFlower
05-21-2009, 22:20

Мачкай докато можеш,живей за насилието :) Прекалено добра за да мачкам опитах...Тогава нека теб те мачкат.

Или си хищник или си слабия :)

GossipGirl89
05-21-2009, 22:22
До скоро се оповавах на тази максима: "Един ден той ще съжалява, защото всичко се връща", но се замислих ... Говоря от страна на любовния аспект - защо трябва да му се връща на някой нещо? Имали сме връзка, изживяли сме готини неща, но не се е получило, и всичко е приключило... Да, кофти е след прекъсване на една връзка, защото почти винаги единия със сигурност не е искал раздялата и остава наранен и след това започва да се успокоява с мисълта, че един ден на другия всичко ще му се върне... Но защо трябва да му се връща? Това, че нещата между двама човека не са потръгнали не ги прави злодеи! Просто не им е било писано да бъдат заедно, не са били един за друг... През живота си един човек се събира и разделя с много хора и не вярвам, че след всяка раздяла на някой нещо трябва да му се върне... Аз също имах връзка 2 години, приключи по много кофти начин и за двама ни, но момчето съумя да се отърси и в момента си има друга връзка, кято продължава повече от година... А аз вече 1 година и половина се опитвам да го забравя и да преодолея чувствата си към него и както казах до скоро се утешавах с мисълта, че всичко се връща... Но вече не - човекът е щастлив с новата си приятелка и не вярвам да му се върне за това, че с мен не се е получило ... Аз си обеснявам нещата така: Живота е такъв - среща ни с много неподходящи и фалшиви хора, за да можем, когато срещнем истинския човек за нас, да го познаем и различим от тълпата...
Но това относно любовта... Иначе, когато някой умишлено и преднамерено ти е правил гадории и мръсотии - за това вярвам, че се връща, защото се придържам към максимата "Когато правиш добро ти се отвръща с добро, когато правиш лошо - лошото ти се връща" ;) А може би щом все още страдам явно и аз съм направила на някой гадно и то ми се връща ... :-o

miss_asi
05-22-2009, 05:36
Нищо не се връща ако ти не си върнеш! :? Иначе могат да мина и 50 години и 100 и колкото си искат,ама да не се въздаде справедливост.Някога вярвах,че всичко се връща,но вече не.Така че мачкай като те мачкат.Това е моята логика. :!:

XTREMEFREERIDE
05-22-2009, 06:50
Мразя тази фраза - "Всичко се връща". Аз лично я замествам със "Всяко зло за добро". :)

beb4yy
05-22-2009, 07:06
До скоро се оповавах на тази максима: "Един ден той ще съжалява, защото всичко се връща", но се замислих ... Говоря от страна на любовния аспект - защо трябва да му се връща на някой нещо? Имали сме връзка, изживяли сме готини неща, но не се е получило, и всичко е приключило... Да, кофти е след прекъсване на една връзка, защото почти винаги единия със сигурност не е искал раздялата и остава наранен и след това започва да се успокоява с мисълта, че един ден на другия всичко ще му се върне... Но защо трябва да му се връща? Това, че нещата между двама човека не са потръгнали не ги прави злодеи! Просто не им е било писано да бъдат заедно, не са били един за друг... През живота си един човек се събира и разделя с много хора и не вярвам, че след всяка раздяла на някой нещо трябва да му се върне... Аз също имах връзка 2 години, приключи по много кофти начин и за двама ни, но момчето съумя да се отърси и в момента си има друга връзка, кято продължава повече от година... А аз вече 1 година и половина се опитвам да го забравя и да преодолея чувствата си към него и както казах до скоро се утешавах с мисълта, че всичко се връща... Но вече не - човекът е щастлив с новата си приятелка и не вярвам да му се върне за това, че с мен не се е получило ... Аз си обеснявам нещата така: Живота е такъв - среща ни с много неподходящи и фалшиви хора, за да можем, когато срещнем истинския човек за нас, да го познаем и различим от тълпата...
Но това относно любовта... Иначе, когато някой умишлено и преднамерено ти е правил гадории и мръсотии - за това вярвам, че се връща, защото се придържам към максимата "Когато правиш добро ти се отвръща с добро, когато правиш лошо - лошото ти се връща" ;) А може би щом все още страдам явно и аз съм направила на някой гадно и то ми се връща ... :-o Пожелевам ти да го преодолееш защотото само докато четох се натъжих По темата: Добре трябва да мачкам а като не ми дава сърце какво да правя как да се променя в такава насока :?