Влез

View Full Version : Уф...какво да правя ;(

SunFl0w3r
05-20-2009, 13:17
Здр :)
От къде да започна..нз.Та...бяхме започнали в аха да си пишем с едно момче.Той беше много приятен,много мил и за разлика от всички други на които първото им изречение е хайде да се ****,с него можех да говоря на всякаква тема и той нито веднъж не спомена за нещо подобно,дори и скайп не поиска.След около 5 дни така аз реших да му поискам скайпа и той си го даде./Да уточна аз съм на 15,а той на 18/
Една моя много добра приятелка видя че съм си писала с него и ми каза че го познава иче не бил лош.И така продължавахме,той беше все така очарователен без и дума да се издума за секс или нещо такова,като постоянно ме обсипваше с комплименти и така нататък,за да разбера че има интерес към мен,но го показваше по съвсем цивилизован начин.И така днес сутринта си пожелах да ме покани на кафе и това стана - преди около час.Уговорката е за утре,но аз се уплаших за 1 път ми е и излъгах че съм заета.разменихме си мномерата и той каза че ще се обади да се разберем когато се освободя.Сега не знам да ида ли.НАшите нищо не знаят,а пък се страхувам да не ми забранят въпреки,че искам,обаче пък ме е и страх.Оф..нз посъветвайте ме нещо

sexa_na_kompleksa
05-20-2009, 13:21
Вземи общата ви приятелка.
Винаги имай едно на ум, когато се срещаш с хора от интернет пространстовото. Никога не можеш да си сигурна кой седи от другата страна...

NeZaPoznat
05-20-2009, 13:22
И за какво искаш да те посъветваме ? :?

BlueFace
05-20-2009, 13:28
Еми какво да ти кажем...Момчето може да има акъл в главата и да се прави на мил и добър,за да из*ука някоя наивна малка шматка...Може наистина да е добър и примерен...Ние няма как да го знаем тва не сме ясновидци.Постъпи както ти смяташ за добре...

Hilary_
05-20-2009, 14:35
Винаги имай едно на ум, когато се срещаш с хора от интернет пространстовото. Никога не можеш да си сигурна кой седи от другата страна...
... ммм да!!! 8) Вземи приятелка...хем ще си го видиш хем ще си по спокойничка... 8) И не се стряскай толкова...ако пък не ти се иска му кажи, че искаш да го опознаеш поне още няколко месеца... 8)

Ilikeliljon
05-20-2009, 14:37

Не знам за хора от интернет пространството, но доколкото забелязах тя впоследствие си е писала с него, иначе са си говорили на живо. И именно ако съм разбрал правилно недоумявам какво я притеснява. :-o :-o

Re5peC7
05-20-2009, 14:43
няма смисъл от тази несигурност просто :) щом искаш да се видите отиваш и толкова, без притеснения и т.н. Я си помисли, ако не се видите как ще се почувстваш?Време е да се видите и да разберете дали ще вдигате нивото, стига с тоя скайп! Успех и не забравяй, че и на него не му е лесно ;)

soul1199
05-20-2009, 14:52
Винаги имай едно на ум, когато се срещаш с хора от интернет пространстовото. Никога не можеш да си сигурна кой седи от другата страна... ;-) :smt023 ;-)

sweet_nothings
05-20-2009, 15:16
Ако е от твоя град , излез :D

magitu1
05-20-2009, 15:24
Само неможах да разбера защо се притесняваш от вашите...кажи им че излизаш и толко а пък ако те попитат кажи им с приятели и толко...не мисля че ще ти досаждат много...
Успех!!! :-)

sunyty
05-20-2009, 17:22
Няма за какво да се притеняваш .. щом имаш приятелка , която го познава .. :-D излезте и толкова .. Успехии : ) :-)

myNameIsImmortal
05-20-2009, 17:26
Няма за какво да се притеняваш .. щом имаш приятелка , която го познава .. :-D излезте и толкова .. Успехии : ) :-)
да.. малко трудно ще му е пред толкова много хора да ти направи нещо.. ;)
Пък и това с приятелките ме отвращава.. Аз ще я каня на среща за да сме само 2мата а тя ще мъкне приятелка.. това ако ми се случи, казвам й: Чао, когато искаш да се видим пак бъди сама.. и си дигам чукалата..

AFT
05-20-2009, 18:51
Като за начало си избий от главата нелепата мисъл, че всяко момче мисли само и единствено за секс. За тинейджърите е нормално (демек и женски, и мъжки) да мислят за тея работи, не е нещо грозно, хлапашко и т.н. о_O Накратко - този не е "един от малкото". Както и да е. Излезте.

cinderella_gugutka
05-20-2009, 18:57
е кво-ти казваш на ваште за всеки един 4овек с който излизаш ли :lol: :lol: :lol:
ина4е както казаха по-горе-вземи приятелка

Take_That
05-20-2009, 19:22
няма смисъл от тази несигурност просто :) щом искаш да се видите отиваш и толкова, без притеснения и т.н. Я си помисли, ако не се видите как ще се почувстваш?Време е да се видите и да разберете дали ще вдигате нивото, стига с тоя скайп! Успех и не забравяй, че и на него не му е лесно ;)

Съгласна съм :) Няма от какво да се притеснваш според мен :)

smileforyou12
05-20-2009, 21:59
еми излез к'во толкова предполагам не е сериен убиец 8-)

miss_asi
05-21-2009, 05:15
Е не мислеш ли,че няма какво да ти направи ако има много хора около вас?!? :-o Аз като за пръв път излязох със 18-годишен и мене ме беше страх,ама нищо не ми направи,а даже не мога да го опиша по същия начин,по който ти описваш това момче.Така че спокойно :) :-)

Wrathchild
05-21-2009, 09:30
Ако ще се виждаш с него, направи го задължително на оживено място. Примерно се вижте в центъра на града и отидете в някое много посещавано кафене. Така хем ще видиш дали на живо е също толкова чаровен, хем няма да може да ти направи нищо. И е най-добре първите ви срещи да протичат по този начин.
Jingles, със сигурност го иска, въпросът е как го представя. Аз лично бих предпочела няколко комплимента, с които да разбера, че имат интерес към мен, пред 'хайде да се оправяме'. И предполагам повечето момичета ще го потвърдят.

SunFl0w3r
05-21-2009, 11:14
Ами не знам добре ли направих,ноо...избрах място в центъра,през деня и за капак извиках общата ни приятелка...НЗ ще видим как ще стане но сигурно ще е малко неудобно

BlueFace
05-21-2009, 11:50
Ти направо родителите си и полицията извикай :razz: :razz: :lol:

LittlePrincess
05-21-2009, 12:09
Според мен трябваше сама да отидеш, но щом си притеснена е добре с приятелката ви.

SunFl0w3r
05-21-2009, 13:04
ами аз още не съм отишла де..ще бъде утре още има време да разкарам приятелката :Д аз й казах тя каза че щяла само да ну пречи нз си кво и мaй мaй че е права :Д

sexa_na_kompleksa
05-21-2009, 13:20

Не знам за хора от интернет пространството, но доколкото забелязах тя впоследствие си е писала с него, иначе са си говорили на живо. И именно ако съм разбрал правилно недоумявам какво я притеснява. :-o :-o

Аз доколкото разбрах не са се виждали никога, само са си писали.

myNameIsImmortal, по принцип и на мен не ми допада идеята да си водиш приятелк/ка на среща. Но случая е по-специфичен - те не се познават лично. В тези сайтове ги има всякакви. Това, че до сега се е държал добре с нея, и не е повдигал въпрос за по-интимни вазимоотношения, нищо не доказва. Затова моят съвет е да вземе общата им приятелка и както казаха по-горе - да отидат на някое по-оживено място.