PDA

View Full Version : Подкожна пъпка! Помощ!!! :(((((((

reAL_TRuth
05-20-2009, 16:04
Излиза ми подкожна пъпка... все още не е много червена, но се зачервява и боли. Има ли някакъв начин да я спра??? :smt089 Моля ви за помощ

gabi_94
05-20-2009, 16:35
ами нямаш ли нещо срещу пъпки? аз по принцип усетя ли подкожна пъпка я мажа със салицилов спирт, не че много помага де.

nikkiiii
05-20-2009, 16:43
ами нямаш ли нещо срещу пъпки? аз по принцип усетя ли подкожна пъпка я мажа със салицилов спирт, не че много помага де.+1

PepElqShKaAa
05-20-2009, 19:23
е и аз тей ама не винаги помага :(

DimovB
05-20-2009, 19:26
пробий я с игла и я изстискай

donkihot
05-20-2009, 19:33
абе луди ли сте??? не я пипай с нищо..със спирт-ок ако имаш крем здраве или витасин или нивея нощния е за подкожни...мацни...а като излезне ся ще ти кажа кво да направиш,за да се заличи възможно най-бързо
вечерта преди да легнеш след измиване хващаш клечка за уши и я потопяваш в топла не гореща вода... докосваш пъпката за 3 сек...за да се изтегли възпалението на повърхността,мацни го с някъв изсушаващ крем...на сутринта сложи коректор да ти я излекува и прикрие и си готова...

twilightHeart
05-20-2009, 19:57
абе луди ли сте??? не я пипай с нищо..със спирт-ок ако имаш крем здраве или витасин или нивея нощния е за подкожни...мацни...а като излезне ся ще ти кажа кво да направиш,за да се заличи възможно най-бързо
вечерта преди да легнеш след измиване хващаш клечка за уши и я потопяваш в топла не гореща вода... докосваш пъпката за 3 сек...за да се изтегли възпалението на повърхността,мацни го с някъв изсушаващ крем...на сутринта сложи коректор да ти я излекува и прикрие и си готова...
да наистина кви са тея глупости, напълно съм съгласна с donkihot?!?! #-o аз например използвам нивея bye-bye spot! и съм много доволна след 1-2 дена няма да я имаш пъпката! обаче да знаеш, че първо трябва да си измиеш и изсушиш хубаво лицето преди да използваш стика,защото иначе не действа.

neocide
05-20-2009, 20:45

guinessgirl
05-21-2009, 09:40
^абеее,ти иронизираш,ама знаеш ли на мен една такава пъпка колко ми стоя.. на брадичката? 8-)

мазах,мазах,спиртове,кремо� �е,стикове,тампончета.. kyp.