.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подкожна пъпка! Помощ!!! :(((((((

Излиза ми подкожна пъпка... все още не е много червена, но се зачервява и боли. Има ли някакъв начин да я спра??? Моля ви за помощ

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами нямаш ли нещо срещу пъпки? аз по принцип усетя ли подкожна пъпка я мажа със салицилов спирт, не че много помага де.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами нямаш ли нещо срещу пъпки? аз по принцип усетя ли подкожна пъпка я мажа със салицилов спирт, не че много помага де.
    +1
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

е и аз тей ама не винаги помага
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    пробий я с игла и я изстискай

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе луди ли сте??? не я пипай с нищо..със спирт-ок ако имаш крем здраве или витасин или нивея нощния е за подкожни...мацни...а като излезне ся ще ти кажа кво да направиш,за да се заличи възможно най-бързо
    вечерта преди да легнеш след измиване хващаш клечка за уши и я потопяваш в топла не гореща вода... докосваш пъпката за 3 сек...за да се изтегли възпалението на повърхността,мацни го с някъв изсушаващ крем...на сутринта сложи коректор да ти я излекува и прикрие и си готова...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от donkihot
    абе луди ли сте??? не я пипай с нищо..със спирт-ок ако имаш крем здраве или витасин или нивея нощния е за подкожни...мацни...а като излезне ся ще ти кажа кво да направиш,за да се заличи възможно най-бързо
    вечерта преди да легнеш след измиване хващаш клечка за уши и я потопяваш в топла не гореща вода... докосваш пъпката за 3 сек...за да се изтегли възпалението на повърхността,мацни го с някъв изсушаващ крем...на сутринта сложи коректор да ти я излекува и прикрие и си готова...
    да наистина кви са тея глупости, напълно съм съгласна с donkihot?!?! аз например използвам нивея bye-bye spot! и съм много доволна след 1-2 дена няма да я имаш пъпката! обаче да знаеш, че първо трябва да си измиеш и изсушиш хубаво лицето преди да използваш стика,защото иначе не действа.
    airplanes..

Град
    Wonderland
    ^абеее,ти иронизираш,ама знаеш ли на мен една такава пъпка колко ми стоя.. на брадичката?

мазах,мазах,спиртове,кремо е,стикове,тампончета.. kyp.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си