- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подкожна пъпка! Помощ!!! :(((((((
Излиза ми подкожна пъпка... все още не е много червена, но се зачервява и боли. Има ли някакъв начин да я спра???Моля ви за помощ
ами нямаш ли нещо срещу пъпки? аз по принцип усетя ли подкожна пъпка я мажа със салицилов спирт, не че много помага де.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+1Първоначално написано от gabi_94
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
абе луди ли сте??? не я пипай с нищо..със спирт-ок ако имаш крем здраве или витасин или нивея нощния е за подкожни...мацни...а като излезне ся ще ти кажа кво да направиш,за да се заличи възможно най-бързо
вечерта преди да легнеш след измиване хващаш клечка за уши и я потопяваш в топла не гореща вода... докосваш пъпката за 3 сек...за да се изтегли възпалението на повърхността,мацни го с някъв изсушаващ крем...на сутринта сложи коректор да ти я излекува и прикрие и си готова...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
да наистина кви са тея глупости, напълно съм съгласна с donkihot?!?!Първоначално написано от donkihot
аз например използвам нивея bye-bye spot! и съм много доволна след 1-2 дена няма да я имаш пъпката! обаче да знаеш, че първо трябва да си измиеш и изсушиш хубаво лицето преди да използваш стика,защото иначе не действа.
airplanes..
^абеее,ти иронизираш,ама знаеш ли на мен една такава пъпка колко ми стоя.. на брадичката?![]()
мазах,мазах,спиртове,кремо е,стикове,тампончета.. kyp.