PDA

View Full Version : Как да запали искрата в нея?

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 16:53
Здравейте. ;-) Значи, най - добрият приятел на приятеля ми и най - добрата ми приятелка, тръгнаха преди 3 дена. Само, че тя казва, че няма чувства към него. Казва, че иска да го обича, но някак си няма тръпка. Ако някой се сеща за жест (от страна на момчето), който би я накарал да се влюби, моля да помогне. Ситуацията е деликатна. :neutral:

Cathylicious
05-20-2009, 16:54
Не мисля,че има такъв .. Защо й е трябвало да тръгва с него,като няма чувства? Много е смотано така,само ще го нарани .. Или пък може да си трае,те чувствата понякога идват с времето ..

3oPuTy
05-20-2009, 16:55
Е,защо са тръгнали щом тя няма чувства към него?! :-o
И защо иска да го обича (едва ли не) на сила?! :-o

Faces
05-20-2009, 16:56
Не че искам да разбивам очакванията ти но няма такова нещо да я накара да се влюби в него.Има ли го има го няма ли го тва е а и приятелката ти е постъпила доста глупаво и нечестно спрямо момчето без чувста да му такава надежда е просто глупаво

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 16:56
Проблемът е, че тя иска да се влюби в него, но просто още нищо не може да я накара. :o

3oPuTy
05-20-2009, 16:58
Добре бе ... Явно съм прекалено тъпа,но как става номера тя да иска да се влюби в него,а да не става?! :shock: :-o :shock:
Или харесваш/обичаш един човек или не!!!Няма такова положение като "иска да се влюби в него,но не се получава" :? :? :?

Faces
05-20-2009, 16:58
Проблемът е, че тя иска да се влюби в него, но просто още нищо не може да я накара. :o
Хаха не честно напрао ме разсмиваш на колко години сте? Нищо няма и да я накара да ти кажа това са чувства никой не може да ги командва вместо да се прави на цапната да му казва истината от рано защото колкото повече време минава толкова по гадно ще направи на момчето.

BlueFace
05-20-2009, 16:59
Тъпа работа , като незнае и тя кфо прави ся ще си понесе последствията .... То да не става само с искане любовта... :?

Faces
05-20-2009, 17:01
Тъпа работа , като незнае и тя кфо прави ся ще си понесе последствията .... То да не става само с искане любовта... :?
Последствията едва ли ще са за нея по скоро момчето ще ги понесе все пак той е излъгания е*ахти мислте кво правите ве хора :-x

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 17:02
Ами да, колкото и нелогично да е, тя иска до себе си точно човек като него и иска да го обикне. Казах и пак ще повторя - още нищо не може да я накара да се влюби. Дали пък не се притеснява от факта, че той цяло лято ще е извън България?! :-o

Hilary_
05-20-2009, 17:02
Не става така моето момиче... подариш едно цвете и вечее айдее... ше ги женим... :? :? Може в последствие да го обикне...но незнам...лошо начало... :?

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 17:03
Последствията едва ли ще са за нея по скоро момчето ще ги понесе все пак той е излъгания е*ахти мислте кво правите ве хора :-x

Ами той не е излъган. Той знае всичко. На свой риск тръгна с нея. Тя му каза тея неща още на първия ден. ;)

Cathylicious
05-20-2009, 17:04
Ами тя е виновна тогава,че си играе с чувствата му .. Можеха да изчакат малко,нали?

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 17:06
Ами тя е виновна тогава,че си играе с чувствата му .. Можеха да изчакат малко,нали?

Тя искаше да изчакат, но той настоя. Това стана точно защото той отива в Гърция през Юни и се връща Септември. И тя не си играе с чувствата му. Ако остане наранен, сам ще си носи вината.

Cathylicious
05-20-2009, 17:08
Той хубаво заминава юни,ама и тя няма да има време да се влюби в него :-D Извинявам се,ама ми се струва безсмислено при положение,че няма да го има 3 месеца..

BlueFace
05-20-2009, 17:09
Малко секс в ушите и трябва ,че да и се промий мозъка да се озъзнае...Тогава туко виж го заобичала ... :?

3oPuTy
05-20-2009, 17:13
Напротив!!!Тя си играе с чувствата му!!!

А що се отнася до това,че той ще замине ... 100% приятелката ти ще тръгне с някой друг за тия няколко месеца ... Тя не търси човек,когото да обича,а търси някой,който да я обича!!!С по-прости думи - търси някой,който да я ОБИЧА,когото да ИЗПОЛЗВА,когото да ЛЪЖЕ (защото това си е вид лъжа) и защо?! защото иска да има момче до себе си ...

Кажи на приятелката си да ПОРАСНЕ!!!100% не е на повече от 15 години,нали?! ... :? Вместо да се ебава така на момчето и да го измъчва,нека изчакат докато той се върне (а през тия няколко месеца да си потдържат връзка,да си звънкат,да си драскат СМС-и и т.н.) и ако тогава СЛУЧАЙНО са й се появили няк'ви чувства към него нека да се съберат ...

П.П.Малко несвързано го написах ама съм сънена още :roll:

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 17:40
С по-прости думи - търси някой,който да я ОБИЧА,когото да ИЗПОЛЗВА,когото да ЛЪЖЕ (защото това си е вид лъжа) и защо?! защото иска да има момче до себе си ...

Първо - тя не търси нищо.
Второ - не познавам по - внимателен и искрен човек от нея.
Трето - тя не искаше да избързват, но го направи заради него.
Четвърто - той не я обича.
Пето - тя не иска просто да обича някого или някой да я обича.Иска нещата между тях да се получат.
И шесто - ако обичате, темата има заглавие.Като не можете да дадете адекватен отговор не вдигайте излишна тупурдия.
Блягодаря.

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 17:41
Малко секс в ушите и трябва ,че да и се промий мозъка да се озъзнае...Тогава туко виж го заобичала ... :?

Българския куца.

soul1199
05-20-2009, 17:46
Тъпа работа , като незнае и тя кфо прави ся ще си понесе последствията .... То да не става само с искане любовта... :? ;-)

Faces
05-20-2009, 17:54
Мразя да съм лош пророк но тая връзка сега я няма и няма да я има.Честно напрао се чудя те с каква идея са почнали тая "връзка" ако си обичаш приятелите по добре им кажи да не си играят ами да си търсят хората за тях.А момчето не знам колко може да е отчаяно не знам може би аз съм твърде горделив ама тя да няма чувства и аз да настоявам да сме заедно...честно няма такава простотия.А относно заглавието на темата ти го видяхме всички и отговора е един няма такова нещо което да направи и тя да го заобича ако ще да се кунди да се дупи да си навира куршуми в задника пак ще си остане необичан от нея 8)

3oPuTy
05-20-2009, 17:56
Първо:

Ами да, колкото и нелогично да е, тя иска до себе си точно човек като него
Е ще ми кажеш,че думите ти "тя иска човек като него" не си противоречат с "тя не търси нищо"?!Щом иска човек като него,значи би тръгнала с всеки,който прилича по характер на момчето!!!
Второ:Като слушам,какви ги върши хич не мисля,че е внимателна и искренна ... :?
Трето:Един нормално мислещ човек НИКОГА не би направил нещо,което не иска ... :?
Четвърто:Той не я обича,тя не го обича ... А защо тогава искат да са заедно и бързат толкова?!
Пето:Сама казваш,че между тях няма тръпка,следователно няма как да го заобича ... Хората са си го казали "На сила хубост не става!!!"
Освен това пак те цитирам:

Ами да, колкото и нелогично да е, тя иска до себе си точно човек като него и иска да го обикне.
От думите ти ясно се разбира,че тя иска ЧОВЕК КАТО НЕГО,когото да обикне,а не иска ТОЧНО НЕГО ...
Шесто:Сори,но няма как да ти се отговори на темата при условие,че тя е неясна и заплетена ... :?

XTREMEFREERIDE
05-20-2009, 18:37
^ Адекватен отговор. Браво! :grin: :x
П.П: "искрена" се пише с едно 'н'. ;)

valdesbg
05-21-2009, 05:02
Еми ситуацията е кофти. И двамата а виновни, начини да заобичаш някого има много, но не тук е мястото. Отделно че..хм не са за всеки.

miss_asi
05-21-2009, 05:27
На сърцето не се заповядва. :? Пък това си е тяхна работа ти какво се месиш?!? (поне така разбрах :? ако не съм разбрала правилно е защото още ми се спи. )

valdesbg
05-21-2009, 05:38
Асенце, една кофеинова бомба ще те оправи(1 част силно кафе към 2 части кола).

П.П. Баси спамърите сме се навъдили :Р

miss_asi
05-21-2009, 05:53
Асенце, една кофеинова бомба ще те оправи(1 част силно кафе към 2 части кола).

П.П. Баси спамърите сме се навъдили :Р

Махмурлука е виновен. :D вече съм екстра,събудих се. :-P така,че не ми тряя кафе.

П.П:Пак се съгласявам със тебе,за втори път тая сутрин :D

valdesbg
05-21-2009, 05:58
^
На хубаво е това :) И другото и то. Няма къде да ходиш :)

miss_asi
05-21-2009, 06:01
^
На хубаво е това :) И другото и то. Няма къде да ходиш :)

Аз ако исках да бягам щях да избягам докато можех :-P

mickelangelo
05-21-2009, 11:26
Деца :-D не се занимавайте с глупости ;)

и все пак тръпката или я има или я няма .. тя не идва просто така .. ( поне в повечето случай ) ;)

Re5peC7
05-21-2009, 11:30
а ти можеш ли да направиш така, че да завали?

Dollystar
05-21-2009, 11:36
Може би е влюбена, но още не го осъзнава! 8)

malkotoo
05-21-2009, 16:05
няма начин да се влюби в него бе.. как така ще си реши и ще го заобича 8-)