View Full Version : Какво гледате първо в едно момче? Само за момичета!
Bufti4ka
05-20-2009, 19:27
8) Хайде момичета,нека тук си признаем какво гледате първо като видите готино момче?
:P Аз например гледам очите,усмивката и дупето хихи...
Сега сте вие..... :grin:
външността ... и по - точно лицето... после тялото (което не е много важно...само да не е като на някоя свиня) ... и ако ми хареса за да стане нещо повече почвам да го опознавам и като характер... :-D
Take_That
05-20-2009, 19:35
Очите - винаги ми правят впечатление :) и нослето нз защо 8-) 8-)
Еми първо лицето, после дупето, очите и не на последно място тялото. Но и характера е важен, защото може да е мното хубав ама много надут и т.н. :)
Ivalinka
05-20-2009, 19:48
очите и ръцете... мисля че това вече го пиша за 10000 път :o :?
smileforyou12
05-20-2009, 20:03
НЯМА ДА КАЖА 8-)
Bufti4ka
05-20-2009, 20:10
Аз затова казах "първо".То е ясно,че характера е много важен,ама пък немове и да е някой Квазимодоо?
П.П. Който неиска,въобще да не си прави труда да отговаря!Беше ми интересно и затова направих темата! :?
cinderella_gugutka
05-20-2009, 20:10
еми то не е само едно нещо-просто като цяло излъ4ването
soul1199
05-21-2009, 03:17
очите,косата,усмивката :oops: тялото :D най-вече дупето/тва ми е слабото място,освен усмивката/ :oops: :oops: 8-) 8-) :)
lipsvashh_mi
05-21-2009, 03:53
ммм лицето и най-вече очите..после ръцете :)
Усмивката, винаги ми прави впечатление, и цялостно излъчване на лицето. Второто е много е важно за мен, това на 1ви план.
На второ място се заглеждам в очите, ако са в 'специална' боя особено : )
Иначе като изляза с някого такова разглеждане пада 8-) Ръце, походка, дупе, всичко. Радвам се бе. ^^ И преценявам по държанието му, дали ме гледа в очите, как говори, etc.
Винаги и поглеждам надолу, кой знае защо 8-) :oops:
astralized
05-21-2009, 08:08
Най-първо от всичко КОСА! Може хич да не става иначе, но косата, ако е хубава (хубава, т.е. дълга, чиста, поддържана, ставаща за дърпане, скубане, въртене между пръстите и т.н.), веднага ми грабва погледа (:<
mi purvo gledam o4ite,usmivkata sled tva 4uvstvoto mu za xumor i i po natatuka ve4e kakuv e kato 4ovek :)
buttertoast
05-21-2009, 09:16
Лицето - погледът,носът,устните .. това на първо време.После и ръцете - обичам силни ръце :Д "силни" не означава "нацепени",тва е гадно .. просто .. нз привличат ме момчета,които излъчват сила по какъвто и да било начин :)
Wrathchild
05-21-2009, 10:01
Излъчването, лицето като цяло. Погледът също е много важен.
Jumbie483
05-21-2009, 15:57
косата, косата, косата...
ох, това го повтарям във всяка тема..
и което ме подсеща, че... ИМА ТАКИВА ТЕМИ ВЕЧЕ ! :)
Първото,което гледам е усмивката,а след това очите :)
Glamour92
05-21-2009, 16:01
Усмивката-на първо място,после-походка,поглед,излъчване 8)
Усмивката,очите,косата,тял то.Също и дрехите ми правят впечетление.
FancyGirl
05-21-2009, 17:26
Маниери... и вид
Повечето момичета да не кажа всички гледат материалните неща в едно момче..ако няма лека кола или мотор, фитнес тяло и пари в джоба значи момчето не е момче
Бях влюбен в едно момиче - адски мила, добра, отличничка и накрая тя ми каза, че нямам горе посочените неща и не съм успяло момче и между нас не може да се получат нещата..и от тогава до сега и изобщо все на материалистки попадам...а никоя вече не гледа сърцето...когато опре ножа до кокола всяка търси материалните неща....
vampirekiss
05-21-2009, 18:10
Първо гледам това как се държи.В лицето най-вече се заглеждам в очите и усмивката.Е сега няма как да не си призная,че когато просто се заглеждам в някой гледам и ръцете и гърба.Какво до се прави,те пък гледат цици и задници.
miss_asi
05-21-2009, 18:15
Определено очите :smt007
излъчването на първо място след това погледа това което може най-мн да ми подскаже що за човек е
NeZaPoznat
05-22-2009, 11:16
Имам чувството че сте офталмолози повечето момичета тук :grin: :grin: :grin:
ThePowerOfLove
05-22-2009, 13:49
И аз съм така :)
BlueDream16
05-22-2009, 16:05
очите и усмивката :)
bubblebabe
05-22-2009, 16:33
Само усмивката може да ме грабне.
LiveFlower
05-22-2009, 16:51
очите и по-скоро веждите
Очите, усмивката, чувството за хумор и излъчването като цяло :-)
krasiveli
05-22-2009, 19:48
очите :)
Гледам дали носи кецове :lol: :lol:
Де да знам кво гледам 8-) 8-)
първо скивам лицето и после квот ми падне :lol:
Лицето може би :) После спускам поглед отдолу да гледам :D
DeViLgIlrL16
05-23-2009, 11:04
зависи от момчето... :wink:
иначе усмивката. очите и мирисът му... :smt007 това на първо място макар че първо опознавам някого преди да излезна с него... :D характера е най-важен от всичко останало... :)
мирисът на момчетата направо ме влудява... :oops: разтапям се само от това... :oops: а усмихне ли се сърчицето ми просто неможе да се спре... се едно ме гони звяр... :D :D
IndependentGirl
05-23-2009, 11:14
... усмивката, излъчването като цяло и държанието му..! \:D/ :wink:
Krasencety
05-23-2009, 13:18
Очите, вратлето (това незнам защо, но момчета с дълги вратлета ме подлудяват.. :oops: :-o ), усмивката, държанието му,характера.. :oops: :smt007
първо очите,след това излъчването, усмивката :-) самият начин по който гледа,било мен или другите около мен :)
Dizziness
05-23-2009, 19:32
Умът, разговарям с момчето, после погледът ми слиза към тялото.
:)
My6mYLka
05-23-2009, 19:35
аз незнам какво гледам защото даже не се усещам 8-) имам определн тип явно ... но ако броим гледамм външността като всеки един човек усмивката и очите :-P
Погледа, очите, косата... :)
tItEufFf
05-23-2009, 19:53
Лицето.. гледам го, докато погледите ни не се срещнат. Но не отклонявам поглед. Харесва ми как момчетата леко се стряскат като видят, че някое момиче ги гледа, не отклонява поглед от тях..
TheGirlNextDoor
05-23-2009, 21:45
нищо конкретно..цялостната визия
^^има момчета,които просто като ги видя и 'wOOOw' 8-) 8-)
xcomplicatedx
05-24-2009, 16:07
..........
Tutmanik
05-24-2009, 16:20
Нослето и очичките :-D
Sarityyy
05-24-2009, 16:47
Начина по- който се държи ((много мразя наперени смешници, който се мислят за нещо повече от целия свят)), очите, усмивката, гласа ииии.... ръцете. :-o :grin:
make_me_love_you
05-24-2009, 17:08
очите, стила на обличане и.. дупето :oops: :)
не знам кое гледам първо (ама със сигурност не е дупето или мускули ии други тем подобни 8-) ) .. може би някакъв чар ме грабва .. сега като се замисля май погледът,очите ми правят впечатление и не знам защо ама и ръцете :-o
Първо очичките :oops: нататък и аз не знам...ако очите ми харесат забравям накъде гледам и кво говоря :-D
mechtaq_za_teb
05-25-2009, 06:54
Външността... като цяло телосложението, усмивката, очичките :-D
dimitar_ak
05-25-2009, 06:56
Лицето.. гледам го, докато погледите ни не се срещнат. Но не отклонявам поглед. Харесва ми как момчетата леко се стряскат като видят, че някое момиче ги гледа, не отклонява поглед от тях..
Никога не отклонявам пръв поглед ;) Може да ме пробваш
teodorax
05-25-2009, 18:37
Ако не слушам разговор на момчета гледам лицето първо.Но никога не можеш да си напълно сигурна,че външния му вид отговаря на вътрешния :D А кое момиче не обича да поогледа някое момче отзад ? :D Не че ми е някаква мания,но понякога е забавно :D
Bufti4ka
05-25-2009, 18:56
:grin: А аз редовно го правя,като видя някой готин пич да му огледам дупето.... и не ме е срам хаха
1.Усмивката
2.Погледа,почти без значение какви са на цвят очите,защото ако ми харесва като човек,няма да ме интересува цвета им,но пък ако са необичайни и прочие нямам нищо против :-D
3.Характера.Примерно аз си падам по хора с чувство за хумор,но не и изкуствени,които го правят насила или подхвърлят грубиянски коментари към околните и не само.И такива,при коит осе чувстваш спокойна,не ти е напрегнато,изобщо държанието ти е непринудено в обстановката,която той ти предлага.
4.Е...вече като се уверя,че останалото в него е наред,поне според мен,се заглеждам в ръцете...външността като цяло и прецеждам в мозъка си най-доброто,което може да се извлече от него :P :oops:
Converse333
05-25-2009, 19:27
Първо винаги гледам момчето право в очите.Хем да видя дали са хубави,а и доста често работя момчетата с моите очи. :-D После погледа ми слиза надоооолу надоооолу :oops: до най-долу. :D След това при хубава възможност гледам и отзад. :D
А преди да се запозная с него,вьобще,за да ми привлече вниманието едно момче трябва да е добре облечен и да има добро чувство за хумор. :)
mimzchet0
05-26-2009, 06:17
Първото,което гледам в момчето .. както всяко едно момиче е външния вид .. всеки има своя чар и може да те очарова по някакъв начин .. не мисля,че трябва да е най-красивия .. не казвам,че трябва да е и грозен .. но след като го видя .. след това задължително .. характера.. той е много важен за мен .. На 17 години съм .. може някой да каже.. ама ти си прекалено малка - ДА .. но все пак аз никога не съм излизала с хора на мойта възраст .. всичките ми приятелки са били с над 3 4 години по-големи от мен .. и не харесвам някое момче .. като отидем някъде да почне да се лигави и да се прави на голяма работа.. :) :?
nadito93
05-26-2009, 06:53
На мен първо впечатление ми прави визията в едно момче, държание,маниери и ако има и чаровна усмика ще е допълнителен плюс за него :D :P
adrrianna
05-26-2009, 12:36
Ръцете :wink:
victoriqq
05-26-2009, 18:14
характера естествено.. кфи са тия носове.. гъзове.. :lol:
TykaSePisheNick
05-26-2009, 18:18
Характер вижда ли се, бе..ОМГ
На мен първо впечатление ми прави визията в едно момче, държание,маниери и ако има и чаровна усмика ще е допълнителен плюс за него :D :P
+1 взе ми думите от клавиатурата :D
Tomorrowww
05-26-2009, 20:29
хаха и аз понякога гледам и това .. но иначе дупето .. тва ми е мн слабо място .. и очите :grin: 8-)
някой може да ми хареса по усмивката...грабне ли ме тя...почвам да го оглеждам...почвам с устните....после гледам ръцете..очите..говорим за външен вид нали :)
абе като цяло трябва да има излъчване...да ме привлича... :-)
И като нося маратонки кво става :razz: ?
Първо винаги гледам момчето право в очите.Хем да видя дали са хубави,а и доста често работя момчетата с моите очи. :-D После погледа ми слиза надоооолу надоооолу :oops: до най-долу. :D След това при хубава възможност гледам и отзад. :D
А преди да се запозная с него,вьобще,за да ми привлече вниманието едно момче трябва да е добре облечен и да има добро чувство за хумор. :)
Значи ти седиш на съседната маса - той е хубаво облечен - и седи на 1 маса от теб и почва да си лафи сам шеги и ако има чувство за хумор - сядаш при него Нали ? :razz: :razz: 8-)
xXxDeathPrincessxXx
05-27-2009, 04:24
+1 :)
noproblembitch
05-30-2009, 14:13
Не че нещо се фукам, ама имам самочувствието, че имам приятна външност.. та веднъж, когато бях по-малък на морето си седя в заведението и чакам нашите да дойдат с храната. Въртя се оглеждам аз наоколо и видях едно момиченце да ме гледа, ама втренчило се едно такова... Погледах я за малко и... и се опулих изведнъж срещу нея :razz: :razz: :razz: и тя такава все едно излезе от унес, се обърна... голям съм идиот :razz: :razz:
Очите,след това устните...когато се обърне-задника.
ми първо лицето и как е облечен :wink: и сякаш други подробности не ме интересуват толкова 8-) но пък моите приятелки оглеждат момчетата до най-малката подробност :?
gabri3lla
05-30-2009, 17:17
Лицето.
kriskaata
05-31-2009, 14:11
първо външността като мине покрай теб неможеш да разбереш какъв е вътрешно след време опознаваш характера и ако си паснете ... :P е супер :) ,но не бих тръгнала с някой мистър който се държи като някъв идиот с мен 8)
може да съм луда,но едно от първите неща,които гледам са устните..после погледа..тялото ръцете и така :-)
Гледате с кво пристигаме :D Бръм-бръм
Еми аз първо (тка да си призная) гледам външня вид :D след това характера въпреки че за мен характера е най-важен :-)
TheGirlNextDoor
05-31-2009, 16:11
Еми аз първо (тка да си призная) гледам външня вид :D след това характера въпреки че за мен характера е най-важен :-)
ти характерът няма как да го видиш :)
guinessgirl
05-31-2009, 21:50
очите и...краката. :-o
sumerwind
06-01-2009, 09:20
sinite ili zeleni o4i :smt055 ne kazvam 4e kafqvite ne mi haresvat ,no nqkak si parvite dve po me privli4at .. no i kato cqlo v lice viso4ina tqlo za da si podhojdame .. raztapqm se pred visok gotin pi4,koito se usmihva s o4ite dori ... :oops:
Dark_Angel_F
06-01-2009, 14:43
Трудно ми е да определя като цяло кое точно гледам на първо място ... но това обикновенно са очите и усмивката и тялото като цяло.
Първо гледам очите и по тяхното излъчване се ориентирам какъв е човекът. Външният вид след това...
XTREMEFREERIDE
06-01-2009, 17:47
Ами първо гледам като цяло, дали е съразмерен. :lol: Разглежам си ги момчетата много добре. Много ми правят впечатление (ако има) тръпчинките, когато се усмихва. Погледа (подчертавам, не очите, а погледа!! ). Походката и тялото също.
Винаги и поглеждам надолу, кой знае защо 8-) :oops:
:-D
DemonchY
06-01-2009, 17:58
извинявам се че питам тъпи въпросчета обаче искам да попитам нещо ... значи аз съм със зелени очи светло кестенява коса средно висок (1.75 близо) и със средно добра фигура ... имам плочки обаче те си личат отчасти щото допреди бях доста по-дебеличък ся съм с почти 10 килца по-наниско (почнах да спортувам - киокушин рлз ^^)... и все пак не се чувствам като хората :? всички приятели ми казват че не е така ама ... въпроса ми е според това описание отговарям ли поне с нещо малко на нечии критерии (не говоря за вашите конкретно а за на момичетата) ... сори за оффтопика
П.С. на 14 съм ако има знач :o
devilface
06-01-2009, 22:18
:) Визия на пъво място се пак няма да си лягам с някой крокодил :-D на второ място естественно дали има мозък в главата , няма се пак да
съм с някъф селио без грам възпитание :? и това е общо взето
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-02-2009, 02:47
лицето, после дупето ... и ако наистина ми хареса после му поглеждам обувките хД нз защо но много изводи си правя от това хората какви обувки носят... :D :shock: :-o :D
evelinka1122
06-02-2009, 04:55
лице, тяло, задник... а и очите... тях също ги гледам :)
urbangirl
06-02-2009, 10:02
вече стана банално, но това са си утвърдени неща,аз първо гледам лицето смисъл кожата на лицето след това погледа и после телосложението :-D
аз лично винаги гледам първо дупето...нз защо,след това вече гледам характера...
MimOSiNitY
06-03-2009, 13:43
тялото и очичките... ммм особено ако са светли :oops:
soul1199
06-07-2009, 19:33
извинявам се че питам тъпи въпросчета обаче искам да попитам нещо ... значи аз съм със зелени очи светло кестенява коса средно висок (1.75 близо) и със средно добра фигура ... имам плочки обаче те си личат отчасти щото допреди бях доста по-дебеличък ся съм с почти 10 килца по-наниско (почнах да спортувам - киокушин рлз ^^)... и все пак не се чувствам като хората :? всички приятели ми казват че не е така ама ... въпроса ми е според това описание отговарям ли поне с нещо малко на нечии критерии (не говоря за вашите конкретно а за на момичетата) ... сори за оффтопика
П.С. на 14 съм ако има знач :oискам снимка :D :oops:
plovdiv4anka90
06-07-2009, 19:56
Първо лицето,най-вече очите...После усмивката.. ( по-точно зъбките,трябва да са беличкииии... :-D ) И в последствие,ако си побъбрим гласът също е важен :P Отплеснах се от темата.. sorry :oops:
LittleSunshine
06-07-2009, 20:36
усмивката :-D
evgenito
06-08-2009, 08:15
Аз си мислех че гледате години . Значи за прадедо не е късно да си намери некои девойка 8-) :D :razz:
bebeshorche
06-08-2009, 09:23
Ами лицето,усмифката,начина на държаниее еее и очичките не са за испускане както и фигурата на едно момче :oops:
mArMaLaDkA
06-14-2009, 23:14
Какво гледам първо е трудно да се каже, всеки път различно. Гледам походката, прическата, дрехи + обувки, лицето като цяло. Ако не ме впечатлят усмивката или очите, автоматично отпада. Но пък и ако няма излъчване - също. Дупето също гледам, дали в по-ранен или в по-късен етап, но винаги се заглеждам. Хубаво е, ако има какво да мачкаш, гадно е, като има малко дупе, което се губи в дънките/панталоните му. Трябва да е висоокичък, с широки рамене и широк гръб, силни рамене. Нито да е много хилав, нито да се налага да му викам Боби Здравия. Заглеждам се и по пръстите на ръцете, както и по ноктите(форма, хигиена), даже се разочаровам ако не са ми по "идеала" , така да го наречем. Мисля, че беше изчерпателно. 8-)
angeltears
06-15-2009, 13:12
Първото, което забелязвам винаги са очите. След това веждите и косата, после походката, дрехите, как мирише и задника естествено. Но най-голямо внимание отделям на лицето. :D
cherinka
06-15-2009, 13:51
зъбите,миглите,скулите,очи е,усмивката :D :D :D
впечатление.ми.правят.и.уши те, 8-) не.знам.защо
гледам.и.ноктите 8-) мисля,че.не.е.нужно.да.обесн явам.защо 8-)
а.в.последствие.обръщам.вни мние.на.говора.му,гласа,мим ките.и.жестовете.... :-D
Повечето момичета да не кажа всички гледат материалните неща в едно момче..ако няма лека кола или мотор, фитнес тяло и пари в джоба значи момчето не е момче
Бях влюбен в едно момиче - адски мила, добра, отличничка и накрая тя ми каза, че нямам горе посочените неща и не съм успяло момче и между нас не може да се получат нещата..и от тогава до сега и изобщо все на материалистки попадам...а никоя вече не гледа сърцето...когато опре ножа до кокола всяка търси материалните неща....
Такива харесват само тъпите 15 годишни кучки,никоя себеуважаваща се жена ,няма да тръгне с такъв,не си мисли,че всички жени търсят това.Все пак за всеки влак си има пътници :)
pe4enkata
06-15-2009, 16:36
да е секси
шегувам се за мен външният вид нямя никакво значение само да не е свиня
JustLikeHeaven
06-15-2009, 16:57
Момчето трябва да е мистериозно,със загадъчни очи,може да не е Мистър Свят,но да ме уважава,да ме пази и защитава,а когато го помоля за услуга да дойде от далеч и да ме спаси например.....Не искам да ми налита за секс или да ме натиска,когато не искам нещо....Да мисли за мен,а не само за себе си....И те заживели щастливо до края на дните си....
Eee зависии
Ако се разминем по улицата е нормално да гледам първо лицето и косата му,освен ако не съм забила поглед в обувките :D
Ако имам възможност го подлагам на по-"обстоен" преглед, разбира се
Иначе излъчването като цяло е най-важното според мен,нее някакви отделни части
Зъбите. После идва ред на другото, което всъщност почти не ме интересува.
Общо гледам ,просто да ми хареса и след това вече искам да му опозная и характера 8-)
Първо очите после то опознавам като характер....
narkomanka
06-19-2009, 17:49
Еми..първо гледам как изглеждат дали е красив и с готино тяло и после какъв харектер е. А ако искате да се изфукате пред приятелките още по добре да е с 2/3 годинки по-голям от вас. :) :) :)
Моето гадже е по-голямо от мене с 3 години аз съм на 14 години. И е мил и готин.
PartOfTheAutumnHarmony
06-19-2009, 18:09
Излъчването като цяло :) а също е важен и външния вид (имам предвид да не е нечистоплътен, да е с чисти дрехи и т.н.) Много е гадно да видиш някое много симпатично момче, което вони :D Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни :). А естественно най-важен е харектерът. Забелязала съм едно нещо - няма готин характер без готино излъчване. :) Виж, обратното не важи.
desincety92
06-19-2009, 19:46
Очите, усмивката, тялото , характера- който е най-важен за мен,душата му и начина по който разговаря с мен :)
BladeOfMySoul
06-19-2009, 21:57
Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни :)
+1
Очите и косата,тъмни и дълбоки очи и дълга коса,ИНТЕЛЕКТА... искам да мога да говоря за всичко с него, да не бъде един от тълпата, да се държи като мъж,да има силни ръце и силен характер. :)
Излъчването като цяло :) а също е важен и външния вид (имам предвид да не е нечистоплътен, да е с чисти дрехи и т.н.) Много е гадно да видиш някое много симпатично момче, което вони :D Нз що предпочитам по-затворените момчета, някак си са по-загадъчни :). А естественно най-важен е харектерът. Забелязала съм едно нещо - няма готин характер без готино излъчване. :) Виж, обратното не важи.
готин характер+смотано излъчване+тънък заядлив хумор=бай Tempest :D
айде, че не останахме много такива... дерзайте
Ако е моментно първо очите, задължително.
Иначе по принцип момчето тряа да е заядливо, да ми лази по нервите :D но да прави така, че да продължавам да го искам. 8-) И да има чувство за хумор. Не ме ли кара да се смея директно увисва та ако ще и перфектния да е.
whocaress
06-20-2009, 12:05
Излъчването, прическата, очите и след това характера..
Очите,усмивката и начина,по който говори...Но дори и така не мога да преценя кой какъв е,най-сигърният начин е разговор,в който да няма дори и секънда мълчание :)
sunity06
06-20-2009, 13:53
Тялото и очите, разбира се :grin: не треа да е и някой дебил. Да, и ноктите-да няма повече земя от тази в саксията на прозореца ми. Като цяло имам славост към типа "квартален вандал" ;-)
mOBSCENE
06-20-2009, 17:42
Нослето,усмивката ии очите :-)
MiLGaR0sSa
06-20-2009, 17:48
Еми то..какво друго да видя,освен външния вид в началото ...ама май обръщам внимание най-вече на очи и коса.И на дрехи.Макар че ми се е случвало с първата си дума към мен и мнението ми за някой определен да се сгромоляса на парчета.
SexyDqvolche
06-20-2009, 18:09
Физиономията ,косата .. Да не е някфа мутра с избрасната глава :? ..Както и да не е дебел.. :?
gabince_92
06-20-2009, 18:21
аз първо гледам очите,лицето,дупето,характ ра,но най-много ме превличат мъже с красиво тяло :P :P :P
lonely_girl92
06-20-2009, 20:06
Ами най-напред гледам очите :grin: и после всичко останало :-D :)
^*СлЪнЧиЦе^*
06-20-2009, 20:34
Честно казано първо гледам дали носи кецове.. Не, че по това ги избирам, обаче определено е голям плюс. После гледам усмивката очите и чак след това цялостно излъчване. :)
TheMaggie
06-20-2009, 20:36
Честно казано първо гледам дали носи кецове.. Не, че по това ги избирам, обаче определено е голям плюс. После гледам усмивката очите и чак след това цялостно излъчване. :)
+ Супер много ще се изкефя ако има голяяяма коса. 8-)
mishlence0928
06-25-2009, 21:13
Усмивка,дупе и тяло (плочки) ама не да е супер напомпен просто мн ме кефят тия дет си имат малко плочки мн са яки.. :grin: :-P
estellle
06-26-2009, 17:22
външността ... и по - точно лицето... после тялото (което не е много важно...само да не е като на някоя свиня) ... и ако ми хареса за да стане нещо повече почвам да го опознавам и като характер... :-D
само да не е прекалено кекав
:D
streamers
06-26-2009, 19:30
Като цяло много нямам доверие на първото впечатление... Може да е най големия красавец, ала чуеш ли го да общува да осъзнаеш че е пълния чвор :D. За това аз лично предпочитам първо да опозная момчето и после да си правя заключенията.
Но като цяло гледам очите - те са огледало към душата, и усмивката :)
+1 :)
beti4ka28
06-26-2009, 20:06
очите, лицето,дупето :grin: :-D , ръцете :-D :-D и характера ... много съм притенциозна .... :-D
shoshinka
06-26-2009, 20:33
Очичките са ми слабост, лицето, косата... :-)
Kukumqvka
06-26-2009, 20:45
Усмивката :)
Различно е винаги, нямам нещо точно определено.
Очи , усмивка .. и длани . ( Без да ми се смеете много ) :D
еми първо лицето после тялото и като цяло дали изглежда добре на външен вид 8-)
Държанието и отношението му към мен! Това е! :shock:
YakUZa777
06-27-2009, 09:54
/facepalm въпреки, че е само за момичета ще кажа, че половината сигурно гледате и парите, но тук се правите на скромни ...
Kukumqvka
06-27-2009, 10:13
/facepalm въпреки, че е само за момичета ще кажа, че половината сигурно гледате и парите, но тук се правите на скромни ...
И кви пари може да има един хормонясал теенейджър ? :lol: .. начи баща му тряа гледам 8-)
ysmiFchiCa
06-27-2009, 11:40
косата, косата, косата...
)
И аз съм така ... :-o
YakUZa777
06-27-2009, 17:35
И кви пари може да има един хормонясал теенейджър ? :lol: .. начи баща му тряа гледам 8-)
То си личи кой имат пари,а и кой говори, че трябва да е до 18 да речем .
angel_spirit
06-28-2009, 13:29
Ми аз лично гледам очите и усмивката.. после вече си го оглеждам изцяло ;д :P
mim4ety_sara
06-28-2009, 13:56
Носа :lol: общо взето лицето не някоя част специално и стила най вече 8-) :oops: :razz: ..
sladur4etyYy
06-28-2009, 14:19
оф, млъкни ;д
по темата: писала съм по- назад ;]
OnlyForYou
06-28-2009, 15:11
В тази тема трябва да уточня че момичетата дадахa много ценни съвети към момчетата.Всяко момче което не е прочело коментарите да ги прочеете и да си вземе поука каде кое му куца и да се поправи. :)
Не че нещо ама обърнах внимание че отговарям на 80% oт изискванията :D
очите и усмивката за начало...след това също много важно дали има чувство за хумор
eminemfenka
06-28-2009, 19:50
Очите :smt007 Падам си по светлите очи.. А сините ме подлудяват! :smt003 После гледам външността,като цяло.. И характера :)
mirinda1
06-29-2009, 09:31
МммМ .. Очите,,Устата,,ДУПЕТО,,Тялот о,,Дрехите...ако всичко е ОК характера не ми пука .. мога да го променя тялото не :-D :grin: :-)
rosko_bosko
06-29-2009, 10:14
хаха, няма жена която да не лъже :D ,и сами можем да си направим изводите 8-)
Kukumqvka
06-29-2009, 20:05
Е прав си ,че си личи ама никоя няма признае,че понягога гледа и кви пари има в джоба момченцето :lol:
По темата : Гледам усмивката :shock:
interference
06-30-2009, 07:53
Държанието с околните, характера и... косата!
THeCheRry
06-30-2009, 10:53
очите :grin: :grin: умирам за момчетас светли очи :grin: :grin: :grin:
МммМ .. Очите,,Устата,,ДУПЕТО,,Тялот о,,Дрехите...ако всичко е ОК характера не ми пука .. мога да го променя тялото не :-D :grin: :-)
точно обратното..тялото можеш да промениш,но характера никога(или много трудно)! според теб откъде идва поговорката "Вълка кожата си мени,но нрава не" ?!
valence7o
06-30-2009, 22:29
И аз така... очите, усмивката и дупето :D :-) :-)
iliqn4eto0o
07-01-2009, 07:46
Амии аз гледам очите, характера и усмивкатаа :) :grin: 8) :wink: :wink:
cookie_master
07-01-2009, 11:11
ами първо гледам косата :oops: колкото и странно да звучи и след това раменете и ръцете :)
stealthyGirl
07-01-2009, 11:29
Ами каквото първо ми направи впечатление! Може да са очите, гласа, височината...
По дрехите посрещаш,по ума изпращаш :P
estellle
07-02-2009, 08:41
Лицето - погледът,носът,устните .. това на първо време.После и ръцете - обичам силни ръце :Д "силни" не означава "нацепени",тва е гадно .. просто .. нз привличат ме момчета,които излъчват сила по какъвто и да било начин :)
Същотоо :grin: :grin: .. направо се побърквам по такива типове ..
Fantomche
07-02-2009, 09:33
O4i ,harakter,durjanie :-)
GotTheLife
07-02-2009, 09:49
глава, тяло, дрехи, държание :-D :lol:
devilgirl92
07-02-2009, 13:16
ami pogleda,tqloto i est haraktera
aguilera
07-02-2009, 13:21
Не знам, може да ми се смеете, но освен погледа гледам първо китките. :D Странно, но факт.
vagarious
07-02-2009, 13:28
Не знам, може да ми се смеете, но освен погледа гледам първо китките. :D Странно, но факт.
Леле,ти ме разби :-o Какво има на китките,което трябва да се гледа. Не разбирам и ми е мн интересно. :-o :shock: :P
y0uRfav0ritedRuG
07-02-2009, 13:43
За външен вид гледам първо косата :-D После носът и накрая тялото като цяло.
NaNa_SladuRana
07-02-2009, 14:22
като не засягаме вътрешната красота,която не можеш да я видиш първо в човека от улицата,ще кажа,че първо ми правят впечатление гласа и походката,те издават мн за характера на човек,както и очите и усмивката
Snuffles
07-02-2009, 15:28
Първо външността естествено...очи,коса,тяло и т.н.. Но колкото и да хубав, все пак тряя да има нещо в тая красива главица. :D
Sashituu
07-02-2009, 18:22
:oops: Еми, аз по принцип гледам в очите!!! Незнам точно защо !!! Не, че когато го погледна в очите разбирам какъв е :grin: но просто така съм свикнала ......... :oops: