View Full Version : q da vidim sh stava li neshto
Mynichka_
05-21-2009, 06:46
hayxyaahya haresala sam si az edno momchence....vijdali sme se 5-6 pyti za po rauta zapozna ni edin obsht poznat...i v4ea trashe da mi dade 1 neshto...i me hvana za rachichkata dokat si kazvahme zdravei i me izdyrpa lekicko kam sebe si i posle za chal pak i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
bubblebabe
05-21-2009, 06:48
Пиши на КИРИЛИЦА!
Темата ти ще бъде заключена (предполагам)
Mynichka_
05-21-2009, 06:51
b.h hxuahxauxa :grin: :grin:
bubblebabe
05-21-2009, 06:55
b.h hxuahxauxa :grin: :grin:
Редактирай си мнението, преди да са ти заключили темата, ако толкова държиш да получиш адекватни отговори.
miss_asi
05-21-2009, 07:08
Ами аз само ще кажа,че вече се събудих ама въпреки това нищо не разбрах :?
Ilikeliljon
05-21-2009, 07:54
Момичето май се изживява като рибар 8-) 8-) 8-) :D :D Ще пуска някакви там въдици, чудеса... :) :)
NeZaPoznat
05-21-2009, 07:57
hayxyaahya haresala sam si az edno momchence....vijdali sme se 5-6 pyti za po rauta zapozna ni edin obsht poznat...i v4ea trashe da mi dade 1 neshto...i me hvana za rachichkata dokat si kazvahme zdravei i me izdyrpa lekicko kam sebe si i posle za chal pak i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
Превод:
хаухяахя харесала сам си аз едно момченце....виждали сме се 5-6 пъти за по раута запозна ни един общ познат...и вчеа тръше да ми даде 1 нещо...и ме хвана за ръчичката докът си казвахме здравей и ме издърпа лекицко към себе си и после за чал пак и тъй да пускам ли уловката да видим дали ще се хване рибката ;]...щото аз искам рибката
....
Ко дъ ти кажъ :?
Тръа да слоиш лекицко идно цервейци на кукицката щото да стани :grin:
аве кви са тез писания нищо не разбрах :D :D
mArMaLaDkA
05-21-2009, 09:28
i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
А защо ще се правиш на дива рибарка? Малко са специалистите. Като искаш рибка => рибения магазин отсреща.
А ако спра да остроумнича: какви уловки, какви чудесии да му пускаш на тоя момък? Той вече така яко се е оплел, че няма накъде повече.
puhinka93
05-21-2009, 11:30
i tay da puskam li ulovkata da vidim dali shte se hvane ribkata ;]...shtoto az iskam ribkata
А защо ще се правиш на дива рибарка? Малко са специалистите. Като искаш рибка => рибения магазин отсреща.
А ако спра да остроумнича: какви уловки, какви чудесии да му пускаш на тоя момък? Той вече така яко се е оплел, че няма накъде повече.
:razz: :razz: :razz:
+1 :lol:
Рибата вече ти е в тигана, а ти въдица ще хвърляш :-D
Първо се пише на кирилица... :?
И второ да опитай се да хванеш "рибката" ... :? 8)
....
Ко дъ ти кажъ :?
Тръа да слоиш лекицко идно цервейци на кукицката щото да стани :grin:
Амъ можи и захранкъ (или както там се казваше) да пусни у вудътъ,чи дъ имъ по-гулям шанс ;)
А и нямъ дъ е никък зле да провери първу к'ва кукичкъ,кордъ,пръчкъ,плувк и прочие й требвът ... Все пак не искъми да изпусни рибътъ,н'ъл тъй?! :-| http://s11.rimg.info/af716ed003d881b845e8a307158d9579.gif
BlueFace
05-21-2009, 12:39
Хващай я рибата ;]
myNameIsImmortal
05-21-2009, 12:47
Дано рибата да е пираня
http://www.vsekiden.com/imgs/life/piranq-180608.jpg
Дано рибата да е пираня
http://www.vsekiden.com/imgs/life/piranq-180608.jpg
... :D :D :D