View Full Version : Нов град
Оф неска разбрах не от родителите ми а от СЪГРАЖДАНИН че баща ми е повишен в работата си и го местят в съседния град на 50 км от нашето градче.Хубаво за него и за семейството ни но първата мисъл която ми дойде е дали ще се преместим в другия град Човека който ми каза почна да се бъзика с мен че ще се местим .Не ми стана особенно приятно защото тук съм израснала всички приятели са ми тук уча си и така нататак и ако стане така че ще се местим е много кофти :( Като се пребрах веднага говорих с майка ми и тя каза АЗ ПЪТУВАМ ВСЕКИ ДЕН ДО ТАМ ЗА ДА ХОДЯ НА РАБОТА ЗАЩО НЕ И БАЩА ТИ ДА ПЪТУВА извода който си направих че щом майка ми и баща ми ще работят в дригия град няма да е проблем да се преместим просто ще трябва да сменя училището Като я питах дали ще се местим и тя каза не тъй като няма къде да живеем там и някъде след час ме пита ЩЕ ИСКАШ ЛИ ДА СМЕНИШ УЧИЛИЩЕТО и аз :shock: НЕЗНАМ. Много ми е тъпо затова пиша Шанса да се преместим е 51% да се преместим на 49% да не се тъй като не е работа да пътуваш всеки ден по 50 км Направо ми е много тъжно :( не искам да ходя никъде :(
мерси на тези които са прочели темата ,извинявам се за пунктоацията
а към модераторите темата може да я преместят У дома че май съм сбъркала раздела :(
afterforever
05-21-2009, 14:02
милата.. еми може пък там да е по-хубаво.. за кое градче става дума?
то че ще е хубаво сигурно може и така да е ама всички приятели са тук където съм израстнала :( приятеля ми догодина отива да учи в София Плана беше че ще сме си заедно и като си идва да се виждаме а аз сега ако се преместя кво става Толкова много си го обичам и приятелите ми и всичко в града колкото и малък и скучен да е :(
Ако в краен случай трябва да се местиш погледни от хубава страна - това е едно ново начало, нови приятели, ново училище, нови учители, което означава и нов имидж, а имиджа е много нещо :)
аз съм човек който се плаши от новото камоли от НОВО НАЧАЛО дано не се местим Всичко ще бъде ужасно :( хубава страна не виждам такава :(
sexa_na_kompleksa
05-21-2009, 15:37
Помисли малко и за вашите. Наистина няма да им е много удобно да пътуват всеки ден. Не стига, че се трудят по цял ден, но и накрая да изминават 50км, за да стигнат до вкъщи - предполагам е доста изморително.
разбира се че мисля и за тях виждам как се отразява на майка ми това пътуване всеки ден като имам впредвид и това че работи 3 смени всяка смяна по 1 седмица държи.става в 4 пребира се в 15 отива в 12 пребира се в 23 отива в 20 пребира се в 07,30 ужасно е в краен случей ако се наложи да се местим нямам избор но майка каза че баща ми е решил да пътува но докога така незнам :(
Гадно, дано да не се местите !
И аз бях така, щяхме да се местим, ама поговорихме и си останахме в софия :grin:
sexa_na_kompleksa
05-23-2009, 11:11
За кои два града става въпрос? Къде живеете в момента и къде работят вашите?
всъщност не искам да казвам защото някой ще разбере че пиша тук а не искам :)
Ужасното в случая е,че не можеш да пишеш.(неграмотна си) Преместването е най-малкият ти проблем.
Ужасното в случая е,че не можеш да пишеш.(неграмотна си) Преместването е най-малкият ти проблем.
първо не си ти тоя или тая която ще ми казва че съм неграмотна това че не се съобразявам със всяка точка и запетая не значи че съм неграмотна
и вярвай преместването не е най-малкият ми проблем ако не ти харесва как пиша просто НЕ КОМЕНТИРАЙ X-са е ей там горе в дясно
Тук вече става лошо.Ако наистина знаеш,че допускаш грешки,но не ти пука,си изгубена съвсем.Това вече е безнадеждно.Когато го осъзнаеш,ще бъде късно,вероятно ще си в нов град и ще се смееш,че си писала неграмотно в някакъв си форум.Причината за смеха ти няма да е неграмотното писане,а просто глупавите притеснения.
не смятам че са глупави притеснения но както и да е или ще коментираш по темата или изобщо недей
А неможеш ли ти да се преместиш с гаджето си в СФ?
Пък ваще нека ходят ,където искат....
хубаво щеше да е ако не бях ученичка а и той ще е студент....няма как за жалост :(