View Full Version : как бихте реагирали в тази ситуация
opaaaaaaaaaaaa
05-22-2009, 04:53
как бихте реагирали ако разберете че вашия/вашата приятел/ка ви е изневерил/а и каква според вас може да е причината за това
бихте ли простили изневяра или не
asi_basi
05-22-2009, 05:16
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
bubblebabe
05-22-2009, 05:17
Ще простя, и още как.
За мен изневярата не значи нищо, не съществува такова понятие.
miss_asi
05-22-2009, 05:20
Ще страдам,ще ме боли! :( И не,не бих простила,никога.
themusicinme
05-22-2009, 05:27
Ще искам да узная защ го е направил, какви са причините, с кого го е направил, всичко. Ще се опитам да не избухвам (за собствено добро) и определено няма да ме види повече!
ще и простя.... с брадва забита в главата
ако е без причина
ако обаче съм виновен ше подвия опашката и ще и забия 1 брадва в главата
Bellatrix
05-22-2009, 06:42
За изневяра не прощавам.
Как бих реагирала...? Пред него никак. Вкъщи ще има такъв рев, че даже ще заглуша секса на съседите от горния етаж.. :D
moneycomeme
05-22-2009, 06:53
Бих си поприказвала с половинката и тогава ще взема каквото и да е решение
XTREMEFREERIDE
05-22-2009, 07:25
За причина незнам, но бих простила. Той на мен никога не би ми простил, но аз на него... за съжаление съм по - слабата.
lipsvashh_mi
05-22-2009, 07:29
реакцията ще е една-късаме и точка по въпроса..колкото и да го обичам,предаде ли 1 път доверието ми ще го направи пак и пак и пак..а аз не съм глупачка ,та да се паря за 10000 път на един и същ огън :)
NeZaPoznat
05-22-2009, 08:11
Имах подобно преживяване. Тръгнах си без никакви обяснения и сега съм доволен. Новото ми гадже е по-хубаво и прави по-хубав секс. А старото вече е сама. Онзи и се насити за 2 месеца и я ритна. Искаше да се съберем но макар, че бях още сам и заявих че не съм резервна гума че да ме сложи в багажника и да ме вади само когато е на зор. Разрева се но не ми пукаше защото и на мен не ми беше лесно да я гледам 2 месеца с онзи женкар. Никой не е длъжен да плаща за грешкитре на другите. :?
Glamour92
05-22-2009, 08:29
Мнооого ще се ядосам и ще го зарежа естествено.В крайна сметка,ако иска наистина да е с мен няма дори и да си помисли за изневяра :smt021
mechtaq_za_teb
05-22-2009, 09:06
Не, няма да простя изневярата. Причина... няма и да търся. Щом се е случило, за мен това значи категорично край.
Ще простя, и още как.
Оптимистка.
Не прощавам такива неща. Всичко после ще е различно.
За изневяра не прощавам.
Как бих реагирала...? Пред него никак. Вкъщи ще има такъв рев, че даже ще заглуша секса на съседите от горния етаж.. :D
same.
Само че може и да отнесе някоя злобна реплика, в повечето случаи ненужна де. Лицето ми винаги изразява точните емоции - личи си когато съм гневна 8-)
ако изневярата се дължи на това, че не е намерил това, от което има нужда при мен и е отишъл при друга..ще ми стане много кофти, но въпреки това не мисля, че това е начина...това е вид предателство...за прошка... незнам ..зависи от много неща
Ами ще имам чувството,че ще умра.Просто така ще ме боли,така ще се чувствам предадена.После ще се и депресирам.Няма да вярвам повече на момчета.Ще ме е с трах да тръгна с някое др да не ме нарани и той.
И никога ама никога не бих простила изневяра.Не бих пипнала просто този човек отново,даже не бих и го погледнала.
takitogirl
05-22-2009, 10:27
Ще простя, и още как.
И аз така мисля.Даже, когато 2ма души са повече време заедно е доста добре за връзката им.Така сравняваш партньора си и разбираш, че никой не може да го замени.
Инече дали бих простила..Незнам, не ми се е случвало.Ако аз съм имала вина и съм го провокирала - да.Примерно и аз ако съм направила нещо с някой нямам и право да се сърдя.Но да го направи без дори и да ми каже, да ме попита мисля , че няма да му простя.
Ще говоря с него и в зависимост от реакцията му ще реша дали да съм пак с него или да го зарежа окончателно ...
Не не прощавам... и как бих реагирала... зле... :D :D
vampirekiss
05-22-2009, 13:28
Да прастя това няма да стане.Как бих реагирала?-онзи нещастник така ще му наритам задника,че ще ме помни дълго.После рев до дупка,псувни и един голям скандал за сбогом.
Kostadin_682
05-22-2009, 13:42
ще и простя.... с брадва забита в главата
ако е без причина
ако обаче съм виновен ше подвия опашката и ще и забия 1 брадва в главата
Съгласен с колегата 8-)
BlueFace
05-22-2009, 14:23
:? Ще я заеба естественно , изневяра не се прощава...
Ще оставя нея да прецени.След като е направила най-голямата грешка (да ми каже,че е изневерила,не самата изневяра 8-) ),е ясно,че нещо не е като хората.Ще я попитам дали иска да е с мен все още,защото едва ли изневярата е случайна.Щом го е направила,значи е имала причини,вероятно нещо вътре в нея вече не ме желае и не ме обича толкова силно.Само тя знае де,точно заради това ще я оставя тя да реши.
Зависи ами ще и простя ама ако го направи 2 пат КРАЙ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Естествено, че не...Щом веднъж е предал доверието ми, значи ще го направи отново...
как бихте реагирали ако разберете че вашия/вашата приятел/ка ви е изневерил/а и каква според вас може да е причината за това
бихте ли простили изневяра или не
Бих реагирал по най тъпия начин ще разбера кой е и наистина жална му майка все пак съм си голям фитилджия и не не бих и простил никога дори и в друг живот 8)
neznaesh
05-22-2009, 18:44
Лично за мен зависи до каква степен обичам въпросното гадже. Имала съм приятели, с които съм била, за да запълня времето и се е случвало да ми изневеряват. Нито ме заболя, нито го оставих, понеже не ме интересуваше особено - така или иначе съм нямала чувства, за какво да си кривя душата?
Била съм влюбена два пъти. И двата пъти ми ивневериха. Първият път простих, но много тежко го преживях. Нямаше начин да не го направя, обичах го. Втория път също простих, но доста седмици след като се разделихме. Още на секундата го оставих, макар да беше втората голяма любов на живота ми.
bebybsss
05-22-2009, 18:54
Изневярата и показване на слабост... Не ми трябва слаб и неразумен човек до мен.... Естествено, ако го обичам ще ме заболи, но ето това действие просто ще ми покаже, че човекът не е за мен и трябва да гледам напред и да се оглеждам за подходящия. :)
Бих му простила само ако знам, че е бил пиян и не е знаел какво прави, но ако той излиза с друга и в същото време ме врътка и мен НИКОГА не беи му простила... :( :( :(
GotTheLife
05-22-2009, 20:02
няма да ме боли, ще ми бъде тъпо..ще го накажа с безразличие :D
Punisherrr
05-22-2009, 20:02
Бих си поприказвала с половинката и тогава ще взема каквото и да е решение
sextazy_baby
05-22-2009, 20:44
Ще ме заболи,защото го обичам много,но няма да му простя!
DevilWish
05-22-2009, 20:50
Не мисля ,че има причина ,за която може да се каже - "добре, прощавам му" . А ако му простя , все пак никога няма да го забравя.И всичко ще се промени между нас.Доверието един път счупи ли се, край ;)
donkihot
05-22-2009, 21:09
не знам.....мисля,че няма да простя,но нз..
ANTIHUMAN
05-22-2009, 21:57
:? Ще я заеба естественно , изневяра не се прощава...
Всеки прави грешки, всеки трябва да прости!
За мен да спиш с някого другиго не е изневяра, изневяра за мен е да се влюбиш в другиго!
щом е изневерил един път- значи ще има следващ ...
такъв човек не ми трябва до мен..
ако ще е с мен -ЩЕ БЪДЕ САМО С МЕН.. : ) ...ако ли не - да си чупи главата...
щом е изневерил един път- значи ще има следващ ...
такъв човек не ми трябва до мен..
ако ще е с мен -ЩЕ БЪДЕ САМО С МЕН.. : ) ...ако ли не - да си чупи главата... +1