View Full Version : Още една караница ...
amadeuskb
05-22-2009, 10:13
Това е една от многото ни караници за 6 месеца.Но сега е по-различно.За 2-ри път виждам супер много злоба към мен в погледа и.Скарахме се защото съм бил погледна едно момиче аз и обесних,че и ледах просто така няма нищо към нея.После по целия път ми викаше и на спирката ми викаше и нервеше само.Аз просто не издържах хората да се обръщат и да ни гледат и си заминах.Вие какво бихте направили при положение ,че често се карате за глупусти.В повечето случей тя е виновна и за най-малкото нещо се караме :(
Това е една от многото ни караници за 6 месеца.Но сега е по-различно.За 2-ри път виждам супер много злоба към мен в погледа и.Скарахме се защото съм бил погледна едно момиче аз и обесних,че и ледах просто така няма нищо към нея.После по целия път ми викаше и на спирката ми викаше и нервеше само.Аз просто не издържах хората да се обръщат и да ни гледат и си заминах.Вие какво бихте направили при положение ,че често се карате за глупусти.В повечето случей тя е виновна и за най-малкото нещо се караме :(
Не може само единия да е виновен .Ти си я провокирал да реагира така.
NeZaPoznat
05-22-2009, 10:20
Зарежи я и не прави повече такива глупУсти т.е. да търпиш подобни капризни комплексарки 8)
amadeuskb
05-22-2009, 10:22
ак съм я провокирал това не е за 1-ви път.100 пъти и казвах да престане да вика и да се нервира.Просто погледнах момиче ... и стана бати работата вие кфо бихте направили много я обичам ;(
За да не се карате първо разбери какво я дразни нея да правиш.И недей го прави пред нея.Така и двамата ще сте много по-щастливи.
amadeuskb
05-22-2009, 10:28
Братле нея почти сичко я дразни дето правя.Изобщо не знам кво да правя с тая наша връзка .... тя иска сичко което каже да се прави ... ама не става и аз съм човек.
Абсолютно винаги,когато започна да виждам края на връзката си с някое момче правя като твоята приятелка ... Караници за най-малкото докато на края не ми кипне и не се обедя наистина,че не искам да съм с него :)
Тааа по темата:Или поговори с нея и си дайте втори шанс или я зарежи преди тя да го е направила ;)
NeZaPoznat
05-22-2009, 10:30
За да не се карате първо разбери какво я дразни нея да правиш.И недей го прави пред нея.Така и двамата ще сте много по-щастливи.
Да бе ! Да си върже очите ли ? Дразнят я другите момичета - комплексарка е за това си мисли, че те са по-хубави.
Зарежи я ! Ако все пак я обичаш - изчакай още 6 месеца и това ще се промени - гаранция 200% :o
NeZaPoznat
05-22-2009, 10:32
Братле нея почти сичко я дразни дето правя.Изобщо не знам кво да правя с тая наша връзка .... тя иска сичко което каже да се прави ... ама не става и аз съм човек.
Прав бях ! По-лошо не може да стане !!
Тогава и показвай повече колко много я обичаш.Бъди мил,нежен и внимателен с нея.Покажи и,че тя е единствената и всички други са без значение.Кажи и,че ти е болно да я гледаш сърдита и ти е гадно да ти се кара за глупости.
Тогава и показвай повече колко много я обичаш.Бъди мил,нежен и внимателен с нея.Покажи и,че тя е единствената и всички други са без значение.Кажи и,че ти е болно да я гледаш сърдита и ти е гадно да ти се кара за глупости.
Т.е. му каза "бъди пу*ка" за да получиш любов от приятелката си :? :? :?
Не, че искам да те плаша ама аз и моя човек за тва се разделихме... :? Амм щом се нерви за всяко нещо има причина... :? :? Незнам дали е в теб или нея, но ако продължите така... :( :(
Не защо да е такъв.Просто да и покаже,че много я обича и не иска да се карат за такива незначителни неща.
Dollystar
05-22-2009, 10:45
В момента и ти говориш(пишеш) с много злоба към нея, така че се замисли малко, а и за едно момиче е много обидно гаджето му да заглежда некви си др.
amadeuskb
05-22-2009, 10:58
В момента и ти говориш(пишеш) с много злоба към нея, така че се замисли малко, а и за едно момиче е много обидно гаджето му да заглежда некви си др.
Не съм заглеждам просто я погледанх ...
BlueFace
05-22-2009, 14:37
О боже,не разбирам какво подяволите като си я погледнал?Дори и да си я заглеждал?Какво?!?!Ти си с приятелката си, обичаш я.Това че гледаш другите жени е нормално.Тя сякаш не заглежда другите мъже :? Наистина само комплексарките се дразнят от това....
Не защо да е такъв.Просто да и покаже,че много я обича и не иска да се карат за такива незначителни неща.
Зори... за теб едно момче, което показва любовта си и е нежен, путка ли е?
Права е @липстик, че трябва да доказва повече колко я обича, но пък и ако се нерви от щяло и нещяло сорка, ама..или тя да спре да се изнервя за всичко или.. нали. ;)
moneycomeme
05-22-2009, 14:57
Кво правиш още с нея...баси винаги съм мразела истериите и крясъците,нещо,което ме побърква е да викам или някой да ми вика...просто не бих могла да изтрая.
SiNiStEr
05-22-2009, 15:19
Щом ревнува само от един поглед,значи доста държи на теб.
Това трябва да те радва,а не да се чудиш какво да я правиш.
+ 1
BlueFace
05-22-2009, 15:26
Това не е просто ревност.Тя му е вдигнала скандал за един поглед...Той как не я е зарязал до сега не знам...
Това не е просто ревност.Тя му е вдигнала скандал за един поглед...Той как не я е зарязал до сега не знам...
ама ако погледа е бил изпиващ онова момиче
SiNiStEr
05-22-2009, 15:29
Ами явно тя е доста ревнива,разбирам я,защото и аз съм такава.
А нали когато имаш нещо,го искаш само за себе си,нормално е.
BlueFace
05-22-2009, 15:32
Да ама това е много тъпо...Напълно нормално е да заглеждаш красиви жени...Той не е педераст.А това че ги заглежда не означава че ще отиде да ги ебе или да тръгне с тях :?
vampirekiss
05-22-2009, 15:55
твоята пък и тя какво очаква-да не поглеждаш нищо женско и да вървеш като кон с капаци ли?Доста тъпо наистина.Все пак когато така започнат скандали за няма нищо,то не са добре нещата.Може просто да е било моментно накипяване ,да е имала лош ден и т.н,а това със злобния поглед по-скоро да не е било насочено към тебе.Знам ли може да й мине.
bubblebabe
05-22-2009, 16:19
о.О
Явно е много ревнива.
Само за един поглед, лол.
Ако не можеш да издържаш с караниците по - добре се разделете.
bubblebabe
05-22-2009, 16:25
Ама тя не го има. Как може да имаш някого? То не е вещ за да го притежаваш, аа.
Не можеш да искаш някого само за себе си, не. И никак не е нормално.
Просто не е сигурна в себе си и мисли, че може да си харесаш някоя друга.
Явно е много ревнива .. Не трябва да я провокираш така :? Но не казвам че ти си виновен и тя е прекалила :oops:
FallOutGirl
05-22-2009, 18:33
Абсолютно винаги,когато започна да виждам края на връзката си с някое момче правя като твоята приятелка ... Караници за най-малкото докато на края не ми кипне и не се обедя наистина,че не искам да съм с него :)
Тааа по темата:Или поговори с нея и си дайте втори шанс или я зарежи преди тя да го е направила ;)
;)
mechtaq_za_teb
05-22-2009, 19:19
Ъъ.. и аз се карам често с моя, но това не ме притеснява вече :)
Поговорете. Кажи и какво те дразни в нея и я попитай какво не и харесва в теб.
ако наистина държите на сериозната връзка трябва да се приемате такива каквито сте не е имало безгрешен чожек няма няма и да има безгрешни това че грешите е нормално това че се карате сащо е нормално прощавайте си с усмивка радваите се на това че сте заедно след като твърдиш ,че е избухлива ами просто игнорираи тоя минус :) :) :) :)
Поговори с нея.. покажи и че наистина я обичаш и че държиш на нея..