View Full Version : Първата двойка
impassive7
05-22-2009, 21:46
Е, в тази тема всеки да разкаже за първата си двойка - ако е имал изобщо. Извинявам се, ако има такава тема!
За мен - в 6 клас по ТРУД И ТЕХНИКА! Дълга история, наистина, с лош край за мен. :?
В 6-ти клас беше.
Тогава имах и 5 неизвинени и класната викаше наще на даскало, ама аз нали съм си играч, един приятел й звънна по домашния, и й вика нали тей, тей аз съм баща му, ама тая па не се хвана и отишла до баща ми до работата.И му казала че имам 2 двойки, ама без отсъствията.Баща ми си дойде, счупи ми главата :D
И на сутринта ми вика: "Да не е ей сега като отида и да ми кажат нещо друго, освен 2-ките" и аз му викам нали, че имам 5 отсъствия.Пак ме счупи от бой 8-)
Ехх спомени :)
LiveFlower
05-22-2009, 22:00
Батеееееееее,ако си помня първата двойка .....
Ама си помня първата тройка ПЪК.В четвърти клас по музика.От даскало до нас ревах като не знам кво.Прибирам се неква и цивря,майка ми ме гледа и се цепи от смях. Хахаха ебати и малоумното съм било .
ThePowerOfLove
05-22-2009, 22:08
Мене първата ми двойка беше по музика в 2-3 клас (не помня точно) :D Не знаех нотите, въпреки че ги бях учила.. Майка ми малко се изнерви, щото ми беше помагала да ги науча :D
Мойта първа 2-ка беше в 5-ти клас по Български! (така и не се научих да пиша правилно) ;Д
Госпожата написа на целия клас двойки, защото не знаехме урока :o :D
psychopath
05-22-2009, 22:21
3ти клас май 8-)
в 4ти клас имах 14 двойки 8-)
завърших с 6,00 8-)
mArMaLaDkA
05-22-2009, 22:22
Още в 1-ви клас. 8-) В някаква тъпа тетрадка трябваше да попълваме в определеното цветно квадратче съгласна ли е буквата, или гласна на дадената дума. Майка ми учеше с мен, пишехме заедно домашни, но точно това не го бяхме погледнали. 8-) Ама то не знам дали се зачита, понеже ми я писаха в едно тефтерче, тогава нямахме бележници, а такива тефтерчета, колкото да ни запишат учителите някоя забележка или за родителска. А първата ми писана двойка в истински бележник беше във втори клас. Не си знаех урока по история и класната ме изпита. Почнах да си мърморя нещо, което набързо прочетох от учебника, но в стаята беше много шумно, госпожата ме попита дали си знам урока и нали тогава бях много искрена ( т.е малка и глупава) и си признах. После майка ми как фуча у нас, не е истина. 8-)
В 5 клас по Английски...Само 4 човека имаха различна оценка от 2 :D
LovelyGirl
05-23-2009, 05:46
В 3 или 4ти клас по математика 8-)
Пишех си домашната и реших да сметна всичко с елка..оказа се, че елката смятала грешно :lol:
Във втори клас... май беше за "без домашна работа" по български език...
nicolepcd
05-23-2009, 06:29
В 6ти клас... по математика... две на брой за един ден... това са ми единствените до сега... дано така си и остане, де :D
afterforever
05-23-2009, 06:36
ооо, има 1-ви, 2-3, супер, моята е на таблицата, в който и клас да се учи сега... :lol: :lol:
tItEufFf
05-23-2009, 07:34
6 клас по история.
Ама не ми пукаше. Най-добрата ми приятелка също имаше двойка, а майка ми казваше да съм като нея, понеже тя е по-ученолюбива от мен. Пък и мразех даскалката.
YouCantStopMe
05-23-2009, 07:36
6 клас
За лоша дисциплина в час.Писа на цялата група. :D
А втората ми беше по физика.
Нямах учебник,защото ми го бяха взели.Колкото и да обеснявах на господина,че не съм могла да си науча урока..поради тази причинааа..той не се пречупи и ми писа двойка. О.о
В 5-ти клас,по математика.От тогава намразих математиката
Biskfitka
05-23-2009, 08:14
В 7ми клас по алгебра. Друга не съм имала :shock: 8-)
Ммм Мисля , че беше в 8 клас по Английски на 1 диктовка 8-) 8-)
5 клас по литература на рождения дан на майка ми :)
NeverTheSame
05-23-2009, 08:49
пети клас по математика.....първата ми оценка в новото даскало,бях съсипана xdxD
vampirekiss
05-23-2009, 10:13
Ами в 5 клас беше.Много сълзи пролях.В осми почти само 4 и надолу имах.После се пооправих де.
Не си спомням точно.Май беше в 4 клас по английски.Тогава май само 2 -3 нямаха двойка.
Blo0DMoNey360
05-23-2009, 10:34
В 1ви клас :D
Бяха ни дали следното изречение:
Братята ........ и ......... са създали първата българска .............!
Обаче аз нали бях пишлеме,мислех,че колкото точки има,толкова букви трябва да сложа. И ... да не ви говоря каква простотия написах. :D
sexa_na_kompleksa
05-23-2009, 10:55
В 6-ти клас. Или по Биология, или по Английски език, не помня коя беше първата. xD След тези двете май съм имала само още една - по Музика в 8 клас. xD
В 6-ти клас по Биология...
BrainlessROCKBABY
05-23-2009, 11:45
Лол, нямала съм двойка, на косъм съм се отървавала понякога. Щеше да ми пише биоложката тази година за подсказване (макар да се пише 1-ца). Най-слабите ми оценки са по ИЗОБРАЗИТЕЛНО. :D
BlackaTBW
05-23-2009, 11:48
5ти клас по физическо 8-)
LittlePrincess
05-23-2009, 12:16
В 5 клас по немски целия клас ги бяхме наредили, защото беше адски гадно. Предупредих няколко дена преди това наще и като си видях оценката звъннах на тате и се хилихме заедно 8-)
Cathylicious
05-23-2009, 12:23
В 6-ти клас по география ..
природознание в 3 клас
отсъствах дълго време заради разболяване
а госпожата ни даде контролно
и не ми зачете получената двойка;тъй като бях отсъствала
съответно не ми създаде проблеми :grin:
TheRunaway
05-23-2009, 12:50
4 клас, аз си бях виновен. Имахме контролно и ние вместо да пишем цел час си лафихме. После 13 човека имахме двойки. Един се скапа от рев, а ние с тоя дето седяхме заедно тогава не спряхме да се хилим на двойките, после като видяхме, че и ние имаме двойки се разхилихме още толко.. Не знам защо.. :D
laila_94
05-23-2009, 13:36
7 клас български 8)
problem4ety
05-23-2009, 13:39
hahah пъреата ми 2 беше в 5 клас по география при тва 2 двойки една след друга ама наще не ми се караха изо6то :grin: :-D :D
bubblebabe
05-23-2009, 14:05
О, в 4ти клас по литература. Мислих си, че имам БГ и научих по БГ,а не по литература и... оп 2ка 8-)
VerryBerry
05-23-2009, 14:27
в 5ти клас беше,не бях написала една домашна по история :oops:
5 клас . по изобразително :D ,целия клас се хилехме и оня ни писа двойките 8-)
Аз съм седми клас и досега съм нямала нито 1 двойка...Не че искам, ама... така ми е тъпо. :?
j_adore2
05-23-2009, 20:59
3 клас - Четене.Не бях научила едно стихотворение наизуст :D
хах, не съм имала 2 досега :D а съм 8 клас. Миналата година по физика на едно контролно имах 2.50 :-D :razz: ама ми я писа като 3, щото беше добричка госпожата, баш за 2 си бях, ама айде нали е добра. Иначе първата ми 3 беше в 5 клас по природознание :D не си бях научила урока, то тогава природото беше география де. От тогава насам по география не съм имала по малко от 5, ама пълно 5,даже 4 и 50 не съм имала. Мноооого съм добра сега по география :D
kuklichka_bg
05-23-2009, 21:13
Май първи клас по немски 8-)
Не,не е било първи защото се сещам,че имахме бележници.Значи втори или трети. 8-)
shushula
05-23-2009, 21:25
na men parvata mi dvoika be6e v 5 klas po fizi4eko. ne bqh vkarala nito edin ko6. kazah na na6te i te ni6o ne mi kazaha. a pak i ne mi q napisaha v belejnika. :) (sry za latinicata ama ne sam v nas)
TheNewReligion
05-23-2009, 22:27
В пети клас по география. Знаех, че ще имаме контролно (при новия господин), но не седнах да уча, защото предния път бях изкарала шестица (при стария учител). Мислех си, че ще имам около 5 и като си видях оценката щях да получа инфаркт. :-D Наревах се и седнах да уча. От тогава не харесвам географията много-много. :)
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 22:32
4-5 клас :D
7mi klas..te mn stanahaa :x :razz:
lipsvashh_mi
05-24-2009, 08:31
еми беше в 8 клас края по физика,ама си я поправих и така..иначе имах миналата година една по химия и още 1 не помня па какво..тая година нямам нито 1,да се надяваме и за напред така да продължавам :)
dark_wings
05-24-2009, 08:47
География!
Аз всъщност обичам географията,ама тва контролно беше некво супер измислено 8-)
17 обекта/растения/живони от Азия и трябваше да напиша от коя част на Азия са(централна,южна,северна,и зточна,западна).5 грешки-2ка 8-) Просто тва контролно нема да го забрава никога :D А друга 2ка мисля,че не съм имала.
Tutmanik
05-24-2009, 12:30
5 клас по математика на класно.Кофти тръпка.
Ох беше ужасноо!
5 клас- история, хваната с пищов..
Няма такъв срам..Тя идва към мен аз там нещо тръгнах да си мърдам краката за да го скрия, тя го взе и го показа на целия клас.
От тогава пищов по история.. не съм си и помисляла :-#
ludotokrise
05-24-2009, 14:49
ПЪрвата и последната беше в 7клас по химия, нямаше да я има защото г-жата беше решила да не ги пише, но с една моя съученичка се бяхме скарали и тя държеше да се питаш оценките и.... ми я писа :D
Двойка на класно по математика... подсказах. :/
Ама оправихме работата.
purple__love
05-25-2009, 07:37
edna edinstvena dvoika v 6-ti klas.... sega sym 11 klas i o6te go pomnq... 18.03.2004 godina...po istoriq...na edin glupav test!mrazq testove!nqmah dostatu4no to4ki! tupotiq... :)
make_me_love_you
05-25-2009, 08:06
В 8 клас по математика - беше на няква контролна. :-o
marin4itu
05-25-2009, 08:43
Първата ми двойка беше трети или четвърти клас по музика, защото не съм знаела нотите.. :D
kantonecApetur4
05-25-2009, 10:12
6-ти клас фходното по математика. 8-) 8-) 8-)
П.П.Това ми е единствената двойка.Винаги минавам между капките 8)
май беше в 5 клас на някакво контролно по английски .Нищо не разбирах 8-) просто мисля че даскалицата не беше на място . Прибрах се вкъщи и само цялото семейство се събрало и тъкмо ше вечеряме , седнах и се разплаках :-D
Jumbie483
05-25-2009, 12:03
В 6ти клас по английски :D
Препсувах г-жицата, докато беше с гръб.. Чу ме, взе ми бележника за забележка, след това реши, че ако ми пише двойка няма да смея повече да говоря за нея...
И така след това ми дойде и втората двойка :razz: :razz:
ElenorRugby
05-25-2009, 13:10
5-и клас,география
Ейй,тия паралели и медиани до края на живота си няма да ги забравя! :D
Magichkaa_
05-25-2009, 16:05
Двойка за сега нямам :oops:
Иначе първата ми тройка беше 6ти клас по физическо :x Втората тази година по Химия,а третата по История :oops:
viksit0y
05-25-2009, 16:50
Ол..беше в 2 клас. Трябваше да връщаме контролните по Човек и общество, ама аз и най-добрата ми фр го бяхме забравили и г-жата ни писа 2..а после как ревах за тая двойка :D :shock:
Втори клас - български език. Не си знаех текста.
anonimencho
05-25-2009, 16:57
Мале първата си двойка до кра на живота си няма я забрая, ама то толкоз емоции, толко сълзи, толкоз караници, толкоз тайни, толкоз сополи 8-) ...абе големо нещо, големо чудо...
Иначе двойката ми беше по Английиски език в 4-ти клас при една госпожа с която се падаме някви роднини :D Беше на контролно, седях при едно момче то тогава имаш 5 и то ми подсказа на един въпрос оттам искарах 7 точки. Беше в началото на годината даже още не ни бяха пристигнали учебниците и праихме входни ниво и аз нищо низнаех пък и в часовете мн говорех, не слушах..беше ми скучно. И като получих двойката бахразпита съкрушена до съвършенство, сакаш най-лошата новина до сега която съм получавала. И понеже наще мн държаха на учението аз не им казах за 2-йката за да не ме утрепат и я криех в продължение на 5 дни. Те ме пиаха върнаха ли ви контролните, върнаха ли ви ги аз отговарях не и не и така докато майка не разбра от една комшийка че са ни ги върнали и че сина на комшийката има 2. И след тва кат са прибра кат каза на баща ми и ме питаха отново и аз казах че са ни ги върнали и почнах да плача ама се поуспокоих че поне казах напрао на душата ми олекна. обаче баща ми кат почервеня кат почна да чука по масата кат почна да креи олелей испаднах в поредна депресия... Ама двойката нали е в началото на годината и ми седеше най-отгоре в бележника и е отфратително
И на другия ден кат отидех на училище госпожата ме разпегръща разцелува и на кррая на годината ми остави 6 по англ и завърших с 6.00 :grin: :grin:
lpfc1936
05-25-2009, 17:25
МОйта първа двойка беше във 4 клас :D
Първата ми 2-ка беше в 9-ти клас на класно по математика 2-ри срок , ужас... ама с малко повече учене завърших годината по математика с 6.00 :)
2 клас.. не бях научила едно стихотворение на изуст...
нищо особенно не стана 8-)
Converse333
05-25-2009, 20:18
Дам имала съм двойки.Първата беше във трети клас.Говорих много с едно момченце,с което се зарибявахме. :oops: Госпожата ни прави забележки,после ни написа забележки,накрая ни написа и двойки. 8-)
cvetenceto0o
05-26-2009, 12:56
:-D ми в 6ти клас по история,щот госпожата ми хвана една бележка на която пишеше че е мн проста :D което си е чистата истина ама ....
а пък и после и казах че втората световна война се наричала Антанта :lol: и така ... :-D
Първата двойка ми беше по СИП-Музика в 5-ти клас. Госпожата ме изпитваше за някви музикални инструменти духови...ударни такива неща :D . Никога няма да го забравя тоя момент и начина, по който се чувствах едвам се стърпях да не се разрева в часа. А и помня, че втората 4-ка също ми беше в пети клас по История какъв рев падна тогава. :-D :lol: .
Ами ако се брой точно за 2йка - По Физкултура - така и не можах да покрия норматива от 60 лицеви опори :shock:
Госпожата пишеше : 40 - 3 ; 50 - 4 ; 55 - 5 ; 60 - 6
Като искаше да ги направим от веднъж 8-)
Аз направих 33,34 :D
И лафа е че тя гледа нормативите от www.olympic_records.com
:razz: :razz: :razz:
Ама не знам как е при вас ама 60 лицеви опори за 7 клас момче ми се струва непосилно - от Нашия клас най-високата оценка беше 4 8-)
Иначе по някакъв по-важен предмет не съм имал 2 ..... Веднъж по математика целия клас - 2 - ама тя само ни каза че ни ги е писала (4 клас) - и настана 1 РЕВ ама 25 човека с 2йки - РЕВ , ама рев та се цепим - едни червени - всеки вика имаам 2йкааа :razz: :razz:
Аз казах на нашите и те викат - Честито 8-)
После другите вдигнаха някой скандал - накрая тя се нервира започна всеки на дъската - и който колкото изкара - толкова за годината
Имах Шестицаааа :D
Първата ми 2-ка беше по история(тогава май беше Човек и Природа или Природознание) 2,3 клас.Помня че се скъсах да рева :D :D.Значи бях болен около месец,месец и половина ии първия ден на училище и айде контролно.Госпожата вика спокойно напиши каквото знаеш,ако оценката ти е 2-ка няма да я пиша спокойно.Така де..нищо не написах 8-) 8-) имаше думи които виждах за първи път :oops: Като тръгна да ги връща каза: оле.. имаш двойка иии оп в дневника.Аз и казвам госпожо нали нямаше да ми я пишете?Тя ми отговори(помня ясно думите й):Баш?!Кога съм казвала такова нещо 8-) :D 8-).Една седмица крих от наще ама ме хванаха...Обаче много рев много нещо имаше.Обаче я оправих и завърших със 6,00 :P
petito93
05-26-2009, 18:03
До сега не съм имала 2-ка :grin: а сега съм в 9-ти клас :) иначе 3-ки съм имала малко,а първата беше в 3-ти клас по английски :D :D
brokeninside13
05-26-2009, 18:34
Вие сте луди. Как може да помните първата си 2ка. Тва беше толкова отдавна... :shock:
safetyMode
05-26-2009, 19:38
В 5 клас по Английски...Само 4 човека имаха различна оценка от 2 :D
ми ту :D
Мойда беше в четвърти клас. Трябваше да пишем някакъв отговор на въпрос " има ли ледове м/у хората и как могат да се стопят те" аз бях писла 2-3 изр. а то тряало с текст (и то тфа в 4 клас) и ми писаха двойка. Помня че неще малко се изнервиха ама на мен много не ми пукаше :grin: :grin:
Мойта беше в четвърти клас. Трябваше да пишем някакъв отговор на въпрос " има ли ледове м/у хората и как могат да се стопят те" аз бях писла 2-3 изр. а то тряало с текст (и то тфа в 4 клас) и ми писаха двойка. Помня че неще малко се изнервиха ама на мен много не ми пукаше :grin: :grin:
gabri3lla
05-27-2009, 16:46
Сигурна съм, че беше по математика, но не помня точно в кой клас. Може би 3-4. :D
Моята първа двойка беше последния месец на 12ти клас. Отидох първия час да направя контролното по физика сама, защото после бях заета. Нещо обаче се ядосах и предадох лист с името си и отговори на 3 тестови задачи (а те бяха общо повече от 10 и имаше такива, които не бяха тестови и даваха повече точки). Учителката обаче не ми я писа в дневника :-)
alwaysnforever
05-27-2009, 20:34
7 клас по математика :D голяма мъка ми беше..и тогава даже не бях казала на майка, ама тя научи де.. :lol:
northernice
05-28-2009, 11:05
Във 5 клас по Английски като се има в предвид че дотогава изкарвах само 6-ци и се прибирам нацупен и викам - Имам 2-ка и майка ми - Ееее, сефте и ти да имаш двойка по нещо :D
addict3d
05-28-2009, 11:22
моята първа двойка беше в 5-ти клас по английски 8)
addict3d
05-28-2009, 11:23
моята първа двойка беше в 5-ти клас по английски 8)
sexfantasy
05-28-2009, 14:24
:D :D :D В 5 клас... Хванаха ми пищова по Български... Всичко си бях направила без да гледам от него и накрая исках да си сверя и ме хвана оная... скочубра ей... ](*,) И се оказа, че ако не бях погледнала от пищова щях да имам 5,85 8)
Sarityyy
05-29-2009, 13:44
В 6 клас по Математика. Бях болна и след това ми пльоснаха контролна за степени май..не помня. Ииии 4еститоо "2" :D
zai4ety13
05-29-2009, 14:18
Аз сега съм 6 клас и никога досега не съм имала двойка или 3.
Pospalanka
05-29-2009, 14:46
MoЙта първата беши по Литература.Защо ли защото бях болна и никоииииииии от класа не ме каза че трябвало да учим стихотворението "Хайдути" наизуст
zai4ety13
05-29-2009, 14:55
MoЙта първата беши по Литература.Защо ли защото бях болна и никоииииииии от класа не ме каза че трябвало да учим стихотворението "Хайдути" наизустИ вие ли :D Аз на него имам 6 :P
В четвърти клас.В час по рисуване,заради лоша дисциплина 8-)
RottenFlesh
05-29-2009, 16:59
5ти клас - по Математика.Какъв рев беше после ... :lol:
6клас.Географя.Без долкад. Нашите още не знаят за нея :grin: След тфа пак иманх по география и после по изобразително и физика и стига толкова :-P
petinkataaa
05-29-2009, 19:44
първата ми петица беше в трети клас и се пръснах да рева :-D ,а първата двойка тази година (7-ми клас),по математика на входното.. даже беше 2,25 :D не знам как не съм налучкала още нещо поне за 2,50 :-o ми не ми вика майка,май ! :)
Infinity
05-30-2009, 07:54
Първата ми истинска двойка беше вчера....по Химия-7ми кл. :o :-o
prosvetitelq
05-30-2009, 13:37
Хах, първата ми двойка беше във 2 клас :D
Имахме някакъв предмет от сорта на ... офф нещо с писане като съчинания. Та..., бях си забравял тетрадката по тоя предмет 2 пъти подред, а накрая и нямах домашно и госпожата ми лепна цафето :D
Не казах на наще, ама един съученик (и съсед също) ме изпорти на сестра ми, а пък тя каза на наше ... :D :D :D
Е нищо особено не беше де... Но сега пък, от 8 до 10 клас, всеки срок взимам стипендия, а и винаги съм на едно от първите 3 места по личен успех в класа :grin:
А съвсем първата ми оценка в училище беше 4-ка по български, в 1 клас ... срам :D
hannahmiley
05-30-2009, 21:50
6 клас по бълг.език :-#
бешее 8 клас по испански език..след това дойде втората,третата,петата,дес тата..мисля,че за годината бяха 18 :-o :D :D а имахме още поне 20 оценки
По история в 6 клас.Абсолютно неочаквано беше.Класна ми беше.Седя си аз и изведнъж каза "Хайде сега Даяна да ни разкаже урока" и аз се стреснах и гледах ей така :shock: ...После ми писа 2ка.Следващия час имахме изобразително и аз се разревах тогава,а госпожата каза,че заради който и да рева-той не заслужавал сълзите ми. 8-) ...После назубрих урока ама мноооооого яко.Всеки път,когато питаше нещо от него аз бях първата,която вдигаше ръка.Оправих си 2ката,обаче и до сега-след 2 години и половина,все още го знам перфектно. 8-) Урока беше за Стефан Стамболов...
История, 6-ти клас. Рев, рев.. Майка и татко ми се смяха и ми викаха двойкаджия, ама накрая ми купиха бонбони "Черноморец", за да спра да рева. :grin:
В 8 клас...ех спомени, спомени...едвам преглътнах 2-ката от сутринта по английски и следобед ми написаха още една на занималнята пак по англисйки. Цял следобед ревах... Хем ми беше смешно, че съм получила 1-та си 2-ка и то в двойна порция, хем ми беше гузно... но до края на годината ми стана ясно, че всеки от класа няма как да не получи всякакво разнообразие от оценки по езика :D