View Full Version : Може ли съвет за една тъпа мерудия
MrUndaztood
05-23-2009, 11:47
В класа ми има една тъпа манджа,която много ме нерви.
По принцип имам 2-ма учителя (по География и ИТ),с които си говорим на "Ти" ... просто са пекани.
Та вчера по География,даскала ми вика пий си по-бързо водата,че да ми дадеш шишето си и да полея тия китки тук,та както и да е изпих я и накрая му казах "Ето,подарявам ти го" и тая келешка,не мога да опиша тона и,някак възмутително и иронично еднвоременно,нещо като Вучков и Ливайн едновременно, "Ама Господине ама той ви говори на ти,кааак може" и той я затапи "Ти недей много се обажда,ходи се заниамвай с друго" и млъкна. Ама много ме изнерви.ПОСТОЯННО си вре носа дето не и е работата или пък каква лиготия е...отврат!!!
А по принцип по ИТ дакалалката с нея също си говоирм на ти,на бе,абе все едно говоря с някой приятел и таз кухата "Госпожо как му позволявате","Божеее вижте го как говори" и някви такива,аз си мълча,щото в спор глупаци не влизам,защото ще ме бият с опит. Ама много се нервя и не знам как да постъпя... ако може един съвет няма да е зле.
Нейнот поведение приляга на първолак,а не на 10-токласник.
sexa_na_kompleksa
05-23-2009, 12:18
Като видях заглавието си помислих, че ще готвиш нещо. :lol:
Постави я веднъж на мястото й и толкоз. Но да не е нещо много грубо и нецензурирано, за да не се оплаче после на някой.
cskasladyrana
05-23-2009, 19:42
и аз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
затапи я веднъж и да си гледа в канчето 8-) па и кво я интеренсува ?
MrUndaztood
05-24-2009, 05:40
Виж,нямам нищо против да направя и това,което вие сте си помислили,то и без това се вре дето не и е работата таз куха лейка
Ахааа,ще видя какво мога да направя на таз кифла
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 07:02
+1
fluffka1
05-24-2009, 10:43
+1
SummerParty
05-25-2009, 16:04
Що не я засрамиш пред някого,да знае да не си вре носа навсякъде :P
абе ти само се оплакваш все някой ти прече на теб..
баба ти .. леля ти .. братовчед ти съученичката ти :o
bloodylips
05-25-2009, 20:45
хмм ами малчанието не всеки път действа аз ако бях на твое място до ся сигурно да сам я смачката и да сам при директорката
splendour
05-26-2009, 06:52
ox ot zaglavieto ti mi se priqde topla pika s sirence sysam i merydiq :grin: :grin: :grin: :grin:
VerryBerry
05-26-2009, 08:34
и аз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хах,не сте само вие 8-)
абе я я игнорирай тая-какво й се връзваш-те даскалите сами могат да й отговорят,пък ти си общувай с тях на "ти". Какво ти пука от нейното мнение,споко човек ;)
Не бъди груб към нея.Използвай хумор за да я затапиш.Ако се скараш с нея,най-много да те дразни още по-силно.
MrUndaztood
05-26-2009, 13:12
Не бъди груб към нея.Използвай хумор за да я затапиш.Ако се скараш с нея,най-много да те дразни още по-силно.
Идеално! Ей това ще направя следващият път.
баба ти .. леля ти .. братовчед ти съученичката ти :O
Нещо да имаш да ми кажеш?! Да съм те питал?!Още повече НЯКОЙ СИ,който дори не е запознат с нещата да ходи да си изказва мнението,за което дори не съм питал!
Носи си Рей Бана и не ме занимавай!
Това е като игра на нерви,печели този,който се нервира по-малко.Водил съм множество такива битки и съм печелил,потискайки гнева и бъдейки упорит,което дразни врага най-много 8-)
oddone44
05-27-2009, 16:45
Помислих,че нещо за тревичка ще искаш саветче.
:D
А по темата, карай по-спокойно, не обръщай внимание на такива глупости.
DiTeraNNo
05-28-2009, 08:20
...не мога да опиша тона и,някак възмутително и иронично еднвоременно,нещо като Вучков и Ливайн едновременно....
:D
vampirekiss
05-28-2009, 19:10
Аз ако бях на тебе щях дя й цупа ксурата или да си поговоря с нея в някой тъмен ъгъл.Не й се давай бе човек!Тя като ти каже некщо я наври в на кучето знаеш къде :D
djekityyy
05-28-2009, 20:25
и аз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +1 :D :D :lol:
На такива като тая,трябва да им счупиш муцуната от бой и да им теглиш една мама.Само така можеш да я спреш
kinkygirl
06-26-2009, 22:43
абее навсякъде има тъпи кифли моя съвет към тебе е да не ти пука ;) навсякъде си ги има ..
dimeto007
07-07-2009, 18:13
ан таакаа :D 8-)
Завииииист! Гледам, че си момче. Нормално е момчетата да са говорят на ти на някои учители. Оная действа така, 'щото сигурно иска да е момче! :D А сега сериозно. Ти си момче, бе! Вие умеете да затапвате! Постави си я на място ииии ще си затвори устата...Надявам се! Ако неее...събираш групичка иии БОЙ! :-D
balon4eee
07-09-2009, 16:28
Като е манджа , изхварлия в тоалетната :lol:
Еее какво е толкова трудното с тази целинка иди и набии от шамарите :grin:
Идеално! Ей това ще направя следващият път.
баба ти .. леля ти .. братовчед ти съученичката ти :O
Нещо да имаш да ми кажеш?! Да съм те питал?!Още повече НЯКОЙ СИ,който дори не е запознат с нещата да ходи да си изказва мнението,за което дори не съм питал!
Носи си Рей Бана и не ме занимавай!
ей тва и го кажи и на нея 8-) [/b]
mOBSCENE
07-11-2009, 19:41
+1
Ехххх, деца... Да ви имам проблемите =/
Виж какво те такива като нея просто се чудят как да привлекат внимание върху себе си, точно затова кажи и един път къде и е мястото и не се занимавай повече. Просто и да се обади, все едно не я чуваш и това е, може по някое време да се усети че е банална.