- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Може ли съвет за една тъпа мерудия
В класа ми има една тъпа манджа,която много ме нерви.
По принцип имам 2-ма учителя (по География и ИТ),с които си говорим на "Ти" ... просто са пекани.
Та вчера по География,даскала ми вика пий си по-бързо водата,че да ми дадеш шишето си и да полея тия китки тук,та както и да е изпих я и накрая му казах "Ето,подарявам ти го" и тая келешка,не мога да опиша тона и,някак възмутително и иронично еднвоременно,нещо като Вучков и Ливайн едновременно, "Ама Господине ама той ви говори на ти,кааак може" и той я затапи "Ти недей много се обажда,ходи се заниамвай с друго" и млъкна. Ама много ме изнерви.ПОСТОЯННО си вре носа дето не и е работата или пък каква лиготия е...отврат!!!
А по принцип по ИТ дакалалката с нея също си говоирм на ти,на бе,абе все едно говоря с някой приятел и таз кухата "Госпожо как му позволявате","Божеее вижте го как говори" и някви такива,аз си мълча,щото в спор глупаци не влизам,защото ще ме бият с опит. Ама много се нервя и не знам как да постъпя... ако може един съвет няма да е зле.
Нейнот поведение приляга на първолак,а не на 10-токласник.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Като видях заглавието си помислих, че ще готвиш нещо.![]()
Постави я веднъж на мястото й и толкоз. Но да не е нещо много грубо и нецензурирано, за да не се оплаче после на някой.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и азПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
затапи я веднъж и да си гледа в канчетопа и кво я интеренсува ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Виж,нямам нищо против да направя и това,което вие сте си помислили,то и без това се вре дето не и е работата таз куха лейка
Ахааа,ще видя какво мога да направя на таз кифла
LastFM
+1Първоначално написано от teenems
Първоначално написано от LetTheMusicTalks
Що не я засрамиш пред някого,да знае да не си вре носа навсякъде :P
you know my name.
NOT MY STORY.
абе ти само се оплакваш все някой ти прече на теб..
баба ти .. леля ти .. братовчед ти съученичката ти![]()
хмм ами малчанието не всеки път действа аз ако бях на твое място до ся сигурно да сам я смачката и да сам при директорката
LoVe iS tHe aNsWeR
ox ot zaglavieto ti mi se priqde topla pika s sirence sysam i merydiq![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
хах,не сте само виеПървоначално написано от cskasladyrana
![]()
абе я я игнорирай тая-какво й се връзваш-те даскалите сами могат да й отговорят,пък ти си общувай с тях на "ти". Какво ти пука от нейното мнение,споко човек![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не бъди груб към нея.Използвай хумор за да я затапиш.Ако се скараш с нея,най-много да те дразни още по-силно.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Идеално! Ей това ще направя следващият път.Първоначално написано от MP
Първоначално написано от Rofl4e
Нещо да имаш да ми кажеш?! Да съм те питал?!Още повече НЯКОЙ СИ,който дори не е запознат с нещата да ходи да си изказва мнението,за което дори не съм питал!
Носи си Рей Бана и не ме занимавай!
LastFM
Това е като игра на нерви,печели този,който се нервира по-малко.Водил съм множество такива битки и съм печелил,потискайки гнева и бъдейки упорит,което дразни врага най-много![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Помислих,че нещо за тревичка ще искаш саветче.
![]()
А по темата, карай по-спокойно, не обръщай внимание на такива глупости.
Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
Аз ако бях на тебе щях дя й цупа ксурата или да си поговоря с нея в някой тъмен ъгъл.Не й се давай бе човек!Тя като ти каже некщо я наври в на кучето знаеш къде![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1Първоначално написано от cskasladyrana
![]()
![]()
![]()
На такива като тая,трябва да им счупиш муцуната от бой и да им теглиш една мама.Само така можеш да я спреш
абее навсякъде има тъпи кифли моя съвет към тебе е да не ти пуканавсякъде си ги има ..
ан таакааПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
Завииииист! Гледам, че си момче. Нормално е момчетата да са говорят на ти на някои учители. Оная действа така, 'щото сигурно иска да е момче!А сега сериозно. Ти си момче, бе! Вие умеете да затапвате! Постави си я на място ииии ще си затвори устата...Надявам се! Ако неее...събираш групичка иии БОЙ!
![]()
Еее какво е толкова трудното с тази целинка иди и набии от шамарите![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.