PDA

View Full Version : Изглежда той се възползва!...

singlelady123
05-23-2009, 12:43
Здравейте!
Значи аз си уговорих среащ с едно момче и се разходжахме после отидохме в нас и той ме целуна и ми беше за първи път ! После по скайп си писахме беше много доволен. Беше си написам на скайп насторението влюбен съм и на другия ден ми каза че не може да пише нещо на скайпа си което не е вярно! Послене ми пишеше по скайп и аз откаких. Една фр каза че са е възползвал ... и онзи ден тя го попитала защо е постъпил така с мен и той заявил че е се е отдал на чувствата си.. казал че ме харесва на 70 процента ама незнам ... държи се студено..

какво да правя? :-o

marjesa
05-23-2009, 12:45
Като за начало почни да влизаш в часовете по български език.
А пък за момчето ... съжалявам наистина те е използвал !

haritov
05-23-2009, 12:47
Здравейте!
Значи аз си уговорих среащ с едно момче и се разходжахме после отидохме в нас и той ме целуна и ми беше за първи път ! После по скайп си писахме беше много доволен. Беше си написам на скайп насторението влюбен съм и на другия ден ми каза че не може да пише нещо на скайпа си което не е вярно! Послене ми пишеше по скайп и аз откаких. Една фр каза че са е възползвал ... и онзи ден тя го попитала защо е постъпил така с мен и той заявил че е се е отдал на чувствата си.. казал че ме харесва на 70 процента ама незнам ... държи се студено..

еми питай го какво испитва но искай отговор веднага такива ама нз ще си помисля да ги няма и все пак имай едно на ум

Hilary_
05-23-2009, 12:50
Харесва те на 70 процента... :? :? Ква е тая глупост... :? Прецакала си се много здраво мацка... :? :?

MrBlinD
05-23-2009, 12:54
Ела у нас и аз да се възползвам :-D

П.Т. Ами здраво си се прецакала ... тоя там явно просто те е харесвал като (външен вид) може би или просто си е играл с теб ... Намери си друг ...

MarkKnight
05-23-2009, 13:09
При любовта проценти,дроби и логаритми няма 8-) Най добре го питай какво изпитва към теб :)

Faces
05-23-2009, 14:04
Трябва да ме запознаеш с тоя типаж искам да ме научи как да пресмятам чувствата си в проценти като него :razz:

haritov
05-23-2009, 14:06
Трябва да ме запознаеш с тоя типаж искам да ме научи как да пресмятам чувствата си в проценти като него :razz:

просто е ползвай калкулатор той сигурно така прави :D

BlueFace
05-23-2009, 14:10
О боже мой той те е целунал.... :shock: И сега няма връщане назад :shock:
Това е една целувка недей се превзема..Ако бяхте правили секс и те беше оставил щеше да е различно ама само една целувка :?
Така че просто изчакай и ако се държи пак студено преминавай на следващия,има и други момчета на тоя свят...

BlindedAngel
05-23-2009, 15:07
ъ ? :?:

sexa_na_kompleksa
05-23-2009, 15:25

Порастни! ; )

MP
05-23-2009, 16:16
Боже... От какво се е възползвал?И какво е спечелил?Една целувка ли? :lol: :lol: Е няма такъв използвач просто...

yahhooo
05-23-2009, 16:30
Вече нямаш достойнство сори