View Full Version : работата чок сериоз
ДОБЪР ДЕН ХОРА И АДМИНИ
та имам си гадже дето мноо ме "обича" изневери ми и нещеш ли и простих щото си призна и съжеляваше и ся мнооо яко ме ревнува е аджебъъъъъ как да премахна тая ревност дето съм я "заслужил"
смятай за да искам съвет ко ми е на кратунката кухъъъъ
леле :lol: утиди на преглед
при тебе ли
при тебе ли
... абе като гледам май много не ти пука за гаджето ти а...?! :? Ако така говориш на всяка мн ясно че ще те ревнува... :? :? Събрали сте се... :?
при тебе ли
... абе като гледам май много не ти пука за гаджето ти а...?! :? Ако така говориш на всяка мн ясно че ще те ревнува... :? :? Събрали сте се... :?
неговоря така на всяка просто реших да затапя госпожа "психолога"
и ще я помоля да не ме упреква за правописа ми та ся
след като съм постоянно с нея след като винаги знае къде съм и едва ли не на задника ми мига един gps и гаджето ми много добре знае кой и помога винаги и кой неспи по цели нощи заради нея 8-)
^ ... :lol: :lol: :lol: какво ти мига...нее не ми казвай... :lol: :lol:
Иначе ми докажи и, че си само нейн за да не се съмнява...а и тя се съмнява щото самата тя го е направила... и сега си мисли, че и ти ще го направиш... :?
^ ... :lol: :lol: :lol: какво ти мига...нее не ми казвай... :lol: :lol:
Иначе ми докажи и, че си само нейн за да не се съмнява...а и тя се съмнява щото самата тя го е направила... и сега си мисли, че и ти ще го направиш... :?
твъ беши мноо мъдру
аз лично мисля че ще го разбере и се съмнявам да не е точно това но знае ли човек може да има и друго и за тва искам съвет за всеки случай :)
BlueFace
05-23-2009, 13:58
haritov не можеш да я премахнеш...Такова е момичето прсото.Трябва да се примириш :)
П.П. Не си добър в затапките и наредбите ;)
Тревожи се че кармата и ще и го върне за това те тормози оставия да се потормози в ревноста си след като изневерява трябва да си плати някак :D
haritov не можеш да я премахнеш...Такова е момичето прсото.Трябва да се примириш :)
не човек ако кажа това което мисля ще ме баннат доживот :D
BlueFace
05-23-2009, 14:13
Не знам човек ама на тези хора които не приемат критиките на другите и веднага се тварят и обиждат аз им викам ограничени ;)
Не знам човек ама на тези хора които не приемат критиките на другите и веднага се тварят и обиждат аз им викам ограничени ;)
нямаше да я напсувам ама тва което несъм казал не е за малки деца
ДОБЪР ДЕН ХОРА И АДМИНИ
та имам си гадже дето мноо ме "обича" изневери ми и нещеш ли и простих щото си призна и съжеляваше и ся мнооо яко ме ревнува е аджебъъъъъ как да премахна тая ревност дето съм я "заслужил"
смятай за да искам съвет ко ми е на кратунката кухъъъъ
Е що бе,те админите не са ли хора? :lol: :lol: :lol: :lol:
не те са админи