PDA

View Full Version : Сънища

kotenceto_bonbon
05-24-2009, 15:18
Съжелявам ако темата не е за тук, но просто незнаех къде да я пусна.
Искам да споделя нещо и да попитам дали на някой му се е случвало
Преди около месец сънувах че на екскурзията ще се случи нещо м/у мен и гаджето ми и точно на същия ден се случи :shock:
снощи сънувах че ще ми кажат нещо мн гадно свързано с семейството и се случи :shock: просто съм объркана и незнам защо всичко което сънувам се случва :?

DMX1
05-24-2009, 15:35
Преди около месец сънувах че на екскурзията ще се случи нещо м/у мен и гаджето ми и точно на същия ден се случи :shock:
снощи сънувах че ще ми кажат нещо мн гадно свързано с семейството и се случи :shock: просто съм объркана и незнам защо всичко което сънувам се случва :?

Просто съвпадения ;)

Asatov
05-24-2009, 18:37

Просто съвпадения ;)

Друг път.....Един път да е станало може да е съвпадение ама два пъти......

3oPuTy
05-24-2009, 19:08
Често ми се случва да сънувам разни случки и след известно време да станат реалност :)
Ето и примери:
1.Преди 2 години се запознах с едно момче ... 2 вечери по-късно сънувах,че на Св.Валентин идва до нас да ме изпрати,спираме се пред блока да си говорим и на края ме целува ... Аз се прибирам,а той ми праща СМС ... Точно месец по-късно дойде Св.Валентин и нещата станаха точно,както в съня :)
2.Преди 2 седмици сънувах,че една приятелка ми казва,че ще се мести във Варна ... В момента същата тази приятелка си опакова багажа и утре сутрин заминава ...
3.Сънувах,че с едно момче от форума сме станали адски добри приятели,но веднъж докато си пишем в скайп му казвам нещо на криво и прекратяваме отношенията си ... Е това нещо също стана,но не изведнъж,а постепенно :)
Имам и други примери,но ме мързи да пиша :?

В интерес на истината много се радвам,когато сънувам нещо,защото винаги си имам едно на ум,че след време може да се случи и приемам нещата много по-леко ;)

problem4ety
05-24-2009, 19:23
и на мен ми се е случвало често, no нямам поне аз обяснение как става тва :(

j_adore2
05-24-2009, 19:27
Аз санувах че съм в хеликоптер,който пада в морето и аз съм под водата в една пещера .. Дано не се случи :D

egois74e
05-24-2009, 21:14
еми може да имаш някои спосоности ддзн... а сънувам всеки път щуротии и все едно и също се повтаря някъде посредата на съня ми..седя на люлка и някои ме залюлява адски слино и мен ме стртах и умирам... :grin:

Rofl4e
05-24-2009, 21:23
на мен ако мис е случва тва което сънувам одавна да не съм м/у живите 8-) или да съм в най долнупробния и мизерен затвор с доживотна присъда 8-)

GReddy_91
05-24-2009, 22:12
На тва не му се вика съвпадение а дежа вЮ :) И на мен ми се е случвало един път

LetTheMusicTalks
05-24-2009, 23:21
ам аз преди скачах от някаде скали тераси и тва значеше че боледувам и наистина беше така а един ден санувах една пеещера ккато тръба и едни приятели не трябваше да влизат там и тва значеше натрупване ан богатство а веднъж ме гонеше руса жена като оная от психо и аз я спирах с едно копче и тя искаше да се омъжи за мен ии баба ми после вика ако се бяхте оженили тва значи смърт

term0t0
05-25-2009, 04:25
Сънувах един път,че съм SpiderMan е още не съм ама има време 8-)

LittlePrincess
05-25-2009, 05:21
И на мен ми се е случвало. Примерно имах сън, в който бях в двора на даскалото по рокля с приятели и тичахме, защото заваля дъжд. Случи се :D Сега чакам да стана кокошка супергерой :lol:

sexa_na_kompleksa
05-25-2009, 09:43
И на мен понякога ми се сбъдват сънищата. За съжаление само неприятните...

fall_out_girl
05-25-2009, 10:00
Щууротиите които сънувам навярно няма как да станат... :-D

NeZaPoznat
05-25-2009, 12:12
Бъг в матрицата :D

http://lifeboat.com/images/neo.matrix.jpg

MP
05-25-2009, 12:48

Просто съвпадения ;)

Дам,определено е така.Няма как да са съвпадения,тук има намеса на по-висши сили,нещо паранормално.Използвай способностите си за да помагаш на хората!Не трябва да попадаш в зли ръце!

alexandra00
05-25-2009, 18:28
Случи ми се 3 пъти. Преди около 2 години. 8)

Boyman
05-27-2009, 16:49
Да ти кажа, и на мен ми се е случвало, да сънувам нещо и след време да се случи, дори преди да се е случило и аз да си го пресъздада в мислите докато спя. Наистина необяснимо е и след това се чувствам доста странно, сякаш, че съм можел да променя нещо, преди да се случи. :-o

mechtaq_za_teb
05-27-2009, 16:59
Сънищата са нещо адски странно и същевременно са адски инетересни.
Например на всеки му се случва да сънува нещо, за което е мислил цял ден... нещо което подсъзнателно иска да стане или от което се страхува.
Аз сънувам постоянно и като се събудя помня доста... но за кратко.
И аз съм имала странни сънища, които са се сбъдвали... Също така преди време ми се случи да сънувам един сън, който сънувах след година-две отново. :shock: Странна работа...

bellzee
05-27-2009, 17:13
една приятелка винаги като правим контролни по математика
сънува някой от класа че прави контролното и винаги той има тройка 8-)

DMX1
05-27-2009, 19:45

Просто съвпадения ;)

Дам,определено е така.Няма как да са съвпадения,тук има намеса на по-висши сили,нещо паранормално.Използвай способностите си за да помагаш на хората!Не трябва да попадаш в зли ръце!

И при мен е ставало така , че да се случи това което сънувам , но мн рядко .

gia_sena_mono
05-28-2009, 09:57
Аз от доста време не съм сънувала нищо.Май това не е добре :(

XTREMEFREERIDE
05-28-2009, 12:31
Ами, сънувах точно тази вечер, че влизам в стаята си, а тя е супер подредена. :shock:
Сега се прибрах от училище и баба ми ми каза: "Качих се и подредих стаята ти." :D
И друг път ми се е случвало. Не ме притеснява.

MrUndaztood
05-28-2009, 12:42
И на мен така ми се случва,абсолютно винаги (за по-реалистичните сънища,а не от тези,че 200 метрови кобри ме гонят...).Но при мен не е само сън,а и за предвиждане на момента,някак си не знам...много странно.Винаги познавам какво ще стане,как да се направи,кой ще дойде,какво ще се случи ...
Като цяло имам и 3 постоянни кошмари от детство,които идват през няколко месеца. Единият с кобрите,другият е че съм затворен между огромни безкрайни златни стени и не мога да мръдна,последният е с зоо градина - всички животни са хибриди и ме гладат,и има един бухал,който си е фред ама постоянно ме гледа,някак си... агрррр ...
Баба ми има същата "дарба". Много лудо звучи всичко.... :\\

amusement
05-31-2009, 09:40
само лоши сънища сънувам, за сега не са се сбъдвали, но ако ти се случи 3 път, си признай,ч е имаш дарба :D

gabi_94
05-31-2009, 10:11
да нямаш предвид дежа вю? В смисъл да ти се струва че нещо се е случвало и преди? Такива неща са мн често срещани. Иначе сънувах че баща ми ме вика да закусвам и е облечен с един син анцуг и на сутринта дойде и ме викна със същия анцуг, а той го носи мн рядко :D странно
Единствения път когато наистина си мисля че има нещо паранормално е тогава, когато си мислех че чичо ми умира, той беше мн болен и беше месеци на легло но не се знаеше кога ще умре. Бях на гости на баба ми в друг град и една седмица преди да си го помисля, ми казаха че чичо бил се подобрил. Но един ден просто ми навлезе една мисъл в главата че е починал и почнах да си представям погребение. Казах на баба, тя се разплака и каза че днес го погребвали а на мен не казали наще да не се чувствам зле. Стана ми много гадно

Mastta
05-31-2009, 11:15
сънувам от година на година и то забравям кво съм сънувал :(

plmn
05-31-2009, 11:21

мисля, че притежаваш некви супер-мега-ултра невероятни умения.
стой далеч от медиите.

Hysteric_Bitch
05-31-2009, 14:03
Тази вечер сънувах как екзекутират моята най-добра приятелка. Никога не ми се случвало нещо което да съм сънувала.

Converse333
05-31-2009, 18:35
И на мен ми се е случвало много пъти.Може би при различните хора е повече или по-малко развито. :-o

smiLe49
05-31-2009, 19:51
Аз всяка нощ почти сънувам,ама са някакви неща дето искам да ми се случат,дето съм мислила мн през деня за тях или пък гадни неща дето до някаква степен ме е страх от тях.Точно както беше казано преди няколко мнения.Ама чак такива сънища не съм имала.
Спомням си само,че преди 2 години една приятелка точно малко преди да свърши учебната година била сънувала как класната ми дошла при мене и ми казала,че ще ми пише 5 за годината.Тъй като тогава се колебаеше.И накрая стана точно както в съня й.И май веднъж ми беше казала,че пак така и се е случило ама не помня. :-o

LovEsIckk
06-04-2009, 09:39
Тази вечер сънувах , че се явявам на матура по БЕЛ. :-o

Lysit0
06-04-2009, 10:11
Това се нарича забравения език на Бог~ сънищатa. :)

nesquiky
06-04-2009, 15:49
Аз пък сънувам някакви несвързнаи работи! :-D И НЯМА как да станат! :-D :D

monttitty
06-04-2009, 17:15
Да.Това е подсъзнанието/предчувствието :---)

Asatov
06-04-2009, 20:02
Да знаете пък аз какво сънувах... :(
Вървяхме аз и още двама приятели към входа на училището, и изведнъж видях пума с зелени, с ужасно зелени очи!Всички прескочиха в дворовете на къщите, само аз продължавах да бягам по едно време се уморих и спрях.Пумата измина пред мен 2-3 метра спря се, обърна си главата и ме погледна с зелените си очи....И се събудих... :shock:

toni_nemezis
06-04-2009, 20:46
Абе повечето тука сте за Ясновидци бе :-D

kinkygirl
06-26-2009, 22:01
хах не искам даставам смешна с това което ще кажа но:може би имаш прекалено силна интуиция която ти подсказва кво ще стане на другият ден ли?! :D:D не се тревожи може би просто е съвпадение както казват някои :)