Влез

View Full Version : притеснение ?

Marteto
05-24-2009, 20:17
Здравеите,вчера правих секс с моята приателак тя беше дефствена.В процеса ми се скъса презерватива и аз веднага го смених и продължихме, но усетих че беше по влажно може и от вузбуда мисля че не съм свършил 99,9% нямаше следи от сперма по пениса и презерватива и сега ми е малко притеснено има ли място за притеснение?благодаря ви !

CuteBaby
05-24-2009, 20:27
Щом си го сменил веднага и не си свършвал в нея - спокойно.ако по пениса ти е имало прдеякулационна течност има малка вероятност.Ако искате за да ви е по-спокойно може да си направи тест след 14 дни.

Extremescream
05-24-2009, 20:27
Ще си спестя коментара за фрапантния ти правопис.Ако не си свършил не би трябвало да се притесняваш.А как така мислиш,че не си свършил?Не одобрявам такива методи,понеже Ескапел не е бонбонче,но ако наистина сте много притеснени и двамата,да пие.Но само този път,другите да сте по-внимателни.

sexyyyy93
05-24-2009, 20:46
Вероятността според теб да е бременна е 0.1%,така че изчакайте,ще и дойде! :)

Marteto
05-24-2009, 20:47
благодаря ви много на всички

loveme
05-24-2009, 20:49
ами нз, мисля че няма опасност.. знам, че Ескапел не се пие когато поискаме, а когато се наложи.. ако си сигурен че не си свършил в нея добре успокойте се,ако не си сиг.. копи й хапче да пие.. и след 10 ден някъде да си напави тест ;)
Другия път да внимавате повече :)