View Full Version : Не разбирам!!?!?!
Значи знам че ви писна от мойте теми ИЗВИНЯВАЙТЕ но ебати кфо ви говори човек дето ви се е вричал в любов обичам те и така нататък и вие сте го оставили просто защото сте имали сериозна връзка през това време... И сте казали да продължи напред окей той моя продължи и ме обиждал пред една приятелка кфа съм била а преди да се появи гаджето му бях .. най-красивата, най-обичаната и аз му викам стига си говорил за мене и си ме обиждал и той пише аз ако те хранех щеше да плачеш в вас вярно е че го обичах и още го обичам,но заслужава ли си кажете ми и аз написах не няма за какво да плача ... и ИДВА МОМЕНТА НА ИСТИНАТА ПИШЕ МИ РАДВАМ СЕ ЧЕ РАЗБРА ЧЕ МЕЖДУ НАС НЕ Е ИМАЛО НИЩО според вас това защититна рекция ли е за да ме нарани или наистина го е мислел откато е започна всичко миналото лято вричаше се идваше до нас всеки ден плачеше сега какво се оказва ЛЪЖА ЛИ Е СПОРЕД ВАС ИЛИ ПРОСТО ТАКА ГО КАЗВА СЕГА ! СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС ПРОСТО СЪМ СУПЕР ОБЪРКАНА И СДУХАНА :(
MarkKnight
05-25-2009, 09:07
Според мен не му прави чест да се държи така с теб,това че си е хванал гадже не го прави недостижим и не виждам смисъл да те обижда това че не си избрала него не е предпоставка да ти говори такива работи :) Според мен пак ще ти се моли след време ;) Но тогава ти трябва да се държиш на положение
Според мен не му прави чест да се държи така с теб,това че си е хванал гадже не го прави недостижим и не виждам смисъл да те обижда това че не си избрала него не е предпоставка да ти говори такива работи :) Според мен пак ще ти се моли след време ;) Но тогава ти трябва да се държиш на положение E МЕРСИ ЧОВЕК СТРАШЕН СЪВЕТ :-)
Ходих 2 години с едно момче.След като скъсахме и си хванахме нови гаджета и при нас се получи долу-горе същото ... Той ме нареждаше пред общи приятели,на няколко пъти като сме били в обща компания се гледахме на кръв,правехме се на непознати и т.н. ... Вчера (т.е. точно 2 години след като скъсахме) бяхме заедно с него и още 2 момета.Черпеха за абитуриентските си :) С него нещата бяха нормални - никакви караници,никакви страшни физиономии,никакво игнориране и т.н. :) Поговорихме си за държанието ни през последните 2 години и стигнахме до извода,че всичко е било заради бившите ни,които изглежда доста лесно са успявали да ни настройват един срещу друг :)
Сега и двамата сме самички и нямаме проблеми в отношенията си :) Пак сме си приятели,е не както едно време,но поне нямаме проблеми с общуването и не ни пречи да сме заедно на маса ;)
Предполагам,че в твоя случай се получава долу-горе същото нещо,нооо нека не ти пука ;) Нали знаеш - "Куче,което лае - не хапе!" ;)
просто се чуда обичал ли ме е изобщо или са го казва като защитна реакция
NeZaPoznat
05-25-2009, 10:43
Значи знам че ви писна от мойте теми ИЗВИНЯВАЙТЕ но ебати кфо ви говори човек дето ви се е вричал в любов обичам те и така нататък и вие сте го оставили просто защото сте имали сериозна връзка през това време... И сте казали да продължи напред окей той моя продължи и ме обиждал пред една приятелка кфа съм била а преди да се появи гаджето му бях .. най-красивата, най-обичаната и аз му викам стига си говорил за мене и си ме обиждал и той пише аз ако те хранех щеше да плачеш в вас вярно е че го обичах и още го обичам,но заслужава ли си кажете ми и аз написах не няма за какво да плача ... и ИДВА МОМЕНТА НА ИСТИНАТА ПИШЕ МИ РАДВАМ СЕ ЧЕ РАЗБРА ЧЕ МЕЖДУ НАС НЕ Е ИМАЛО НИЩО според вас това защититна рекция ли е за да ме нарани или наистина го е мислел откато е започна всичко миналото лято вричаше се идваше до нас всеки ден плачеше сега какво се оказва ЛЪЖА ЛИ Е СПОРЕД ВАС ИЛИ ПРОСТО ТАКА ГО КАЗВА СЕГА ! СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС ПРОСТО СЪМ СУПЕР ОБЪРКАНА И СДУХАНА :(
Застреляй го с мълчание. Така ще се чуди какво ти е в главата и ще се буди нощем с мисълта за теб ... :D
Застреляй го с мълчание. Така ще се чуди какво ти е в главата и ще се буди нощем с мисълта за теб ... :D ем аз вече така или иначе не му говоря просто исках да чуя вашето мнение..