View Full Version : Къде ми е лаптоп-а ?
NeZaPoznat
05-25-2009, 11:16
Във връзка със статията за баловете, където повечето изказаха мнение, че след като е веднъж в живота може да изхарчим колкото си искаме пари на мама и тати разказвам случка от вчера.
Чакам пред блока един приятел. Комшиите седнали на пейките и блъскат табла. Към тях се приближава една местна лиглеса и заявява на висок тон на баща си:
- Мисля да следвам - ще ми трябва лаптоп.
Баща и - много свестен и тих човек и казва.
- Лаптопа е в твоя гадрероб
На онази и светнаха очите като на стар фолц фаровете и хукна нагоре. След малко се връща и казва.
- Няма лаптоп !
- Ти провери ли всичко ?
- Да ! Няма !
- Двете рокли там ли са ?
- Да !
- Двата чифта обувки ?
- Да !
- Двете чанти ?
- Да !
- Другите такъми от бала там ли са ?
- Всичко е там - ама няма лаптоп. Моташ ли ме ? - направо се задъхва онази.
- Ами това всичкото струва 1500 лева - ей ти го лаптопа. Там си е !
Онази почервеня като домат и направо изхвръкна към входа. :grin:
Та ако питате вашите къде ми е комп-а, къде ми е колата, къде ми са парите за морето или нещо друго и ви посочат гардероба - да знаете какво точно имат в предвид. :D
LetTheMusicTalks
05-25-2009, 11:27
Умно измислено :razz:
fall_out_girl
05-25-2009, 12:41
Много зле това момиче...Ама баща й е голям пич явно :D
bubblebabe
05-25-2009, 13:00
8-)
Biskfitka
05-25-2009, 13:08
как я е затапиллл :lol:
Jumbie483
05-25-2009, 13:21
:razz:
kotenceto_bonbon
05-25-2009, 13:35
NeZaPoznat
05-25-2009, 13:38
Баща и е душа човек -на всички помага с каквото може ама тя .. ако има конкурс за лиготия ще вземе и 1-во и 2-ро и 3-то място. Думи нямам. :?
sexa_na_kompleksa
05-25-2009, 14:58
:smt038
blackvelvet
05-25-2009, 16:29
:grin: :grin:
Darkkiss
05-25-2009, 16:53
Българската младеж е много зле в днешни дни...
rauwkost
05-25-2009, 17:50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LittlePrincess
05-25-2009, 17:56
прав е човека :D
ThePowerOfLove
05-25-2009, 20:52
:D :D :D
VerryBerry
05-26-2009, 08:31
Евала на баща й ;)
Converse333
05-26-2009, 13:36
Хаха якооо :D :D :D
NeZaPoznat
05-27-2009, 07:56
Друга история свързана с балове и пари - не толкова смешна - от снощи.
Идва една колежка на майка ми и носи да показва два албума с поне 200 снимки и диск с филм от бала на сина си. Тъй като не ми беше интересно излязох. После на вечеря чух нашите да коментират, че им искала 50 лева да изкарат месеца. Майка ми се сърдеше на баща ми че не и дал, а баща ми отвръна че това, което ни е донесла да се похвали струвало много повече от 50 лв. И е прав защото само снимките сигурно струват толкова, а по това което чувам снимка от бала с размер на картичка, която във фотото струва 25 ст за утре и 40 ст. за 1 час на бала им искали по 5 лв.
Е тва вече е...
:shock: :shock: :shock:
VerryBerry
05-27-2009, 08:25
^ по баловете винаги надуват двойно и тройно цените,просто защото тогава хората щат- не щат плащат..кво да се прави,няма само да се свиват..но в този случай съм съгласна с баща ти-можели са поне малко пари да заделят.
Ами така е по баловете :/
Искат ти пари - даваш вече
не те интересува за какво примерно искат ти 5 леа
даваш незнаеш за какво, но даваш ;)
Направо вдигаш ръце - дай пари за това дай пари за унова
и накрая ставаш като банка ДСК само даваш пари наляво надясно :D
PepElqShKaAa
05-27-2009, 15:46
хах яко.. той човека е фалирал,но има ли избор ...догодина и аз имам бал и си представям само баща ми да обира една банка от сега :D
XTREMEFREERIDE
05-27-2009, 15:48
:D Браво, браво. Човека си знае репликите идеално.
Infinity
05-27-2009, 18:11
:D
Infinity
05-27-2009, 18:11
mynichka
05-28-2009, 14:53
8-) хахах
alwaysnforever
05-28-2009, 15:25
:D :D :D :D :D
gia_sena_mono
05-29-2009, 18:09
Браво на него!
Жалко,че няма повече такива хора...
gabri3lla
05-30-2009, 14:38
Умно е постъпил баща и. 8-)
SummerParty
05-30-2009, 15:35
Хахахахахаха .. добре я е наредил :razz:
Хахахахахаха .. добре я е наредил :razz:
хАХАХА,супер...За къде се е запътила да следва... :razz:
_LacrymoSa_
05-30-2009, 18:39
:lol:
untouchedbby
05-30-2009, 18:47
Евала бе man!
RadaHristova
05-30-2009, 19:04
:razz: готина историийа :-D :D
girlstar96
05-30-2009, 20:15
:-D
viksit0y
06-02-2009, 11:47
:razz:
NecroSadisticSadomiziers
06-02-2009, 12:13
Баси пича е баща и на тая
Kostadin_682
06-02-2009, 12:41
:razz: :razz: :razz:
xcomplicatedx
07-09-2009, 18:59
.........
stealthyGirl
07-09-2009, 19:05
Да, точно! Някои могат да открият цели имения в гардероба си сигурно. Имаше една от форума с рокля за 27 000 някъде. :shock:
И друго дето никой не се сети май - лаптоп не е задължителен като следваш. Сигурно и трябва, за да може да си чати в скайпа като замине. :? Лиглиии!
NeZaPoznat
07-16-2009, 08:20
Не мислех да се връщам към тази стара тема, но четейки мненията ви и прибавяйки една случка от вчера , която ми показа за пореден път докъде може да стигне човешката наглост и непукизъм.
След баловете се наслушах на истории за абитуриенти. Един дал 2000 лева за наем на лимузина, друг направил 1500 лв сметка някъде си, некква дебелана дала 4000 лева за маркова рокля, която се скъсала още в колата, друга пък ходила до София и си купила ‘дизайнерски модел’ за 1950 лв, а после минавайки през Пловдив видяла абсолютно същата рокля на една витрина в обикновен магазаин за дрехи с цена 120 лв, а за абитуриентката от Перник с крадената рокля /уж взета под наем/ четох и статия във някакъв вестник. Независимо че става дума за различни истории реакцията всеки път е или насмешка или въртене на пръст насочен към слепоочието.
Снощи пък заварих майката на един вече бивш абитуриент от нашия блок, който напоследък не го мярках. Каква била работата. Покрай бала му не им останали пари и им спрели тока в къщи. Тогава смръдльото заявил, че не можел да живее в първобитно семейство и се изнесъл на квартира, която познайте кой плаща... Майка му дошла у нас за да помоли майка ми да изпере един сак с негови дрехи защото ... сещате се защо.
Божееее боже !! :shock: Не ми е за това, че пералнята ще изпере дрехите на копелето. Вече започвам да се чудя защо е цялата тази дандания и изхвърляне след като в последствие им се подиграват. Чудя се и дали целта на бала е да се отпразнува завършването или да се покажеш колко си ларж с пари, които не са твои. Поне по мои разбирания / които не вярвам всички да споделяте/ завършвайки училище, човек трябва да докаже, че вече е по-сериозен и отговорен, а в същност илиза, че повечето доказват колко не им пука за семейството им и как биха похарчили всичките им спестявания само и само да се изфукат пред хора, които не ги познават защото тези, които ги познават едва ли ще си променят мнението за тях.
Не знам защо повечето мои познати съдят за човек по това, което има. Ако погледнем нещата от друга страна е съвсем различно. Сетете се за някой, който не можете да понасяте.... ама направо не можете да го дишате - мен непример. И сложете този ‘някой’ в луксозна кола, костюм на Армани или Пиер Карден, АйФон за 2000 лв или Венту за 6000, 1 кг ланци от злато по него ..... дали ще ви стане по-симпатичен ? По-скоро ще го намразите ... А сега си представете един човек, който много уважавате. Ако го видите да рови по кофите дали ще спрете да го уважавате ?! Хората казват - по дрехите посрещат , по ума изпращат. Дори и да не ви посрещнат много добре по дрехите .... не е ли по-важно да ви запомнят с хубаво ?!
Вашите мнения ?!
Snuffles
07-16-2009, 08:26
мухахаха
евала на дядката 8-) 8-)
Всеки трябва да се разпростира според чергата си. Все едно да си спреш ток, вода, парно и др. ,за да си купиш Майбах. Ако имат нека дават е по 100 бона за рокля, но да си дадеш последните пари за едната гъзария и после да живееш мизерно с 50лв. на месец... :?
DJ_Mrav4o
07-16-2009, 10:02
Прав е човека! :smt038 Както казва майка ми "Парите да не растат по дърветата?". Е, ако сте нещо роднини с Рокфелер може би... :)
NeZaPoznat
07-16-2009, 11:00
Прав е човека! :smt038 Както казва майка ми "Парите да не растат по дърветата?". Е, ако сте нещо роднини с Рокфелер може би... :)
Явно четете само първия пост .. пускам нова тема...
BaBsYyY_SeXyYy
07-16-2009, 11:40
Ха-ха, много вярно! Евала :P
blue_ice
07-23-2009, 20:04
о не не тва ме разби :lol: :lol: :lol: :lol: бр на баща й поставил я е на мястото й :) :)
happyfacex
07-23-2009, 20:18
Не мислех да се връщам към тази стара тема, но четейки мненията ви и прибавяйки една случка от вчера , която ми показа за пореден път докъде може да стигне човешката наглост и непукизъм.
След баловете се наслушах на истории за абитуриенти. Един дал 2000 лева за наем на лимузина, друг направил 1500 лв сметка някъде си, некква дебелана дала 4000 лева за маркова рокля, която се скъсала още в колата, друга пък ходила до София и си купила ‘дизайнерски модел’ за 1950 лв, а после минавайки през Пловдив видяла абсолютно същата рокля на една витрина в обикновен магазаин за дрехи с цена 120 лв, а за абитуриентката от Перник с крадената рокля /уж взета под наем/ четох и статия във някакъв вестник. Независимо че става дума за различни истории реакцията всеки път е или насмешка или въртене на пръст насочен към слепоочието.
Снощи пък заварих майката на един вече бивш абитуриент от нашия блок, който напоследък не го мярках. Каква била работата. Покрай бала му не им останали пари и им спрели тока в къщи. Тогава смръдльото заявил, че не можел да живее в първобитно семейство и се изнесъл на квартира, която познайте кой плаща... Майка му дошла у нас за да помоли майка ми да изпере един сак с негови дрехи защото ... сещате се защо.
Божееее боже !! :shock: Не ми е за това, че пералнята ще изпере дрехите на копелето. Вече започвам да се чудя защо е цялата тази дандания и изхвърляне след като в последствие им се подиграват. Чудя се и дали целта на бала е да се отпразнува завършването или да се покажеш колко си ларж с пари, които не са твои. Поне по мои разбирания / които не вярвам всички да споделяте/ завършвайки училище, човек трябва да докаже, че вече е по-сериозен и отговорен, а в същност илиза, че повечето доказват колко не им пука за семейството им и как биха похарчили всичките им спестявания само и само да се изфукат пред хора, които не ги познават защото тези, които ги познават едва ли ще си променят мнението за тях.
Не знам защо повечето мои познати съдят за човек по това, което има. Ако погледнем нещата от друга страна е съвсем различно. Сетете се за някой, който не можете да понасяте.... ама направо не можете да го дишате - мен непример. И сложете този ‘някой’ в луксозна кола, костюм на Армани или Пиер Карден, АйФон за 2000 лв или Венту за 6000, 1 кг ланци от злато по него ..... дали ще ви стане по-симпатичен ? По-скоро ще го намразите ... А сега си представете един човек, който много уважавате. Ако го видите да рови по кофите дали ще спрете да го уважавате ?! Хората казват - по дрехите посрещат , по ума изпращат. Дори и да не ви посрещнат много добре по дрехите .... не е ли по-важно да ви запомнят с хубаво ?!
Вашите мнения ?!ако не бъркам е Vertu ами нищо де това не е фатално :o
За другото си прав ! Това баловете са много тъпо нещо събираш се с хора които не понасях (повечето) , които никога повече не искаш да видиш и да се правите колко много се обичате . Да пръснеш сумати пари за нещо което не си струва . Ако искаш да си правиш купона можеш да се събереш с хората на които държиш и да отидете някъде да си направите купона , а не да се пръскат излишно пари .
xHARDCANDYx
07-23-2009, 20:56
Абе остави да си бият главите..
shmurkam
07-23-2009, 21:58
Ако хората имат пари, защо да не харчат, нас какво ни бърка? :?
Всяка жаба да ни знае гьола...ама тая "жаба" май не си го знае.
Хубаво би било такива лигли отвреме-навреме да гледат филма"Усещането"... :?
the_best_f
07-24-2009, 06:34
Относно първата случка - евала на човека, че й го е казал. Аз не мога да си обясня наглостта и нахалството на някои хора. Не знам не си ли дават сметка, че парите не падат от небето... И кой ги изкарва - родителите им. Как ги изкарват? С труд. Ама то, милото, като не е чувало за работа и пот на челото, откъде да знае, че паричките не се появяват от нищото в джобовете? А като почнат да не се съобразяват с родителите си... Да, вярно, искаш хубав костюм или рокля, искаш бижута, искаш това, искаш онова... Искай си, имай си ги нещата, но не докарвай родителите си до просешка тояга, не ги карай да се чудят откъде да намерят 50 лева, за да изкарат месеца... Много ми е интересно и още нещо. Тези родители не си ли дават сметка колко пари ще отидат за маркови дрехи и аксесоари, щом знаят с какви доходи разполагат, щом знаят, че НЕ МОГАТ да си го позволят (стига да не искат да носят дрехите си на пране у съседите)? Мнението на автора е мнооого близко до моето, да не кажа еднакво.
Разбира се, всяко момиче иска да е принцеса на бала си. Но ако семейството няма необходимите средства, то не може ли да се чувства такава дори и в най-обикновена рокля? Ако родителите изкарват достатъчно, за да си позволят детето им да носи "Версаче", няма нищо лошо. Въпросът е всяка жаба да си знае гьола, както казаха преди мен. Като нямаш средства, не купувай обувки "Прада", а детето ти и без това ще си изкара добре - нали настроението е най-важно. Ако ли пък имаш - чудесно. Но отделна е темата каква е същността на човека. Защото, богати или бедни, преди всичко трябва да се научим да бъдем хора.
fifinkathefreak
07-24-2009, 08:21
Типичен пример за това,че децата НЕ приличат на бащите си.
sexfantasy
07-24-2009, 08:25
БРАВО НА БАЩА И!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BooBless
12-06-2009, 12:31
хаа :lol: :lol: :lol: :lol: тя тъпата проверила за лаптоп в гардероба :lol: :lol: В ГАРДЕРОБА :lol: :lol:
Shadowsogirl
12-06-2009, 13:45
Добре де... И това, че е дала за бал 1500 лв., какво? Колко пъти това момиче е имало възможност да облече дълга официална рокля, да иде на фризьор, за да и направи хубава прическа и да бъде центъра на вниманието? Едва ли много. Едва ли въобще е имало такъв случай.. Колко от бълкарските девойки са отишли на официалнна вечеря, натъкмени, нагласени, че да не мечтаят за тая единствена в жимвота вечер, когато е техният БАЛ? И два лаптопа бих изхарчила за тая вечер, ако имам възможност.
Neftochimic
12-06-2009, 21:49
ахахахахах, ебаси манията :razz:
chereshkaa
12-07-2009, 12:11
:lol: :lol: лол...
Disrespect
12-07-2009, 15:39
кво се смеете всичките бе, нали и вие сте същите...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: добре измислено :razz:
slynchoo
12-08-2009, 14:34
:lol: добре я е подредил
Е, да си вземе големия комп, поне няма да могат да и го откраднат.
:shock: :lol: :lol: :lol: :razz:
Е, да си вземе големия комп, поне няма да могат да и го откраднат.
+1 :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ужссс тоз голям пич :razz: :razz: :razz: :razz:
DessieQueen
12-10-2009, 08:27
:lol:
http://emotion-bg.com/images/smilies/Hehe.gif
Затова за балове се мисли с крачка напред.
Събираш пари отрано,като се прави списък със това,което ще вземеш и направиш.
Правиш няколко месеца обиколка око магазите,за да видиш цените
и евентално да вземеш нещо-като бижута и дрехи за изпращането,където не се иска строга официалност,същото можеш да направиш и с обувките.
Детето не е виновно,че иска,то е длъжно да опита да вземе,каквото може.Родителя в крайна сметка дава парите и трябва ясно да си е преценил,че ще е огромен бюджет и отрано ще се приготви с провизии и допълнително пари,за да "преживее" загубата.
someonerandom
12-25-2009, 14:37
хаа :lol: :lol: :lol: :lol: тя тъпата проверила за лаптоп в гардероба :lol: :lol: В ГАРДЕРОБА :lol: :lol:
Абе мен баща ми като искаше да ме изненада,беше скрил нов GSM зад вратата в банята :D (ест майка ми знаеше,така че нямаше опасност някой да вземе да се изкъпе 8-) )
.Много добре го е казал.Онази коза трябва да знае,че мама и тати не копаят парите.Ако беше пестила от бала,сега щеше да има лаптоп.Освен да се харчи,тряба и да се мисли.Имаше една хубава рекламка,в която казваха:Не става само с ядене,трябва и акъл!
Нищо смешно не намирам. Това е трагедия. Ценностната система на тази и много от тези на нейните години е потресаваща просто. Бащата добре и го е казал. :?
st3f1too
12-28-2009, 15:22
:razz: :D :D :D :D