Влез

View Full Version : Ужасс !

AntiChalga94
05-25-2009, 12:01
Пишем две момичета .. познаваме се от малки и тази година сме в ново училище и се паднахме пак в един клас . Проблема е в друго - трето момиче. Ние сме приятелки с нея , както и сега , но има един ГОЛЯМ проблем .. В началото тя слушаше хаус , вдигаше си бритона с фиба, с права коса и обувчици и общо взето много различни от нас неща , но си допаднахме трите .. Но с течение на времето стана наше копие.. попиваше като гъба всяко нещо от нас .. косата си прави на плитки , като едната от нас и си сложи кичури ( същия цвят дори ) като другата и вече си има бритон на една страна .. носи кецове , като нас .. сложи си абсолютно същите пръстени и то на същия пръст , гривни , гердани , сложи си мече на чантата , купува си същите неща в голямото , въпреки че преди това е казвала че ги мрази , и всичко това все като нас .. всяко нещо което кажем тя го повтаря като папагал и то със същите думи и изрази .. абе ВСИчко .. записа се на волейбол ( ние се бяхме записали .. ) .. От чалга премина на рок и рап ( няма смисъл да повтарям като нас ) и след кратък разговор с нея , тя дори незнаеше кои са Т.I. Ludacris Paramore 2pac но си мисли че е рапърка .. на др ден беше изтрила песните си на Inna i PCD и беше пълно с рап ..

Може да ви се струват незначителни тези неща , то си има още много , но да не ви занимаваме .. незнаехме в кой раздел да го сложим .. съжаляваме за това .. Искаме тя да остане наша приятелка . Винаги можем да и го кажем всичко това , но може да свърши приятелството ни .. Това е много дразнещо и трябва да сме с нея още 4 години .. Ако някой е попадал в такава ситуация да помага .. Мерси предварително за тези ,които успяха да прочетат нашия роман :-)

cinderella_gugutka
05-25-2009, 12:04
на това моми4е му хлопа дъската май :?

s1NNer
05-25-2009, 12:07
Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.

NeZaPoznat
05-25-2009, 12:16
Щом не ви е*е гаджетата - ОК

Hilary_
05-25-2009, 12:30
Ми мен няколко мърли от даскало също ме копират щоту ми харесвали "необикновенния стил" ... :? Ми дразня тме ама си знам, че никога не могат да имат това, което аз имам... :? Кажете и тия неща в очите колкото и да е гадно... тъпо е тва, което го прави... :?

blackvelvet
05-25-2009, 12:30
:-D Догодина няма да е така...сигурна съм...мен също са ме копирали така.Гадничко е,но не е болка за умиране.Все по някое време ще й писне да го прави.А дотогава вие двете се старайте да не й обръщате бог знае колко внимание за тези неща...

MorningGlory
05-25-2009, 13:04
мм...това момиче нещо не е наред май :? #-o :lol: ...по думите нз ама на мен ми се стори че тя няма собствен създаден стил било то на обличане на гримиране прически и тем подобни.....поговорете с нея и и обяснете че не искате да прилича във всяко едно отношение на вас... :-P тва е моят съвет :) :D ако пък откаже да промени някоин неща теглете и едни майни и да не ви пука :-P :D :grin: 8-)

Ilikeliljon
05-25-2009, 13:17
Мм да позната история. Струва ми се, че отговора се крие в това, че момичето още не знае коя е. По време на пубертета се изгражда идентичността на човек и вероятно това става. Друг е въпроса, че тя копира и че така няма да намери своята собствена идентичност.Ако вие сте и наистина приятелки няма да има проблем да поговорите с нея и да я накарате да следва това, което усеща като свои желания и да не гледа вас и вие какво правите, а да види тя какво желае и иска. Съответно предполагам няма да е проблем за вас дори и да слуша чалга (нищо че чалгата е нещо, което не бих искал да си казвам мнението за него :D :D ) , има и вероятност вие да си говорите за вашите теми, тъй като имате много общи неща, а тя се чувства изолирана по някакъв начин спрямо вас за това иска да се уеднакви, но приятелството не е задължително да е приятелство между еднакви хора. Това е общо взето. :-o :-o

VerryBerry
05-25-2009, 13:25
може би по този начин се опитва да се сближи с вас?Тоест,като прави това,което правите и вие,тя сигурно си мисли,че ето,аз правя като тях,това значи,че те ще ме харесат и ще станем по-близки...И случайно да сте чували за поговорката "С какъвто се водиш,такъв ставаш"-щом вие сте рапърки,тя би искала да се приобщи към вашата група като смени стила.Според мен не е чак толкова зле

caseoftheex
05-25-2009, 13:35
трагедия

FarAway1996
05-25-2009, 14:05
Produljavaite da si budete gotini i da improvizirate sus stilovete i se radvaite 4e kopira ot vas zashoto nemoje sama da izmisli nesho s vremeto she ysaznae 4e e smeshna a ako vi drazni prekaleno mnogo prosto i go kajete v o4ite i ako pak ne se promeni q zrejete :) 8)

DevilWish
05-25-2009, 14:46
Тя още не знае коя е ;) Остави я да търси себе си.И аз едно време съм слушала чалга ама сега вече не.Това е нормално ,стила на дрехите също се сменя.Иска да си приличате, за да се подобри едва ли не връзката между 3те ви ;) Поговорете си с нея ако много Ви пречи и й кажете, че се радвате, че прилича на Вас все повече и повече, но някой неща за прекалени ;)

Slawi92
05-25-2009, 15:10
Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите. +1

sexa_na_kompleksa
05-25-2009, 15:15
Аууу, какъв ГОЛЯМ проблем...

brokeninside13
05-25-2009, 15:22
леле ебаси ужаса!

YellowZ
05-25-2009, 17:06
Paramore и хип хоп ? wtf ?

soul1199
05-25-2009, 17:14
може би иска да е като вас,иска да се допълни по някакъв на4ин,иска да я приемете такава,хар.какво правите и как се държите,кажете й,4е няма смисал да се прави на друга и 4е искате да си е преди6ното моми4е,4е я хар.каквато е,и не искате да прили4а на вас,дано да съм помогнала :-) :-)

vampirekiss
05-25-2009, 17:22
Дразнещо е,да,но все пак не е болка за умиране.Радвай се,че поне се разбирате и сте приятелки(някой хора понякога нямат това щастие).С времето ще й мине споко. 8)

BlueFace
05-25-2009, 17:34
Еми може момичето да се преоткрива...Вие защото още от раждането си слушате рок и хип-хоп и сте големите хип-хоперки.Като ви дразни кажете и го, а не да и говорите зад гърба и да и се дразните (100% го правите!!) Може просто да ви копира , но може да не е слушала 2pac и "хип-хоп бандата" Paramore до сега и да са и харесали повече...
Аз не мисля че вие постъпвате много приятелски с нея като криете това което ви дразни от нея.Кажете и го в прав текс и толкова.. :?

sladkish_14
05-25-2009, 18:08
:lol: Набийте я :lol:
Така хем няма да ви имитира , хем ще ви остане приятелка кротка като агънце :lol:

padnaloblak
05-25-2009, 18:14
+1 :D

AFT
05-25-2009, 18:16
Напълно нормално е, не знаеш ли, че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Пробвай ти да се мотаеш с компания, пълна с чалгари или някви брутални метъли (примерно) и виж дали няма също да се промениш. Не мисля, че има нещо лошо в това да се опитва да е по-близко до вас, все пак нали сте приятелки. И моите приятелки копират изрази от мен, аз също от тях, но ние сме заедно много често и няма как да не прехванеш нещо. Не драматизирай толкова.

П.П. Като гледам колко сте запознати с хип-хопа и рапа, хич нямате право да се подигравате с нейните познания. ;]

CheriHool
05-25-2009, 18:20
И.аз.имах.същия.проблем.с.ед на.приятелка.преди.много.го дини.
Чесно.казано.като.се.замисл я,пак.беше.в.периода.8-9ти.клас.
Преди.няколко.месеца.ме.беш е.ударила.депресията.и.с.ед н.приятел.се.бяхме.разприк звали.и.аз
му.споделих.за.това."копиране".от.нейна.страна,а.пича,с.ко то.си.говорих,попринип.е.мн ого.готин
и.има.сигурно.около.10-15.хора,които.му.подражават.
Съвета.му.към.мен.беше.след ия
"Не.бива.да.се.дразниш,трябв .да.се.гордееш.с.това.
Щом.има.някой,който.иска.да. ти.подражава,това.би.трябва ло.да.те.кара
да.се.чувстваш.значим/а."
Нещо.такова.бяха.думите.му. :D

experiment_m
05-25-2009, 18:29
Най-тъпото от цялата история е, че претендирате, че тя копира от вас. А вие като се поогледате дали няма да видите още хора, които копират от вас и такива от които копирате вие. Стига бе, ако наистина ви е приятелка не виждам причината да се дразните от това, че ви подражава. Но пък като толкова ви дразни по-добре и кажете, че я приемате с нейния си стил и че не ви харесва да ви подражава с начина си на обличане, гримиране, фризюра и ... В крайна сметка заслужава ли си наистина да си разваляте приятелството за тая дреболия?

Shia
05-25-2009, 18:33
Може да ви обича дотолкова,че иска изцяло да споделя с вас интересите ви,да се чувства пълноценна.Все пак в една компания сте и се влияете една в друга.Нормално е.

AntiChalga94
05-25-2009, 19:10
+1 :D

Такам тва не го уточних съжалявам .. едната слуша Paramore и рок , а другата рап .. и наистина е много дразнещо .. то поне да беше само външния вид то да ти копират и характера е просто .. :?

AntiChalga94
05-25-2009, 19:12
Напълно нормално е, не знаеш ли, че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Пробвай ти да се мотаеш с компания, пълна с чалгари или някви брутални метъли (примерно) и виж дали няма също да се промениш. Не мисля, че има нещо лошо в това да се опитва да е по-близко до вас, все пак нали сте приятелки. И моите приятелки копират изрази от мен, аз също от тях, но ние сме заедно много често и няма как да не прехванеш нещо. Не драматизирай толкова.

П.П. Като гледам колко сте запознати с хип-хопа и рапа, хич нямате право да се подигравате с нейните познания. ;]

ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..

AntiChalga94
05-25-2009, 19:18
И ако може на тези които не им харесва да спрат да оплюват .. това няма да ни помогне особенно .. поне няма такава друга тема по 100х а и някой може да има същия проблем .. толкова ли неможете поне веднъж да не оплюете или обидите някой ?! :lol:

Converse333
05-25-2009, 19:21
Много ми е познато това.Ужасно гадно е някой да те копира.Наскоро бях видяла подобна гледка:момичето си беше с неин собствен стил,не беше много общителна,а нейната нова "приятелка" я копира тотално и имаше ОГРОМНО самочуствие.Някои хора си мислеха,че момичето със собствен стил копира другото...Абее да ти кажа честно лапешки истории . :D Както някои казаха това е нормално в пубертета. Някои хора им се разхлопва дъската и после след 2-3 години болтовете пак си отиват на място. :)

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
05-25-2009, 19:29
Може би момичето просто го е стар да не ви загуби като приятелки,защото се облича различно и слуша различна музика...според мен ви цени и иска да сте си 3-те...кажете й,че въпреки начина й на обличане и музиката,която слуша ще си бъде ваща фр..кажете и да си бъде себе си :)

AntiChalga94
05-25-2009, 19:51
Може би момичето просто го е стар да не ви загуби като приятелки,защото се облича различно и слуша различна музика...според мен ви цени и иска да сте си 3-те...кажете й,че въпреки начина й на обличане и музиката,която слуша ще си бъде ваща фр..кажете и да си бъде себе си :)

и ние първо така си помислихме .. и май май си права :-D

desyty
05-25-2009, 22:37
Щом не ви е*е гаджетата - ОК
Абе аз препоръчвам да се убедят в това и да не бъдат мн сигурни. :D

mimzchet0
05-26-2009, 06:42
хах .. остана сега да кажете,че и гаджетата ви взима :D :D :D Иначе ... както прочетох по-нагоре ... найстина момичето няма свой собствен стил на обличане и т.н. :) Като ви дразни,защо не говорите с нея ? а пускате теми по форуми ?? ... Най-просто е да се отиде и да се говори с нея .. не мисля,че е толкова малоумна,че да не ви разбере :razz: :razz:

Aicken
05-26-2009, 07:00

ЦЕЛИЯ ни клас са чалгари , така че тя най - спокойно можеше да си отане такава .. и плюс това ние я харесахме такава каквато си беше а не да гледаме себе си в друг човек ..

вие кви сте , светата инквизиция одобрявате тоя и оня , от си не ебете маиката 8-)

Just_say_no
05-26-2009, 12:45
Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите.

BlueFace
05-26-2009, 12:58

Ае вие се имате за някакви много велики май??? :? Смешна работа...

AFT
05-26-2009, 15:32

Обаче тя е приятелка с вас, не с целия клас, нали? Тогава? Мисля, че проблема е във вас. Някакво странно самочувствие сте развили, ама не смятам, че е с подходящо покритие. ;]

xXxDeathPrincessxXx
05-26-2009, 16:30
мм...това момиче нещо не е наред май :? #-o :lol: ...по думите нз ама на мен ми се стори че тя няма собствен създаден стил било то на обличане на гримиране прически и тем подобни.....поговорете с нея и и обяснете че не искате да прилича във всяко едно отношение на вас... :-P тва е моят съвет :) :D ако пък откаже да промени някоин неща теглете и едни майни и да не ви пука :-P :D :grin: 8-)
+1

padnaloblak
05-26-2009, 16:43
ако бяхте чак такива фрс нямаше да я опсъждате по форуми .. следователно пре спокойно можете да и кажете че ви е приятно тва което прави пък ако ще да се сърди... все пак по-добре отколкото ако разбере че има тема за нея в тоя форум.... :D тогава не ми се мисли какво ви чака

BlueFace
05-26-2009, 17:20
+1

Tочно така правят истинските приятели теглят си майни...
:? :? Това че момичето ги копира и няма собствен стил не означава,че тия две шматки са някакви много велики.Вместо да задавате тъпи въпроси по форуми отидете и поговорете с момичето и поговорете с нея.Ама според мен вие сте някакви двуличи...Пред нея сте мили ,а след това я обсъждате ,зад гърба и ,как ви копира... :?

profear
05-26-2009, 18:22
Та вие сте 8 клас бе .. за 4 години знаете ли колко ще се промените и трите. +1

AntiChalga94
05-26-2009, 19:25
+1

:? :? Това че момичето ги копира и няма собствен стил не означава,че тия две шматки са някакви много велики.Вместо да задавате тъпи въпроси по форуми отидете и поговорете с момичето и поговорете с нея.Ама според мен вие сте някакви двуличи...Пред нея сте мили ,а след това я обсъждате ,зад гърба и ,как ви копира... :?

омг .. престани на всеки коментар да казваш че имаме голямо самочувствие .. дори не ни познаваш .. къде го видя тва ? .. откъде разбра че сме с тоолкова голямо самочувствие .. не сме от онеци фешънки които си мислят , че на 14 години е съвсем нормално да ходиш с присадени коси , токове и 1 тон грим .. така че повярвай самочувствието ни си е в най - нормални граници .. твойто май е в повечко

AntiChalga94
05-26-2009, 19:27
ако бяхте чак такива фрс нямаше да я опсъждате по форуми .. следователно пре спокойно можете да и кажете че ви е приятно тва което прави пък ако ще да се сърди... все пак по-добре отколкото ако разбере че има тема за нея в тоя форум.... :D тогава не ми се мисли какво ви чака

м така тва за последно го казвам , защото не ми се повтаря всеки път .. ние ще и го кажем не я обсъждаме просто търсим някакъв начин ( ако има такъв ) след като и го кажем всичко тва пак да си е наша приятелка .. :booooomb:

magitu1
05-26-2009, 19:34
Хмм да не ви пука...тя колкото и да се опитва да ви копира никога няма да може да е като вас...вие сте си вие, тя си е тя...не й обръщайте внимане...хайде и успех!!! :-)

AntiChalga94
05-26-2009, 19:35
Хмм да не ви пука...тя колкото и да се опитва да ви копира никога няма да може да е като вас...вие сте си вие, тя си е тя...не й обръщайте внимане...хайде и успех!!! :-)

един човек да ни го пожелае .. мерси :-)

BlueFace
05-26-2009, 20:43
+1

омг .. престани на всеки коментар да казваш че имаме голямо самочувствие .. дори не ни познаваш .. къде го видя тва ? .. откъде разбра че сме с тоолкова голямо самочувствие .. не сме от онеци фешънки които си мислят , че на 14 години е съвсем нормално да ходиш с присадени коси , токове и 1 тон грим .. така че повярвай самочувствието ни си е в най - нормални граници .. твойто май е в повечко

Само ми обясни как разбрахте ,че копира точно вас??Защото според мен не сте единствените момичета които слушат 2pac ,тренират волейбол и носят кецове ;]

П.П. Колкото до самочувствието ми - не аз претендирам ,че някой ме копира....

evelinka1122
05-26-2009, 20:49
спокойно и вие ще пораснете :)

slim__shadygirl
05-27-2009, 08:21
Copy-Paste а? 8-)

Bellatrix
05-27-2009, 10:55
+1

Само ми обясни как разбрахте ,че копира точно вас??Защото според мен не сте единствените момичета които слушат 2pac ,тренират волейбол и носят кецове ;]

П.П. Колкото до самочувствието ми - не аз претендирам ,че някой ме копира....
Agreed. :P Цялото ми даскало главно носят кецове, играят волейбол и много от тях слушат рап и рок. Хах, ся като се замисля и аз съм от тях 8-) Без рапа може би. И вие не следвате някакъв ваш си стил. Следвате утвърден от други преди вас стил. Какво по-различно прави момичето?
А на вас какво ви пречи? В училището ви сигурно има още 100 човека с тоя стил, кво ви пречи още един? Или за вас е важно тя как се облича и какво слуша? (А, бтв, някоя от вас да се е сетила, че може момичето просто да е харесало тая музика покрай вас? )
Защо ли подозирам, че тя просто е някоя голяма красавица и тоя стил и стои по-добре отколкото на вас?

NeZaPoznat
05-27-2009, 10:59
А бе защо всички не си регистрирате/патентовате по един собствен стил като търговска марка и да си искате авторски права от всички, които са ви 'изкопирали'. А ??!! :D :D :D

BlueFace
05-27-2009, 13:05
Bellatrix да и аз тва си го помислих,че може те да и завиждат ,защото на нея и отива повече...Но само предположения...Ние няма как да знаем каква точно е ситуацията и за това трябва да се разберат с нея..Тя ако не е просто последователка ще ги заебе и ще си гледа кефа!
Пък и кфо си правите разделения :? Явно до сега сте били единствените които слушат хип-хоп ,рап и рок и сега тя като е започнала и явно се чувствате застрашени..
Гледайте себе си не другите ;]

tweeetyreni
05-27-2009, 15:33
Детската градинааа :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: =D>

alkoxolizmo_0
05-27-2009, 15:39
wow be... :-o

XTREMEFREERIDE
05-27-2009, 16:19
Да ви имам проблемите. :?

hisy
05-27-2009, 17:22
Да ви имам проблемите. :? +1 :D

vellvet
05-27-2009, 18:44
има 2 варианта
1. оставяте времето да си каже думата. аз съм сиг че догодина и 3те ще сте коренно различни от това което сте в момента
2. казвате и че предишният и стил и е подхождал повече и е била по сладка и и казвате " казваме ти го защото сме ти фрс никой др няма да ти го каже не се сърди но е вярно " ииии тя дано се сети ;)
успех

AntiChalga94
05-27-2009, 19:29
Bellatrix да и аз тва си го помислих,че може те да и завиждат ,защото на нея и отива повече...Но само предположения...Ние няма как да знаем каква точно е ситуацията и за това трябва да се разберат с нея..Тя ако не е просто последователка ще ги заебе и ще си гледа кефа!
Пък и кфо си правите разделения :? Явно до сега сте били единствените които слушат хип-хоп ,рап и рок и сега тя като е започнала и явно се чувствате застрашени..
Гледайте себе си не другите ;]

офф аре сериозно пристани да се заяждаш .. повярвай изобщо не и отива дори е смешна щото за сефте прави някои неща а си няма представа какви са .. че ще и кажем ще и кажем питахме просто за НАЧИН .. днеска например си е сложила същата обица ( 2 дупка ) на същото място и си беше купила същата блуза , като каза че незнаела че едното момиче я имало , нищо че то си я носи най - редовно .. просто с всеки ден става все по ужасно и наистина е Copy Paste .. а цялото ни даскало са си чалгари тва че твойто са нормални честно казано дори ти завиждам .. научих им всичките тъпи песни за половин година наизуст :lol:

BlueFace
05-27-2009, 19:40
Не съди за хората по стила музика който слушат... :? Един от най-добрите ми приятели е мега зарибен на чалга ама нито ходи с розови тениски ,нито пушни пие и т.н....
Тая ваша приятелка трябва да и кажете в лицето всичко.Няма други начини....

RadaHristova
05-28-2009, 14:12
Какво общо има всичко това с любовта ? :?

rusova
05-28-2009, 20:27
може би иска да се преобщи към вас повече