View Full Version : Зависима?
Lady_AMG
05-25-2009, 15:26
Здравейте на всички. Аз съм на 20 години и си имам приятел от три. Много се обичаме и всичко е наред, но днес осъзнах нещо което ме уплаши. Винаги съм била много силен човек, никога не съм мислела че съм уязвима. Както си седях сега обаче ми се прииска да му се обадя а в момента няма как и... просто се депресирах и се разревах. Помислих си ужасната мисъл- ако ме остави няма да оцелея- зависима съм от него. Гадно ми е, че е така, не искам да завися от някой... Иска ми се да чуя мнение.
Това зависимост или любов е ?
sexa_na_kompleksa
05-25-2009, 15:29
Според мен е нормално да ти липсва. Все пак сте заедно от три години, а това никак не е малко.
А пък от сълзи няма смисъл - нали все пак ще се видите скоро. ; )
любов му се вика :-) :) да обичаш някой=да не можеш да си представиш живота без него :) спокойно-мисли за хубавите неща,няма да дойде краят :)
smileforyou12
05-25-2009, 15:31
3 години не са малко :?
Lady_AMG
05-25-2009, 15:39
Да, благодаря ви, аз знам че е любов, знам че го обичам, просто ми се иска да знам че мога и без него. Написах темата с цел да споделите вашата собствена история с мен :) Та да ми олекне, че всичко ми е наред.
blackvelvet
05-25-2009, 15:45
Естествено,че всичко ти е наред...и аз съм така с моя приятел...като не ми се обади или не ми напише sms,издивявам :-D Знам че не трябва така...но.....
CheriHool
05-25-2009, 16:17
любов му се вика :-) :) да обичаш някой=да не можеш да си представиш живота без него :)
Любов към наркотиците как ти се вижда?
За три години как няма да се чувстваш така...
soul1199
05-25-2009, 16:39
ем нормално ти си свикнала с този 4овек и ти липсва,ех любов ^^
Когато обичап някой просто искаш да прекарваш колкото се може повече време с него.Нормално е като не си с него да ти липсва,особено ако дълго време не сте се виждали.А и освен това ти за тея 3 години си се превързала много към него.
lpfc1936
05-25-2009, 16:54
НЯма какво толкова да се каже по въпроса.От 3 години сте заедно ти го обичаш и той те обича..НО няма смисъл от сълзи и тем подобни работи.И не мисли най-лошото . ВИнаги бъди позитивна и мисли само за хубави неща.
Успех ви желая в любовта
vampirekiss
05-25-2009, 17:05
Това чувство и аз съм го изпитвала.Някак си се чувстваш безсилен над това.Напълно те разбирам.Донякъде наистина си е доооста стряскащо да се почувстваш така.
любов му се вика :-) :) да обичаш някой=да не можеш да си представиш живота без него :)
вижда ми се като лош избор на това какво да обичаш :) и определено не мисля че любовта и пристрастяването имат нещо общо
padnaloblak
05-25-2009, 18:26
Това зависимост или любов е ?
чиста вманиеченост....
пожелавам ти не 3 още 30 години най-малко да си със него
Аз пък ще ти кажа, че не е нормално ... тярбва всеки един от вас да има собствен чивот ... и собствени приятели и занимания отделно от другия... :? Според мен трябва да обърнеш малко повече внимание на себе си и нещата около теб... но да не забравяш и него де... :wink:
CheriHool
05-25-2009, 18:57
вижда ми се като лош избор на това какво да обичаш :) и определено не мисля че любовта и пристрастяването имат нещо общо
Както си седях сега обаче ми се прииска да му се обадя а в момента няма как и... просто се депресирах и се разревах.
Както.си.седях.ми.се.прииск .да.звънна.на.дилъра.да.си.в зема.едно.масенце,
но.нямаше.как.
Почувствах.се.толкова.зле,д епресирах.се.и.за.малко.да.с е.разрева
(Образно.казано)
Е?
Ако.моето.не.е.любов,значи.и .нейното.не.е.любов.
искаш.ли.да.ти.дефинирам.ка во.точно.значи.думата"наркотик".
Мисля,че.и.ти.знаеш...
НЕЩО,към.което.се.пристраст яваш.Я.физически,я,психичес ки.
никъде.не.се.споменава,че.т ва.може.да.е.САМО.трева,амф ти,метамфет,
гъби,ЛСД,хлороформ,диазепа ,кокаин,хероин,морфин,алко ол,тютюн,кофеин,
крек,инхаланти,канабис.и.т. .
Така.както.можеш.да.се.прис растиш.към.тях,може.и.да.се. пристрастиш
и.към.чушки,домати,крастави ци,лимони,портокали,мандар ни,книги,списания,
телевизия,интернет,прясно. ляко,химикали,музика,извес тни.личности.
Също.така.и.към.определени. увства,хора......
Подсъзнателно.ни.е.заложен .да.имаме.влечение.към.това ,което.ни.харесва,
допада,което.ни.кара.да.се.ч увстваме.добре,щастливи,то а,което.ни.изпълва
с.енергия.и.радост..
За.1.месец.можеш.да.станеш.х роинаджия,камоли.за.3.годин и.да.не
успееш.да.си.зависим.от.еди .човек.
Ако.вие.дефинирате.пристра тие.с.думата.ЛЮБОВ-окау,ням.какво.повече
да.си.говорим.
DevilWish
05-25-2009, 19:00
Дъъ :) пожелавам ти още много време с него.Явно, че много се обичате :) С бившия ми бях около година заедно и помня, имаше време кадет не съм го видяла 1 ден и ми ставаше кофти, че не мога да съм при него и плаках :С :)))
sextazy_baby
05-25-2009, 19:18
Съвсем нормално е да ти липсва,така че не се притеснявай.Просто мисли само позитивни неща и ще се чувстваш много по-добре :)
lifelesscorpse
05-25-2009, 19:42
Мдамм...колко познато ми звучи всичко. :) Спокойно и аз съм така.Даже много често напоследък.Не знам дали е любов или наркоманизиране,но ми харесва :D :D :D
Extremescream
05-25-2009, 21:02
Споко мацка,разбирам те прекрасно.Понеже родителите ми са много...хм....абе странни,не ме пускат до повече от 9 през седмицата.А искам да съм с приятеля си поне до 10.Просто да съм си с него.Както и да е,само като си помислих за живот без него и се разревах като малко дете.Любов,какво да се прави. :-)
sh3_1s_7h3_0n3
05-25-2009, 21:10
Разбира се, че можеш и без него. Би страдала няколко месеца примерно и все някога ще ти мине.
Въпросът е да не го осъзнаваш все още. Защото това стане ли... започва да ти става постепенно 'все едно' за него, разбираш колко силна можеш да бъдеш и сама и лодката започва да се клати.
Докато се обичате, докато го обичаш няма какво да те притеснява... недей да задълбаваш в излишни паранои... защото не те чака нищо хубаво. ;)
moneycomeme
05-25-2009, 21:17
Болна си от любов,поздравления за което!Най-смисленото нещо е любовта и всички тръпки около нея...наслаждавай се и на моментите,в които ти липсва и знаеш че и ти му липсва' и след това наваксайте в пъти повече....айде остани си влюбена още дълго :)
Ние с моя ходим от 2 год и половина почти и пак съм зависима от него, точно същото, което описваш ти. Дано никога не ти се случи да го загубиш, същото пожелавам и на себе си, щото няма да го преживея. :-)
hamacs563
05-25-2009, 22:02
Нормално е да ти липсва до болка и да се панираш когато е далеч :) все пак сте доста дълго време заедно и си е нормално ;) Но тъй като видях в началото че искаш да сподели някои друг история ще ти дам пример с мен с гаджето ми сме заедно вече почти 2 години и сме на 350 км и се виждаме само през ваканцииите :-# :smt089 :smt089
Nik4o_Spain
05-25-2009, 22:07
Здравейте на всички. Аз съм на 20 години и си имам приятел от три. Много се обичаме и всичко е наред, но днес осъзнах нещо което ме уплаши. Винаги съм била много силен човек, никога не съм мислела че съм уязвима. Както си седях сега обаче ми се прииска да му се обадя а в момента няма как и... просто се депресирах и се разревах. Помислих си ужасната мисъл- ако ме остави няма да оцелея- зависима съм от него. Гадно ми е, че е така, не искам да завися от някой... Иска ми се да чуя мнение.
Dori da se slu4i nqkoi den trqbvava vinagida bade6 gotova za tozi moment za6toto realnia jivot e takav i togava trqbva da napravi6 kra4ka napred i da prodalji6 da jivee6 tozi jivot e daden na teb i ti trqbva da go jivee6 taka kakto ti iska6 i da praivi6 vsi4ko koeto te pravi 6tasliva jivota e daden na seki 4ovek po odelno i vqrvam 4e seki e tuk sas nqkakva misiq taka 4e ne trqbva da izpadame v depresii i da se ot4aivame zaradi ne6to koeto nqma kak da izbegnem prosto si4ko koeto ne ni obiva ni pravi po silni.
Внимавай иначе ще завършиш като мен...гаранция че не го искаш :?
slun4ice_90
05-26-2009, 16:48
Хубаво е,че се обичате,но краят на всяка връзка идва все някога.Обаче след като сте заедно толкова време,не мисли глупости! :)
ако и той е зависим по същия начин от теб радвай се :)
moon_flower
05-26-2009, 17:28
Знам какво изпитваш,защото самата аз се чувствам по същия начин доста често.Ужасна е мисълта,че някой ден няма да сте заедно.Напоследък аз много се измъчвам по този въпрос,но ми се наби в главата,че няма смисъл да се притеснявам толкова и е по-добре да се наслаждавам на хубавите моменти.
Та..нормално е да се чувстваш така.Все пак сте от толкова време заедно,а и го обичаш много.
Нормално е да ти липсва до болка и да се панираш когато е далеч :) все пак сте доста дълго време заедно и си е нормално ;) Но тъй като видях в началото че искаш да сподели някои друг история ще ти дам пример с мен с гаджето ми сме заедно вече почти 2 години и сме на 350 км и се виждаме само през ваканцииите :-# :smt089 :smt089
Много е хубаво това че сте заедно и държите един на друг въпреки разстоянието... :)
GossipGirl89
05-26-2009, 17:48
Всяко нещо си има край, но това не трябва да те сдухва и депресира. Бъди позитивно настроена и не мисли за края, а просто се наслади на хубавите моменти, които имате заедно :) Вземи колкото се можеш повече такива моменти, а края рано или късно ако е писано ще дойде и да ги мислиш, и да не го... :)