View Full Version : Една връзкаа
Как мислите със или без караници една връзка че е по хубава, защото ако няма караници е много монотонна, а пък ако се карате в един момент ви писва и късате както стана с мен абе няма угодия :lol: Та вие как мислите?
NeZaPoznat
05-26-2009, 08:03
Как мислите със или без караници една връзка че е по хубава, защото ако няма караници е много монотонна, а пък ако се карате в един момент ви писва и късате както стана с мен абе няма угодия :lol: Та вие как мислите?
Мисля, че това е поредната тъпа тема :-P
adrrianna
05-26-2009, 08:03
Комуникацията и караниците са две различни неща!
Иначе след караница секса е по-хубав, но да не става навик .... :-D
Мисля, че това е поредната тъпа тема :-P дам дам какво му тъпото може да се каже така как върви връзката ви а и има 1000 по тъпи теми от типа как да си обръсна ташака или утре къде да отида :-x :?
NeZaPoznat
05-26-2009, 08:15
Защо мисля че е тъпа темата !
Защото дали е добра една връзка зависи само и единствено от характерите на двамата партньори.
Ако и двамата са неотстъпчиви - няма бъдеще.
Ако и двамата са склонни да се променят така че да запазят връзката си - тогава е ОК.
Дали се карат или не не е толкова определящо. :?
lpfc1936
05-26-2009, 08:18
Едно е да се караш с приятеля си , друго е да общувате.
Трябва да има комуникация между вас,да си споделяте всичко,но неможе една връзка без караници.
Обаче след една здрава караница,хубав секс идва много добре :grin:
blackvelvet
05-26-2009, 11:20
А и плюс това има разлика от караница до караница.Сега няма да се карам с моя приятел,защо е направил така или онака.Тъпо е.А иначе,не мисля,че една караница "разнообразява" връзката.Има толкова хиляди други начини да го направиш... ;)
Много мразя да се карам с приятеля ми и да си стоим сърдити.Обаче после пък ми е много хубаво като се здобрим
Lady_AMG
05-26-2009, 14:30
Казват, че ако ако няма караници е монотонна, но според мен не е вярно... Просто трябва всеки да си има мнение, не да се съгласяват вечно с другия, така става скучно. Но точно честите караници само натоварват и те правят нещастен, трябва да се стига до консенсус и да се отстъпва понякога- компромисите са много важни за една връзка!
slun4ice_90
05-26-2009, 14:51
Краници има навсякъде,не са само в една връзка.Хубаво е да,не се прекалява.Сладко е, сдобряването. :grin:
LittlePrincess
05-26-2009, 14:59
Предпочитам да се посдърпваме, не да се цупиме сериозно. После е много готино като се ' сдобриме ' след ' скарването ' :D Някво сладко е.
xXxDeathPrincessxXx
05-26-2009, 15:04
Само леко поздърпване,не сериозно каране иначе ако няма разправия тва връзка ли е ве :lol: :lol:
ученик без двойка има ли :D една караница по скоро ще ви сближи 8)
padnaloblak
05-26-2009, 16:47
Защо мисля че е тъпа темата !
Защото дали е добра една връзка зависи само и единствено от характерите на двамата партньори.
Ако и двамата са склонни да се променят така че да запазят връзката си - тогава е ОК.
+1
Punisherrr
05-26-2009, 18:31
Няма връзка, в която двама души да не се карат... :? или поне аз незнам... но когато караниците станат повече отколкото хубавите моменти е проблем... :?