Влез

View Full Version : Може ли да се забременее така ?

Daidito
05-26-2009, 08:55
Здравейте. Въпросът ми е дали може да се забременее,когато момчето е възбудено и ако се пипне по члена,а след тожа пипа и момичето? Изобщо в тази течност има ли сперматозоиди и могат ли да оплодят яйцеклетката така? :neutral:

Nadelina
05-26-2009, 08:59
Има сперматозоиди в тая течност, ама яйцеклетки там няма.

adrrianna
05-26-2009, 09:01
Аз нещо не разбрах :-o
Ти си се изпразнил и си я пипал, така ли ?

Nadelina
05-26-2009, 09:04
Аз нещо не разбрах :-o
Ти си се изпразнил и си я пипал, така ли ?
Май дори не се е празнил.

Daidito
05-26-2009, 09:07
Не ... аз не съм свършвал даже ... правихме секс със презерватив,не съм свършвал,но може ли да е забременяла само от предеякулационната течност,когато съм я пипнал ?? :(

AnzaRe
05-26-2009, 09:12
Има вероятност.Зависи де бъркаш.. 8-)

lpfc1936
05-26-2009, 09:20
Не неможе да се забременее..В тази течност за която говориш няма сперматозоиди

dembi
05-26-2009, 09:20
Има вероятност.Зависи де бъркаш.. 8-)

то верно има някаква минимаааалнаа мини мини, ама трябва да се ебаси каръците честно, хората с години се лашкат и не става, вие се пипате и ХОП....

adrrianna
05-26-2009, 09:25
Минимална вероятност.....

Nadelina
05-26-2009, 09:34
Има сперматозиди в тая течност!

Никаква вероятност!

Не може да се забременее, защото там няма яйцеклетки, които да могат да се оплодят, хора!

П.С. Колко противоречиви мнения, как човек после да бъде спокоен като влиза тук и вярва. Пълни глупости пишете.

waterflame96
05-26-2009, 11:09
Има сперматозиди в тая течност!

Никаква вероятност!

Не може да се забременее, защото там няма яйцеклетки, които да могат да се оплодят, хора!

П.С. Колко противоречиви мнения, как човек после да бъде спокоен като влиза тук и вярва. Пълни глупости пишете.
А ти много смислени неща пишеш.... в предеякулационната течност има ли яйцеклетки бе? То ако беше така, мъжете щяха да раждат...

Ecstasy
05-26-2009, 11:44
Здравейте. Въпросът ми е дали може да се забременее,когато момчето е възбудено и ако се пипне по члена,а след тожа пипа и момичето? Изобщо в тази течност има ли сперматозоиди и могат ли да оплодят яйцеклетката така? :neutral:

Зависи за какъв период от време става това,възможно е тази "течност" да е сперма,защото преди да свърши мъжът се отделя малка част сперма.

П.П. : Текста е неясен.

TykaSePisheNick
05-26-2009, 11:52

Зависи за какъв период от време става това,възможно е тази "течност" да е сперма,защото преди да свърши мъжът се отделя малка част сперма.

Тая "сперма" е всъщност предеякулационна течност и в нея няма толко презервативи като в същинската сперма...

bafka
05-26-2009, 13:09

Тая "сперма" е всъщност предеякулационна течност и в нея няма толко презервативи като в същинската сперма...

Човече чуваш ли се? В предеякулационна течност да има презервативи ?!?
Я се успокойте и ако давате мнение недейте да бъркате толкова важни неща. 8-) :P

bloodylips
05-26-2009, 13:27
хахаха няма никаква вероятност за забременяване :D

nefchi_bs
05-26-2009, 19:40
Не се знае..Никои не ви е светил,но със сегашните технологий и на луната да си пак може да стане гафа :lol:

hackers
05-27-2009, 00:24

мне невъзможно (взависимост колко време след като си е пипал члена) защото сперматозоидите един вид си имат валидност след като излязат от пениса :)

moneycomeme
05-27-2009, 00:31
не

machoka
05-27-2009, 07:52
Няма