View Full Version : Почивка..
Имам сериозен проблем.. Когато съм на училище и бие звънеца за междучасието по принцип слизам пред даскало, за да си почина, обаче напоследък ме заобграждат стотици фенки, които искат автографи и искат да си правим снимки и така цялото ми междучасие заминава в снимане, целувки и отчаяни опити на фенки да ме свалят.. Дайте ми съвет как да се справя с проблема си :( :( :( ... не издържам вече, задушавам се!
moneycomeme
05-27-2009, 00:23
....тц голям проблем
Сложи си табелка
http://www.webdesign.org/img_articles/15056/Radioactive.jpg
....тц голям проблем
усетих ирония :o :-o :o
ъъъъъъъъъ фенове нямаш ли :D
Ух... и аз бях така ... Напуснах страната човече... НО ТЕ ОТНОВО ИДВАТ !!! Няма измъкване... Цял живот ще те гонят мазни, подпухнали дебелани 8-)
lpfc1936
05-27-2009, 04:19
Спри амфетите :D
и белото
яж чесън и тръгни да ги целуваш хъхъхъхъхъ после няма те погледнат 8-) или си направи пластична или иди при дядя кузов да те оправи 8-)
NeZaPoznat
05-27-2009, 08:22
Имам сериозен проблем.. Когато съм на училище и бие звънеца за междучасието по принцип слизам пред даскало, за да си почина, обаче напоследък ме заобграждат стотици фенки, които искат автографи и искат да си правим снимки и така цялото ми междучасие заминава в снимане, целувки и отчаяни опити на фенки да ме свалят.. Дайте ми съвет как да се справя с проблема си :( :( :( ... не издържам вече, задушавам се!
Сложи си табелка "Малкия е точно 5 см" :D :D :D :D
Сложи си табелка "Малкия е точно 5 см" :D :D :D :D
... +1 :D :D
А ако трябва да бъдем честни: Сорка ама тва си е чист опит за самореклама... :? И от кога стана толкова известен ми кажи...?! :lol: Казваш им не ви искам... махайте м исе от главата и готово.. 8)
Мда, определено има хора по зле и от теб Дидко.
:razz:
GossipGirl89
05-27-2009, 12:39
Абе момчето се е*ава не усещате ли 8-)
ехаааа ти си моето ГУРУ ! :razz:
ThePowerOfLove
05-27-2009, 13:51
Добре, че беше ти да ни светнеш..
Искай по 5-10 лв за снимка да видиш как ще мирясат
slun4ice_90
05-27-2009, 15:29
Искай по 5-10 лв за снимка да видиш как ще мирясат :shock: 8-) Яка идея. :razz:
LittlePrincess
05-27-2009, 15:56
:D :D
Искай по 5-10 лв за снимка да видиш как ще мирясат
Не бе, те идват и ми предлагат пари... пф то 5-10 лева, само за да се доближат до мен, за снимките са ми давали по 150 евро, някои, които искат по-екстравагантни пози и по повече.. .
Не се ебавам, не се присмивай над проблемите ми :( :( :(
И от кога стана толкова известен ми кажи...?! :lol: Казваш им не ви искам... махайте м исе от главата и готово.. 8)
Аз винаги съм си бил известен 8) .
Еми казвам им, ама не слушат... до бой се е стигало заради мен :(
bloodylips
05-27-2009, 16:26
хаха а проблема ти къв е?
Проблема е, че не издържам на напрежението .. Постоянно ми заливат вълни от хора искащи да се докоснат до мен... напрежението и стреса си казват думата... вечер сънувам кошмари и се събуждам с писъци...
bloodylips
05-27-2009, 16:30
а каква е причината да си толкова известен какво толкова си направил че си толкова известен ?
aguilera
05-27-2009, 16:58
а каква е причината да си толкова известен какво толкова си направил че си толкова известен ?
И аз искам да знам. :-|
lpfc1936
05-27-2009, 17:01
Братле,знам как се чувсваш.СЪщия проблем.Гледам да се крия повече вкъщи , но и у нас идват вече.Незнам как да се отарва и аз.. :D
(star)
mechtaq_za_teb
05-27-2009, 17:02
Абе момчето се е*ава не усещате ли 8-) +1 :D :razz:
Проблема е, че не издържам на напрежението .. Постоянно ми заливат вълни от хора искащи да се докоснат до мен... напрежението и стреса си казват думата... вечер сънувам кошмари и се събуждам с писъци...
вземи бухалка за спокоен сън или упойка 10 кила ракия :D
bubblebabe
05-27-2009, 18:28
На някой май му липсва внимание.
malka_sladkka
05-27-2009, 18:40
Ух... и аз бях така ... Напуснах страната човече... НО ТЕ ОТНОВО ИДВАТ !!! Няма измъкване... Цял живот ще те гонят мазни, подпухнали дебелани 8-)
мхммм :lol: :lol: :lol: :lol:
А аз се ядосвам, че имам да попълвам някви документи, ама не знам как, щото като са обяснявали мен ме е нямало, та сега няма кой да питам, щото всички гледат мача и на никой не му се занимава! Сега разбирам колко са ми нищожни проблемите пред твоите, затва - бах го, и аз отивам да гледам мача.
П.П. Много сте скучни в тоя раздел.
ти тоя проблем и зад блока го имаш май, аз докато почивам и пуша ти обграден от фенки, бало си майката.
Няма да е лошо да ги застреляш :D :D :D 8-) 8-) :booooomb:
Бате Васко, "черна котка, бял котарак", м? Много добър. ^^
Бате Васко, "черна котка, бял котарак", м? Много добър. ^^супер филмче, и къв саунд трак...
най сетне срещнах сродна душа в тоя форум, само че при мене проблема е, че са намерили начин да минават през ВиК инсталацията.... и като акам ми близкат дупенцето!
Kostadin_682
05-28-2009, 20:50
А бе онзи... какво те прай толкова известен и искан бе ? :razz:
ти тоя проблем и зад блока го имаш май, аз докато почивам и пуша ти обграден от фенки, бало си майката.
Мда бяха зайценца от друго даскало 8-) 8-) ... Ама ти май се криеш зад блока, че и теб те преследват а 8-) 8-)
Еми към тези, които питаха какво ме прави толкова известен... Не знам сложно е .. - чар, визия, характер или сигурно поради факта, че съм Бог.. не знам изберете си 8-) 8-)
bloodylips
05-30-2009, 10:08
е тука май вече се изхвърли.....
http://thenrb.files.wordpress.com/2008/01/douche-bag.jpg
hooliganka89
05-30-2009, 11:14
Напусни училище :razz:
Напусни училище :razz:
догодина 8-)
Поздравления.Ти си Елвис.