Влез

View Full Version : странни хора

rusova
05-27-2009, 07:13
.. и така добре разбирам ги редовните в саита ,че като някои сложи няква тема която я има а не я е намерил и са почва с наредбите критиките и т.н. само че за нов човек който не влиза толкова често това е нещо ново и го инт и иска да попита и са почва тъп мъп и ко ли не билко там ,писва мамка му направо хора тука не виждам ха сега колко обиди пак ще има а?

Blab
05-27-2009, 10:35
Да, понякога е в повече, ама да тръгнеш да правиш тема за "Здрач", "Теранова", "Мюзик айдъл", "Биг Брадър", земетресения, балове... и прочее актуални въпроси, без да провериш в търсачката за вече съществуваща такава...
То бива мързел, бива, ама чак пък толкова.;

hahavteen
05-27-2009, 10:56
В повечето случаи има подобни теми на същата или на следващата страница. Ако дадения потребител наистина се интересуваше толкова много щеше да потърси отговор на въпроса си преди да попита.

hottie
05-27-2009, 12:20
Нищо не ти разбрах !

Lucho
05-27-2009, 12:24
Прочети правилата и няма да имаш проблем, пиши в правилните теми, проверявай в търсачката да не се повтаря името на темата ако ще пускаш нова и така...

rusova
05-27-2009, 18:58
еми добре ве ок да потърсят може да искат нещо тяхно да е смъсал да го 4уят по тяхния въпрос.. за туи смс смс 2 смс 3 правилно ама има ттеми кадето някой пита нещо и се почна ти на 14 или 12 си .. е има ли значение момчено или момичето го инт. нещо и те ко само дето не го набиха ,неотгоеорна работа според мене.....

rusova
05-27-2009, 18:59
Нищо не ти разбрах !
koe по точно мацо да ти го обясня пак :)

ANTIHUMAN
05-29-2009, 07:02
Нищо не ти разбрах !

Не ми харесва, че говориш така на hottie !

Търси в търсачката. Аз преди само гледах без да коментирам. Новака си е новак!

TykaSePisheNick
05-29-2009, 11:23
еми добре ве ок да потърсят може да искат нещо тяхно да е смъсал да го 4уят по тяхния въпрос.. за туи смс смс 2 смс 3 правилно ама има ттеми кадето някой пита нещо и се почна ти на 14 или 12 си .. е има ли значение момчено или момичето го инт. нещо и те ко само дето не го набиха ,неотгоеорна работа според мене.....
Не, че нещо, ама и аз нищо не разбрах.. :?

А иначе наистина, ако някой се интересува ще погледне първо за съществуваща тема и тогава ще пише.. ;)

PainMonopoly
05-29-2009, 11:41
Ако пуснеш наново дадена тема, ще ти се разпискат, че вече има такава тема.

Ако използваш търсачката и вдигнеш стара тема, ще ти се разпискат, че вдигаш стари теми.

При всички положения ще те нахранят.

Живота е гаден. 8)

rusova
05-29-2009, 13:50
Ако пуснеш наново дадена тема, ще ти се разпискат, че вече има такава тема.

Ако използваш търсачката и вдигнеш стара тема, ще ти се разпискат, че вдигаш стари теми.

При всички положения ще те нахранят.

Живота е гаден. 8)
и тъй може да се каже ,че е то тука е много далече за живот да си говорим

rusova
05-29-2009, 13:50
Нищо не ти разбрах !

Не ми харесва, че говориш така на hottie !

Търси в търсачката. Аз преди само гледах без да коментирам. Новака си е новак!
и как и говоря

machoka
05-29-2009, 14:08
Не може всички да са доволни, но не мога да разбера как има нови хора, които не са много компютърно грамотни, но въпреки това се справят чудесно като новаци и нямат проблем с никой.

rusova
05-29-2009, 15:52
характери тука има примерно 49082 човека нормално е ама някой направо.....

krem4et0
05-29-2009, 17:09
PainMonopol, естествено, че не е приятно да се вдигат теми от 2005-та година. И въпреки това там има доста ценни попадения и ако темата е от по-общ характер няма смисъл да се заключва. Спокойно обаче можеш да си вдигнеш тема от преди 1-2-3 месеца и никой нищо няма да ти каже. Уверена съм, че и в темите, пускани последният месец ще откриеш подходяща. А що се отнася до личен проблем-много ясно, че ще пуснеш. В крайна сметка всяка ситуация е строго индивидуална и дори малките подробности я правят различна и уникална.

SuNsEt
05-30-2009, 17:08
Нищо не ти разбрах !

и са почва тъп мъп и ко ли не билко там ,писва мамка му направо хора тука не виждам ха сега колко обиди пак ще има а? :lol:

rusova
05-30-2009, 20:46
ха ха ха ха много смещо ще препаткам след малко и аз от смях ха ха ха

stefity
06-02-2009, 16:31
ха ха ха ха много смещо ще препаткам след малко и аз от смях ха ха ха

8-) 8-) Не знам нарочно ли го правиш, или наистина си толкова тъпичка... 8-)

5StaR
06-02-2009, 16:53
Да, винаги ми е било парадоксално, защо като се вдигне стара тема се локва "защото е стара", но иначе "ползвайте търсачката"

RiseGirl
06-02-2009, 17:05
Има разлика...
ако пишеш в тема от преди 1-2 месеца или малко повече,
проблема не е никакъв, но набиващо се на очи е когато темата е на 1+ години.
Тогава вече не виждам какъв е проблема да се заключват по тази причина.
:)

Sham
06-02-2009, 18:35
заключват се вдигнати теми от рода на "скарах се с нашите/гаджето/приятелка", лична история и персонални съвети, нищо универсално.

Wesky
07-04-2009, 01:13
не прочетох за ко става на въпроз,но мога да кажа само "чшшшш..ейййй" изкам да еба тинейжарка..ако има някой навити да пишат на лично,няма значенйе каде се намирате.