View Full Version : Хора помогнете
Слушайте за какво става въпрос...
С училище или по точно с класа ми ще ходим на пикник. Но уловката е там, че ние сами трябва да си организираме къде ще бъде, какво ще носим и какво ще правим. Така че искам да ви попитам за идеи къде можем да отидем (в близост до София) и някой ако иска да сподели опит и впечатления от пикници...
Не мога да ти помогна в избора на място, защото всъщност живея на гъза на България (чак в Сс), но мога да споделя, че съм ходил на супер здрави излети с моя клас и се е получавало перфектен пикник. Вземете си 2 стека бира, кебапчета, кюфтета, направете си салатка, донесете и ракийка, и ще видиш колко добре ще се получи. :D :grin:
blackvelvet
05-27-2009, 15:37
Отидете на "Щастливеца".Там е много красиво,има много полянки,където можете да седнете.А това за яденето...не носете много неща от София,защото на "Щастливеца" има много малки кепенца от където можете да вземете някои неща.Дано съм помогнала.Приятно изкарване.
Мерси за предложенията, обаче доста хора се навиха да ходим на Бистрица - то си има специално направени масички и огнища за къмпинг има и големи поляни + рекичка :D . Така че сигурно там ще си изкараме деня...
Във Витоша или в Стара планина - и двете са близо. И на двете места има страшно много площ, на която може да седнете. Не ви трябват пейки и такива работи.
Sunny_stz
05-28-2009, 14:41
На Боянския водопад,там е супер! :)
RadaHristova
05-28-2009, 15:54
Отидете на Витоша...