Влез

View Full Version : родителска среща

spprt
05-28-2009, 09:05
хора .. имам проблем .. има родителска среща в събота , а имам две двойки , за които нашите незнаят .. и не съм ходил на училище от 2-3 дена (за това знаят) .. как да постъпя .. да не им кажа за родителската среща .. или нещо друго ?

hottie
05-28-2009, 09:56
Истината е най-добрият вариант. А ако не им кажеш за родителската среща после класната ти може да им се обади и тогава ще загазиш много.

Kostadin_682
05-28-2009, 10:05
хора .. имам проблем .. има родителска среща в събота , а имам две двойки , за които нашите незнаят .. и не съм ходил на училище от 2-3 дена (за това знаят) .. как да постъпя .. да не им кажа за родителската среща .. или нещо друго ?
Едва ли ще те убият, ако разберат за 2-те двойки...
Моят съвет е да им кажеш... не крий от тях, за да не стане така както по горе беше споменато...и тогава по-лошо 8-)

brokeninside13
05-28-2009, 10:11
Истината е най-добрият вариант. А ако не им кажеш за родителската среща после класната ти може да им се обади и тогава ще загазиш много.

+1. А и кво наистина ше ти кажат за 2 двойки?!

LittlePrincess
05-28-2009, 10:20
^ винаги има кво. Майка ми примерно иска да съм няква перфектна и само ми кряска като имам гадна оценка..

Или им кажи, или недей :D Аз лично не бих, не съм казвала на майка ми за последните няколко родителски, а и нямаше смисъл 1во само да се разкарва, 2ро да й говорат едни и същи неща и 3то аз наистина забравях 8-)

brokeninside13
05-28-2009, 10:23
^^ оо на мене майка ми и тя иска да съм перфектна. И на мен ми говорат разни глупости, ама не ми прави голямо впечатление..затва казвам кво толко ше ти кажат щото не ми пука много много. Иначе зависи от родителя. Има такива дет бият децата си заради едната 4ка да не кажа 5ца :? ...имам такива съученици.

Rofl4e
05-28-2009, 10:34
:lol: охх да ви имам проблемите.. мойта майка въобще не я интересува кога имаме родителска.. (защото се ме плюят..апък тя казва,че детето й не е толкова лошо колкото го изкарват някви си даскали където бъобще не ме познават).. достатачни са и родителите който звънят 8-) => аз не и казвам.. а й да разбере не ходи

п.с. никога не ми се карали за отценка или за лошо поведение в у-ще :)

george19
05-28-2009, 10:34
Еми да си казал .. Ся се чудиш как да се оправяш :?
То се мисли !!! :(
Или си признаваш или : наказания,викане и т.н

northernice
05-28-2009, 10:53
Като кажа на наще за родителска те започват да се карат кой да отиде и накрая не отива никой :D По добре им кажи. Един съученик имаше 7-8 двойки и класната се е обадила на техните

nesquiky
05-28-2009, 10:58
xaxaxaxax

spprt
05-28-2009, 11:02
родителската е в събота .. двете двойки не са при класната .. и не са единствени оценки (имам 4ки преди тях) .. така че няма страшно .. но незнам как да постъпя ..две двойки накуп да им кажа ще им дойде в повече ми се струва .. :x :x :x

Jumbie483
05-28-2009, 12:26
Кажи им, докато не са ти написали още една двойка, че три са още по-зле :D

LittlePrincess
05-28-2009, 12:39
^^ оо на мене майка ми и тя иска да съм перфектна. И на мен ми говорат разни глупости, ама не ми прави голямо впечатление..затва казвам кво толко ше ти кажат щото не ми пука много много. Иначе зависи от родителя. Има такива дет бият децата си заради едната 4ка да не кажа 5ца :? ...имам такива съученици.

ааа аз не мога да трая да ми крещи за оценки :D и става скандал 8-)

blackvelvet
05-28-2009, 13:16
И аз имах две двойки,за които майка ми не знаеше.Като се прибра и нищо не ми каза.Нито ми се скара,нито нищо.А до това дали да им кажеш...да.По-добре да разберат сега отколкото после.

3oPuTy
05-28-2009, 14:38
:lol: охх да ви имам проблемите.. мойта майка въобще не я интересува кога имаме родителска.. (защото се ме плюят..апък тя казва,че детето й не е толкова лошо колкото го изкарват някви си даскали където бъобще не ме познават).. достатачни са и родителите който звънят 8-) => аз не и казвам.. а й да разбере не ходи

п.с. никога не ми се карали за отценка или за лошо поведение в у-ще :)
Пффф мислех,че само майката на една съученичка е безотговорна,но явно имало и други като нея :? :? :?

По темата:Кажи истината на майка си ;) Едвали ще ти вика толкова много заради няк'ви си две двойки :? :)

term0t0
05-28-2009, 19:03
Кажи на ваш'те..При мене даже се учудих,като разбраха за двойката по Трудово..единствената реакция беше:
-Неговата верица да е б а!

Krokozubel4o
05-28-2009, 19:07
И аз бях така,обаче имах 3 двойки и некви тройки,преди да излезе майками я срещнах и и казах,мамо за да не останеш учудена имам по еди кфо си лоща оценка,не съм ви казал,защото исках да я поправя и тогава да ти я покажа,но досега нямах възможност,винаги минава :)

vampirekiss
05-28-2009, 19:11
Защо изобщо ще им кзваш за срещата?Прави си пас и това е.

ToniStoraro
05-29-2009, 11:12
наще откога не са ходили на родителска :D Ама си ми знаят сичките оценки, де, няма смисъл да криеш, накрая на годината като ти погледнат какво си сътворил с оценките така или иначе ще разберат и ще се почне едно Ми ти нали имаше само 5ци и 6ци, откъде имаш 3 за годината по еди кво си и така нататък. Кажи им за оценките, за родителската - ако искаш.