View Full Version : Висял ли ви е живота някога на косъм?
MrUndaztood
05-28-2009, 12:44
Та ето го въпроса.Примерно да сте почвали да се давите,да ви е блъскала кола,ухапвания и т.н... ?
Съжалявам ако има вече такава тема.
Jumbie483
05-28-2009, 12:51
не
NeZaPoznat
05-28-2009, 13:00
Да ! Промених се за 1 секунда :? Не го пожелавам на никого :?
Да.НаХапаха ме бездомни кучета.Не беше голям кеф :lol: .После утидох на море и влизам аз в басейна влизам на 2 метра с учила за плуване .И изведнъж ми свърши въздуха оттам почнах да се давя .Обаче достигнах рабъ на Басейна хванах се и оживя :-o
XTREMEFREERIDE
05-28-2009, 13:18
Еми катастрофирахме един път. Беше спукана гумата на колата и отидохме в другото платно на пътя. За да избегне челен удар с друг автомобил, баща ми завъртя волана и се ударихме в мантинелата. 5-6 метра по надолу, нямаше мантинела и беше пропаст... :-# Това беше по пътя за Албена. След това пък си изкарахме най - хубавото море. :lol:
tItEufFf
05-28-2009, 13:43
На 8 месеца съм била с 40 градуса температура и съм загубила съзнание. Майка ми е била убедена, че няма да се събудя.
На 4-5 излязох отидох на оживена магистрала. Някак си се изплъзнах от ръцете на майка ми и пресякох улицата. Колите се движиха с висока скорост и нямаше да могат да спрат. Но успях да пресека жива и здрава, а имаше 4 ленти...
Наскоро в училище трябваше на уроците по плуване да спасяваме човек. Една кукла де, но беше доста тежка. Басейнът е с два метра дълбочина. И аз тръгвам да я спасявам, куклата на дъното. И я избутах нагоре, обаче аз останах отдолу. Нагълтах се с вода.. Аз бая се уплаших :D
Когато бях на 4 години и нещо бяхме на море и аз тръгнах да влизам във водата при майка ми,но се появи една голяма вълна,която се "разби" в главата ми,зашеметих се,струполих се на дъното и се нагълтах яко с вода :? Добре,че майка ми беше на 5-6 метра от мен и бързо ме изкара :? ... Пффф беше преди 14 години,но го помня всякаш е било преди не повече от година :?
Друг случай - Бях 6 клас и с отбора по плуване решихме да пообиколим плажовете около Крапец и Тюленово :) Докато плувахме един приятел намери подводна пещера ... Решихме да се гмурнем и да влезем вътре,нооо за съжаление не прецених добре времето,което ще ми е необходимо за да мина под скалите ... въздуха не ми стигна и се наложи две момчета да ме издърпат до повърхността :?
На същата тази екскурзия,но този път във водата около Камен ... Момчетата скачаха от скалите,а ние ги чакахме във водата.Изведнъж се появиха ужасни черни облаци,задуха адски силен вятър,заваля страшен дъжд примесен с градушка и морето почна адски много да бушува :shock: Бяхме точно до скалите,вълните буквално ни мятаха на ляво и на дясно ... Няк'во подводно течение завлече едно от момичетата и така се паникьосах,че дори не помня как точно успях да преплувам тия метри до брега (а както знаете на Камен бряг има само една малка пясъчна ивица :o ) ... От тогава така се наплаших,че вече не мога дори да плувам :? Да не говорим,че и в морето ме е страх да влизам на повече от 5-6 метра (най-много) от брега :o
И най-скорошния случай - 16.02.2009г. един кретен от даскало кара с 130 км/ч. ... Аз вървях до тротоара,но един дядо ми звънна с колелото и аз се качих горе ... След по-малко от минута въпросния младеж профуча точно до мен с колата (даже закачи бордюра),загуби управлението на колата и в стремежа си да не се блъсне в една ограда мина точно през дядото :shock: :shock: :shock: и се блъсна в един блок :shock: Дядото почина на място,колата приличаше на смачкана кутиика от Кока-кола,а аз стоях с ей такъв поглед ---> :shock: и само повтарях на момичето до мен "Ако не беше дядото аз щях да лежа на неговото място!!!" :cry: ... Минаха няколко месеца от тогава,а аз още се страхувам,когато съм в кола и видя някой колоездач пред нас :cry:
lubata619
05-28-2009, 14:25
Веднаж почти се одавих ,но един човек ме спаси,а другия път се бях напил и в някви коприви и един месец после бях подут.
ами ходех на плуване във втори клас и отначало се движех само отстрани и се държах за ръба на басейна, точно тогава учителката се беше заговорила с някой и аз се изпуснах. Беше 2 метра басейна и не можех да плувам и почувтсвах че губя съзнание, беше ми като мъгла. После се осъзнах на пейката докато едно момиче ми правеше изкуствено дишане :) Много се уплаших обаче
alwaysnforever
05-28-2009, 15:18
Не.
kuklichka_bg
05-28-2009, 16:46
Като бях малка на басейна обърках плитката с дълбоката час,а тогава не можех да плувам.Добре,че някакъв мъж ме хвана.
Като мн малка пък играехми под камионите и един ден пак така играем,и той пали да тръгне,но добре че ни е видял.За друго не се сещам.
Като малка пак,някаква газова бутилка паднала върху мене.
LetTheMusicTalks
05-28-2009, 17:06
Да на един басейн се ударих някаде и на 2 метра докатоо са усето немога да вида каде съм и вече усещах как си отивам обаче един фр видял и дойде и ми дръпна ръката да е жив и здрав :)
alexandra00
05-28-2009, 17:49
Когато съм била на 1 година съм се задушила и съм била на косъм да Умра!
Krokozubel4o
05-28-2009, 18:19
Като малък пресичам улицата без да гледам и един колоездач ме бутна и мина през главата с колелото,бях мн уплашен но ми няяше нищо.
Преди 7 години зимата се връщахме от балкана където имаме вила,и на една за радост права отсечка,пътят беше лед а отгоре малко сняг колкото да не се вижда,колата поднесе,докъто тати се опита да я овладее,аз бях на задната седалка отдясно и видях как колата спря в банкета заради некви клонки на точно 10см от един огромен орех,а аз се бях лепнал за стъклото,оттгова винаги зимни гуми!
Наскоро с един приятел се возиме на балкана с едно БМВ Е21 316,доста запазено и си вървеше,той колкото мен и няма книжка но си кара насякъде,дори и в София,една вечер се напихме с едно момиче което той харесваше,той разбирасе не беше пиян но ни возеше за да се оправим.Беше толкова изнервен защото на задната седалка това момиче ми се натискаше а аз се дърпах,осещах как на завойте колата поднясаше,а той караше без фарове,на сутринта като минахме по този път отноово си припомних как отстрани са некви пропасти.. Оттогава този приятел ми стана най-добрия не само заради тази случка :)
XTREMEFREERIDE
05-28-2009, 19:23
Точно бяха излезли на пазара, тея химикали с връзките, дето се закачат на врата. И аз бях помолила мама да ми купи един. Бях го окачила на врата си и го бях лапнала с пълнитела навътре. Докато скачах по едни камъни, паднах, а химикала се заби в гърлото ми. :shock: Помня, че тече кръв, много болеше, не можех да говоря и две седмици бях на супички.
Darkkiss
05-28-2009, 21:45
не съм дишъл за 2 мин и са ми праили некви глупости за да оживея
и за вашо съжаление и моя радост
аз съм тука !!! :)
BlackWings
05-30-2009, 08:57
Един път бях на косъм да си забия едно желязно стърчащо шило с бясна скорост право в окото :shock: :shock: Благодаря на Господ че се разминах само с едно хубаво одиране по слепоочието ...че направо ... не си представям :(
Иначе чак живота да ми е бил в опасност... не се сещам.
bloodylips
05-30-2009, 10:49
мне за което мн се радвам
Krasencety
05-30-2009, 13:01
Ми..на морето мн пъти вълните са ме заливали и съм се нагълтвала с вода...Веднъж в един басейн с пързалка и аз с пояс точно до пързалката когато някой се пусна и отгоре ми...пояса се спука и аз тръгнах към дъното на басейна с опулени очи...добре че беше един възрастен да ме извади..жив и здрав да е..не беше българин, но му благодарих...бая се уплаших де..
gabri3lla
05-30-2009, 14:30
Не :?
CuteBaby
05-30-2009, 22:44
Като съм била бебе съм се задушила от много плакане,посиняла съм и съм спряла да дишам...ноо мама ме е "съживила".
Също така веднъж,като бях малка една кола щеше да ме блъсне,спря на по-малко от 1 метър от мен.
LiveFlower
05-30-2009, 22:49
не,но искам .
Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дупка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...
amusement
05-31-2009, 09:36
Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дубка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...
тва съм го преживяла за щастие 8-)
readyornot
05-31-2009, 10:51
Да! Блъскала ме е кола, Катастрофирали сме с наще, от дървета съм падал, куче ме е хапало .... изобщо от всичко по малко
Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дубка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...
кво е дубка 8-)
не, дори никога не съм влизал в болница за повече от минути (освен като се родих :D )
кво е дубка 8-) дуПка...съжалявам!
FiRe_LaDy
05-31-2009, 12:24
Изхвърчала съм от колата,докато баща ми е карал с бясна скорост.Бях понатрошена,ама се оправих бързо.Имала съм голям късмет,че не е идвала кола насреща,защото щях да бъда размазана под гумите й :grin:
А когато бях 2 клас събориха един чин отгоре ми и бях в безсъзнание.Удари ме в малкия мозък,а удара там попринцип е смъртоносен.Явно съм родена с много късмет.Бях само в безсъзнание известно време и сега 8 години по късно има някво влияние,ама нашите доктори така и не дадоха точна диагноза какво ми е ... :neutral:
TheGirlNextDoor
05-31-2009, 12:29
да.
до 3ти час в интензивното не са давали надежда,че ще уживея :(
mechtaq_za_teb
05-31-2009, 12:43
Не и не си го пожелавам.
sladkish_14
05-31-2009, 13:14
Имало е такива случай ! Но съм непокътната , само Бог ме е пазил в тези ситуации , за който няма да спомена!
LovelyGirl
05-31-2009, 13:26
Няколко пъти щях да се удавя.
Блъскала ме е кола.
Бях самичка с братовчед ми(бяхме на 5 някъде)в колата и чакахме дядо ми, когато колата си потегли самичка по надолнището към една главна улица.. нз как спря, но се отървахме.
Имало някакво усложнение като са ми вадили 3тата сливица.
Като малка съм получавала няколко пристъпа на задушаване.
Това е май.
girlstar96
05-31-2009, 14:45
не дано не ми случва :)
Блъскала ме е кола и веднъж се натрових с лекарства
bubblebabe
05-31-2009, 15:38
Да. Заболя ме корема от дясно. Отидох на лекар. Беше апендикс. В болницата лекарите ме чакаха два дни и накрая решиха да ме оперират. Оказа се перитонит, ако бяха изчакали 10минути, нямаше да съм жива.
idioticallystupid_
05-31-2009, 18:15
Ами аз всеки път като имам хрема и се задушавам...
Майка ми ме буташе с една шейна надолу на един баир, и ме изпусна, и аз точно на шосето и седя, а колите си хвърчат...
Иначе като малка съм изпила едно шише парфюм, плакала съм и съм се задушила докато са ме водели в болницата.Всъщност съм плакала защото вкуса не ми е харесвал и от плач съм се задушила... :lol:
amusement
05-31-2009, 19:15
Ами аз всеки път като имам хрема и се задушавам...
Майка ми ме буташе с една шейна надолу на един баир, и ме изпусна, и аз точно на шосето и седя, а колите си хвърчат...
Иначе като малка съм изпила едно шише парфюм, плакала съм и съм се задушила докато са ме водели в болницата.Всъщност съм плакала защото вкуса не ми е харесвал и от плач съм се задушила... :lol:
вкусно ли е да взема да опитам, вече се отегчих от колата и соковете, студените чайове 8-)
viksit0y
06-02-2009, 11:31
Преди 3-4 години бях на басейн с едни приятели и мама..и единия беше по-голям от мен сиг на 17-18..и аз както си плувам в басейна и изведнъж се загледах на някъде и само разбрах, че потъвам надолу и добре, че това момче ме хвана и ме извади..направо така се стреснах.. :(
TheHellion
06-05-2009, 14:23
Днес замалко не умрях :)
Смърт за идиотите-шофьори които не спират на пешеходни пътеки и слава на бабичките !!!
TheHellion
06-05-2009, 14:24
И слава на Танграта !!!
someonerandom
06-06-2009, 08:31
Когато бях малък(може би на 5-6 години) бяхме аз и едно друго моче с майките си съответно.Ние двамата си играехме и имаше една стена,която от горната страна беше висока към 30 см а от другата към 1.60(за 5 годишен това си е доста :-D )и аз както си гледам от горната страна наведен онова момче се засили и ме блъсна,аз полетях надолу :( добре че стената е от несъразмерни камъни и са се създали доста ръбове.Хванах се за един отурнах се във въздуха и паднах на крака :D
Веднъж бях на басейн с майка ми и една нейна приятелка.Докато те си говореха аз си изтървах една играчка в басейна,наведох се да я взема и паднах във водата.Помня че стигнах до дъното и не разбирах какво става :shock: тогава някой ме хвана за крака и ме издърпа
И най-бруталното:бях някъде на 12-13 години на терасата(30 кв.м) имахме един голям чадър като онези по капанчетата на плажа.Веднъж излезе супер силен вятър,чадъра се откачи от поставката със плочките която му пречи да излети,и тръгна да хвърчи извън терасата.Аз си викам'ще вземе да убие някого' и го хванах за дръжката да го спра.Сигурно 10 минути сме се борили с него :D изведнъж вятара се усили а чадъра беше опрян в парапета на терасата.Горната половина на чадъра се вдигна нагоре,повличайки дръжката и съответно и мен.Чадъра се озова балансирайки преобърнат на парапета,широк около 40 см,аз аз като в хамак във него.Бяхме на 4 етаж.Аз успях да се изтърколя навътре към терасата и да наклоня чадъра със себе си,супер мн се уплаших,а след 10 минути ми беше смешно(мене всичко ми е смешно) :lol:
Освен това като пресичах една улица и гледах назад се блъснах в движеща се кола,мина ми през крака но бях добре.Два пъти съм се блъскал с колело в движещи се коли,единия път предната ми гума остана отдолу.
Веднъж като прескачах ограда с шипове отгоре,се набрах и тъкмо бях точно над оградата с гърди,ръката ми се хлъзна,паднах в-ху оградата,проби ми блузата и ми одра кожата точно където е сърцето,но оспях да си стегна ръцете и да се задържа преди наистина да ми се забие в тялото.блузата вече не ставаше за нищо :(
ми няколко пъти ми се е случвало д избирам да живея или да умра. единия път бяхме на плаж - червен флаг вълните 2/3 метра обаче аз съм голям гъзар и що да не вляза :D влизам аз и след 10 секунди чувах само шумът от разбиването на вълните !! изпаднах в безсъзнание и после се събудих във линейката гледайки лицето на един човек с маска който ми каза че съм много зле и трябва да се боря за да им помогна !! е спасиха ме и посла чак разбрах кфо е станало - една вълна ме е бласнла във камък и след това съм изпаднал в безсъзнание и вълните ме заблъскали в едни скали бях яко натррошен :( :( ии още куп такива преживявания от сорта на бласкане с мотор в дърво :(
ми няколко пъти ми се е случвало да избирам да живея или да умра. единия път бяхме на плаж - червен флаг вълните 2/3 метра обаче аз съм голям гъзар и що да не вляза :D влизам аз и след 10 секунди чувах само шумът от разбиването на вълните !! изпаднах в безсъзнание и после се събудих във линейката гледайки лицето на един човек с маска който ми каза че съм много зле и трябва да се боря за да им помогна !! е спасиха ме и посла чак разбрах кфо е станало - една вълна ме е блъснала във камък и след това съм изпаднал в безсъзнание и вълните ме заблъскали в едни скали бях яко натррошен :( :( ии още куп такива преживявания от сорта на бласкане с мотор в дърво :(
YaNcHeToOo
06-07-2009, 08:42
Като малка 2 пъти съм си гълтала езика, не знам как се успели да го извадят :(
doomkillerr
06-07-2009, 12:45
До сега в живота си съм имал няколко случая, в който за секунди е можело да си отида от тоя свят - но за щастие съм се отървавал на "косъм". Не пожелавам и на най-лошия си враг това което на мен ми се е случвало! :(
hipopotamka
06-07-2009, 17:04
Еми чак на косъм не знам..обаче бях на някво село като по-малка.И там имаше някъв басейн,уж луксозен ала бала и имаше няква пързалка.Такаа..височка си беше,с някакви завъртулки хаха и аз естествено исках да се пусна по нея..Хубаво..пускам се аз и на някъв завой фиуууу и си полетях от пързалката..дори не беше точно над басейна тва,имаше асфалт където си ударих крака,нооо паднах в басейна и така..разминах се само с eдно счупване..
а иначе съм се задушавала бая пъти хаха :]
gLoRiToO
06-07-2009, 17:34
ДА! Бях в 4-ти клас,беше лятото и с един приятел отидхоме да крадем грозде,не че в нас си нямам,но нали когато нещто те подтиква да го направиш нещата просто се случват.Преди това същия ден ме викаха 2-ма приятели с тях на детска дискотека,обаче аз не отидох.Та отидохме да берем грозде и имаше някъде 1м циментова стена и се качихме отгоре и почнахме да си берем обаче човека ни викна отвътре да престанем,аз се стреснах стъпих накриво и оттам паднах.Отдолу имаше малко бордюрче и си нацелих там точно левия бъбрек.Веднага отидох в Спешното,операция по спешност 6 часа.Бях си сцепила бъбрека,обаче доктора беше много стабилен успя да го зашие и сега си функционира както другия.Обаче каза че съм го била сцепила близо до артерията,която снабдява бъбрека с кръв и ако е било само няколко милиметра в страни съм щяла да умра на място!Все пак съм благодарна че сега съм си жива и здрава!
waterflame96
06-07-2009, 17:44
Да, за жалост... Беше Свети Валентин(...) и пътувахме към село. По пътя покрая Севлиево мама кара и тръгва да изпреварва един и той пък видял, че жена кара и вместо да намали и да се отдръпне леко за да й направи място почнал още по-бързо да кара и тя се старае да го изпревари и да го остави и тъкмо бяха на 1 ниво и мама видя пред нея една прегазена лисица ли кво беше и какво си е мислела не знам, ама със 110-120 км/ч дръпна волана че да не я прегази и колата се заклатушка и накрая леко се повдигна и се удари в другата кола и полетяхме напред падайки на таван... Благодаря на Бог, че всички(аз, мама и чичо), че всички сме живи и здрави...
П.П. Приземихме се от дясното платно в едни дървета, а от другата страна беше стръмна поляна(почти перпендикулярна на пътя). После 2 дни поред още ми миришеше на ламарини и подобни...
ice_cream_f
06-07-2009, 17:46
Kogato bqh po-malka pomolih treniora mi po plyvane da mi dade da se pysna na purzalkata v baseina i taka se pysnah 4e ne si poeh vuzdyh i zapo4nah da se davq i treniora me izvadi s nqkakva pru4ka :lol:
да минах през едно голямо стъкло прозорец де и като минах през него едно парче от стъко ми се допря в гърлото и ми оставаше някъд около 2мм да ме набоде и нямаше никои около мен и никои не видя кво е станало ако още точно два мм ми се беше заболо в гърлото умирах
ама неможа и ми пречерня всичко въобще тва е истински късмет
TheNewReligion
06-08-2009, 01:31
Не знам дали е било на косъм, но ще напиша...
Бях в четвърти клас . Карах колелото си много бързо и не знаех, че пред мен има стръмен склон. Вече карам по инерция и видях една кола на завоя, който трябваше да взема. Реших, че няма да успея да завия (съответно да намаля скоростта) без да одера колата и продължих направо, където имаше желязна врата. И с невероятна скорост се забих там. След удара главата ми кънтеше, а вравата се беше нацепила точно под бъбреците ми. Две седмици подбъбречието ми ( :-o ) беше синьо-лилаво-зелено-жълтеникаво, а година по-късно имах гигантски тромп. Слава Богу се разминах само с това и още пет-шест синки на лицето. Ако от завоя идваше кола или карах с по-висока скорост... :)
да - 4 пъти .
два пъти щеше да ме блъсне кола ,просто се допря до мен леко ,но ако беше по-силно :?
като малка са ме блъснали жестоко с люлка по главата имала съм кръвоизливи и бла бла ,за малко . даже като ме блъснали майка ми помислила ,че съм мъртва . ама една бабичка и казала да ме взима и да ме води в болницата
блъснах се много здраво в дограмата ,въздуха ми спря за няколко минути
Не и да чукам на дърво да не ми се случват такива работи,които да застрашават живота ми....но като чета на повечето историите голяма част от тях са се случвали от проста гъзария :( хора почнете да мислите преди да правите нещо,да не ви завършат на бързо младинките :?
амии за малко можех да умра (да чукна на дърво) по стръмна улица с колело без спирачки (на средата установявам,че спирачките са отказали) и няколко пъти щях да се удавя в басейна...
Тъкмо вчера..
Майката на една приятелка ни кара на кафе извън града, обаче много жега ни стана и решихме да обърнем. Не знам кфо стана, ама ние с приятелката си пеехме, изведнъж се чу някакъв звук. Колата нещо се разтересе и така 5-10 метра. Цяло чудо е,че майка й овладя колата ;хх
Ама тя и кара много бързо..
бтв спортувах оня скапан спорт фрии рън скачания салта от високо според мен живота ми е висял постоянно на косъм така мисля за да скачаш от 2-3 метра и повече си е опасно .. последния път скачах от 3 метра счупих си глезена операции и други глупости година и половина има няма несъм се вастановил напълно нова ме наведе на мисълта че това е най малкото нещо което е могло да ми се случи .. :shock:
PartOfTheAutumnHarmony
06-09-2009, 14:58
бъркала съм в контакта като малка :) то за тва съм такава сега :D
веднъж бях на море
и попринцип бях с дюшека в морето и тате до мен и беше супер забавно да си лежа в морето така :lol:
ама веднъж тръгнах сама с дюшека икакто си легнах съвчем спокойно-вълните ме отнасяха навътре
отначало не забелязах и си лежах спокойно;но после видях;че брегът се отдалечава и се уплаших доста :-# :-# :-# взех да викам и видях как тате наближава да ме вземе
и като стигнахме на брега треперех ... доста се бях уплашила и цях ден не влизах в морето :(
Forester
06-15-2009, 09:45
Да, няколко пъти.
Един път един автобус мина точно на сантиментри от мен, но добре, че бяха майка ми и сестра ми, които се извикаха и аз се дръпнах бързо...
Когато се връщахме от почивка в Турция със самолет. Та, на самолета му отказа единия двигател и въобще не се знаеше дали ще се приземим, но като по чудо успяхме.
WhitEShadoW
06-15-2009, 09:51
Като съм била по-малка съм си купила някъкъв бонбон, вървя и говоря с баща ми. Обаче по-едно време се задавих и половин минута някъде стоях тъй, докато баща ми напрай нещо. :booooomb:
Когато съм била на 1 година съм се задушила и съм била на косъм да Умра!
И аз така :(
lifelesscorpse
06-15-2009, 12:42
Ми не съм имала чак тооолкова фрапиращи случки.
Няколко пъти съм се разминавала на косъм с коли,трамвай,автобус и тир. :D
Веднъж (и аз като 80% от писалите съм тренирала плуване) ме бутнаха като скачах и се нагълтах здравата с водица,паднах на дъното и нататък не помня много много.
На няколко пъти се е случвало да не мога да си поемам въдух и наще са викали линейки(по случайност все ставаше в нас).
Много често се случва да си удрям нещо и няколко пъти съм си удряла главата и после няколко секунди ми е било без звук и картина 8-)
1 клас си разбих главата и още имам белег(цели 7 шева хаха...).Беше мн яка физиономията на майка ми :lol:
1-2 Клас брат ми ме учеше да карам колело и се обърнах да видя дали е зад мен и после като погледнах напред видях един бус и спрях в него. :lol:
Много пъти са ме хапали кучета и затова доскоро имах страх от тях.Като малка кучето на баба ми тръгна да си играе нещо и като го погалих то скочи върху мен и ме одра много жестоко на 1 ли та 2 милиметра от лявото око.Ако се бях мръднала в тоя момент сега щях да съм едноока...
Ем това е от мен...Важното е,че сега съм жива...донякъде
8-) :)
Uniqueness
06-15-2009, 13:25
Не :)
Да .
Преди две години бяхме отишли на язовир .Бяхме с още едно семейство. Бяхме три деца. Много искахме да влезем да се къпим и си бяхме донесли бански. Аз не можех да плувам ( то и сега не мога ) и то нали доло беше кал, а не пясък както на морето и се подхлъзнах и се озовах на място, където водата беше 2-3 метра. Доста над мен. Дърпах другите деца към мен, като знак, че се давя ама те тъпичките не схванаха. После се опитвах да скачам. Пак не ставаше. :D Наште после ми разказаха, че си мислели, че си играя. :lol: Накрая се отказах и вече си казах "станалото станало, вече няма отърване", затворих си очите и се оставих да потъна. :-k Бях погълнала ТОЛКОВА МНОГО вода .,. Бях на косъм на умра, но баща ми като разбра влезе във водата и ме спаси. Беше ужасно. Колко много плаках ,.,
За щастие само една е случката, надявам се друг път да не ми се случи.
sexfantasy
06-17-2009, 12:20
На 40 дни в болницата са ми объркали хапчетата. Смисъл аз съм алергична към Цифаликсин, обаче съм вдигнала 40 градуса температура и в болницата са ми дали точно Цифаликсин. И майка ми като ме е видяла посиняла, не мога да дишам и добре, че тогава дежурен е бил най-добрият доктор в болницата и ме е спасил за части от секундата.
Бях на 6-7 години и съм с баща ми на магазина ама той е по едни стръмни метални стълби и аз съм на най-горната и какво съм се загледала нещо и... с главата надолу към първата. Аз съм била в безсъзнание (все пак съм си ударила главата в металните стълби и после долу в цимента) и се събудих в болницата, после ми казаха, че са ме спасили за малко.
Гълтала съм метална капачка от бира, по-точно ми е заседнала в гърлото и като по чудо не го е надрало.
Яла съм прах за пране и съм се натровила... (на 2-3 години) жалко, че не помня вкуса :razz: :razz: :razz:
Баща ми е падал върху мен (аз съм била на 3-4 години) :-D :-D :-D
За други не се сещам 8-) 8-) 8-)
narkomanka
06-17-2009, 12:51
Повече от 5 пъти замалко да се удавя. Миналата седмица и вчера заналко да се запаля (докато си правех сандвичите). На ден по 5 пъти падам. Абе аз съм най-спънатия човек на света. Направо съм бомба със закъснител бе. :D :booooomb:
TheCinderella
06-17-2009, 16:15
Да, случвало ми се е, но даже не искам да си спомням за онзи ден ... :?
dshiznit
06-17-2009, 16:55
Много пъти :grin:
elle_123
06-18-2009, 12:34
... И най-скорошния случай - 16.02.2009г. един кретен от даскало кара с 130 км/ч. ... Аз вървях до тротоара,но един дядо ми звънна с колелото и аз се качих горе ... След по-малко от минута въпросния младеж профуча точно до мен с колата (даже закачи бордюра),загуби управлението на колата и в стремежа си да не се блъсне в една ограда мина точно през дядото :shock: :shock: :shock: и се блъсна в един блок :shock: Дядото почина на място,колата приличаше на смачкана кутиика от Кока-кола,а аз стоях с ей такъв поглед ---> :shock: и само повтарях на момичето до мен "Ако не беше дядото аз щях да лежа на неговото място!!!" :cry: ... Минаха няколко месеца от тогава,а аз още се страхувам,когато съм в кола и видя някой колоездач пред нас :cry:
:smt087 много тъжно за дядото
Бях 5 клас и бях болна .. Корем ,повръщане и всички екстри .. и оказах да пия вода ,защото адски много ми се гадеше от всичко ,което влиза в устата ми .. не съм приемала достатъчно течности ,явно и през нощта отидох в банята .. Загубила съм съзнание и се намерих на земята ,майка ми и баба ми над мен и се опитваха да ми извадят езика ,за да не се задуша .. След тва 1 седмица на системи,глюкоза,инжекции и така .. Друг случай, паднах на 2рото стъпало в блока по гръб и си извадих въздуха .. не можех да дишам по-малко от минута ,но си спомням ,че наистина беше болезнено и си мислех,че ще умра .. такъв риск не е имало ,за щастие .. тва е ,но чак пък риск за живота не ми се е случвало и се радвам :)
vanesa0pld
08-14-2009, 17:05
Да.
1)паднах с колелото,изпотроших си 5-6 постоянни зъба и за около 15 минути съм била в безсъзнание!
2)Задавих се с салам и нечувах и неусешах нищо около себе си.Чувах се само как се пробвам да преглътна.Тогава беше страшно защото нито водата,нито пищенето и говоренето не ми помагаха да преглътна(даже си предтавах как падам на земята и се душа :D )
3)задавих се с джанка.Незнам какво стана,но започнах да се душа,неможех да дишам и дори паднах на земята и устата ми беше станала синя :o
emityyyyyyyyyyyyy
08-14-2009, 18:49
Ам .. даа .. кату бях 2ри класс ии бях на море с лагера иии .. всичкии бяха навътре в морето и аз исках да отида прii тяхх .. ии по едно време имаше нещо като дупкаа ии аз не можехх да плувам и като стъпихх тамм ии ме беше срамм да извикам за помощщ ии едвамм се птърваах и после два дена не влизахх във водата ...
NeverTheSame
08-14-2009, 19:25
1во
Като бях някъде... и аз не знам..може би около 3-4 годишна съм паднала от люлка.Удара със земята е бил..брутален,ударила съм си главата в някакъв бордюр иии съответно сътресение на мозъка и някъде около 2-3 дена в безсъзнание.Не знам дали се брои за живот висящ на косъм,но аз определено като си го помисля и се разтрепервам
xD
2ро
Като бях [мисля че] някъде 6 или 7ми клас щях да се удавя.Имаше вълни наистина,но като че ли нещата бяха наред докато не дойде някфа вълна..заля ме,дъното изчезна и ако не беше една съученичка да съм я втасала (sun)
нали съм от бургас и имаме море...
можех да плувам, но като малка братовчед ми(той е с 3год. по-малък от мен) ми се качваше на раменете и скачаше... при едно такова скачане една вълна ни заля иии замалко и двамата да се удавим...
миналата година... бяхме в една кола, в последния момент ни казаха да завием, а карахме с 60км... за малко да паднем през моста в една река...
Напротив... На много хора трябва да им се случи нещо такова, че да осъзнаят какво е живота и да се ценят повече. Иии да... Аз също съм бил на косъм. Всъщност даже не е и на косъм. Изобщо ей така съм бил. Тотално си промених светогледа.
Напротив... На много хора трябва да им се случи нещо такова, че да осъзнаят какво е живота и да се ценят повече. Иии да... Аз също съм бил на косъм. Всъщност даже не е и на косъм. Изобщо ей така съм бил. Тотално си промених светогледа.
да ти кажа дори и на косъм от смъртта на някой хора не им пука и не се променят...
Доста пъти...на косъм от удавяния,задушавания......ка о малък май че и херния съм имал(ама ен я зн до колко е опасна...)
eveto_xx
08-15-2009, 06:26
Не (да чукна на дърво)
VampireGirl666
08-15-2009, 10:07
Като бях малка,лекарите мислеха,че имам порок на сърцето.Помня,че мама беше много притеснена,но на края се оказа друго.
Бях с братовчед ми на море и на него не знам какво му стана и започна да ме дави.Той беше мн по-силен от мен и не можех да го спра.Само усетих как затворих очи и се отпуснах.После бях на плажа и ми правеха изкуствено дишане.Тези случки са като малка.
Бях 2 клас и играех с момчетата на полицаи и бандити.Аз бях бандитката и едно момче ме хвана,обаче не знам какво се оплетохме и аз паднах на цимента,а той беше върху мене.Бях загубила съзнание за секунди,но помня че всички ме гледаха учудено,като станах.Не знаех,че съм била цялата в кръв.
Последната от тази година.Бях с един приятел и чакаме да пресечеме и аз погледнах от горната страна на улицата и видях,че няма кола,но не бях погледнала от другата и тръгнах да пресичам.Изведнъж точно пред мен,на няколко сантиметра мина кола и то с голяма скорост.Момчето с мене стоеше и гледаше,като вцепенен и от този случей,когато излизаме с него той ме държи за ръка вече.
YouCantStopMe
08-15-2009, 16:59
Помня,че някъде 1-2-3ти клас за малко да не ме блъсне кола.Такси,де.
Преди няколко години ми спря въздуха за малко,защото много здраво се ударих отпред.
Да чукам на дърво,не е имало чак кой знае колко много такива неща.Не пожелавам на никого.
thelideto
08-15-2009, 17:03
Не,но когато пресичах трамвайните линии с една фр тя нещо там не се огледа и щеше да я блъсне трамвайя ако не бях я дръпнала :( .
babyt0o12
08-18-2009, 20:22
веднъж бяхме на море и в хотела имаше басейн и аз от там бях някаде 3ти клас ли нЗ и от там на 170 скочих при положение че не можех да плувам...... щях да се одава добре че беше учителката ..
.. веднъж като бях на 5-6 бях на село и там имаме парзалка ии над нея лозница с грозде и на мене ми хрумна да закача важе на лозницата и да се плъзгам с него ..такаа плъзгах си се аз и по 1 време нещ0 се хлъзгам мн яко и важето на връта ми ..след около 10 секунди дойде братовчед ми и отвърза въжето ако не бееше той чисто си бях отишла :-o
kuklichka_bg
08-18-2009, 21:20
да
не искам да си спомням чак :o
naviacha
08-18-2009, 22:07
Безброй пъти съм бил на косъм да ме премаже кола не знам що никак не внимавам като пресичам - последния път щеше да ме смачка трамвай тръгвам да стъпвам на линията без да се огледам и в тоя момент трамвая профучава на сантиметри от мен 1 сек по-рано и сега нямаше да пиша тук... Въобще ако се замислите живота ни е на косъм почти във всеки един момент напр. днеска мъкнех едно огледало и качвайки се по стълбите се спънах и едвам го удържах.. а последиците от пребиване по стълбите с толкова голямо стъкло което го държиш долепено до гърдите могат да са да не споменавам. :? Друг път се биехме със сестра ми и аз нещо залитнах и прелетях през стъклото на холната вратата в резултат някакво огромно парче ми се заби дълбоко в крака (добре че беше в крака) никога не бях виждал толкова много кръв от себе си.. освен това ми прекъсна и някъв нерв и до ден днешен областа ококло глезена я чувствам като изтръпнала
Но най на косъм съм бил на 5 години когато съм катерил някаква секция която се е строполила заедно с мене :D . Това което ме е спасило да не се размажа между секцията и пода е някаква табуретка :D която се е оказала на пътя и се образвуала междина в която съм попаднал аз..Майка ми казва че при гледката как ми се подават ръцете отдолу е била сигурна че съм си отишъл.. Отървал съм се само с няколко порезни рани от счупени сервизи и цицина на главата :D
Имам и още със удавяне, задавяне, натравяне ама не ми се пише вече :-D
Kostadin_682
08-19-2009, 00:44
Да... 2 пъти...
Боледувала съм много сериозно като малка.
Веднъж се задавих с кръв. Мнооого кофти тръпка. Случи се когато спях и то ми текна кръв от носа и отишла течност и в нослоглътката, пак казвам отвратително е! :?
За малко не са мe блъскали коли, автобуси :D...
KakaoNaPrax
08-20-2009, 07:50
да,не искам да си спомням даже за всичките пъти..последно миналата седмица.......
northernice
08-21-2009, 20:59
2 пъти са ме блъскали коли, като малък за малко не паднах от терасата, цигани искаха да ме убиват, за малко не катастрофиахме с наще по пътя за морето, миналата година щях да си прережа вените със бръснач без да искам
Голям съм карък :D
да..преди 2 или 3 години отивахме с нашите на балкан при нашите кумци и те взеха сичкия багаж и за нас не остана място в колата и се наложи да се качваме с автобус/тогава нямахме кола/ а пътя беше ужасен беше само дупки /нямаше асфалт/ пътя е голям точно колкото за един автобус..а като се каваш нагоре си от страната на пропастта долу с река..и този път като се качвахме с автобуса насреща ни 2-3 камиона с дърва /те лятото постоянно свалят от там където отивахме/ и автобуса беше в наи-края на пътя ако камиона ни беше закачил или нещо такова щяхме да сме долу в реката :cry: само като си спомня и настръхвам :( :-k ..но сега като ходихме вече с нашата кола :-P и съм по-спокойна/но не много/и пътя са го оправили .пътя стига за две коли да се разминат :)
Претърпях една гадна катасрофа. Никак не е интересно да се чудиш жив ли си или не си... да се учиш да ходиш.. :(
remix1912
08-22-2009, 23:36
Много пъти но поне 5 на косъм асал
1.3-4 пъти да ме премаже кола и камион
2.Като малък съм дърпал касетофон за кабела и за малко да ми падне на главата
3.Паднах от 3 метра дувар върху бетонен ръб на кръста
4.5 и повече пъти щях да се удавя,най много беше като доста време стоях под водата и почвах да губя съзнание и въдуха ми свърши и един циганин бе спаси,само него уважавам от черните братя
5.Като малки си играхме с един приятел да ме хване с ръце и да ме стисне през гръдния кош да видим дали ще припадна и аз припаднах :lol:
ако не беше се усетил и продължаваше можеше да се задуша.От тогава не сме правили такова нещо
6.Пребих се с колело при 60 км-ч скорост по надолнище на каманите от една могилка,но тогава уживях,но когато стана си викам айде свърши се,като цяло значи 1-2-4-5 са тези случки при които наистина имаше опасност да се спомина
'
balon4eee
08-23-2009, 00:56
Може да греша , но сякаш повечето хора на които живота наистина им е висял на косъм , просто казаха че не го пожелават на никой и не споделиха кво им се е случило . Така и трабва ;]
remix1912
08-23-2009, 11:17
Може да греша , но сякаш повечето хора на които живота наистина им е висял на косъм , просто казаха че не го пожелават на никой и не споделиха кво им се е случило . Така и трабва ;]
Според мен пък ги мързи да пишат просто.Темата е да се сподели,да се каже колкото се може повече за да знаят и другите ак просто казваш Дано не ти се случи какъв е смисъла да пишеш изобщо.Все едно защото съм разказал аз тези неща които са ми са се случили не са истина и не съм бил на косъм при тях
PiqBiraZaZakuska
08-23-2009, 11:36
Случвали са се, ама не много :)
3 пъти ме е блъскала кола, като 2 пъти с колело
Като караме борд зимата, два пъти ни е затрупвало лавина, и много пъти ни е гонила
Лятото със сърфа много пъти са ме обръщали вълни и съм се удрял лошо
Падал съм от къде ли и какво ли не
Но най-сериозното беше като ме хвана ток :) Още няколко секунди и..Още имам белези по тялото :)
vikatavili12
08-23-2009, 13:53
не не славабогу
alexandraloui
08-23-2009, 14:45
ne 4ak na kosam no dosta gadni ne6ta sa stavali
1.Cepih si glavata na legloto
2.Kakto si se luleeh i izvednaj padnah neznam to4no kak se ozovah pod lulkta,togava tq idva6e sre6to men i ...lus :D be6e gadno
3.Bqh si nabutala edno top4e v nosa
4.padnah po DUPE ot 3 metrova kateru6ka
5.Pdna edna mesa na racete mi i mi bqah padnali vsi4ki nokti..o6te imam beleznapo racete :?
6.V deckata gradina se karehme za edna topka,spanahme se ...na nego mu nqma6e ni6to no az padnah i bqh na kosam da si izvadq okota na raba na edno leglo :cry:
7.To4no kato bqh prohodila se katereh po divana nqkak se podhlaznah i se odarih pod nosa na raba na masata.
8.kato bah na 6 god. bqhme na more i maika mi be6e blizo do mene az ne6to sam se vartqla i sam se oburnala nedolu s glavata i nemojeh da izlqza na povurhnosta 6toto poqsa me darje6e taka ,dobre 4e maika mi be6e tam 4e me spasi ine4e...:cry:
Преди 5 години, имах сериозно обръщане с колело на спускане и имах 3 сериозни почупвания, за които ще съжалявам цял живот, както и ЦЯЛОТО лято не можах да излезна навън.Бях целия в кръв и подут.Когато паднах (бях с чичо ми) ми каза, че едвам съм отворил очи... :-x :x :booooomb: :-k
monkata95s
08-23-2009, 19:48
Като малко 3-4 годинки много съм обичала лук , а баба ми е изхвърлила някакво листо от трилистник в боклука и аз съм решила , че е лук и съм си похапнала , при което съм си отровила коремчето , почнала съм да изкарвам пяна и устата ми се е сбръчкала . В болницата ми правиха промивка на стомаха и седях няколко дни .
Тъкмо се бях научила да карам колело , но малкото ми го откраднаха и наще ми купиха ново , което беше доста големичко и трудно го карах . И с един приятел нещо направихме на една кола и тя започна да ни преследва , но колелото на приятелчето беше малко и той лесно се набираше , а мойто беше тромаво и трудно го удържах и така в стремежа си да го настигна на един завой се ударих във някакъв кол и си сцепих брадата .
Веднъж карахме ски с баща ми и се качихме на върха , но докъто се спускахме се развали времето . Аз не можех да карам особено добре и за да не измрзънеме тате ме пришпорваше да ппобърззам и аз отпуснах на шус и започнах буквално да летя , при което се озовах на десетина метра по-надолу от едната ска и на 20 по-нагоре от другата . Благодарна съм , че се разминах само със уплаха а не си счупих нещо :)
viksit0y
09-06-2009, 13:16
Миналото лято карах колело с мн приятелки и бях си взела анурак обаче ми стана топло и си го сложих на кръста. Добре обаче както си карам аз хем бавно изведнъж горнището ми се заплете в задната спирачка и дори бях до бордюра, но паднах напред и си счупих предния зъб, а за 1 минута не можех да дишам и беше ужасно..после ми оправиха зъба 8-)
kalashnik
09-06-2009, 13:47
Дам, няколко пъти:
1. Един път пресичах, по-точно претичвах през платното, и се оказах върху капака на една учебна кола.
2. Ухапа ме по задника един пес.
3. Не се преместих достатъчно бързо и следващия на водната пързалка ми се натресе много яко в гърба и щях да се удавя.
Ами не ми са се случвали такива неща за което съм много благодарна. Иначе аз съм много внимателна, защот съм ставала свидетел на много такива неща. Веднъж бяхме на море и аз съм била някъде 6г. и на някаква люлка мама ме е люляла и някакво по-голяма момче на съседната люлка реши да се люля право. Единият му крак се изхлузи наза, впоследствие и другият и лицито му се заби право в цимента. Хората се насъбраха около нега и започнаха да се опитват да го спасяват и накрая той отвори очи и започна да пита какво е станало. Спомнянам си, че повече не се качих на тази люлка. Иначе веднъж на някакво кръстовище един дядо с колело беше направо пометен от един камион. Слава богу човекът оживя.
ами на първата страница още в темата съм разказала как щях да се удавя, но сега ще разкажа как щах да убия собствената си сестра когато беше бебе :( ...Та тя беше на около 5,6 месеца, лежеше по коремче и аз исках да и покажа една големичка глинена патица която пиукаше като мине някой пред нея(с фотоклетка). Аз съм била на 8г. и нещо не съм преценила как да я хвана и тя тежеше бая и за малко да я изпусна на главичката на сестра ми, в прочем щях да я изпусна точно отзадна главичката и, където е най-опасно. Със сигурност ако я бях изпуснала нямаше да и се размине, патката наистина беше тежка. Когато усетих че патката ми се плъзга от ръцете и пада, затворих очи и не помня какво направих, как си омотах ръцете, кво съм направила незнам но с два пръста съм хванала клюна на патицата, после съм се осъзнала и съм хванала цялата патка. Направо не ми се мисли какво щеше да стане.
А онзи ден спасих една приятелка от трамвай :shock: Вървиме ние по тротоара ама имаше хора и тя слезе на линията и нещо се загледа и от ъгъла изкочи един трамвай който караше доста бързо и ако не бях да я дръпна много силно, не ми се мисли просто. Аз само изпищях и я дръпнах, даже ударих една жена до мен, но и се размина на приятелката ми. 3 секунди да бях закъсняла и край :shock:
BlueGirl
09-19-2009, 16:49
Много са ми били премеждията и то все тежки.
Първите няколко месеца от живота си съм живяла на село.Било зима и съм била съвсем малко бебе.Нашите ме оставили самичка на втория етаж и отишли на първия да вечерят с баба и дядо.Върху печката мама сложила дрешките ми да се сушат.Как е станало,че в стаята се задимило.Прозорците не били отворени,за да не изстина.Никой няма как да разбере какво се случва.Всички си мислят,че си спя спокойно.Добре,че е бил инстинктът на мама да ме надникне по някое време.Качили се с тати горе и ме намерили съвсем навреме посиняла и умираща сред пушека.
Другият неприятен случай беше в първи клас,когато се наложи да ме оперират от апандисит.Всичко стана много бързо.Не ми направиха никакви изследвания,макар че съм алергична към някакъв вид антибиотик,който не го знам кой е и до днес.Оперираха ме.Оказа се трудно обаче да ме събудят от упойката.Прекарах двойна бронхопневмония на операционната маса.Все пак обаче се събудих с големи мъки.Тогава сметнах,че звездата на починалия ми дядо е бдяла над мен и ме е предпазила от най-лошото в този момент.Оттогава всяка година в деня на операцията си правя курбан за здраве.
Преди 3-4 години пък щях да се удавя в морето...
Kallyn4eto
09-19-2009, 16:52
Да...беше тая година.
Седим с един приятел на спирката и понеже е на Плиска от страната на киното, ако се сещате каква е спирката...та е гъчканица и аз и не само аз съм застанала на улицата до тротоара и съм се обърнала с гръб откъдето идват рейсовете. И само по едно време приятеля ми ме дръпна и просто на милиметри от мене мина тролея. Да е жив и здрав приятеля ми че иначе...
На един басейн три-метров съм решила да скачам, че брат ми, братовчедките скочиха, а те могат да плуват, а аз не, ама много се сещам. Та скачам със засилка и почвам да се давя, не очаквам да е толкова дълбоко. Добре че леля ми ме издърпа навреме. :-o
Да ,като малка брат ми е щял да ме хвърли през прозореца :( нее е ебавфка :(
ElinoOor
09-20-2009, 04:36
Кола ме е блъскала 6 пъти..
Замалко да се удавя миналата година като ходих в Бургас..
Като малка си карах колелото обаче се заблях нанякъде и не знам как се озовах на някакъв баир,естествено нямаше начин да спра и много здраво се нацепих в един автобус.. (е,поне беше спрял,че иначе щях да си замина..) Бях се потрошила от всякъде просто. :/
swidinka93
09-20-2009, 08:39
да.като малка съм си гълтала езика и леля ми е бъркала чак до гърлото,за да ми го извади.Ама съм била много малка и не помня,разказвали са ми.
блъскала ме е кола на един светофар :lol: странно мноо
щях да са давя на морето баш на брега имаше няква дупка в пясъка и аз стъпих там и цялата се потопих пак съм била келеш
и пак кат малка бях болна от грип нещо и тогаа мама излезе за малко до магазина и аз тогава кат набарах хапчетата
едни сладки розови хапченца с мноо як вкус и ги нагълтах сичките бяха 1 блистер и малко и също половин блистер с витамин Ц
после в болницата ме питат какви хапчета съм нагълтала ама аз неща да кажа и викам НЕ съм земала никви хапчета и ги лъжа и в същото време немога да си седя на краката и съм отмаляла с вид на мъртвец :lol: ама е гадно чувството
и веднъж на 5тия ми РД брат ми ме вози на едно колело аз съм седнала отзад и съм се хванала за седалката и той по един баир супер стръмен кат са изсилил супер мноо и аз виждам насреща няква кола и от страх се пускам падам от колелото почвам да се търкалям по баира баш срещу колата и се спрях в гумата и и баш половината ми лице беше една голяма рана и някакси тая рана не ми е заобиколила окото :(
иначе мноо нямаше да не виждам !!! :)
stupiddog
09-20-2009, 10:21
Преди 7-8 години бях в Пампорово и с братовчедка ми се търкаляхме надолу по един баир .. изведнъж нещо стана и аз паднах в една дупка .. добре че стъпих на нещо като издутина .. иначе щях да продължа надолу и не знам къде щях да отида .. 1 час ме търсиха къде съм .. аз аз им виках от долу .. накрая ме намериха и трябваше да чакам още половин час да извикат помощ .. а през това време аз се опитвах да се кача нагоре със нокти .. беше пълно с буболечки и краката ми затъваха в някаква кал .. после като дойдоха ме вадиха с колани и стълби .. когато се прирах във хотела цялата треперех и ноктите ми бяха изпочупени .. това ми остана голям страх и няколко месеца сънувах кошмари :o .. никога няма да го забравя
WaterLilly
09-20-2009, 17:00
Във втори клас с една приятелка се прибирахме от училище и аз нещо й говорех, не внимавах и някаква кола за малко да ме отнесе. Даже помня как шофьора се обърна и ми показа среден пръст. :D В същата година паднах от дивана, докато подскачах по мебелите и си сцепих главата на ръба на масата, след малко лежане под масата и одеалото, което беше на дивана и беше паднало върху мен (ад/рай/някакво странно място, на което отиваш като умреш според детския ми акъл), отидох при съседите и ме заведоха в спешното и ме зашиха.
Като бях на към 7-8 някъде минахме покрай една река, аз клекнах на един камък и почнах да правя кръгчета с пръстче във водата, и се хлъзнах напред и паднах. :-D Беше плитко, но не можех да плувам и сигурно щях да се удавя, ако мама не ме беше видяла и не ме беше извадила.
Dimana99
09-20-2009, 17:23
Не си спомням
Ми ако тва се брои...Бях малка,някъде на 4-5-6 максимум..Та на село и дядо един стар развален хладилник държеше вънка пълен с инструменти и понеже разположението му се пада под наклон,аз отивам да си взема нз кво,май тиксо и тва се разклаща,аз ест се дръпнах и тва падна :D И баба веднага чула трясъка и излиза и реве и "добре ли си бабе,кво стана"Тц,голяма сензация беше тогава :D
adizitk1
09-20-2009, 21:52
Ми като малка с майка ми сме стояли под няква сграда и то понеже е било зима, и е имало някви висулки там. И изведнъж майка ми поглежда нагоре и точно в тоя момента вижда как една висулка се отчупва, дръпнала ме е и висулката е паднала точно на мястото, където съм била аз... :o
А пък преди 1-2 години ние с майка най-спокойно си ходиме по една малка уличка и изведнъж като профуча една кола. Ако майка не ме беше дръпнала така щеше да си ме прати в болница, щото аз бях със слушалки и не я чух... :?
BlueKnife
09-20-2009, 23:55
на косъм не, ма на кичур е висел..
Та ето го въпроса.Примерно да сте почвали да се давите,да ви е блъскала кола,ухапвания и т.н... ?
Съжалявам ако има вече такава тема.
Висял съм от тераста надолу... ама успях да се върна
ми ся се присещам за няколко
-паднах сериозно с колело и бях в безсъзнание за няколко минути
-бях на 7 ,на плаж и като ми се обърна пояса и аз на дъното ,...та после ми бяха правили изкуствено дишане..
-падала съм няколко пъти,като очите ми са били на милиметър разстояние от раните (тва не е точно че съм щяла да умирам,ама айде да го спомена ;д)
-яла съм някво цвете като бебе и съм била с кръвоизливи от устата
-удряла съм се с кафеварка по главата като прохождащо бебе :lol:
-падала съм от маса и от проходилка по глава пак като прохождащо бебче :lol: :lol:
има сигурно още много ма не се сещам в момента :? 8-)
на косъм не, ма на кичур е висел.. :razz:
eй много брутални случки сте имали .. малее какви гъзари сте някоии ..... :lol: :lol: по-внимателно
lolichkazdro4oholichka
09-21-2009, 10:11
некфи глупости са ми се случвали...амааа нищо кой знае колко страшно :D най-гадното което ми се е случвало / по спомени / е когато ме блъсна кола и ме обвиниха че блъскам колите или ... брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка... иначе нищооо другоо :grin:
Ами аз съм си голям шемет по принцип и нямам навика да се оглеждам на улицата,затова редовно се оказвам спасена от приятели 8-) Наистина съм късметлийка,че всеки път има някой,който да ме издърпа(: Мисля,че когато бях малка щях да се удавя в един басейн...Ммм..друго...ами не се сещам(:
DeteNaDiavola
09-21-2009, 12:32
хващал ме е ток.. (още си спомням как ме разтресе)
mtg1992bg
09-21-2009, 13:48
Ми...чак да съм на косъм от смъртта сякаш не, поне все се измъквам между капките :D
Най-фрапиращ случай ми е като влязох в морето и гледам навътре е плитко и си карам аз направо, а то в началото е някакво издълбано и оп - потънааах...и с целия си акъл в паниката тръгнах навътре, без да се усетя, че като се връщам пак трябва да мина през дълбокото :lol: Ама не успях да се удавя, само добре се нагълтах с вода (гадна вода).
Иначе редовно вдигам много висока температура, веднъж се прибрах пеш от училище и усещам че ми е малко лошо - меря я - 40 градуса. Другата зима пък си подобрих рекорда - 41 градуса :lol: Нз да продължавам ли с подобряването...май ще се въздържа :P
И веднъж припаднах, ама то е далеч от умиране , само си поразбих носа и счупих дръжката на шкафа :oops:
Ами сещам се само за един, който мама и тате са ми го разказвали, а аз не го помня понеже съм била мъничка на към 2 годинки. Отишли сме на гости и хората имали стъклена маса и аз понеже много обичах да се завирам под масите( това го правех до към 3-4 клас), като съм тръгнала да излизам някак си съм се усукала и съм си забила главата право в ръба на масата. После сме ходили в Пирогов насам натам и съм била много зле, добре че не го помня.
Между другото в почти всяко мнение пише как или майка ви или баща ви или пък някой друг роднина ви е спасил в последния момент. Тия хора имат егати 6-тото чувство, особено майките винаги усещат какво се случва. От личен опит с мойта знам :)
да три пътии .. два пъти щях да се удавя .. и еидн път замалко да ме отнесе една кола ;d
VerryBerry
09-30-2009, 10:41
на 13тия си рожден ден за малко да се удавя на Волга-честно,ако не беше леля ми щяха да ме търсят в реката.Беше кошмарно преживяване,един от най-гадните ми рождени дни.Понякога,когато съм под душа ми се е случвало да изпадам в паника като си спомня това.Ужасно е.И сега има моменти в които ме е страх да ида по-навътре във водата ако съм на река или на море
не и да не дава господ.. :? :?
Amazing007
10-23-2009, 10:31
Това лято работеш в ресторант и скарата се запали и готвача го нямаше щот беше отишъл да пуши и от начало усещам няква топла вълна но не обърнах внимание щото ми се спеше.После видах пожара които вече веше над 2 метра пламаци доиде сервитьора и почна да го гаси но почна до гори един маркуч към газовата бутилка и тогава готвача дойде и загаси пожара с пожарогасителя но от мазнината от скарата целите му ръце изгоряха откараха го в спешното :booooomb: Ако беше гръмнала тая газова бутилка нз :?
tainaTaa
10-23-2009, 15:18
Доста пъти ми се е разминавало да ме бутне кола :(
по по миналото лято карах колелото на село прав без ръце, обаче онзи ден валеше дъжд.. а номера да го правиш това е с краката да стискаш седалката .. та както се сещате аз се движа бързо ставам карам 20 метра минавам през дупка колелото на една страна аз назад към гумата и добре че колелото се наклони и гумата мина през бедрото ми а не през други по чувствителни части от тялото ми... :(
имам още леко видим белег от рана 3x3 санта... в смисъл кожата ми беше паднала и останала на гумата ... :(
Да.В 6 или 7 клас бяхме с класа на Рилския манастир и отидохме горе в пещерата.Когато излязох от нея и отгоре се подхлъзнах на калта и излетях долу на площадката преди входа на пещерата и паднах по глава. :( Приятелите са ми били са ми шамари и са ме мокрили със ледена вода да се свестя. После 1-2 дена едвам ходех и 1 месец не можех да тичам. :( На никого не го пожелавам това. :(
SK0RP10N
10-23-2009, 18:48
Да:
- блъскала ме е кола
- преди се мъчих да играя breakdance (получаваха се някои неща, други - не чак толкова) и при едно предно салто залитнах и не паднах дори по гръб, вместо на крака, а на врат.Имах травма на гръбначния стълб, а можех и врата да си счупя.Сега съм с намален слух на дясното ухо
- веднъж така се бях напил като кретен (държа на пиене, не ме разбирайте погрешно), че припаднах.Имало е вероятност да се стигне до инфаркт, ама се оправих от самосебеси
m1nich3t0
10-24-2009, 12:19
Мхм ... Даже беше миналия месец.Пътуваме с наще ама пътя мокър,защото валеше дъжд.По едно време колата като поднесе и застанахме по средата на пъта за малко да се блъснем в мантинелата...иии добре,че нямаше никакви коли наоколо че .... :shock:
Не помня коя година беше даже.. Ама съм си сложила слушалките в ушите и вървя по средата на улица в един забутан квартал, където много рядко минават коли... Усетих се все пак да се кача на "тротоара", обаче ще тръгвам да пресичам, не се огледах и някакъв не го знам от къде появил се мина сигурно със 100 km/h на има-няма 10-20 сантиметра от мен...
А тази година бяхме на басейн с класа и още няколко човека... И аз и едно момче решихме да бутнем две момичета вътре, които се боричкаха на ръба на басейна да се бутнат вътре... И ги бутнахме леко и те почнаха да се хилят вътре, че сме ги прецакали.. И той се дръпна, защото видя как един идва да ни бутне и ми извика да внимавам и точно да се обърна усетих как някой ме хваща за кръста и ме хвърля вътре... Усетих силна болка в главата, замрежи ми се погледа и от там нататък не помня... След това се събудих, когато това момче, което ми викна да внимавам, ми правеше изкуствено дишане...
Веднъж аз и един авер пътувахме.. И сме на кръстовището чакаме да светне зелено.. Светва и той тръгва и един сигурно със 80 km/h ни блъска откъм страната на шофьора.. Не знам какво и как е ставало, но като се свестих краката ми не знам как бяха заклещени, течеше ми кръв от дясната ръка и главата, погледнах това момче, което караше и той гледаше някъде напред... Питах го добре ли е, при което той почна да се тресе и се изплаших дотолкова, че ми прилоша ии пак не помня какво стана тогава.. Свестих се в линейката.
Magichkaa_
10-25-2009, 14:21
Случвали са се такива неща,не точно на косъм,но..
Единн път,когато бях на село..на 10-11години да съм била..пускам си топлата вода ии такаа ме изпра кота,че лошо ми стана.Така и не се изкъпах май..
Пак накъде този период..Играем ние зад блока,доста деца бяхме,и мен нали много ме е страх от паяци,скакълци,бръмбари и прочие..Та едно момче взе един скакалец и започна да ме гонии.Аз почнах да бягам,а задблоковото пространство е доста неравно и хълмисто.Подхлъзнах се на една счупена бутилка,срязах си крака..Беше ужасно.Толкова кръв не бях виждала.Доста шева имах и до ден днешен имам голям белег..
Катоо съм била на 3 годинки сме пътували с Вуйчо,Мама и Тате към едно селце,но е бил доста заледен пътя ии татко е загубил контрол над колата.После мисля,че и аз имам някакви спомени,че вуйчо ни извади от колата,но не знам..
Веднъж бях 5ти клас..се пребирам от хор,вън тъмно..и сме две момичета.Зад нас някакви момчета се хилятт..и нас като ни достраша,почнахме да бягаме и при пресичането имаше мн коли,ама нас ни беше страх-детска му работа.И аз хукнах да пресичам и едно такси само наби спирачки и на 1-2 мм от менн..Не знам-късмет му викам на тва..
Със сигурност има още много неща,които не помня..
Не е кой знае какво.Но и това не го пожелавам на никого..
Много пъти...
Веднъж щеше да ме блъсне влак,друг път - щях да падна от покрива на моя блок,а да не говоря колко пъти е щяла да ме блъсне кола...и то на пешаходна пътекаа :shock: :x
Да,доста пъти.Блъскала ме екола,хапала ме е змия и т.н.
NqkfaNikakva21
10-27-2009, 15:13
да, като бебе не съм могла да си поема въздух и са ме спасили за секунди
блъскало ме е колело като рамката на колелото ( където се държи ) се забива в гърлото ми
преживяла съм 2 катастрофи
едната с рейс другата с кола
с колата беше по-зле ... верижна катастрофа при което ние сме в 2рата кола и зад нас се забиват още 2 ... помня само 1вия удър и как леля викаше на лелинчо за помощ ...
sweety_blondy
10-27-2009, 18:50
амиии .. да .. един път когато се връщахме в България в леля и мъжа й, както си караша той по магистралата,която беше от 3 платна в едната посока ( аз спях,на мен са ми го разказвали ) и колата поднесла (на магитралата видяхме 1 спряла кола..) .. и в този момент аз се събуждам и гледам как колата ту на ляво ту на дяясно ... 1удих се кво става,бяхме с 160 км/ч ,че ако не и повече.. незнам.. Стреснах се.. Мислихме че спукахме гума и за това... но като слязахме се оказа че на онази спряла кола маслото е изтекло и ние сме се подхлазнали на него... но за радост си останахме смао с уплахата,живи и здрави сме
psychopath
10-27-2009, 19:13
На кой не е? :)
vanesa0pld
10-27-2009, 20:11
На кой не е? :)
дам,напълно съм съгласна с теб!!
tanch3t093
10-27-2009, 20:57
Когато бяхме на море лятото на 2002 замалко не се удавих в дънна яма. Ама аз съм и виновна, защото мама ми казваше да излизаме ама аз "не, не още малко" .. И един фр беше с мен та и двамата замалко да не се удавим :?
BePoHuKa
10-27-2009, 22:19
Просто съм шокирана как всеки втори е бил блъскан от кола като в някои от случаите е било многократно. :shock: :shock: :shock: Май удавяне и блъскане от кола са най-често случващите се неща. След това колело и накрая натравяне. :( УЖАС! Хора, пазете се бе! :shock: :(
Аз инъче, като много варненци и бургазлии, съм била на косъм от удавяне. Когато бях много малка, баба ми ме изстрелваше от руцете си във въздуха, като аз не мога да плувам и следователно съм с пояс. За жалост при поредното хвърляне във въздуха, пояса ми се е изхлузил и аз паднах във водата на дълбочина около 2 метра. В този момент баба ми се паникьосва и ме хваща за краката !! Много ясно помня, как гледах под водата и усетих, че се преобръщам наопаки. :shock: И баба ми ме държи така за краката, но не може да ме издърпа и не може да ми намери ръцете. В този момент баща ми се хвърлил да ме спасява и е успял да ме хване за ръцете и ме изкара, а аз бях в невероятен шок. Бях изпаднала в транс, а след това като изплюх водата за почнах да плача. :booooomb:
Една моя приятелка пък като малка е яла отрова за хлебарки, от онази под формата на кубчета. След време пък майка й и дала лекарство в ампула при което без да иска е изпуснала счупената ампула в гърлото на приятелката ми и гърлото и се нарязало. :shock: Майка и се панирала и почти припаднала, та слава богу по случайност лелята пристигнала и я откарала в спешното. :shock:
WesTSider
10-27-2009, 22:51
1 път от удавяне
1 път побой(много ме биха ) :lol:
1 път висях надоло с главата от прозореца на 3тия етаж в даскало
Това са стигат ми .... :)
BePoHuKa
10-27-2009, 23:37
1 път от удавяне
1 път побой(много ме биха ) :lol:
1 път висях надоло с главата от прозореца на 3тия етаж в даскало
Това са стигат ми .... :)
:shock: :shock: Кой те провисна от 3 етаж бе ?? :shock:
WesTSider
10-27-2009, 23:42
ее аз бях малък ии много се драчех ... ии един път ме хванаха иии хоп през джама с главата надоло и хванат за 2та крака от 2ма осмокласници(бях 2ри клас ).....след 30 секунди ме издърпаха де ама помня че бях някакъв мн спекан даже и плаках 8-)
BePoHuKa
10-27-2009, 23:44
ее аз бях малък ии много се драчех ... ии един път ме хванаха иии хоп през джама с главата надоло и хванат за 2та крака от 2ма осмокласници(бях 2ри клас ).....след 30 секунди ме издърпаха де ама помня че бях някакъв мн спекан даже и плаках 8-) :shock: :shock: Смятай на някой от тях да му се беше схванала ръката :shock: :shock:
WesTSider
10-27-2009, 23:47
уу щях да се размажа сигурно .... явно съм имал късмет ... :)
днес ..
вървим по някаква малка уличка край дасклало с група приятели :lol: и изведнъж една бърза кола чминава и приятелите ме дръпнаха към тротоара :lol: :lol: ама че водачи ................... тоя караше с поне 110 :shock: .. ..
vanesa0pld
10-28-2009, 12:35
ауу,да сега и аз се сетих.В 1 клас бяхме на зелено училище.И бяхме на на басейн и там имаше и водна пързалка.И досега небях се спускала по такава пързалка и ми беше много зор да се спусна.Даже дрехите не си ги оставих на пейката,а ги захвърлих някъде..
Но като се спуснах неможах да излпувам...стоях под водата сигурно около една минута..неможах да изплувам само веднъж се издигнах над водата и си поех малко въздух...след това само започна да ми се замъглява и си спомням как спасителя ме хвана...направо беше УЖАСНО!!!! :o Добре че можах да го преодолея и сега нямам никакъв проблем-гмуркам се в басейни спокойно :-P
Shadowsogirl
10-29-2009, 03:45
В първи клас се разболях бая метжко и много зле беше ситуацията. Едва ме отърваха нашите бяха луднали.
metalcheto
10-29-2009, 15:46
Само благодарение на господ съм на този свят.
1 случай--На 3-4 годинки съм бил някъде и съм дигнал 41 градуса температура. Всички са си мислели, че свършам. Бил съм в безсъзнание.
2 случай--- До 12 години имах хранителна алергия към почти всички храни, но на 4-5 наще не са знаели това и са ме тъпчели със всякакви храни, които са били мор за мене. Вследствие на това съм получил много силно разтройство, което е продължило месеци. От там мембраните на червата са започнали да ми се смъквати съм акал цели топки от тях заедно със кръв. И все пак наще са ме завели в последния момент на правилния човек и той е казал, че още малко съм щял да получа спукване на тънките черва и да умра.
3 случай---Пак на 5 години внезапно една вечер дигам 41 градуса. Водят ме по спешност с бърза помощ в болницата и започват куп изследвания, за да се установи причината, а през това време аз умирам. Търсили са бъбреци, сливици, уши-няма нищо. И всички са казали, че нищо не може да се направи. Наще обаче не се отказват и в 1 часа през ноща ми водят в херургиите. И понеже господ е решил да живея попадаме на страшен специалист, който открива гной в ушите.Казал е, че ако не се изчисти до сутринта ще направя някакъв си менингит и без мен.
4 случай---Това ще остави траен белег в мен за цъл живот. На 10 години прекарвам остра бъбречна недостатъчност. Пикая кръв, лежа в болницата в пловдив 14 дена и поради рязко влошаване на състоянието ме изпращат по спешност в софия на хемодиализа.там ми направиха 10 хемодиализи и сега съм добре, но ето и най-страшното. В организма ни има един показател-калий. Допустимите му граници са от 3.4 до 5.3. При калий 7 СЪРЦЕТО СПИРА. ВСИЧКИ ТОГАВА НИ ЗАЛЪГВАХА, ЧЕ МОЯТ Е 6.5 И, ЧЕ ВСЕ ПАК ИМА НАДЕЖДА, НО КАТО ИЗЛЕЗОХ ОТ БОЛНИЦАТА И СИ ПРОЧЕТОХ ЕПИКРИЗАТА ВИДЯХ ЧЕ Е БИЛ 8.6. АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО УМИРАХ ОТ БОЛКИ В СЪРЦЕТО. СЕГА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е ЧУДО. НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА ДА СИ МАУТРЕТИРАН 10 ГОДИНИ ТИ И МАЙКА ТИ ОТ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ СИ БАЩА И ДА СИ ЗАПЛАШВАН ТИ И МАЙКА ТИ СЪС СМЪРТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.НЯМА ПО-ЛОШО И ОТ ТОВА В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА ТИ И МАЙКАТИ И БАБА ТИ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ТОЗИ ЛУД В ДРУГ ГРАД, СЛЕД 1 МЕСЕЦ ТОЙ ДА СЕ САМОУБИЕ И СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ДА ПРЕКАРАШ БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ДА СИ НА КОСЪМ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТА. ДА ЛЕЖИШ ТАМ И ДА РЕВЕШ ПО ЦЕЛИ НОЩИ, КАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ЖИВОТА ТИ. ОНАЗИ ГОДИНА БЕШЕ НАЙ-ЛОШАТА В ЖИВОТА МИ. НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА ПРЕГИВЕЕ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ ПРЕЖИВЯЛ
-1 път ме блъсна кола,но за щастие ми се размина леко
-Когато съм бил на 2-3 съм глътнал няколко монети,което не е била много умна идея :D
Amazingskill
10-29-2009, 18:00
Само благодарение на господ съм на този свят.
1 случай--На 3-4 годинки съм бил някъде и съм дигнал 41 градуса температура. Всички са си мислели, че свършам. Бил съм в безсъзнание.
2 случай--- До 12 години имах хранителна алергия към почти всички храни, но на 4-5 наще не са знаели това и са ме тъпчели със всякакви храни, които са били мор за мене. Вследствие на това съм получил много силно разтройство, което е продължило месеци. От там мембраните на червата са започнали да ми се смъквати съм акал цели топки от тях заедно със кръв. И все пак наще са ме завели в последния момент на правилния човек и той е казал, че още малко съм щял да получа спукване на тънките черва и да умра.
3 случай---Пак на 5 години внезапно една вечер дигам 41 градуса. Водят ме по спешност с бърза помощ в болницата и започват куп изследвания, за да се установи причината, а през това време аз умирам. Търсили са бъбреци, сливици, уши-няма нищо. И всички са казали, че нищо не може да се направи. Наще обаче не се отказват и в 1 часа през ноща ми водят в херургиите. И понеже господ е решил да живея попадаме на страшен специалист, който открива гной в ушите.Казал е, че ако не се изчисти до сутринта ще направя някакъв си менингит и без мен.
4 случай---Това ще остави траен белег в мен за цъл живот. На 10 години прекарвам остра бъбречна недостатъчност. Пикая кръв, лежа в болницата в пловдив 14 дена и поради рязко влошаване на състоянието ме изпращат по спешност в софия на хемодиализа.там ми направиха 10 хемодиализи и сега съм добре, но ето и най-страшното. В организма ни има един показател-калий. Допустимите му граници са от 3.4 до 5.3. При калий 7 СЪРЦЕТО СПИРА. ВСИЧКИ ТОГАВА НИ ЗАЛЪГВАХА, ЧЕ МОЯТ Е 6.5 И, ЧЕ ВСЕ ПАК ИМА НАДЕЖДА, НО КАТО ИЗЛЕЗОХ ОТ БОЛНИЦАТА И СИ ПРОЧЕТОХ ЕПИКРИЗАТА ВИДЯХ ЧЕ Е БИЛ 8.6. АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО УМИРАХ ОТ БОЛКИ В СЪРЦЕТО. СЕГА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е ЧУДО. НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА ДА СИ МАУТРЕТИРАН 10 ГОДИНИ ТИ И МАЙКА ТИ ОТ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ СИ БАЩА И ДА СИ ЗАПЛАШВАН ТИ И МАЙКА ТИ СЪС СМЪРТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.НЯМА ПО-ЛОШО И ОТ ТОВА В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА ТИ И МАЙКАТИ И БАБА ТИ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ТОЗИ ЛУД В ДРУГ ГРАД, СЛЕД 1 МЕСЕЦ ТОЙ ДА СЕ САМОУБИЕ И СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ДА ПРЕКАРАШ БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ДА СИ НА КОСЪМ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТА. ДА ЛЕЖИШ ТАМ И ДА РЕВЕШ ПО ЦЕЛИ НОЩИ, КАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ЖИВОТА ТИ. ОНАЗИ ГОДИНА БЕШЕ НАЙ-ЛОШАТА В ЖИВОТА МИ. НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА ПРЕГИВЕЕ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ ПРЕЖИВЯЛ
:shock: :shock: и аз не си го пожелавам :( ужас
По темата.Да щях да се удавя веднъж даже изпаднах в безсъзнание -добре че беше спасителя да ме издърпа .
Преди 3-4 години щях да се удавя, само гледам под водата как минават хора и не мога да направя нищо.. В момента най-големият ми страх е да попадна в момент, в който не мога да дишам!
danibebi
01-14-2010, 17:23
Дам..когато бях малка щях да се удавя в един басейн в парка..добре,че кака ми ме издърпа..беше много гадно :shock: :shock: :( Пак като малка веднъж се задуших,ам бях с 2 ми сестри, та едната успя да ми помогне..това беше по-ужасно :-# :-# ии няколко пъти щеше да ме блъсне кола :? абе ужас :(
lovely_b
01-14-2010, 18:42
Миналата година докато се качвах в автобуса, още не мога да си обясня как, се похлъзнах и паднах под вратата точно. Може би защото го бях гонила, той тръгваше. Одарих си главата в бордюра и 2-3 секунди не знаех къде се намирам. После усетих болка в крака и видях как гумата на автобуса се опира в бедрото ми, той все пак се движеше, макар и бавно, нали за това го гоних :shock: и после спря. Като по чудо се отървах само с охлузвания...
Shadowsogirl
01-15-2010, 08:01
На седем години се разболях от моноклеоза два дни след нова година. Не знам за кого Адът беше по-голям за мене или за нашите. Няколко пъти сбъркани лекарства, не мога да се храня, налепи по цялото гърло, системи... Помня откъслечните разговори на мама по първият и телефон да казва на баща ми да дойде колкото може по-бързо, защото не съм добре. Накрая някак ме извадиха от състоянието в което бях, не знам късмет ли, чудо ли какво беше, обаче ме спасиха.
MichellePhan
01-15-2010, 08:12
Ми като малка съм щяла да се удуша от костилка,но леля ми ми помогна и аз заради нея съм жива....+Ходих в болница заради бъбреците,имах цистит,проблеми с зениците(правиха ми операция)....Веднъж скочих от 8-10 метра,защото един човек ме гонеше и само леко си навехнах крака. :shock: :D Нали имаше едно"Живей на ръба,защото иначе заемаш много място" мене отдавна са ме избутали и за т'ва имам много рискови случки...
vampgirl
01-16-2010, 09:49
Веднъж замалко да не се удавя
LoveRetroMusic
01-16-2010, 09:51
nope.
vesinka899
01-16-2010, 10:08
да една вечер както се разхождахме с една моя приятелка едни кучета започната да ни гонят.Те бяха доста големи и много ме хвана страх помислих че ще умра :shock:
Едно лято се разхождам с един приятел и пресичаме на пешеходна пътека. Уж всички коли бяха спрели и изведнъж се чува 'скърцане' (ако мога така да се изразя) на гуми. Поглеждаме надясно и виждаме една много-бързо движеща се кола да приближава към нас. Не успях да реагирам, но моя приятел ме дръпна навреме, та колата мина на сантиметри от нас... Беше си направо ужасно, но сега като се сетя за случката даже ме развеселява...
krossers1
01-20-2010, 13:16
Преди около месец, с един фр карахме колела от бл. Черни връх към НДК. Незнам по каква причина се обърнах назад и видях едно такси, завъртайки си главата на преде виждам как таксито се удря в друга кола и се дига на 2 гуми и тръгва да се обръща върхо нас. За една бройка беше, после спряхме на светофара и целите треперехме.
Преживяването беше доста не приятно. Няколко часа след случката като се сетехме и почвахме да трепериме.
НЕ пожелавам на никого такива лоши неща!!!
lilincituuuu
01-20-2010, 13:51
С нашите пътувахме за Велико търново по заледен проход. Тати за да избегне катастрофа с един простак, дето караше в насрещното, мина в другото платно, като се върна, колата ни се завъртя, удари се в мантинелата, счупи я и тръгнахме да падаме в една пропаст.. и беше явно, че няма какво да се прави повече.. Изведнъж колата се спря, едни хора ни помогнаха да излезем от колата, която висеше, държаща се на едно колче, останало от счупената мантинела.. :-s Това беше ужасен, незабравим ден..
YourPoison
01-20-2010, 14:18
ами миналата година .. тук имаме крепост Баба Вида и за да стигнеш на втория етаж има нанагорнище повече от няколко метра .. и аз се засилих със всичката сила,която имах .. като светкавица направо (обичам попринцип да тичам) и нещо стана долу имаше камъни и пред мен имаше каменна стена и не можах да спра и право с главата напред в стената .. първо си помислих,че лицето ми е направо размазано..нищо не виждах пред мен .. устата ми беше цялата разбита като вътрешността на долната джука беше разкъсана много .. няколко зъба за малко да ги счупя .. бях се опитала да спра с ръка и крак и се оказа,че ръката ми е много изкълчена и за малко да съм я счупила..с крака не можеш да ходя изобщо.. не можех да ям,да ходя да се обличам ил ида правя нещо с ръката а по-другите емста имаше кръв ама по-малко.. лекарите ми казаха ,че съм можела да умре от това сериозно удряне .. или по-малкото да си увредя мозъка ам ..и сега целия град ме знае с това :D
иначе съм катастрофирала .. беше зима..заледено и се блъснахме мноого брутално .. имало е и други неща ; )
сещам се като бях по-малка бях на един басейн .. и там малкия от големия не бяха отделни ами от по плитко изведнъж отиваш на по-дълбоко .. и кво напраих озовах се на дълбокото и съм изгубила съзнание .. след няколко минути се събудих и имаше хора около .. бяха ми направили изкуствено дишане
също съм си цепила веждата много брутално .. не исках да ям и паднах назад от стола и някак си се ударих на ръба на мивката и нещо друго падна върху мене ,но не помня какво .. и казвах не няма ми нищо, но наще искаха да видят и както си дърпам ръката от веждата..ръката ми беше цялата в кръв ..
абе кво ли не съм преживяла май 8-)
Блъснах се с мотора в Голф 2 с 18 годишна водачка с 100 км/ч, аз имах само счупвания и малко шевове по краката, н приятела дето го возих не помни нищо 3 дена...
http://media.snimka.bg/2661/011577772.jpg
Блъснах се с мотора в Голф 2 с 18 годишна водачка с 100 км/ч, аз имах само счупвания и малко шевове по краката, н приятела дето го возих не помни нищо 3 дена...
ти си луд ... ами ако беше загинал някой .. :?
един път с братми отидохме на реката на село с мотора,а аз бях седнал на срани и и държах кученцето ама песа ме захапа и паднах и се въргалях около 4 метра по асвалта а то пепел каманяци и тръни
още имам белези , а като знам как ме чистеха с кислородна вода и ми вадеха камъчетата от гърба и задника с пинцети
hiphopy0
01-21-2010, 09:56
йес ъфкорс
YourPoison
01-21-2010, 13:03
забравих да добавя .. карах моттор и по грешка газ до дупка и почнах да се блъскам в едни гаражи и .. в едно дърво ...а мотора после..ааууу
finger4o
01-21-2010, 18:02
Блъскала ме е кола, блъскал ме е тир, тровил съм се с лекарства, падал съм от 3-тия етаж и един път замалко да падна от кораб...ама съм жив....ууууй яяя :D
Като малка на около 4 или 5 се бях задавила с бучка захар. Майка ми ме обърна с главата надолу и ме тресеше.. всички се бяха уплашили .. помня го все едно беше вчера. Попринцип много рядко падам или се удрям, нищо не съм си чупила. :)
оуу даа като малко съм била оручасана [тва е истински случай] вдиганала съм над 40 градуса темп.майка ми викнала бърза помощ ама те казали че ще се оправя,а пък аз съм била цялата синя и не съм мърдала.Баба ми отишла на работа и разказала и един колега дошъл в къщи и влязал при мене в стаята и излязал целия червен и разплакан.Казал,че съм била много уручасана :( :oops: :-#
prettytweety
01-22-2010, 17:53
Не
И дано не ми се случи ! Сигурно е ужасно! :(
Neopitom3na
01-22-2010, 18:54
Не
co0L_gIrL
01-23-2010, 14:25
Ъхъм. За малко да падна през 8-мият етаж..
kris4ety14
01-23-2010, 15:09
На 4 се бях разболяла сериозно от бронхопневмония. В продължение на месец и нещо ме лекуваха и за да не лежа в болницата, тати си взел отпуск и сутрин и вечер ме водеше да ми боцкат инжекции в краката. Общо взето преди лесно настивах през зимата и веднъж съм вдигнала 40 градуса температура, като трудно са ми я свалили. Последните 2-3 години поукрепнах и особено тази зима имах само една лека хрема.
kyklichka01
01-23-2010, 23:24
ем лятото бяхме на басейн и аз нали си седа на парапета и някой ме бутна отзад и аз се стреснах нагълтах се яко с вода причерня ми пред очите и незнам как съм успяла да се хвана пак за парапета и почнах да кашлям и неможах да си поема въздух.. тогава много се уплаших и си казах че повече на басейн аз няма да отида но на следващия ден отново бях там :)
даааа мн пъти :shock: като бях на 9 ма блъсна кола отървах се само с натъртвания и 1 навехнато ребро
а ся преди 4 дена припоаднах в банята .. 4упих си носа и 1 зъб :-# слава богу че не си чупих главата .. ся щеше да съм с мозъчна фактура и най вероятно в моргата 8-) :cry:
а мин год оак препаднах ама само неможех да дишам добре .. ама се опрАвих
:(
също като бях на 11 щях да са удавя в морето..попаднах в една дънна яма ии както неможех да плувам..абе ужас хуу че имаше 1 батко спасител :(
Wrathchild
01-29-2010, 07:46
Аз пък по далеч по-банални причини буквално се молех за живота си един път.
40 градуса температура, бях стигнала и до халюциниране.
да, катастрофа с кола, превъртя се колата 2 пъти и бях с кръвоизлив в главата, за щастие подкожен и след 2 седмици лекарства за разсейване на кръвта бях като нов. само дето не ми даваха да гледам телевизия и компютър 5 дена :x
YourSupergirl
01-30-2010, 16:25
даа.
блъскала ме е кола.
блъскала ме е рикша.
40 градуса температура
имаше някъв там случай дет съм посиняла и съм повръщала кръв..ама съм била малка и не помня вече..
JackSparrow
01-30-2010, 18:44
екстремна бронхит-пневмония - 2 месеца с адската температура
щях да се удавя в морето, понеже не можех да плувам
няма да забравя преди години,как се гонегме с една приятелка за една топка и тя по инерция ме бутна и се забих(буквално) в блока,ужасно ме болеше главата.и непросредствено след това продължихме с гонитбата + още 2 момчета,помня че се спънах в кръка на едното момче и паднах на улицата,другото което помня е вече как ме водеха да седна на скамейката-лежала сам няколко сек. в безсъзнание на улицата и в същото време от завоя се е задала кола..и са ме вдигнали.
също се сещам че като бях сравнително малка минах пред един трактор,който беше в движение и след това брат ми ме пукна от бой :lol: :lol:
Когато бях на 5 ми се спука пояса и щях да се удавя-дори се обърнах с краката нагоре-добре че беше мама :D
donstavrev
01-31-2010, 15:46
тая година на 15 септември наще ме карат в новото даскало на 1-ву ур. ден и на около 200 метра пред нас се оказа че е спрял един бус та с 80 километра замалко да не мога да пиша сега във форума
него пожелавма на никой дори и на най-големият си враг.
JerKShht
02-10-2010, 19:24
Да.Като малък (8-9 годишен) ме бутна едно тико, което караше с около 40 км в час :shock: , но ми нямаше нищо, като по чъдо, само ми беше изкарало въздуха. а вторият път беше на морето миналата година когато замалко да си счупя врата, когато скочих главешката на плиткото( аз разбирасе незнаех че е плитко :D )
xXTOXiCXx
02-10-2010, 20:08
На няколко пъти.. когато ми се случи за пръв път бях съвсем малка.., на 4 годинки някъде ... и щях да е одавя на морето на плажа..бяхме с майка ми във водата и една огромна вълна ме заля в гръб .., помня много смътно , само как маика ми ме тласкаше над водата постоянно,тъй като потъвах ... после целите ми бедра бяха издраскани и наистина бях много изплашена ...
---
Като поотраснах още няколко пъти ми се е случвало ...но.. както и да е... това беше най-фрапиращото