- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
Та ето го въпроса.Примерно да сте почвали да се давите,да ви е блъскала кола,ухапвания и т.н... ?
Съжалявам ако има вече такава тема.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Да ! Промених се за 1 секундаНе го пожелавам на никого
![]()
Да.НаХапаха ме бездомни кучета.Не беше голям кеф.После утидох на море и влизам аз в басейна влизам на 2 метра с учила за плуване .И изведнъж ми свърши въздуха оттам почнах да се давя .Обаче достигнах рабъ на Басейна хванах се и оживя
![]()
Еми катастрофирахме един път. Беше спукана гумата на колата и отидохме в другото платно на пътя. За да избегне челен удар с друг автомобил, баща ми завъртя волана и се ударихме в мантинелата. 5-6 метра по надолу, нямаше мантинела и беше пропаст...Това беше по пътя за Албена. След това пък си изкарахме най - хубавото море.
![]()
На 8 месеца съм била с 40 градуса температура и съм загубила съзнание. Майка ми е била убедена, че няма да се събудя.
На 4-5 излязох отидох на оживена магистрала. Някак си се изплъзнах от ръцете на майка ми и пресякох улицата. Колите се движиха с висока скорост и нямаше да могат да спрат. Но успях да пресека жива и здрава, а имаше 4 ленти...
Наскоро в училище трябваше на уроците по плуване да спасяваме човек. Една кукла де, но беше доста тежка. Басейнът е с два метра дълбочина. И аз тръгвам да я спасявам, куклата на дъното. И я избутах нагоре, обаче аз останах отдолу. Нагълтах се с вода.. Аз бая се уплаших![]()
Когато бях на 4 години и нещо бяхме на море и аз тръгнах да влизам във водата при майка ми,но се появи една голяма вълна,която се "разби" в главата ми,зашеметих се,струполих се на дъното и се нагълтах яко с водаДобре,че майка ми беше на 5-6 метра от мен и бързо ме изкара
... Пффф беше преди 14 години,но го помня всякаш е било преди не повече от година
Друг случай - Бях 6 клас и с отбора по плуване решихме да пообиколим плажовете около Крапец и ТюленовоДокато плувахме един приятел намери подводна пещера ... Решихме да се гмурнем и да влезем вътре,нооо за съжаление не прецених добре времето,което ще ми е необходимо за да мина под скалите ... въздуха не ми стигна и се наложи две момчета да ме издърпат до повърхността
![]()
На същата тази екскурзия,но този път във водата около Камен ... Момчетата скачаха от скалите,а ние ги чакахме във водата.Изведнъж се появиха ужасни черни облаци,задуха адски силен вятър,заваля страшен дъжд примесен с градушка и морето почна адски много да бушуваБяхме точно до скалите,вълните буквално ни мятаха на ляво и на дясно ... Няк'во подводно течение завлече едно от момичетата и така се паникьосах,че дори не помня как точно успях да преплувам тия метри до брега (а както знаете на Камен бряг има само една малка пясъчна ивица
) ... От тогава така се наплаших,че вече не мога дори да плувам
Да не говорим,че и в морето ме е страх да влизам на повече от 5-6 метра (най-много) от брега
![]()
И най-скорошния случай - 16.02.2009г. един кретен от даскало кара с 130 км/ч. ... Аз вървях до тротоара,но един дядо ми звънна с колелото и аз се качих горе ... След по-малко от минута въпросния младеж профуча точно до мен с колата (даже закачи бордюра),загуби управлението на колата и в стремежа си да не се блъсне в една ограда мина точно през дядото![]()
![]()
и се блъсна в един блок
Дядото почина на място,колата приличаше на смачкана кутиика от Кока-кола,а аз стоях с ей такъв поглед --->
и само повтарях на момичето до мен "Ако не беше дядото аз щях да лежа на неговото място!!!"
... Минаха няколко месеца от тогава,а аз още се страхувам,когато съм в кола и видя някой колоездач пред нас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Веднаж почти се одавих ,но един човек ме спаси,а другия път се бях напил и в някви коприви и един месец после бях подут.
ами ходех на плуване във втори клас и отначало се движех само отстрани и се държах за ръба на басейна, точно тогава учителката се беше заговорила с някой и аз се изпуснах. Беше 2 метра басейна и не можех да плувам и почувтсвах че губя съзнание, беше ми като мъгла. После се осъзнах на пейката докато едно момиче ми правеше изкуствено дишанеМного се уплаших обаче
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Като бях малка на басейна обърках плитката с дълбоката час,а тогава не можех да плувам.Добре,че някакъв мъж ме хвана.
Като мн малка пък играехми под камионите и един ден пак така играем,и той пали да тръгне,но добре че ни е видял.За друго не се сещам.
Като малка пак,някаква газова бутилка паднала върху мене.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да на един басейн се ударих някаде и на 2 метра докатоо са усето немога да вида каде съм и вече усещах как си отивам обаче един фр видял и дойде и ми дръпна ръката да е жив и здрав![]()
Когато съм била на 1 година съм се задушила и съм била на косъм да Умра!
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Като малък пресичам улицата без да гледам и един колоездач ме бутна и мина през главата с колелото,бях мн уплашен но ми няяше нищо.
Преди 7 години зимата се връщахме от балкана където имаме вила,и на една за радост права отсечка,пътят беше лед а отгоре малко сняг колкото да не се вижда,колата поднесе,докъто тати се опита да я овладее,аз бях на задната седалка отдясно и видях как колата спря в банкета заради некви клонки на точно 10см от един огромен орех,а аз се бях лепнал за стъклото,оттгова винаги зимни гуми!
Наскоро с един приятел се возиме на балкана с едно БМВ Е21 316,доста запазено и си вървеше,той колкото мен и няма книжка но си кара насякъде,дори и в София,една вечер се напихме с едно момиче което той харесваше,той разбирасе не беше пиян но ни возеше за да се оправим.Беше толкова изнервен защото на задната седалка това момиче ми се натискаше а аз се дърпах,осещах как на завойте колата поднясаше,а той караше без фарове,на сутринта като минахме по този път отноово си припомних как отстрани са некви пропасти.. Оттогава този приятел ми стана най-добрия не само заради тази случка![]()
Точно бяха излезли на пазара, тея химикали с връзките, дето се закачат на врата. И аз бях помолила мама да ми купи един. Бях го окачила на врата си и го бях лапнала с пълнитела навътре. Докато скачах по едни камъни, паднах, а химикала се заби в гърлото ми.Помня, че тече кръв, много болеше, не можех да говоря и две седмици бях на супички.
не съм дишъл за 2 мин и са ми праили некви глупости за да оживея
и за вашо съжаление и моя радост
аз съм тука !!!![]()
Да,блъскала ме е кола
Един път бях на косъм да си забия едно желязно стърчащо шило с бясна скорост право в окото![]()
Благодаря на Господ че се разминах само с едно хубаво одиране по слепоочието ...че направо ... не си представям
![]()
Иначе чак живота да ми е бил в опасност... не се сещам.
Ми..на морето мн пъти вълните са ме заливали и съм се нагълтвала с вода...Веднъж в един басейн с пързалка и аз с пояс точно до пързалката когато някой се пусна и отгоре ми...пояса се спука и аз тръгнах към дъното на басейна с опулени очи...добре че беше един възрастен да ме извади..жив и здрав да е..не беше българин, но му благодарих...бая се уплаших де..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Като съм била бебе съм се задушила от много плакане,посиняла съм и съм спряла да дишам...ноо мама ме е "съживила".
Също така веднъж,като бях малка една кола щеше да ме блъсне,спря на по-малко от 1 метър от мен.
не,но искам .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дупка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...