PDA

View Full Version : Кола маска

fenkatakrisi952
05-28-2009, 12:48
Здравейте! :)
Днес си купих студена кола маска на Jankar.Та спазих указанията на опаковката,но нещо не се получава.Ще може ли някой който я използва да ми обасни подробно как става цялата работа :D
Благодаря мн предварително :-) :-) :-)

fenkatakrisi952
05-28-2009, 17:24
А също така предложете някакъв ефикасен депилационен крем...или нещо подобно :D

mArMaLaDkA
05-28-2009, 17:32
Аз да се оплача, че имам топлата и нещо не ми се получава. Като пробвам с парченца стар чаршаф примерно, кола маската остава по парчето плат. С лентичките в кутийката става същото. А уж дърпам рязко, топля я проклетата тубичка и пак не се получава. Или аз съм с две леви ръце, или нещо не е наред.

А студената кола маска, не беше ли едно като дълъг лепкав пласт, вземаш си, правиш го на топченце и го разстилаш на желаното място, после дърпаш? Ако е това, аз само като го видях се отказах, защото съм твърде несръчна и уж, като избирах течната кола маска, се надявах да е по-лесно, пък то... мъка! :-D

Извинявам се, че не казах нищо съществено по темата, ама трябваше някъде да си излея душата след толкова нервни, отчайващи и.. лепкави опити.

fenkatakrisi952
05-28-2009, 17:42
А тва като залепне и нали дърпам и по-голямата част пада,но другата си остава и после трябва да по мия и става една дълга и широка... :lol:

Misheto221
05-28-2009, 17:44
А защо не отидеш за козметик? Става бързо, няма да се олепиш цялата, резултатът е страхотен и всички са доволни :)

SunSmile
05-28-2009, 18:06
Абе вместо да даваш пари за някви топли/ студени кола маски вземи тея пари и отиди на козметик. Става мн бързо 5-10-15 минутки и няма да лепкаш да остават косъмчета... да се чудиш в теб ли е проблема или в кола маската...

SunSmile
05-28-2009, 18:06
Абе вместо да даваш пари за някви топли/ студени кола маски вземи тея пари и отиди на козметик. Става мн бързо 5-10-15 минутки и няма да лепкаш да остават косъмчета... да се чудиш в теб ли е проблема или в кола маската...

gia_sena_mono
05-28-2009, 20:01
Мога да ти препоръчам депилатоар на Елеа.Много е добър - има за крака,за деликатни места и за цялото тяло - ти избираш.

Anf3tamin4o
05-28-2009, 21:36
Чудя ви се защо изобщо пишете глупости не можело да стане за 15 минути в домашни условия какъв е проблема да се намаже и да сложи чаршафа отгоре на раката и да го издърпа и си идва в много по евтино от колкото при козметика бих казал 3-но защото тя ако взим 12 лева за цели ръце то две тубички са за 2.70
Колкото до поста на mArMaLaDkA пробвай да не я загряваш много защото става много течна и ефекта е никакъв