Влез

View Full Version : Когато с времето чувствата изстината ...

krisipetkova1
05-28-2009, 19:00
Така, историята ми е следната.. Преди много време се влюбих в едно момче. Направих всичко възможно да го спечеля и след дълги усилия и много борба накрая успях. Бяхме заедно много дълго време.. първоначално той се държеше малко хладно , но аз го обичах толкова силно , че бях готова на всичко само и само да е с мен - накрая той се влюби в мен и ме заобича.. но сякаш с времето аз се изморих да тичам по него и когато той най сетне се влюби истински в мен аз вече не искам да съм с него. Не знам какво да правя , преди няколко дни му казах , че имам нужда от време да помисля - а точно в този момент не мога да намеря и най- малък повод да го оставя защото той се държи страхотно - без грешка. Много съм объркана. Вече не знам какво точно искам - обичам го, но в същото време не искам да съм с него. Ако някои все пак разбра обърканата ми история моля помогнете .. :)

Hilary_
05-28-2009, 19:04
За мен е непонятно това "обичам го но не искам да съм с него" .... :? Ако го обичаше щеше да искаш... според мен е останал само навика в теб, което хич не е добре, защото след дългите ти мъчения сега ще е негов ред... :? Опитай се да помислиш защо всъщност не искаш да си с него ... уморила си се от какво?! От ходенето в краката му... да ама сега виждаш плода на твоя труд... в смисъл, че го заслужаваш и тярбва да му се радваш, но в крайна сметка ти си знаеш... помисли преди да направиш нещо по-сериозно, за да не съжаляваш после... Успех! 8)

Faces
05-28-2009, 19:08
Напомняш ми на тази която дадох 2 години от живота си бориш се и искаш нещо силно и когато го получиш край вече няма чувства не ви разбирам вас с тоя тертип... :-o

MartiG
05-28-2009, 19:12
Така, както те разбрах - ти си свикнала супер много с него, той се държи много добре с теб и точно заради това не искаш да го оставиш, по-скоро го обичаш като брат, отколкото като приятел или с други думи просто не го желаеш физически (разбирай сексуално). Ако е така, наистина няма смисъл да се мъчите, тъй като нищо повече не може да се направи, този момент дойде ли нещата са необратими...вярвай ми. По-добре си останете добри приятели, въпреки че той едва ли ще е съгласен на подобно нещо, но...

Казвам ти го от личен опит, защото и аз съм бил точно в твоята ситуация (нищо, че съм момче), така че със сигурност знам какво говоря. Разбира се, в крайна сметка избора е само и единствено твой. :)

sladkish_14
05-28-2009, 19:17
Няма смисъл да продължаваш да си с него ! Бил ти е мечта , постигнала си я ! Сега продължи напред , омръзнал ти е .. Един приятел беше така и аз му казах 'остави я , като не я обичаш ' /бяха заедно от 1 месец/ , сега на 6-я той я зарязва като и казва 'Не те обичах' .. Момичето го няма 2 дни на даскало , нагълтало се с хапчета и се питам , защо за Бога трябваше да я лъже , просто защото тя много го обичаше и се държеше мило с него?! Колкото по - рано толкова по - добре и за тебе и за него ! Ти сама си го написа в заглавието на темата , чувствата ти са изтинали :)

krisipetkova1
05-28-2009, 19:19
Въпроса е там , че съм с него от 4 години, едва ли ми е бил каприз и за това казвам , че още го обичам , но явно наистина ми е станал навик ..

Faces
05-28-2009, 19:24
Евала сега му покажи и докажи че си е губил времето с теб...

qazwsx
05-28-2009, 19:26
Така, историята ми е следната.. Преди много време се влюбих в едно момче. Направих всичко възможно да го спечеля и след дълги усилия и много борба накрая успях. Бяхме заедно много дълго време.. първоначално той се държеше малко хладно , но аз го обичах толкова силно , че бях готова на всичко само и само да е с мен - накрая той се влюби в мен и ме заобича.. но сякаш с времето аз се изморих да тичам по него и когато той най сетне се влюби истински в мен аз вече не искам да съм с него. Не знам какво да правя , преди няколко дни му казах , че имам нужда от време да помисля - а точно в този момент не мога да намеря и най- малък повод да го оставя защото той се държи страхотно - без грешка. Много съм объркана. Вече не знам какво точно искам - обичам го, но в същото време не искам да съм с него. Ако някои все пак разбра обърканата ми история моля помогнете .. :)
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

sladkish_14
05-28-2009, 19:26
'Faces' прекалено си лош ! :)
Какво да направи , че вече са се променила чувствата й ?! Защо да си е губил времето с нея ?! Всички се променяме , недейте така .. Това , че са 4 години заедно не значи ,че са приковани един за друг ! Винаги може да има край .. Не му е длъжна !

qazwsx
05-28-2009, 19:27
Писането на кирилица е задължително!

what3ver

Faces
05-28-2009, 19:30
Може би прекалявам щот съм пристрастен така да се каже.Знам какво ще изпита гаджето аз го изживявам това и знам това чувство да си предаден ей така за нищо защото както тя самата каза той се държи безупречно с нея.Когато се е държал като задник тя е била луда по него когато е станал това което тя е искала да бъде айде край следващия.Каквото и да обеснява тя или 100 други съфорумци постъпката и е гадна.

Faces
05-28-2009, 19:33
'Faces' прекалено си лош ! :)
Какво да направи , че вече са се променила чувствата й ?! Защо да си е губил времето с нея ?! Всички се променяме , недейте така .. Това , че са 4 години заедно не значи ,че са приковани един за друг ! Винаги може да има край .. Не му е длъжна !
rabotata e 4e ne go e osyznla na vreme ... mom4eto kakto kaza tq e vlubeno v neq..
Ама остай ве кво и пука на нея ? Ей така се е събудила една сутрин след 4 години и е разбрала че не го обича и ся проблема е че момчето се държи добре с нея и няма защо да скъса с него.Да ти имам разсъжденията честно авторке бъди 100% сигурна че това ще ти се върне кармата понякога закъснява но никога не забравя и прощава.

krisipetkova1
05-28-2009, 19:50
Извинявай , но след 4 години в който съм го почитала като бог и съм правила всичко за него а той си правеше каквото си поиска и сега тепърва ми каза : "започвам да се влюбвам в теб" - След 4 години . Аз не съм виновна , че се уморих . А и както по рано казах все още го обичам много , просто живота ми се промени много ..

beiho
05-28-2009, 19:56
Пълни идиотщини, как ще го обичаш, пък няма да искаш да си с него?Това простотия ли е или сарказъм?Не го обичаш, а и в началото си била обсебена, това не е любов, а свръх привличане, вече неговото мога да го нарека любов, защото тя се появява след време, а не веднага, не може да обичаш някого, когото не познаваш!

Faces
05-28-2009, 19:57
Обичам го много...уморих се...това са 2 взаимно изключващи се неща не може да го обичаш и да си уморена от него :?

smileforyou12
05-28-2009, 20:06
и на мен ми е чудно обичаш го но в същото време не искаш да си с него :-o

MartiG
05-28-2009, 20:09
... Защото вече го обича по различен начин. Не като гадже, а като брат или просто приятел. Има разлика в тези неща и е напълно възможно да се получи. Не я хулете вие веднага, щом е стигнала да пита тук значи наистина и е трудно да реши кво да прави, а вие не и помагате като и се "карате"

Faces
05-28-2009, 20:16
... Защото вече го обича по различен начин. Не като гадже, а като брат или просто приятел. Има разлика в тези неща и е напълно възможно да се получи. Не я хулете вие веднага, щом е стигнала да пита тук значи наистина и е трудно да реши кво да прави, а вие не и помагате като и се "карате"
Знаеш ли като кажеш на някой обичам те...като спите заедно...като сте заедно 4 години е ебати смешното и наивното накрая да е обича го като брат като приятел това са детски истории и плоски много плоски извинения...

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-29-2009, 03:33
може ли да попитам на колко си години? ... е ако си се уморила от тичане след него винаги има изхода да се разделите.. :-o

Mi6inka
05-29-2009, 06:06
ха представете си, чувствата изтиват... сякаш на вас не ви се е случвало, какво я нападате, да не е виновна тя, че 4 години е правила всичко за него, а той е бил безразличен...много ясно, че ще претръпне...привързана си към него, авторке, не е лесно да сложиш край след толкова време и след всичките усилия, които си положила, но само факта, че мислиш за раздялата показва, че явно наистина не искаш да си с него... Разбира се, че е гадно... коя раздяла не е гадна... сега ти ще излезеш лощата, но в крайна сметка всеки трябва да търси щастието си...

sladkish_14
05-29-2009, 06:10
Пффф 'Faces' спри се малко !
Да не би да го е искала , продължавам да твърдя , че НЕ му е длъжна !!! Не е омъжена за него ! С времето нещата се променят и няма какво да я съдите , не го е искала така да стане ! Влюбен бил в нея ЧАК сега :lol: , тя по задника му е ходила толкова много време и сега не може да си тръгне , защото той тепърва сега се бил влюбил в нея :? Всеки има право на избор , няма защо да си трови нервите и здравето и да се насилва да бъде с човек , който дори не знае дали вече обича .. само защото той бил влюбен в нея :?
Мислите като малки деца , сякаш любовта е вечна и са подписали договор , че това никога няма да се случи .. Лелеей.

DevilWish
05-29-2009, 10:00
Az te razbiram. Ti si kato men - lovec.bori6 se za nqkoi i kogato ve4e go spe4eli6 i vidi6 , 4e te obi4a ne e interesen.
Rano ili kysno 6te se razdelite da znae6 ;S no ne go izmy4vai i ne go luji.Ili s nego ili ne.
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...

pepita87
05-29-2009, 12:54
Az te razbiram. Ti si kato men - lovec.bori6 se za nqkoi i kogato ve4e go spe4eli6 i vidi6 , 4e te obi4a ne e interesen.
Rano ili kysno 6te se razdelite da znae6 ;S no ne go izmy4vai i ne go luji.Ili s nego ili ne.
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
Аз не мятам,че причината е именно в това,че е "ловец"!!!Ха-Ха,"ловец"вика!
Ако беше така,нямаше да е цели четири години с него,не смяташ ли!?
И на мене ми се е случвао.Имам сериозен приятел и ми се случи същото,а по-късно и на него...просто се задушаваш в един момент и искаш малко свобода...за нас това беше моментно състояние,"дупка"която успяхме да прескочим,сега нещата отново са гладки и се обичаме все така!Не искаш да си с него,а го обичаш...ти би могла да си с друг,но да видиш него...не ти се вписва,нали...
Съвета ми към тебе е(щом го обичаш)да поговорите и да ти даде време да преусмислиш нещата.След време вече ще знаеш какво искаш!
Желая ти успех!

Faces
05-29-2009, 13:54
Изхода не винаги е в раздялата борила се и за кво ? За да го постигне и да го зареже най лесно е да избягаш защо след като сега нещата са ок иска да го зареже а не се бори да задържи това което има ?Тя е като децата искам искам прави всичко за да го постигне и като го получи кво ? Ми не го искам вече :?

FiRe_LaDy
05-29-2009, 14:02

Ми до някъде те разбирам.Аз 3 години и нещо тичах и чаках едно момче ... сега го имам.Зарязах бившия си след 1 година връзка,за да съм със сегашния.И сякаш вече не го искам толкова.Просто ми е омръзнало да тичам,да се моля и т.н. и когато той се усети,че ме иска ... при мен чувствата вече са охладнели :( незнам какво да те посъветвам,защото и аз самата незнам какво да правя.Дано ти поне успееш да си подредиш мислите и намериш решение на проблема си.Успех :-)

Jumbie483
05-29-2009, 14:12
Ако не искаш да си с него се разделете, защото може да стане и по-лошо..

vampirekiss
05-29-2009, 14:25
Щом го обичаш защо всъщност не искаш вече да си с него.и като го зарежеш какво?Нима ще ти е по-добре?Е,ако все пак е така,ами остави го,но внимавай,защото после може да съжаляваш и то много.

DevilWish
05-29-2009, 14:42
Аз не мятам,че причината е именно в това,че е "ловец"!!!Ха-Ха,"ловец"вика!
Ако беше така,нямаше да е цели четири години с него,не смяташ ли!?
И на мене ми се е случвао.Имам сериозен приятел и ми се случи същото,а по-късно и на него...просто се задушаваш в един момент и искаш малко свобода...за нас това беше моментно състояние,"дупка"която успяхме да прескочим,сега нещата отново са гладки и се обичаме все така!Не искаш да си с него,а го обичаш...ти би могла да си с друг,но да видиш него...не ти се вписва,нали...
Съвета ми към тебе е(щом го обичаш)да поговорите и да ти даде време да преусмислиш нещата.След време вече ще знаеш какво искаш!
Желая ти успех!
ооо съжалявам, бях в час и нямах време да чета цялата тема, не бях видяла, че са толкова дълго време заедно и какви са им отношенията.

kypo
05-29-2009, 14:59
take my strong advice, just remember to always think twice! както казва майкъл джексън, защото след този разговор нищо няма да е какт преди!

smurfa
05-29-2009, 17:08
Може би прекалявам щот съм пристрастен така да се каже.Знам какво ще изпита гаджето аз го изживявам това и знам това чувство да си предаден ей така за нищо защото както тя самата каза той се държи безупречно с нея.Когато се е държал като задник тя е била луда по него когато е станал това което тя е искала да бъде айде край следващия.Каквото и да обеснява тя или 100 други съфорумци постъпката и е гадна. еи тук си много прав братле!!! :x

Wrathchild
05-29-2009, 19:08
Според мен просто си свикнала с идеята, че трябва да го преследваш. До толкова, че ти в момента обичаш не него, а представата за една игра на котка и мишка. Май е време да осъзнаеш, че не го обичаш и двамата да си продължите живота. Не постъпваш честно спрямо никой в момента.