PDA

View Full Version : М**ка му!Пак тази банална история!

vanesa0pld
05-29-2009, 17:07
Искам да ви разкажа моята история.
Един вечер гаджето ми се обади за да ми каже че утре ще ходи на село.Стана точно така че на утрешният ден и аз щях да ходя на моито село(селата ни са различни).Обаче насутринта аз отидох до дядо ми за да тръгнем насело,но времето се развали и отменихме ходенето.Той(дядо ми) живее в блок.Бях застанала на балкона(живее на 5 етаж) и познайте кой видях на пейките-гаджето ми(което уж е на село) се натискаше с някаква.В последствие разбрах,че докато сме били гаджета почти през цялото време е ходил с нея.Е ОМРЪЗВА МИ ОТ ТИЯ МОМЧЕТА!!!
Ама айде стига с моите житейски драми.Разкажете и вие подобна история ако ви се е случвала!

lipstik
05-29-2009, 17:10
Охх горката.Ако не мен ми се случи нещо подобно ще изпадна в депресия сигурно.Много ще ми е гадно :x

vampirekiss
05-29-2009, 17:16
Хич да не ти пука.Остави го да върви по дялолите този идиот и продължавай напред.Такива момчета винаги ще има,но не всички са такива.

sladur4etyYy
05-29-2009, 17:18
Охх горката.Ако не мен ми се случи нещо подобно ще изпадна в депресия сигурно.Много ще ми е гадно :x

ква депресия заради тия боклуци, бе, мацка? шута в гъза и да се оправя. мърльовци.. не се виждат колко са смешни :lol:
Едит: авторке, радвай се, че така е станало и си разбрала какъв е, преди нещата да се задълбочат ;]

Hilary_
05-29-2009, 17:22
Да беше слязла и да му беше забила един шамар... :? :? Такива най - ги обичам.. макар, че аз и по други начини бих го накарала да му е сууупер гадно... :? А иначе дано никога не ми се случи такава ситуация ... :?

.. DeViL mAy CrY ..
05-29-2009, 17:25
Леле,тоя супер гадно е направил.Аз на твое място щях да отида и да му се изплюя в лицето.Ужас,нещасник милата тя.А ти каза ли му,че си разбрала,как реагира доразкажи

xercu
05-29-2009, 17:40
Метна ли му една храчка от балкона ? :/

hisy
05-29-2009, 18:15
Тегли му една майна... за кво ти е да страдаш заради тоя идиот който незнае какво иска... за него ти си поредното момиче което се е вкарало в капана му..!!! :?

ghetto_superstar
05-29-2009, 18:19
Баси и жалката утрепка е тоя...
Истински селянин! :D

Faces
05-29-2009, 18:44
Обади му се да се видите на някое кафенце и като дойде ти бъди с друг и се натискайте нека опита от собствените си лайна 8)

fall_out_girl
05-29-2009, 18:51
Ама гаджето ти е намерило най-подходящото място да се натиска с някоя друга...Пред блока на дядо ти :-D

DiDiChKa
05-29-2009, 20:31
той поне се е натискал и си го видяла бившия ми (с който се разделих вчера и с който бях 6 месеца) се беше е*ал с няква и ми го каза ее така все 1 нищо не е станало..... :( :(

golqmumnik
05-29-2009, 21:10
той поне се е натискал и си го видяла бившия ми (с който се разделих вчера и с който бях 6 месеца) се беше е*ал с няква и ми го каза ее така все 1 нищо не е станало..... :( :(
Треаше да му простиш,нали уж любовта била опрощаваща :?

elsy
05-29-2009, 22:27
Идиоти са! 8-)

haritov
05-29-2009, 23:10
не всички момчета са лоши все едно е да кажете че всички момичета са добри

НЕ СИ УЦЕЛИЛА ЧОВЕКА ТОЙ НЕ Е ЦЕНИЛ ТОВА КОЕТО ИМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДУМАТА ЧЕСТ Е ПОЗАБРАВЕНА ДНЕС И НЕ СЕ ЯДОСВАЙ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ БЪДИ ПО-ПРЕДЦИЗНА С МЪЖЕТЕ ОПОЗНАЙ ГИ ДОБРЕ ЗАЩОТО АКО ГО БЕШЕ ПОЗНАВАЛА ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА НА МЕН ЛИЧНО МИ ОТНЕМА ДОСТА ВРЕМЕ ДА СЕ ОБВЪРЖА НЕ МЕСЕЦ НАЙ-МАЛКО 3 НО ПОСЛЕ СЪМ СИГУРЕН В ЧОВЕКА ДО МЕН И НАЙ-ДОБРЕ ГО ЗАБРАВИ ЩЕ СРЕЩНЕШ НЯКОЙ КОЙТО Е СТОКА НО НЯМА ДА Е ВЕДНАГА :)

BePoHuKa
05-30-2009, 02:05

Ква депрсия бе :razz: ще му откъсна топките и ще му ги завра в г*за !!Радвай се,че така е станало,защото кой знае още колко време щеше да продължава всиччко това.. все пак не губи вяра. Винаги ще има 2 типа момчета. Просто седващия път бъди по внимателна ;)

Mi6inka
05-30-2009, 07:13
искрено се надявам да си му натрила носа... да си му наговорила най-гадните неща, който могат да се кажат... той е нещастник, боклук.... и НЕ Е големия мъж като е постъпвал така... нищожен страхливец! :D

balonche
05-30-2009, 07:40
ще ми е супер кофти, че са ме изиграли един вид, но най-вероятно ще си го върна по някакъв начин :o хихи

bloodylips
05-30-2009, 08:16
за жалост такива момчета има много но няма смисъл да ти е гадно заради такив екземпляри не е само той така че ти си :)

weezybaby
05-30-2009, 08:33
Момчета под път и над път.Не се отчайвай,сладур!Рано или късно ще дойде и твоя ред да му натриеш нослето

DiDiChKa
06-03-2009, 11:47
Треаше да му простиш,нали уж любовта била опрощаваща :?

ее простих му но на края се разделихме той предпочита всяка вечер да ч*ка различна ку*ва пред това да е с мен ии да се обичаме нoo тава е много дълга история :)

Aicken
06-03-2009, 11:50
един вечер аз се напих като кирка

slun4ice_90
06-03-2009, 11:55

Ква депрсия бе :razz: ще му откъсна топките и ще му ги завра в г*за !!Радвай се,че така е станало,защото кой знае още колко време щеше да продължава всиччко това.. все пак не губи вяра. Винаги ще има 2 типа момчета. Просто седващия път бъди по внимателна ;) :razz: Т'ва за отмъщението е адски смешно.Подкрепям, ВеРоника. :wink:

Punisherrr
06-03-2009, 14:26
Ми не,не ми се случва,щото не се занимавам с такива трътльовци несериозни.

Научете се малко да опознавате хората преди да се зЪобичквЪте (например) ;)

MoHuTo
06-03-2009, 14:30
Много кофти история... ама поне да му беше изсипала 1 кофа вода от терасата.. :D

buntar90
06-03-2009, 14:35
Идиоти са! 8-)
несъмнено ама нали се сещаш , че момчетата които дават и живота си за някое момиче са вдъхновили да се направи "40 годишен девственик", само защото не са се наблъскали във фитнеса, не са от "готините" и т.н. Пожелавам ти да намериш точният човек за теб, но си помисли какво трябва да гледаш в него.
Горе главата и успехи за напред :-D

Take_That
06-03-2009, 14:54
Хич да не ти пука.Остави го да върви по дялолите този идиот и продължавай напред.Такива момчета винаги ще има,но не всички са такива.

Точно така! Горе главата, авторке!

Alabalaportokala
06-03-2009, 15:06
Класика в жанра, нищо ново под слънцето. Иначе много военно ориентирано това женско съсловие. Повече агресия виждам от колкото при момчетата :grin: . Доста добре умеете да философствате отстрани. Вместо да се мъчите да опознавате хората които дори и опознати пак могат да изневеряват и лъжат, се научете да бъде по малко наивни и доверчиви прости кифлички :-D. Но така е, на думи сте силни :D :lol:

И ако за вас секса е едно красиво емоционално приключение с някой юнак, то за нас си е физически нагон. Малко са мъжете / момчетата които ще откажат лесен, евтин и бърз секс. Всеки гледа топне чушката. Пък и се губи тръпката да занимаваш по 2-3 момичета наведнъж. Все пак трябва да се подсигуряваме... :grin: . Така че свиквайте :)

sasha_90
06-03-2009, 15:13
Поне си разбрала какъв е боклук,преди да е станало прекалено късно.

evelinka1122
06-03-2009, 15:16
нищо ново... такива е имало, и ся ще има и все повече ще продължава да има...
що не отиде да му раздадеш справедливо шамарите?! аз щях да го направя на 2 ст. и просто да го сравня с земята! какво удоволствие.... :o

DemonchY
06-03-2009, 16:00
мацка на такива се бият шамари от мен да знайш :? :? айде ше се прай нашия на к*рва на някой общ ... я да си бие шута ... ако на мен ми се случи някаква такава не само момчето с което е ше набия даже на нея нищо че е момиче ... няма да ми е гадно да и изпукам 1 шамар (не ме съдете гадно си е) ... също и ако се случи на някоя моя приятелка така ... мале дупе да му е яко :D
иначе мн гадно се е получило така и все пак не всички сме такива спокойно има и по-добри момчета както има много момичета които не са т.нар. "кифли" :-P

ImmortalForever
06-03-2009, 16:48
Що не му свирна и не му махна с най-голямата усмивка , която можеш да извадиш...?