View Full Version : 17 again
cool_angel
05-29-2009, 18:30
nqkoi moje li da mi dade link za subtitri za tozi film che go izteglih ama e bez...(bez zamunda)
gabri3lla
05-30-2009, 18:01
Търси: http://subs.unacs.bg/
vampirekiss
05-30-2009, 18:57
и аз един ден се изтрепах да търся,но не намерих.Аз също и филма не мога да го намеря с ДОБРО качество.
вчера го гледах на киноо супер е :grin:
krisscha
05-30-2009, 21:00
nqkoi moje li da mi dade link za subtitri za tozi film che go izteglih ama e bez...(bez zamunda)
Няма смисъл да го гледаш още... Или го гледай на кино, или изчакай по-добър рилийз... Според мен качеството си играе доста голяма роля и не е яко да го гледаш в началото с крап качество (: Иначе нямам търпение да го гледам филма! Вероятно ще си чакам, макар че ми се ще да го видя на кино... Най-вече ми е мерак заради Матю Пери... Иначе оня не ме кефи нещо, но да видим :D
RadaHristova
05-31-2009, 17:27
филма е много як,и аз попринцип не харесвам много Зак Ефрон заради педалското му държание,но определно в този филм ми хареса :D а иначе като гледаш филм с гадно качество не ти доставя удоволствие изобщо,така че ако толково много искаш сега да го гледаш,отиди на кино.
desincety92
06-01-2009, 13:25
Все още няма субтитри и аз търсих в какви ли не всевъзможни сайтове но няма ;(
fudankoo
06-01-2009, 16:13
и аз един ден се изтрепах да търся,но не намерих.Аз също и филма не мога да го намеря с ДОБРО качество.
Няма как да го намериш с добро качество защото филма излезе съвсем скоро и затова и субтитрите ги няма но предполагам че до няколко дни ще има !
филма може и да е як ,ама "Закчо" нещо не го понасям :?
viksit0y
06-03-2009, 19:20
Няма смисъл да го гледаш още... Или го гледай на кино, или изчакай по-добър рилийз... Според мен качеството си играе доста голяма роля и не е яко да го гледаш в началото с крап качество (: Иначе нямам търпение да го гледам филма! Вероятно ще си чакам, макар че ми се ще да го видя на кино... Най-вече ми е мерак заради Матю Пери... Иначе оня не ме кефи нещо, но да видим :D
И аз така :)
fall_out_girl
06-03-2009, 19:22
Гледах го на кино и много ми хареса,въпреки че не харесвам Зак....
А за субтитри ще почакаш малко,както и за качеството.
DjBaloon
06-03-2009, 20:10
филма е дебилно тъп
streamers
06-16-2009, 14:01
И аз наскоро го гледах, като цяло малко бледкав с тия детски измишльотини за ангел хранител или галактически водач квото беше там, но иначе имаше яко смешни моменти :D
Относно титрите провери пак в замунда вече щом го има по кината се обзалагам че и там го има с титри а и 100% по добро качество :)
Офф този филм как ми се гледа ама като няма суб...
streamers
06-16-2009, 14:39
До са търсих по замунди арени дати и всекви такива и в сайтовете за титри, ама няма нищо! Странна работа :-o
вий сте бахти мързеливото племе :-o гледайте го без субтутри.
streamers
06-16-2009, 18:42
Ем на мен лично титри не ми трябват но на автора ня темата явно му/ й трябвагт, а то да беше и само до титрите качеството е под всяква критика :-x