Влез

View Full Version : Съвет да продължа или не?

hanovete
05-30-2009, 07:43
Ами накратко ще кажа какво се случи......ходихме някъде 4 месеца с едно момиче след което я скъсах(скъсах я поради това че 1 месец се прави все на заета....са 1 час за кафе да не намери беше смешно...въпреки че имаше състезания и тем подобни...) като я късах не ми изглеждаше да го желае,но аз трябва да си гледам и моя кеф все пак....после почна се държи мило аз пък първо се държах като с непознат....пък после я търсих за кафе но тя отказваше ест. ....и после почнахме по скайп си пишем тя на мене аз на нея но все несериозни работи .....тука на бала ми дойде в училище да се снимаме въпреки че не е 12ти клас тя...и нз кво да я права?Кво иска от мене не мога я разбера?Да се снима с големия батко ли кво да се направи на коя съм аз ли?

haritov
05-30-2009, 07:47
па де да знам зако се снимала с тебе ако ще искаш да сте заедно направи нещо по въпроса

пп
следващият който ми каже че говоря МЕКО ще остане без глава съвсем съм сериозен :x

rosencetooo
05-30-2009, 07:51
амиии като си пишете в скайп направо я питай директно :) иска ли да има нещо с теб или ...
като не иска да излезнете на кафе все няма как да те посъветвам да излезнете и да говорите , но ако я обедиш за кафе.. най-добре ще е очи в очи да си поговорите :) а ако я някоя малка на 12-14г. е нормално да не знае какво иска и да има такова държание :]~

Mi6inka
05-30-2009, 07:55
ние няма как да знаем какво иска тя от теб..ама тука е по-важно ти какво искаш?Искаш ли да си с нея?Ако искаш .... поговори с нея, обясни и какво не ти е харесвало във връзката ала бала... ако не друго така поне ще разбереш нейната гледна точка... (нали това искаше) :) Успех

hanovete
05-30-2009, 07:55
гони 18 ама за мен е малка :D аз я питах директно кво ся игрички ли ще си играем тя се правеше на ударена....питах я ще продължим ли тя ме отряза мн яко ....но предполагам това се получи заради начина по който се държах с нея в даскало след като я скъсах въпреки че тя се държа мило ....мисля да я подпитам кога ще я черпа че завърших пък да видим кво ще стане...ако не оттебавам и тва е

rosencetooo
05-30-2009, 07:59
Аха, ами и това може да направиш..
Ама така като те слушам нямаш кой знае какво желание да се занимаваш с нея.. тогава какво ти пука тя дали иска нещо от теб или не :-o

hanovete
05-30-2009, 08:08
аз имам желание ...но на моменти се държа детински....

rosencetooo
05-30-2009, 08:14
ами недей да се държиш детински :) защото понякога това влия и може това да е подразнило момичето по някакъв начин и сега тя да не е сигурна какво иска да има с теб ;) а и понякога караниците идват от това детинско държание и постъпки :)

Wrathchild
05-30-2009, 10:03
гони 18 ама за мен е малка :D аз я питах директно кво ся игрички ли ще си играем тя се правеше на ударена....питах я ще продължим ли тя ме отряза мн яко ....но предполагам това се получи заради начина по който се държах с нея в даскало след като я скъсах въпреки че тя се държа мило ....мисля да я подпитам кога ще я черпа че завърших пък да видим кво ще стане...ако не оттебавам и тва еЧе ти си големият батко, понеже си цяяяла година по-голям от нея :lol:
Май момичето още има нещо към теб, но ти май си я накарал да ти отреже всички квитанции. Да се държиш детински НЕ помага.

Hilary_
05-30-2009, 10:06
Ми говори с нея... питай я ... 8)

sladur4etyYy
05-30-2009, 10:46
па де да знам зако се снимала с тебе ако ще искаш да сте заедно направи нещо по въпроса

пп
следващият който ми каже че говоря МЕКО ще остане без глава съвсем съм сериозен :x

говориш МЕКО 8-) и ся кво? :-P

w0sh
05-30-2009, 10:49
като за абитуриент си крайно тъп

Riva
05-30-2009, 10:53
като за абитуриент си крайно тъп
Става ли да си моя форумен идол? :D :D

hooliganka89
05-30-2009, 11:11
Ми играете си на котка и на мишка бе,близко до акъла е :D
Това му е най-хубавото :D :D :D

hanovete
06-08-2009, 17:48
всичко точно ама най-лошото е че тръгнахме и тя ми заяви след седмица как месец след като сме скъсали се е ебала с мексиканец и направо откачих и се държи така все едно нищо не е станало....нали не сме ходили,а кажете ми ся ко да права :-x

Take_That
06-08-2009, 19:37
Играете си на "ето ти куклата, дай ми парцалите". Седнете и се разберете какво искате - дали отново да опитате и повече да не повтарят стари грешки или всеки по пътя си... :)

hanovete
06-09-2009, 06:46
Играете си на "ето ти куклата, дай ми парцалите". Седнете и се разберете какво искате - дали отново да опитате и повече да не повтарят стари грешки или всеки по пътя си... :)

ами ния опитваме в момента но нали това казвам че седмица след като тръгнахме отново ми заявява за мексиканеца и как даже след това искала и с един испанец но не се получило :shock:

hisy
06-09-2009, 08:59

пп
следващият който ми каже че говоря МЕКО ще остане без глава съвсем съм сериозен :x ТИ ГОВОРИШ НА МЕКО!!! 8-) а по темата: говори с нея.. време е да се изясните.. и ти и тя трябва да си кажете какво искате и дали изобщо искате да сте заедно. :)

NeZaPoznat
06-09-2009, 09:04
Ами накратко ще кажа какво се случи......ходихме някъде 4 месеца с едно момиче след което я скъсах(скъсах я поради това че 1 месец се прави все на заета....са 1 час за кафе да не намери беше смешно...въпреки че имаше състезания и тем подобни...) като я късах не ми изглеждаше да го желае,но аз трябва да си гледам и моя кеф все пак....после почна се държи мило аз пък първо се държах като с непознат....пък после я търсих за кафе но тя отказваше ест. ....и после почнахме по скайп си пишем тя на мене аз на нея но все несериозни работи .....тука на бала ми дойде в училище да се снимаме въпреки че не е 12ти клас тя...и нз кво да я права?Кво иска от мене не мога я разбера?Да се снима с големия батко ли кво да се направи на коя съм аз ли?

Виж сега БАТКО !! Ако беше БАТКО щеше да си наясно, тъй че не ти остава друго освен да пораснеш :-P

DeViLgIlrL16
06-09-2009, 09:45

ами ния опитваме в момента но нали това казвам че седмица след като тръгнахме отново ми заявява за мексиканеца и как даже след това искала и с един испанец но не се получило :shock:

извинявам се за това което ще кажа но, ми изглежда доста лека жена... дакарай турчин и нз си къф си пак си напрайте 4-ка... не знае какво иска.. само те разиграва... говорете сериозно и ако нищо не се получи не си губи времето с нея... :?

Take_That
06-09-2009, 10:47

Защо въобще се занимаваш с нея, само си губиш времето според мен... Каква връзка очакваш да имате, като тя заглежда всеки срещнат, който е по-хубав?

fucklowebaby
06-09-2009, 16:05
амиии като си пишете в скайп направо я питай директно :) иска ли да има нещо с теб или ...
като не иска да излезнете на кафе все няма как да те посъветвам да излезнете и да говорите , но ако я обедиш за кафе.. най-добре ще е очи в очи да си поговорите :) а ако я някоя малка на 12-14г. е нормално да не знае какво иска и да има такова държание :]~

съгласнаа ! =;

rohhirim
07-10-2009, 10:27
Разкарай я!!!!!