View Full Version : Дърпа се...
Всичко започна така... От един смотан чат... Като ми видя снимката каза, че съм била много симпатична... И така... Човека веднага ми каза, че ме обича... Казах си, а и на него казах, че е невъзможно и от тогава си имам едно на ум за него - тези, които казват от един чат, че обичат са ми ясни като бял ден. И един месец така - като ми звънне, като си пишем... Добре де, накрая веднъж се видяхме... Той продължи с това, че ме обича... Че иска да сме заедно, ама се и дърпа... Вика, че не знае дали трябва да тръгваме, дали има смисъл... А пък адски много ме обичал... Ама не знаел дали наистина трябва...
Хайде сега кажете ми... Жените ли не знаем какво искаме или мъжете не знаят какво искат, а?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
TheGirlNextDoor
05-31-2009, 16:08
повярвай ми..ние не знаем : ))
Нещо се е отказал като те е видял и за това :) Просто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.
Ооо ние определено не знаем какво искаме .. ама и някои момчета са така .. и очевидно ти си попаднала на такова ;]
Нещо се е отказал като те е видял и за това :) Просто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.
За какво ще ме целуне тогава още щом ме види? :D Защо веднага ще почне да ми вика колко съм хубава и прочие?
Ама и те също... Напоследък и на недостъпни се правят... :D
ПОВЕЧЕТО момичета незнаят какво искат...
TheGirlNextDoor
05-31-2009, 16:15
За какво ще ме целуне тогава още щом ме види? :D
от учтивост..хаха
ние от къде да знаем..говори с него
Интернета е виновен!
Хайде моля ти се, вече не си чатим само, виждаме си се редовно...
TheGirlNextDoor
05-31-2009, 16:16
Ама и те също... Напоследък и на недостъпни се правят... :D
емии..нали искаме тръпка..
дават ни я 8-)
За какво ще ме целуне тогава още щом ме види? :D
от учтивост..хаха
ние от къде да знаем..говори с него
Въпроса ми не беше към теб, виж въпроса от темата, той вече може да е за теб, защото е към всички, а ти си част от всички...
Куха лейка си ти... Просто те е опознал и не си това което е очаквал ^^ Много често се случва. Всеки се прави на някой, който не е в интернет. Целунал те е защото не те е познавал на живо преди това и си е изградил представа, която е счупена вече.
Интернета е виновен!
Кой знае какви ги върши в нета :D . Дали зарибява още момичета по сайтове и чатове.. 8-)
Куха лейка си ти... Просто те е опознал и не си това което е очаквал ^^ Много често се случва. Всеки се прави на някой, който не е в интернет. Целунал те е защото не те е познавал на живо преди това и си е изградил представа, която е счупена вече.
Куха лейка съм? О, благодаря, но първо ме опознай и тогава говори... И нямаше да настоява да се виждаме постоянно, ако нещо не му е харесало... Поне един нормален човек не би го правил... А и аз си се държа в нет-а така, както бих се държала на живо... И нямаше от където мине да маркира с моите три имена и надпис отдолу, който гласи, че ме обича... Човека нещо е сбъркан...
Интернета е виновен!
Кой знае какви ги върши в нета :D . Дали зарибява още момичета по сайтове и чатове.. 8-)
Нека зарибява... :) Живота си е негов, той накрая ще е сам... Няма да съм единствената, която ще му каже това, което му казах... :)
Хахаааа
За куха лейка не знам дали си но си доста наивна.Кво се занимавате с тия глупости не знам от сайтове за запознанства връзки ще правите :D Обичал те после се дърпал интересно му е да си играе с тебе накрая просто ще му писнеш и ще те захвърли в ъгъла чудя се просто как такива очеизващи факти не ги забелязвате.
За куха лейка не знам дали си но си доста наивна.Кво се занимавате с тия глупости не знам от сайтове за запознанства връзки ще правите :D Обичал те после се дърпал интересно му е да си играе с тебе накрая просто ще му писнеш и ще те захвърли в ъгъла чудя се просто как такива очеизващи факти не ги забелязвате.
Да съм казала, че му тичам след гъза? Доста яко го закопах с едни реплики, така че май аз бях човека, който го е пратил у лево... Не са сайтове за запознанства... Интересно му е, ама не може...
Щом като няма да се пише по въпроса, който бе зададен, желая темата да бъде заключена... Не желаех да се обсъжда защо той се дърпа или нещо такова, този въпрос си ми е напълно ясен и не желая обяснения... Въпроса беше кой не знае какво иска - ние жените, или вие мъжете...
Вие жените мн ясно... Мъжа винаги се знае какво иска.. на всичко заключението в логиката на мъжа е.. секс :D
Куха лейка съм? О, благодаря, но първо ме опознай и тогава говори... И нямаше да настоява да се виждаме постоянно, ако нещо не му е харесало... Поне един нормален човек не би го правил... А и аз си се държа в нет-а така, както бих се държала на живо... И нямаше от където мине да маркира с моите три имена и надпис отдолу, който гласи, че ме обича... Човека нещо е сбъркан...
Имаш красиви приятелки.
Вие жените мн ясно... Мъжа винаги се знае какво иска.. на всичко заключението в логиката на мъжа е.. секс :D
^Мхм
Имаш красиви приятелки.
Хаххаххахахахахахахахахха ххххх... Мислителю... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Грозни хора нямаааа, има различни вкусове... Ако няма да отговаряш на въпроса в темата, не пиши повече тук...
Ебааааси тъпото... :D :D Ми зарежи го след като изобщо не ти харесва какъв е смисъла след като не се интересуваш от такъв тип момчета... :wink:
А по въпроса ти ... ми зависи но принципно за мен момчетата не знаят какво искат...аз лично съм си наясно винаги ... :?
Зимаш един магарешки бодил и почваш: Обича ме, не ме обича и така докат не ти омръзне
Ебааааси тъпото... :D :D Ми зарежи го след като изобщо не ти харесва какъв е смисъла след като не се интересуваш от такъв тип момчета... :wink:
А по въпроса ти ... ми зависи но принципно за мен момчетата не знаят какво искат...аз лично съм си наясно винаги ... :?
Ми добре го наредих... Не мисля, че втори път ще ме погледне в очите без да се изчерви до ушите... :D Просто дадох накратко случая и питах простичък въпрос.... Който изисква простичък отговор... И аз така мисля, че мъжете не знаят какво искат...
DeViLgIlrL16
05-31-2009, 18:00
те знаят ма не всички момичета дават... :D :D :D мисля че знаете за кво говоря... :D :D :D
smileforyou12
05-31-2009, 23:46
ама ти си момиче ли бе :razz:
sladkish_14
06-01-2009, 06:57
Мисля , че е точно това !!! Наистина може да си много красива и прочие , но по характер изобщо да не те е харесал .. В скайп е едно на живо съвсем друго ,.. Мисля , че си го разочаровала по някакъв начин и се е отказал ,, Сега го привличаш външно , а вътрешно дали ?
ама ти си момиче ли бе :razz:
:? Не знам в колко теми съм го казала, хайде и тук... Да, момиче съм! Проблем? :o
Мисля , че е точно това !!! Наистина може да си много красива и прочие , но по характер изобщо да не те е харесал .. В скайп е едно на живо съвсем друго ,.. Мисля , че си го разочаровала по някакъв начин и се е отказал ,, Сега го привличаш външно , а вътрешно дали ?
Не търся отговор защо се е дърпал... Мисля, че ясно питах кой не знае какво иска... Пределно ясен ми е отговора на въпроса, на който вие отговаряте...
NeZaPoznat
06-01-2009, 08:25
Всичко започна така... От един смотан чат... Като ми видя снимката каза, че съм била много симпатична... И така... Човека веднага ми каза, че ме обича... Казах си, а и на него казах, че е невъзможно и от тогава си имам едно на ум за него - тези, които казват от един чат, че обичат са ми ясни като бял ден. И един месец така - като ми звънне, като си пишем... Добре де, накрая веднъж се видяхме... Той продължи с това, че ме обича... Че иска да сме заедно, ама се и дърпа... Вика, че не знае дали трябва да тръгваме, дали има смисъл... А пък адски много ме обичал... Ама не знаел дали наистина трябва...
Хайде сега кажете ми... Жените ли не знаем какво искаме или мъжете не знаят какво искат, а?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Явно си му пратила снимка с повечко ФотоШоп !! :D
Явно си му пратила снимка с повечко ФотоШоп !! :D
На ей такива като тебе ми иде да им пъхна тръба в анусите и да почна да соча звездите с нея... Пратих си му снимка в цял ръст, която не е барната въобще... И иначе никога не пращам направени с фотошоп, тях си ги правя да се кефя - грим, ала-бала...
NeZaPoznat
06-01-2009, 08:46
На ей такива като тебе ми иде да им пъхна тръба в анусите и да почна да соча звездите с нея... Пратих си му снимка в цял ръст, която не е барната въобще... И иначе никога не пращам направени с фотошоп, тях си ги правя да се кефя - грим, ала-бала...
Знаеш ли какво казва един мой приятел ? - Лошото и хубавото на снимките е че не миришат :D
Едно е да излезнеш на снимка добре - на 1 от 100 - може, а съвсем друго да си наистина добре. И аз се чудя на някои момичета, които си пращат едни и същи снимки по нета, апосле казват ... "ама той като ме видя и каза че имал много работа /... "
А това за тръбата .... ами ето още една причина поради която той не те е харесал. Много си нервна мацко :-P
Знаеш ли какво казва един мой приятел ? - Лошото и хубавото на снимките е че не миришат :D
Едно е да излезнеш на снимка добре - на 1 от 100 - може, а съвсем друго да си наистина добре. И аз се чудя на някои момичета, които си пращат едни и същи снимки по нета, апосле казват ... "ама той като ме видя и каза че имал много работа /... "
А това за тръбата .... ами ето още една причина поради която той не те е харесал. Много си нервна мацко :-P
Аз съм си и хубава, и фотогенична.. :D Не, не, за някои съм хубава, за други - не. Не ми пука кой какво мисли за външния вид... Знам, че съм нервна, една от отрицателните ми черти, ама който си ме обича, си ме обича такава... :) Въпроса е, че човека просто не знаеше дали да тръгнем или не... И знам защо не знаеше... Не мисля да обяснявам какво е станало, че ся ще речете: "Хайде ся си му разбила сърцето...". Просто исках отговор на въпроса, който зададох. :-|
NeZaPoznat
06-01-2009, 08:59
Аз съм си и хубава, и фотогенична.. :D
Да Да !! Разбира се !!
. Знам, че съм нервна, една от отрицателните ми черти, ама който си ме обича, си ме обича такава... :)
Както казват - недей да лежиш на тази кълка. Ако в началото някой те търпи защото 'любовта е сляпа' рано или късно човек проглежда.. :-P а и момичетата стават по-грозни с времето .. :-P
Просто исках отговор на въпроса, който зададох. :-|
Ако е само за въпроса - мъжете ще тио кажат че жените не знаят какво искат, а жените че мъжете не знаят. Няма начин да има еднозначен отговор защото сме от двете страни на барикадата.
:D
Аз съм си и хубава, и фотогенична.. :D
Да Да !! Разбира се !!
. Знам, че съм нервна, една от отрицателните ми черти, ама който си ме обича, си ме обича такава... :)
Както казват - недей да лежиш на тази кълка. Ако в началото някой те търпи защото 'любовта е сляпа' рано или късно човек проглежда.. :-P а и момичетата стават по-грозни с времето .. :-P
...Долавям лека нотка на сарказъм моето момче... :D :D :D
Не знаеш дали е "хубава и фотогенична" докато не я видиш... :wink:
А след време не само момичетата стават по - грозни... даже мога да кажа същото и за момчетата... :D :D
NeZaPoznat
06-01-2009, 09:09
А след време не само момичетата стават по - грозни... даже мога да кажа същото и за момчетата... :D :D
Умно бееее !!!
Към теб имам респект - казвал съм ти го, но да си говорим честно - сравни един мъж на 50 и една жена на 50.
Айде да не са на по 50 - на по 30 да са ... :?
Умно бееее !!!
Към теб имам респект - казвал съм ти го, но да си говорим честно - сравни един мъж на 50 и една жена на 50.
Айде да не са на по 50 - на по 30 да са ... :?
... ооо нямаш си и на идея колко запазени жени има... не можеш да им дадеш 40-45 никога... :? Аз не казвам за всички ... но има и изключения...нали знаеш квото и да си говорим винаги ще има изключения... 8) Но да слагаш етикета, че "жените погрозняват повече като цяло" ... миии нещу не ми се връзва... :wink: Абе въпрос на индивидуално решение... който иска си се поддържа и грижи за себе си, който не ... ясно какви са последиците...
P.S. Много обичам да споря с тебе... :D:D
P.S. 2 Не ми го беше казал но мерси се пак... същото имаш и от мен.. :D
CarbonBlack
06-01-2009, 09:48
Дано не си набор 83, че ако с такива глупости се занимавате, е*аси и народа сме.
NeZaPoznat
06-01-2009, 11:12
... ооо нямаш си и на идея колко запазени жени има... не можеш да им дадеш 40-45 никога... :? Аз не казвам за всички ... но има и изключения...нали знаеш квото и да си говорим винаги ще има изключения... 8) Но да слагаш етикета, че "жените погрозняват повече като цяло" ... миии нещу не ми се връзва... :wink: Абе въпрос на индивидуално решение... който иска си се поддържа и грижи за себе си, който не ... ясно какви са последиците...
P.S. Много обичам да споря с тебе... :D:D
P.S. 2 Не ми го беше казал но мерси се пак... същото имаш и от мен.. :D
Напротив ! Имам и даже съм казвал някъде че има жени на по 25-30 по-добре изглеждащи от сегашните абитуриентки.
Даже имаме една клиентка на 32-33 от която направо ми омекват краката. Сладка до безумие. Като дойде да и пускам някой документ се хващам че говоря глупости, забравям ... а бе ставам пълен идиот. Страхотна е !! Страхооотна !!
За друго ми е думата - за общия случай.
Не се сещам в квартала напоседък да се е омъжила някоя над 25 г. Имахме две комшийки. Като бях на 12-13 си играехме пред блока. Все с някакви готини коли ги взимаха, връщаха. Сега са на по 31-32 и все самички излизат. Няма вече никой да ги взема и връща.
Мразя да говоря неща за които не съм в час но като съм говорил с по-възрастни колеги - ергени на по 35-36 г те казват че е все една и съща като разход и проблеми дали ще си с 22 г или с 32 г ама предпочитат да са с 22 г. От тяхните думи излиза, че 'последния влак' за жените е към 30, а за мъжете 40-45. Не говоря за богатите мъже - там си е к**валък.
Това исках да кажа.
А знаеш, че изключенията винаги потвърждават правилото .
NeZaPoznat: Амм незнам според мен си е въпрос на личен вкус... :? Смисъл тия твоите хора може да си мислят, че псоледния влак за жените е 30-35 ... ама аз познавам даже по-млади момчета, които харесват и по - големи... е виж по сайтовете кво става... :?
Но пак казвам ... въпрос на лично мнение... :? В крайна сметка за мен жените се състаряват сами заради хилядите тонове гримове и простотиики по лицата им... в старанието си да са хубави ... а не че е така по - принцип... :? Ама дай да не ти говоря за тия неща, че се отплеснахме с тебе... :-D :-D
P.S. Извинявам се на авторката... :oops:
P.S.2 А към тебе шматко ... пак ше си говорим... :D :D 8)
kukla1985
06-01-2009, 16:30
значи е имал някакфа причина да не иска незнам ... говори с него
Take_That
06-01-2009, 17:32
Явно момчето не знае какво иска? На теб все едно ли ти е за него или го харесваш? Щом казваш, че тези момчета, които ти казват "обичам те" от един чат са ти ясни като бял ден защо си продължила да се занимаваш с него? Ако мислиш, че момчето не е за теб просто си продължи напред :)
Повярвай ми,ние много добре знаем какво искаме... :)
aka6a_vamp
06-02-2009, 12:24
Не виждам кое ти е толкова смешно...и да ти отговоря-не е до мъже и жени,то си е до човека.Има хора,които знаят какво искат и такива,които не знаят и все още не са осъзнали!Тъй че въпроса е изтъркан!Твойта ситуация ми е доста комична...не осъзнаваш колко си смешна,а па да направиш цяла тема и след всички тези мнения пак да не го осъзнаеш...леле!
Съветвам те да не се репчиш така на хората(в случая съфорумниците) и да се осъзнаеш малко. :)
NeZaPoznat
06-02-2009, 12:55
Да! Разбира се ! И един мармот загръща шоколадите със станиол :shock:
Да! Разбира се ! И един мармот загръща шоколадите със станиол :shock:
ммм не .. шоколада завива мармотчету ... :grin: :D :D :D
NeZaPoznat
06-03-2009, 09:02
ОО!! Hi OO!! lary OO!! _
:D
Не виждам кое ти е толкова смешно...и да ти отговоря-не е до мъже и жени,то си е до човека.Има хора,които знаят какво искат и такива,които не знаят и все още не са осъзнали!Тъй че въпроса е изтъркан!Твойта ситуация ми е доста комична...не осъзнаваш колко си смешна,а па да направиш цяла тема и след всички тези мнения пак да не го осъзнаеш...леле!
Съветвам те да не се репчиш така на хората(в случая съфорумниците) и да се осъзнаеш малко. :)
Радвам се поне, че си се посмяла, а за това, че съм смешна - peace, не осъзнаваш аз на теб колко се смях като тръгна да говориш за мен от едната тема - колко съм била смешна и не знам си какво там още... Не ти приемам съвета... Защото съм се опитвала да се променя, но не става то... Това съм си аз, на който не му харесвам, ами.. Да не ме гледа, да не говори с мен, никой, ама абсолютно никой не го кара... "Вълкът козината си мени, но нрава не." И като наистина ме опознаеш ми казвай каква съм и каква не съм... Има си хора, които ме обичат такава.
не толкова грубо 8-)
Niakoitam
06-03-2009, 13:05
Според мен не си оправдала очакванията му. Той те е харесал на външен вид по снимката и от писането между двама ви си е изградил мислено някакъв твой характер. Като сте се срещнали обаче явно е видял други черти в характера ти, който не му допадат. Каза че си нервна. В чата това може да не се забележи, но наживо няма как. И аз да те харесвам и да ми се изрепчиш два три пъти без причина и аз ще си преосмисля действията. А това че се прави че не знае какво иска според мен може да се дължи на няколко причини.Да те накара да си преосмислиш поведенито например (може и да е нещо друго) или неиска да те нарани като ти е казал че те обича или просто е от ебачите, на които изобщо не им пука за твоята вътрешна красота, за което говори и факта, че те е заобичал от първият чат. Да му допаднеш да, може и да те хареса(малко трудно от първите три реда де, но все пак),Но чак пък да те обича...трябва поне малко време да е минало и да сте се поопознали. Харесал те е външно и просто иска да те бодне и да кара натам без да се занимава с разни връзки. Така че може много добре да знае какво иска. Понякога е доста удобно да се правиш на по прост отколкото си пред другите. :)
sasha_90
06-03-2009, 15:22
Кога ще проумеете,че чата трябва да си остане такъв?И,че от там не може да се зароди нищо хубаво или може,но много рядко.
evelinka1122
06-03-2009, 15:26
аз понякога са лутам и не знам какво искам... :-s
но ся малко вземам са пооправям 8-)