View Full Version : Мн я харесвам
Харесвам супер мн едно момиче на 14 коета за жалост е влюбено в един над 25 годишен тип ...на който аз съм по младо копие но сега тя няма време да опознае защото има изпити и я виждам доста рядко. Мн е готина и забавна и харесва същите неща като мен ....Как да я спечеля ?
eminemfenka
05-31-2009, 18:51
покани я там където тя обича да ходи.. бъди себе си.. покажи че в теб също има какво да харесва .. бъди спонтанен.. не планирай нищо.. но не я притискай така може да я отблъснеш :)
Сближи се с нея... покани я да излезете и сама ще разбере да не се вре при "чичковците" ... :?
Тя - 14, той - 25, тя го харесва? Ъмм.. не че нещо, ама по добре не се занимавай с нея..
lpfc1936
05-31-2009, 19:53
Тя - 14, той - 25, тя го харесва? Ъмм.. не че нещо, ама по добре не се занимавай с нея..
Щом е харесва.Нали любовта няма граници ? :D
Не че нещо ама толкова ли е трудно да измислиш нещо , за да спечелиш ено момиче та чак да пишеш по форумите за съвет.Тцц на къде отива светът :-P
DeNNichkA
05-31-2009, 20:02
Просто се сближи нея ... Опознай я и сам ще прецениш дали си струва .. И между другото не се ядосвай .. може би прост си заслепен в момента и момичето просто не е ок
Сближи се с нея... покани я да излезете и сама ще разбере да не се вре при "чичковците" ... :?
Мадам ти направо ни бракува :D :D :D
SuperBadSuperFresh
05-31-2009, 21:03
Е как ще харесва същите неща като теб,като харесва 25 годишния :shock: Тва в кръга на шегата.
Ама не мога да разбера ква е тая мания пикли на по 14-15 с 25-26 (че и повече) годишни.Ако на него изобщо му се занимава с нея,скоро ша зареже а ти като негово "по-младо копие" се погрижи да си наблизо...
пусни тото може да я спечелиш
Е КАКТО СЕ ПЕЧЕЛИ ЕДНО МОМИЧЕ КАК
LetTheMusicTalks
05-31-2009, 22:02
пусни тото може да я спечелиш
Е КАКТО СЕ ПЕЧЕЛИ ЕДНО МОМИЧЕ КАК
+1
smileforyou12
05-31-2009, 22:05
много и се натискай :lol:
moneycomeme
05-31-2009, 22:10
Сграбчи я някъде и я накарай да се почувства,така както никога до сега не се е чувствала.....бъди уверен,успех ;]
+1 :?
sumerwind
06-01-2009, 08:35
търси я .. предлагай й помощ щом има изпити сега гледай да си наблизо покрай нея в нейната среда докажи и че ти можеш да я обичаш а другия "25 годишен тип" ще я зареже ако му се върже... :)
само не бързай първо и спечели доверието и тогава прави що ще правиш
evelinka1122
06-01-2009, 10:57
гледай все да си й пред очите... спечели симпатиите й... а на нея й кажи че има да учи за изпити и да не се занимава с 25 годишни и над.... :?
NeZaPoznat
06-01-2009, 11:01
Харесвам супер мн едно момиче на 14 коета за жалост е влюбено в един над 25 годишен тип ...на който аз съм по младо копие но сега тя няма време да опознае защото има изпити и я виждам доста рядко. Мн е готина и забавна и харесва същите неща като мен ....Как да я спечеля ?
Какво значи по-младо копие ? Брат ли си му ? :?
NecroSadisticSadomiziers
06-01-2009, 11:04
Затворя я в стаята ти, завържи я на един стол, бий я с камшик, изнасили я и после я разфасовай. Разрежи тялото на парчета (може да си хапнеш малко и да пийнеш малко кръв) и го изгори с напалм.
За финал взриви апартамента.
покани я там където тя обича да ходи.. бъди себе си.. покажи че в теб също има какво да харесва .. бъди спонтанен.. не планирай нищо.. но не я притискай така може да я отблъснеш :) +1
звънни на полицията те ще го разкарат :D